icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
26. máj 2011

@sisanka urcite to zmaknete,drzim palce. 😉 😉 😉 .My sme boli vcera vybavovat pas pre Petku,ale bolo straaasne vela ludi,tak sme to nestihli.Musim ist v pondelok zase.Chceme chodit do Madarska na kupalisko.Mame to kusok.
Nic ine od pondelka nerobim,len oberam ceresne majovky.Tento rok bude bohata uroda aj na marhule.Je ich hrozne vela.Minuly rok skoro vsetko pomrzlo a teraz budem mat kopu roboty z lekvarom 😉 😉 😉

sisanka
26. máj 2011

@skatarina hmm dala by som si 😀 len u nas take nepestujeme...dedko ma visnu ale ci na nej nieco bude netusim...snad ano,dva roky dozadu som zavarala a vyyborny kompotik z toho bol...sa uz tesim na sobotu poobede ked bude po skuskach tak sa maju zemiaky kopat a ja sa pustim do zeleniny,som zvedava aka je...svokra vravela ze mam krajsiu ako ona tak som zvedava 🙂 aj ked ja budem len obzerat a manzel pracovat,ja len sem tam burinu nejaku vyberiem lebo skrcena uz byt nemozem,jedine po sediacky..tak som zvedava ako sa mi dat bude 😀 😀 😀
a to musi mat pas?Denisko nema a chodime aj do Ciech normalne...nejako sa o to nezaujimam lebo mama je policajtka a take veci ma ona v malicku ze ci nam treba alebo nie...a vacsinou chodime s nimi takze keby nejaky problem tak snad to vybavi 😀

skatarina
26. máj 2011

@sisanka Myslim,ze netreba,ale susedovci by ju zobrali aj bez nas a vtedy musi mat nejaky doklad.Aspon myslim. 😕 😕 😕 .Snad sa podari aj dovolenka,tak radsej nech ma 😉 😉 😉

sisanka
29. máj 2011

@skatarina tak to ano...ja tiez dufam ze ho nasi alebo svokrovci niekam v lete zoberu...az mozem mat trosku klud 😀 dnes ideme na chatu grilovat tak sa uz tesim...ked uz mam konecne po skuskach tak trosku vypnem...len manzel jednu nedal tak je akysi podrazdeny..aj ked jedna z troch nie je az take hrozne...len mame doma teraz nejaku napatu situaciu 😀 😀 😀 a neviem cim to je,ci pocasim alebo tehotenstvom ale som stale nejaka nervozna posledny tyzden a take divne stavy mavam-asi to bude hormonmi 😀 uz aby bol jul 😉 len snad nebudem mat nejake poporodne depresie 😀 😀 😀

skatarina
29. máj 2011

@sisanka Tak ti gratulujem.Neboj muz to dobehne.Na hormonalne zmeny mas narok,mas uz velke brusko a tu tarchu nosit nieje ziadna sranda.A hlavne teraz ked su take horucavy.
Joooj grilovacka zavidim,my sme nedavno varili gulas a bolo perfektne.

skatarina
5. jún 2011

@sisanka Kludovy rezim? Co malicke by uz islo vonku? Drzim palce nech je to co najdlhsie 😉 😉 😉

sisanka
5. jún 2011

@skatarina no tak sa mi zda ze by uz slo...hlavickou sa uz tlaci ale nastastie sa neotvaram tak ma dr poslal do nemocnice na infuzku aby mi nahodou voda neodtiekla a mam stale lezat...tak sa snazim co najviac....a mesiac este planujeme vydrzat 🙂

skatarina
5. jún 2011

Tak snad maly este vydrzi. Musis tazko prezivat tie teploty.Petka ma napusteny bazen tak v kuse sa tam hra.Ani neviem,ze ju mame 😀 😀 😀

sisanka
6. jún 2011

@skatarina no ja tiez o Deniskovi neviem skoro lebo ho stale niekto bavi az ja nechodim...dnes si svokra vzala kvoli nemu dovolenku lebo aj k dr musim tak je fajn,len neviem ako zajtra a dalsie dni...lebo sa mi zda ze cim dlhsie som doma tym viac chcem nieco robit....najskor mi vsetci vraveli ze prisne doma lezat s nohami dohora...potom sa ma primar pytal ci budem polihovat a ked ma prepustali tak sestricka ze mozem si aj porobit doma len to striedat s kludovym rezimom 😀 tak a vyber si potom...ale ja chcem asi co najviac lezat,uz som sa vzdala planovanych oslav a tak... 🙄

skatarina
6. jún 2011

@sisanka aaaale ved sa este naoslavujes,ked sa babo narodi 😀 😀 😀 .Potom sa nezastavis.Pre mna bol ten posledny mesiac najhorsi.Ani spat,ani lezat,ani robit,nic.Do nicoho som poriadne nevosla a to ma tak rozculovalo 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
6. jún 2011

