icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
8. feb 2011

@sisanka a nad akym menom uvazujes?Mas nejakeho favorita?
No veru ty na jar uz budes mat velke brusko,tazko sa bude ohybat 😀 .Ved na to mame svoje polovicky 😉 .

sisanka
8. feb 2011

@skatarina tak chlapcenske sa mi paci zatial len jakub a dievcenskzch je viac..nela,ema,karolina,mia,terezka...ale manzelovi sa paci len nela tak ak dievcatko tak to bude nelka 🙂 noo a nielen manzel,aj jeho dedo...on uz aj teraz by mi najradsej stale pomahal..on je strasne fajn,kolkokrat aj manzelovi dohovaral nech mi pomoze..ale tak ja som si radsej sama porobila ako keby som mala potom aj po nom opravovat 😀

skatarina
8. feb 2011

@sisanka my mame v rodine Jakuba.Karolinka je pekne meno.Keby ze mam este jedno dievcatko tak bude asi Karolinka.A nasa babika sa vola Emka a nasa sucka sa vola Nelly 😀 😀 😀 .To je nahodicka 😀 😀 😀 .
ja manzela nechavam len na take tazke prace,dovolim mu porylovat a pozbierat kamene.Inac neviem s kadial ich tam tolko vzdy je.Minuly rok sme vykopali trpaslika 😀 😀 😀

sisanka
8. feb 2011

@skatarina a ste stavali vlastny ci kupili dom?manzelov dedko zas zabetonoval trpaslika ked stavali krb😀 ze co s nim ked uz aj tak mal asi 100rokov 😀 😀 😀 len babke ho luto bolo 😀
no tak minuly rok aj mne manzel ryloval, a ako vidim tak bude musiet aj tento rok...minuly preto bo ja som v tom bola novacik,ale ako som videla tak asi aj on 😀 😀
sranda s tymi menami 🙂 nasi maju sucku lusy,teda to je skor taka moja sucka ktora ostala doma...a mama je asi aj rada bo aj sestra sa uz vydala tak by boli sami a takto maju aspon psa 😀 a kebyze mas chlapceka tak das ake meno?

skatarina
9. feb 2011

@sisanka kupili sme starsi a cely sme ho prerabali.Povodne ostali iba mury 😀 .Keby sme vedeli,tak radsej staviame novy.Financne by nas to vyslo asi rovnako.Ale pozemok mame pekny velky.Mali sme stastie aj na susedov.Su tu mily ludia a pomozu ked treba.Chlapcenske mena sa mi pacia Martin,Tomáš,Lukáš....ale ani jedno sa mojmu muzovi nepaci.Asi bude musiet byt dievcatko 😀

sisanka
9. feb 2011

@skatarina ja by som tiez rada stavala..ale kopu penazi sme vrazili aby sme si to tu prerobili a potom aj manzelovy stary rodicia maju velky dom tak mame tolko moznosti na byvanie do buducna..uvidime ako co bude 😎 strasne rada by som mala vlastny..ale beriem to tak ze sme mladi este a ak sa zadari tak budeme mat 😉
Lukas sa paci aj mne ale manzelovi nie..uz pri Deniskovi sme mali problem s menom a ak to bude zas chlapec tak neviem 😀 a nastupujes do prace?ked ides dat malu do skolky?

skatarina
9. feb 2011

@sisanka moje miesto sa pocas materskej zrusilo,tak velmi nemam kde nastupit 😒 ,ale firma funguje.Ma sa mi ozvat majitel co dalej.Tiez si dava na cas 😉 .Za pracou by som musela dochadzat do mesta cc 15km a neviem ako by to bolo so skolkou.Do skolky bude chodit tu v dedine.Su tu uzasne ucitelky 🙂 .Len ci by som to stihala keby som pracovala v meste.A okrem toho musim hladat cez net manzelovi spiatocky.Jazdi s kamionom do Ruska.To je u nas priorita,lebo to nas zivi.Najradsej by som isla na dalsiu matersku,ale nejako sa to nedari.No ved uvidime.A Denisko bude kde chodit do skolky?

sisanka
9. feb 2011

@skatarina tiez tu u nas v dedine..chcem ho dat az v septembri ale svokra je ucitelka a aj jej mama ucila cize keby ho chcem dat na par hodin uz na jar tak problem nebude 🙂 u nas dalsia materska bola jedina moznost..s deniskom som otehotnela hned po maturite,nerobila som..a teraz by som si pracu s gymnaziom hladala velmi tazko...a este k tomu aj s manzelom studujeme..cize pocas dalsej materskej chcem dostudovat a snad potom to bude lahsie..aj ked viem ze titul v dnesnej dobe nie je vyhra..no uvidime,snad sa manzelovi podari zacat podnikat..

