Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@darusik7 ahoj Petka mala aj teraz v noci vysoke teploty.Este ju to drzi,tak do skolky ju dam az po velkej noci.Ja sa citim tiez na prd,tak len polihujem 😒 .Kaslem na celu velku noc,nic nerobim 😀 😀 😀 😀 😀 .Krasne fotecky zo zoo.Maly je fesak.Ale vyzera ozaj starsie.Na krku???Ved ja by som mala problem z Petkou a to ma 14kg 😀 😀 😀
@darusik7 aale skuska este neviem ako...snad sme spravili lebo ucit sa mi to znova nechce...teraz som moc tomu nedala ale tak snad aspon na tych 60% to bolo 😀
ja tiez maleho na krku nenosim..ani predtym ked som tehotna nebola..to nechavam na manzela,deda,uja... 😀
@skatarina tak to ma mrzi ze ste chori...Denisko bol zachripnuty troska ale to lebo plakal pred par dnami v noci - bez priciny ako to on vie...a nie a nie sa utisit...na Velku noc asi tiez kaslem 😀 dnes som chcela upratovat a tak sa mi nechce,sme sli s malym von a predtym som akurat tak periny prezliekla a ledva som fucala 😀 😀 😀 a manzel sa vadi so mnou nech sa tolko nenatahujem ze radsej nech si oddychnem...len co ked robota mi tu stoji potom 😠
Ahojte tak mi sme dnes boli tiez u DR.Nelka v noci nespala myslela som som ze ma problem ako ja..spln.Ale rano sa chystam do prace vystrci nozku spod periny a komplet osypana ,pluzgieriky ako od poprhlenia.Tak sme sli..Vcera zjedla v skolke opät rajcinu.Od mala s tou rajcinou su problemy,hlavne teraz na jar,tak sme sa s DR.zhodli ze je alergicka.Vypisala nas ku krcnemu,lebo som si vsimla ze ma nieco s nostekom.Stale ju svrbi a na jesen na alergologiu.Takze mi sme na tom takto..su aj vase deti na nieco alergicky???
@skatarina dnes sme isli do skolky bez placu,,Patko ma 18kg ale uz som si na to nejako zvykla 😀 😀 a nechcel ist k tatovi na krk,tak som si ho odniesla.. 😀 😀
@sisanka ja na velku noc tiez nejako kaslem..s Patkom len nafarbime v nedelu par vajicok a stacilo..neviem preco,ale pridu mi to take onicom sviatky..
ahojte babulky...ja som dnes bola na poradni...a taka doplasena som...lebo male citim akosi pomenej posledne dva dni...teda kope aj pohyby citim ale ako slabsie...pred par dnami sa zdalo ze sa mi vykopne z bruska a teraz len sem tam a dr povedal ze ak sa to nezmeni do vikendu mam ist do nemocnice...normalne furt sledujem ci sa hybe,nervozna som z toho...dr aj ozvy sledoval a bolo vsetko v poriadku ale aj tak sa bojim... ☹ ☹ ☹
@skatarina to som si myslela aj ja...a cakala som ze ma dr ukludni,ze je uz vacsie,ma menej miesta a tak a on hned ze do nemocnice...ale tak beriem aj magnezium a ze aj to moze ztlmit pohyby tak mi znizil davku a potom ze ci nemam stres 😀 😀 😀 tak minuly tyzden som mala viac nez dost zo skoly.... 😀
to ma mrzi ze ste chore a vonku je tak krasne a teplucko...ja by som maleho neudrzala doma...sme mu dali dokopy bycikel konecne tak sa prehana stale ako vichor 😀 a dedko mu tam vcera namontoval zvoncek tak len zvonil stale 😀
@sisanka 😀 😀 😀 aspon vies kadial lieta.Nasa zvoncek este nema,lebo by tiez vkuse zvonila 😀 😀 😀 .