@skatarina no sak to,hruuuza...lezat ma uz nebavi,spat sa mi stale nechce,v telke nic neni tak som si dnes bola v kniznici nejake knizky pozicat 🙂 a treba mi aj do skoly este bakalarku zacat pisat,len sa mi neda sediet dlho pri pc...a sa mi zda ze stale len jem 😀 stale mi nieco na chut ide a este ked lezim len tak sa kilecka budu pekne lepit na mna 😀

skatarina
7. jún 2011

@sisanka Neboj sa kilecka pojdu dole ,ked sa budes musiet zvrtat pri deturencoch.Kolko si pribrala pri druhom babatku?

sisanka
7. jún 2011

@skatarina momentalne neviem..predtym ako som sla do nemocnice tak to bolo 9kg ale posledny tyzden len lezim a jem tak sa radsej na vahu ani stavat nejdem 😀 😀 😀
ale tak radsej budem lezat a priberat ako keby som mala predcasne porodit...som sa rozhodla vydrzat do konca 😉

skatarina
7. jún 2011

@sisanka Tak to je dobry pristup 😉 😉 😉 .Hlavne nech sa maly narodi v poriadku a potom sa das do poriadku 😀 😀 😀 😀 😀 .Ja som zacala cvicit,kupila som si orbitrek. Zatial pravidelne uz asi 3 tyzdne a mam dole 1-2kg. Ale nejako sa neomedzujem v jedeni akurat sa uz vecer snazim nic nejest.Tak to ide pomaly,ale aspon sa citim lepsie 😉 😉 😉

sisanka
7. jún 2011

@skatarina orbitrek je dobra vec...moja mama ho ma...ale uz viac menej zapada prachom 😀 ona si skor ide zabehat...a ja som moc na cvicenie neni..ja skor hodim dietku...90dnovku..to je osvedcena u nas uz 😀 a potom sa snazim jest zdravsie,neprejedat sa a vecer nevecerat 😀 tak teraz ked som tehotna si to este uzivam jest hocico a kedy chcem 😀

skatarina
8. jún 2011

@sisanka Ja tiez by som radsej behala,ale tu nemam kam.Taky teren tu mame,ze som si skoro vytkla nohu 😀 😀 😀 😀 .Tak radsej orbitrekujem 😀 😀 😀 .Chodi ku nam aj suseda cvicit a to ma tak pohana 😀 😀 😀 .Ja by som 90-dnovku asi nevydrzala.Ja som taky jedak a rada si doprajem,ale obdivujem kazdeho,co to vydrzi 😉 😉 😉

nelustek
15. jún 2011

🙂 Vidim ze ste hodne popisali 🙂
@sisanka citala som ze si mala nejake komplikacie? uz ste v pohode? Ako to ubehlo ze 37 tt ked som sa sem k vam pridala si bola okolo 25tt 😀

sisanka
16. jún 2011

@nelustek ahoj no komplikacie...maly bol moc nizko akosi,uz sa chcel pomaly tlacit von tak ma dr poslal na par dni do nemocnice na infuzku...aby mi nahodou zase nepraskla voda skor ako by mala 😀 ale zatial sa drzime a myslim ze vydrzime do konca...a vy ako??ziadne komplikacie??
@skatarina co je nove?ja som vcera po dlhej dobe bola kuknut na zahradku co tam je nove aby som vedela povedat manzelovi co treba porobit..ale vyzera to tam pekne,ziadny prales 😀 a potom vecer som mala take bolesti ze som myslela ze uz pojdeme do nemocnice ale nastastie to preslo...len manzel sa vadil ze co vymyslam tak skoro ze nabuduce uz nikam z domu nepojdem 😀 😀 😀 a zajtra mame ist na 50tku tak som zvedava ci mi dovoli ist 😀 😀 😀

skatarina
18. jún 2011

@sisanka Ja sa vytesujem v zahrade,uz je vsetko take velke.Akurat mi doniesla suseda visne,tak robim dzem.Ja budem mat zasoby na tri zimy 😀 😀 😀 😀 😀 .Aku torticku si urobila,hod foto.Rano sme boli na MDD,tak mi Petka poobede odpadla od unavy 😀 😀 😀 .Riadne sa vysaleli.

