Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina to vies ze sa nudi..u nas ked prsi a nejdeme von tak Denisko furt sedi na okne a pozera von 😀 a sleduje auta ako chodia...vonku sa vie fajne ubavit,len mna to hneva ze potom ja nic nestiham doma,navarit musim hned zrana az utekame von rychlo 🙂 ...tak teraz to aspon vyuzivam na ucenie 😉
@skatarina
@darusik7
@nelustek
ahojte kocky my sme cez vikend mali volno,nemali sme skolu taks me trosku v zahrade popracovali...tak ma chrbat bolel ze som myslela ze v nedelu obed neuvarim 😀
vcera som bola na glukozovom teste a som sa nahnevala lebo po vysledky si mam ist az zajtra alebo buduci tyzden,prisom pred troma rokmi sme mali vysledky hned v ten den... 😖 ale snad to dobre dopadlo...
v piatok mame skusku a stale sa nie a nie donutit ucit...a pritom je to statnicovy predmet taks om zvedava,akosi som stale nervozna a nesustredena...a manzel ten len rozmysla aky tahak urobit,lebo vidi ze sa to nestihne naucit, tak ma s tym nervuje furt 😀 😀 😀
@darusik7 dvaja 😀 ja a babo alebo ja a manzel,lebo ani jeden mi s tym nepomoze 😀 😀 😀 to skor ja musim pomoct 😀 😀 😀
ja som minule tiez nasla svoj stary dennik ale radsej som ho spalila lebo som sa az zahanbila ked som to citala 😀 😀 😀 😀 😀 a este dobre ze to necital manzel lebo by sa nevedel dosmiat urcite a furt by to spominal 😀
@sisanka Ja som si zobrala denniky teraz ked som bola doma v PP.Je skoda to znicit,su to moje najkrajsie roky a kopu veci som uz zabudla.Ked budem stara,tak si ich budem znovu citat.Musim ich poriadne ukryt,lebo to nieje vhodne pre manzela 😀 😀 😀
@darusik7 Vy obidve ste este mladucke,tak tie zazitky mate este cerstve,ale ja mam uz pocit,ze si nic nepamatam.
Je pravda,ze ked pridu deti,tak su ine starosti a clovek nema cas spominat...
@skatarina
@darusik7
ahojte babule,,ako vikendujete?ja som stale v jednom kole...v piatok bola skuska,neboli sme doma...v sobotu prednaska,neboli sme doma...dnes sme boli u manzelovho dedka,grilovali sme...neboli sme doma..teraz sme dosli a mne sa zda ze ma asi porazi..vsetko tu stalo a nic sa neurobilo samo 😀 esteze maly ostal este u neho tak chcem cosi porobit,poupratovat,navarit a mala som v plane urobit aj kolac tak snad to vsetko postiham 😉

@nelustek aaale ved si len na zaciatku...to sa neboj zeby v poriadku nebolo...ja som pohyby zacala citit na prelome 16tt a 17tt...a to som si tiez nebola uplne ista ci je to ono 😀 a teraz kopka o sto sest 😉
presne aj mne tak na zaciatku bolo..a teraz uz fajne,iba ked som hladna tak mi je zle a buduci tyzden mam ist na glukozovy test tak sa uz toho bojim... 😖
ja mam tiez RH neg...a pokial mas protilatky negativne tak ti ani nic robit nebudu...mne tiez tak..iba protilatky kontroluju...