skatarina
9. feb 2011

@sisanka tak to by sa mal Denisko rychlo okukat,hlavne ked tam ma babku.No s tou robotou to je tazke,clovek sa natrapi v skole a potom mu to je prd platne 😒 .Moj muz je zivnostnik a ti poviem,ze sa mame co obracat.Snad vam to vyjde.A v com by chcel zacat?

sisanka
10. feb 2011

@skatarina no ale svokra uci v skole,je to v jedno areali...a aspon bude mat denisko protekciu 😀 a s tym podnikanim...ma tolko planov,len peniazkov keby bolo...a hned by bolo vsetko jednoduchsie..len najviac lutuje ze ma blbu strednu a nema remeslo "v rukach"...

skatarina
10. feb 2011

@sisanka No neviem ci to bude pre Deniska vyhoda,ze tam ma babku,hlavne ked bude vacsi 😀 😀 😀 .Musi sekat dobrotu 😀 .Ja som zacala piect torty,ale som este zaciatocnik,ale praca s marcipanom je super.Peciem zatial pre znamych a susedov z dediny 😀 😀 😀 .Zatial su len pozitivne ohlasy,tak sa vytesujem 😉 .Petka mi pomaha a vykrajuje kvietocky.Aj ju to bavi,smodlika si tu svoju plastelinu.Vie sa pri tom vyhrat aj 2 hodiny.Tak zabijem 2 muchy jednou ranou 😀 😀 😀

sisanka
11. feb 2011

@skatarina ked chodil este moj manzel do skolky tak nepomohlo ani to ze mama tam uci,vobec nesekal dobrotu 😀 😀 😀 ale dufam ze denisko bude,ze sa mu pri detoch pacit bude,hlavne ked denno denne s nimi bude...to s tymi tortami mas super..ja som tiez nas vselicim rozmyslala,si dako privyrobit len ja moc niesom kreativny typ...peciem velmi rada ale zdobit,to vobec!tento rok som sa dala piect na vianoce medovniky a asi tri som ozdobila a nechcelo sa mi..taka prplacka,nic pre mna 😀

skatarina
11. feb 2011

@sisanka 😀 😀 😀 mna to hrozne bavi.Teraz robim pre jedneho 90-rocneho uja tortu prsia.Je mi to take smiesne,ale je to ujo velmi aktivny.Tak mu chce rodina urobit radost 😀 😀 😀 .Na buduci tyzden bude mat Petka 3 roky,tak peciem poschodovu Mickey Mousa.Tesim sa.Aspon sa nenudim 😀 .Ja som na Vianoce piekla 13 druhov a medovniky mam dodones 😀 .

semina
11. feb 2011

@skatarina
Ty si taka sikovnica., mam z teba radost... Vies co idem teda aj ja piect... Zatial papusky...

sisanka
11. feb 2011

@skatarina mickey mouse by sa asi pacil aj deniskovi 😎 ale dako nepoznam u nas v okoli kto by nam take daco upiekol...tak sa uspokojim aj s takou normalnou..ale mne je to v podstate jedno..najradsej by som sama upiekla bo viem ze tie moje sa vzdy zjedia 😀 😀 domace su domace 😀 😀 ale chystame taku vacsiu oslavu tak budem rada ked ju robit nebudem musiet 😉

skatarina
11. feb 2011

@sisanka 😀 😀 😀 ja som uz aj zlanarila seminu a pecie pre svojho Samka gitaru 😀 😀 😀 .Ale jej to celkom ide. 😉 .Ten vysledok stoji za to.Aj my chystame vacsiu oslavu,pridu vsetci z rodiny,tak dufam,ze sa pomestime 😀 .Ale az buduci tyzden.Cakaju ma nahanacky po uradoch a uz teraz mam s toho stres.Nenavidim chodit po uradoch. ☹ ☹ ☹

skatarina
11. feb 2011

@semina uz mas hotovo? Mne sa este len chladi a pracujem na potahu 😀

sisanka
11. feb 2011

@skatarina no mna to tiez caka tie urady...hruza...
tak kocky prajem prijemne pecenie..skoda ze nemam preto cit bo pecie velmi rada,len to zdobenie no.. 😠

skatarina
12. feb 2011

@sisanka Ty si bola pred MD zamestnana,alebo si studovala?

sisanka
12. feb 2011

@skatarina ja som sla hned po mature na matersku...