sisanka
20. jún 2011

@skatarina ahoj no torta bola len nepecena smotanova..taka rychlovka kedze mam ten kludovy rezim 😀 a inak je uz zjedena lebo nakoniec som skoncila v nemocnici zase a kazala mm nech ju da svokre aby sa co najrychlejsie zjedla 🙂
hii ja by som si visnoveho kompotu narobila len neviem ci sa nam urodili,musim sa deda opytat,ja vobec nemam prehlad 😀

skatarina
20. jún 2011

@sisanka uz to nejako vydrz,nech sa maly neponahla.Teda ten posledny mesiac je najhorsi 😒 😒 😒
Ja peciem na zakazku a nejako sa to rozbehlo.Na tento tyzden mam 4 torty,no mam dost.A este mimo toho zavaram,robim lekvar a tak.Za chvilu budu marhule a to bude roboty ako na kostole.Mame 15 stromov ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ,Nejaka dobra uroda je 😀 😀 😀 bude toho plno

skatarina
20. jún 2011

@nelustek Ahoj a ako sa mate vy?

nelustek
20. jún 2011

@skatarina ahoj mysa mame po starom,nove je akurat ze cakame druhe dievcatko a zacina statocne kopat 🙂 v stredu idem na cukor tak som zvedava,lebo sladkeho jem statocne.
Citam ze mas kopu roboty 😉 ja ked peciem tak len na vianoce nejake klasicke suche.Mna to moc nebavi a ked sa do toho dokopem tak bud bublaninu alebo babovku,ktora sa mi neda ani vyklopit 😀

sisanka
21. jún 2011

@skatarina jeeeej tak posli aj nam marhul ked ich mate tolko 😀 😀 😀
no myslim ze male v brusku este vydrzi...ale koncom tohto tyzdna uz budem v 38tt tak teoreticky je uz donosene tak ked sa vypyta na svet uz,budem len rada 🙂 ved uz teraz ma vyse 3kg...

skatarina
21. jún 2011

@nelustek 😀 😀 😀 Ja som sa k peceniu dostala ako slepe kura k zrnu 😉 😉 😉 .Vidim,ze mate par moznosti ako sa bude dievcatko volat 😀 😀 😀 .Nech len pekne rastie v brusku 😉

@sisanka A Denisko mal kolko ked sa narodil? Petka mala 3450g

sisanka
21. jún 2011

@skatarina Denisko mal 2900g..co bolo dost na to ze sa narodil o mesiac skor🙂 a dnes som mala poradnu a dr sa smial ze ak bude male takto priberat a ja to dotiahnem do konca tak budem mat co robit 😀

skatarina
22. jún 2011

@sisanka Snad budes mat porod znesitelny 😉 😉 😉 neskutocne sa to blizi. 😀 😀 😀 😀
Nech len ste obaja v poriadku,ta bolest prejde rychlo 😉 😉 😉

nelustek
22. jún 2011

Ahojte tak mi mame dnesnu poradnu za sebou,glukozovy test.Joj mate pravdu hrozne to leti 😉 uz aby som aj ja to nasu princeznicku drzala v naruci 🙂 dnes cely den pekne kopka a kopka,konecne si to aj Nelka vsimla.Stale nieco rozprava na brusko je zlata 😀

sisanka
29. jún 2011

@nelustek
@skatarina ahojte dievcata ako sa mate?co je nove? ja som uz konecne dopisala pracu do skoly a mam volnejsiu uz, mm caka este posledna skuska zajtra tak snad ju zvladne,ale musi ist az do Bratislavy...inak rodit sa este asi nechystam..vcera som mala poradnu a dr povedal ze to na porod este nevyzera,aj ctg dobre dopadlo tak stale cakam ze kedy uz a nic...a pred mesiacom hrozil predcasny porod,sranda..asi vydrzime az do konca 🙂 stale som len doma a nic nerobim...kazdy mi vravi nech sa setrim...ale uz som v termine tak rozmyslam ze aj na zahradku chcem zajst pozriet...uz aj konecne poriadky porobit lebo nechavam vsetko na mm a tak to aj vyzera 😀

skatarina
29. jún 2011

@sisanka Ja cakam,ze kazdu chvilku oznamis,ze uz je to tu 😀 😀 😀 😀 😀 .My sa mame dobre.Vcera som robila muffinky do skolky 😀 😀 😀 .To bola fuska.Inac tiez pendlujem medzi zahradkou a kuchynou.Ked nepeciem,tak sa hrabem v zahrade 😀 😀 😀 .Kuni na muffinky 😀