Ani sa Petka moc nepyta vonku.Nezeby nechcela,ale nejako nenalieha 🙂 .Ja som si uz nachystala semienka zeleniny a pojdem sadit ked zaspi 😀 😀 😀 .Vcera som sadila stromceky a to som myslela,ze dusu vyplujem 😀 😀 😀
Neboj vsetko bude ok.Zvladnes aj skolu aj maline bude ok 😉
@skatarina ja som si bola vcera sadit...dnes rano som zas umierala ked som musela vstavat,tak ma chrbat bolel...a to som ani vsetko neposadila lebo sa mi uz nechcelo 😀
a oddnes su prazdniny,svokra je doma a aj svagor tak aspon Deniska pobavia,aj dedko prisiel tak sa uz bycikluje..ako dobre lebo doma nemam nic porobene...a naraz sa mi v jeden den vsetko neda ako kedysi...a zajtra aj manzel bude doma tak sviatok nesviatok u nas sa bude makat 😀 😉
nooo mame teraz toho vela,aj s tym podnikanim ale snad vsetko zvladneme a potom uz bude fajn...ine mamicky tolko veci stihaju ked su na materskej tak preco by som aj ja nie 😵
@skatarina ved ja sa s tym upratovanim netrham odkedy som tehotna 😀 😀 😀 fakt noprmalne sa cudujem ze mi nevadi ked dlazky umyvam raz za dva tyzdne...si poviem vzdy ze staci povysavat az neni prach a je klud 😀
my ideme v pondelok k nasim na obed ako kazdy rok..rano nas pride vysibat dedko s ujkom,svokor a svagor..dake chlebiky urobim,kolac,ulejem im a ideme k nasim...a tam sa zas stretne rodina z mojej strany,posedime a poobede ideme dom a bud si nieco opecieme v zahrade alebo pivko dame..taka pohodicka,snad bude aspon tak teplo ako dnes 😀 😀 😀 dnes inak pripeka 😀
ahojte,tak mne dnes mala dostala hnacku.Najskor doma stolica ako voda,ale povedala som ze ak ju neboli brusko do skolky ju dam.Viedla ju tam svagrina.Ta mi hned rano vola do roboty ze jej po ceste uslo,ze ju ide prezliect.Tak som ju poslala s nou k Dr.,ked idu sviatky ak jej nieco je.Tak ostali doma.Ma dietu a zas sa dnes vyhadzala na tvari...Nic nejedla iba piskoty a pila nesladeny caj a aj tak sa vysypala.Neviem s coho to moze mat.Zeby sa teraz pre zmenu vysypala zo smekty co jej dala svagrina proti hnacke? Fakt neviem.NOO mi budeme tento rok sibacom rozdavat brusnu chripku miesto vajicok 😀 😀 😀
@skatarina
@nelustek
@darusik7
ahojte kocky..prajem vam prijemne prezitie velkonocny sviatkov a hlavne skore uzdravenie lebo vidim ze ste vsetci chori akysi..sa uz tesim,dnes a zajtra taky oddych a klud...aj pocasie nam praje,vecer chceme grilovat..dnes obed u svokrovcov a zajtra u nasich..ako fajne ze varit nemusim 😵
@skatarina vau ze smreky..a 120 😀 a to sadenie ti nezavidim..ja som ledva zeleninu posadila,sice ja uz s bruchom ale aj tak..chrbat bolel neskutocne..ale na druhej strane som rada ze som tehotna lebo ma aspon minu zemiaky 😀 😀 😀 minuly tyzden sa sadili a ked som videla kolko ich je tak som dakovala za tehotenstvo 😀
u nas tie sviatky tiez boli take nic moc,ale to asi kvoli pocasiu...inak som bola dojedena na prasknutie...sa uz tesim konecne dnes na nieco lahsie...esteze sme neboli doma,nevarila som a nemusime dojedat 😉
Ahojte ani som vam nezapriala na sviatky..nebola som na PC,Nelka je OPäŤ chora.Sopli ,kasle ,kycha slzia jej ocka nic nechce papat..poradte neviem co a ako.Po tych kiahnach jej stale nieco je ☹

@skatarina
@sisanka ahojte..tak ja som uplne ko.. v piatok isiel maly k otcovi,v sobotu sme isli do zoo a maly si pekne sedel na mojom krku a ja som myslela,ze vyplujem dusu 😀 😀 na desietu som isla do roboty ,,vcera som pol dna prespala,navecer mi doviezli Patka a na deistu zas do roboty..normalne som sa tesila ako sa rano vyspim,ked Patko pojde do skolky,ale nic z toho..rano kaslal a mal trosku soplik,tak som spala asi hodinu..uvidim ako mu bude zajtra a ked bude lepsie,tak pojde do skolky..
@skatarina Petka je na tom ako?
@sisanka skuska ako?