skatarina
12. feb 2011

@sisanka Tak to ste si dobre naplanovali 😵 😵 😵 .Ked ti deticky podrastu,tak sa mozes venovat dalej skole.Juuj,ale ti nezavidim.Ja uz som leniva ucit sa.Tento rok by som chcela ist na vodicak,ale nejako sa mi do toho nechce,ale musim sa premoct.Bez auta som dost obmedzena 😒

sisanka
12. feb 2011

@skatarina noo ja prave chcem na materskej dostudovat 🙂 aj preto sme chceli teraz druhe babo bo neviem kam by som mohla ist do prace..aj ked viem ze potom to bude tiez tazke s dvoma detmi...ja vodicak nechcem,nemam odvahu sadnut za volant 😀 aj ked nikdy nehovor nikdy 😉

skatarina
12. feb 2011

@sisanka ja som za volantom dost vystresovana,tak dufam,ze to prezijem.Manzel je dost casto prec a auto nam stoji na dvore.Musim sa vsade trepat autobusom.Je to hlavne o pohodli.No budes to mat pri babatku dost pestre,tak si snad najdes cas na ucenie 😀 😀 😀 .Denisko ti pojde do skolky,tak sa to snad bude dat.A tvoj Denisko bol aky ked bol malicky? Pri nasej Petke som mala pohodu,lebo stale spala.Aj teraz 😀 😀 😀

sisanka
13. feb 2011

@skatarina ano bude to tazke pri dvoch detoch..ale cim mensie babo tym sa lepsie studuje,horsie ked su dve 😀 denisko prvy mesiac len spinkal..od kojenia ku kojeniu..ale potom mal koliky..asi do piatich mesiacov len plakal po veceroch...tak sme ho vsetci nosili na rukach az sa naucil zaspavat na rukach..no hruza! ale inak sa lubil vyspat a aj teraz...len v noci je to horsie...furt sa budi...niekedy aj 4krat za noc!!!!

skatarina
13. feb 2011

@sisanka fuha,my sme nastastie koliky ani ine problemy nemali.Nasa Petka plakala len ked bola hladna a pokakana.To jej hrozne vadilo.Joooj ako by som chcela este take malinke babatko 😵 😵 😵 .A chcete ostat pri dvoch detoch?Asi je na to skoro mysliet, ked je druhe este v brusku 😀

sisanka
13. feb 2011

@skatarina tak my by sme chceli tri..dve po sebe a potom neskor tretie..takeho maznacika 🙂 ale stale vravim ze ak to teraz nebude dievcatko tak budeme mat tolko deti az kym to dievcatko nebude 😀 a vy by ste kolko chceli?...ked dojde manzel domov tak sa musite posnazit 🙂

skatarina
13. feb 2011

😀 😀 😀 ja som chcela vzdy dve deticky,ale kolko bude tolko bude 😀 😀 😀 . Manzel pride akurat ked ku nam pridu moji rodicia a potom ich vystriedaju svagrovci,tak sukromie asi nebude 😕 😕.Ved uvidime.Tesim sa na oslavu,dufam,ze sa mi figurky podaria. 😀 Asi budem trenovat na plasteline 😀 .
😵 😵 😵 Tak potom nech je to dievcatko a tretie tiez 😵 😵 😵 budu mamke pomahat 😉

sisanka
13. feb 2011

@skatarina tak ja by som mala najradsej same dievcatka 🙂 ked sme cakali deniska tak vsetci naokolo sa radovali len ja nie 😀 tak uvidime ci nas o dva tyzdne pan doktor potesi 😉 aj ked s tymi dievcenskymi menami mame trosku problem,tolko ich je 😀

skatarina
14. feb 2011

@sisanka drzim palce nech je to zdrave dievcatko 😉 .
Chcela som ist s Petkou von,ale nejaka zima je.Brr,fuka vietor.U vas je tiez take pocasie o nicom?

sisanka
14. feb 2011

@skatarina akurat rozmyslam nad tym ze mam taky problem s tymi menami dievcenskymi ze asi fakt bude lepsie ked to bude chlapec 😀 u nas neviem ci fuka,rano som bola v obchode ale dako som nepostrehla ako tam je 😅 zima velmi nebola...ale pokial nesvieti slnko tak sa mi nic nechce,ani ist von..je tam blato a denisko nie je ten typ ze by sme sli na prechadzku..este pokial bol v kociku tak sme chodili aj kazdy den..ci zima ci teplo..a v zahrade este nie je tolko moznosti sa pohrat..uz aby jar prisla 😉
a vy mate ake moznosti s detmi?myslim u vas v dedine sa pohrat..my mame hupacky a take preliezky,len teraz je tam kopu blata...