Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina ahoj tak to som rada...som zvedava kedy sa nam ozve @nelustek s radostnou spravou 🙂 a uz vies co cakas? ci sa chces nechat prekvapit?...my sme nejaky chory,sme dnes u nasich,Denisko nesiel do skolky lebo je moc zasopleny tak az tam nesopli..teplotu nema tak dufam ze ani nebude mat...a Oliverko sa ma ist zajtra ockovat,snad aj on chory nebude...
@sisanka Aj ja cakam,ze to uz bude mat za sebou. Neviem co cakame a ani moc nechcem vediet,ale muz chce vediet,lebo rozmysla o mene.25.11. idem na ultrazvuk,tak uvidime co to bude.U nas je tiez dost deticiek chorych.Snad nas to obide. Po ockovani zvykne byt teplota,ale nemusi byt.
@sisanka
@skatarina aj nelka sopli trochu ale do skolky ju davam..keby mala byt doma kvoli soplu tak do skolky by ani nechodila.Pokial neni vazne ze zeleny alebo vidim ze je ozaj chora tak by som ju tam nedala.Ten prechod z tepla do zimi je hrozny,mne sa zas spravil herpes v nose..Uz mi kvoli tomu brali aj krv a nic nezistili
@sisanka Z teplotou ti ho asi nezaockuju. Ved uvidis,ale ja by som radsej pockala.Teraz je take hrozne obdobie.
@nelustek Ja sople uz tiez neriesim.Ved rano je taka kosa,ze az. Tak to ti musi koli tomu herpesu byt hrozne.Ja dufam,ze sa na mna uz nic nenalepi 😉 😉 😉
Podla cinskeho kalendara mi vyslo,ze budeme mat druhe dievcatko
@skatarina no nakoniec sme sli k tomu dr...a poprezeral ho a zaockoval...ze to len taka mierne zvysena a povedal ze je zdravy...tak teraz cakam co bude vecer 😖 mne tiez vyslo ze teraz budeme mat dievcatko podla cinskeho kalendara a mame Olivera 😀
@nelustek ja tiez davam Deniska so soplikom ale teraz ho ma husty zeleny a kazdu chvilku vidim ze ho ma dolepeny po celej tvari 😀 a rano ani nevravim ked sa zobudi...vzdy place ze ho nostek boli...tak ho necham par dni doma..nech si oddychne,vylieci sa...myslela som ze len do stredy ale asi az do konca tyzdna,uvidime...
@skatarina tak dievcatko,som zvedava co ti povie dr. ja mavam herpes kazdu chvilu je to cosi strasne a bolestive ☹ ale najviac ma mrzi ze to mam teraz ked mam ist rodit.malej ani pusu neodvazim dat,aj ked to mam v nose ☹
@sisanka tak to ano ked ho ma tak moc a husty. Joj babule zajtra naspet do nemocnice som zvedava co tam so mnou budu stvarat a ako dlho sa budem trapit ked sa malej nechce ist von..bojim bojim
Inak ako sa tesim na Vianoce 🙂 pre mna je to najkrajsia cast roka..len sediet pred telkou s muzom a detmi a vyjedat dobroty a salatik mnam 😀
@sisanka Tak dufam,ze nebude mat este vyssiu teplotu.
@nelustek Ja som kedysi mavala tiez herpesy,ale posledne dva roky asi len raz aj to malo taky dobry priebeh,ze sa nenafukol.Ja som ho mala ale na ustach.V nose to musi byt horsie.
Jaaaaj Vianoce,zase sa budem nudit a napeciem 14 druhov kolacikov a budeme to jest do februara 😀 😀 😀 😀 😀
@skatarina tak posli aj mne..ja som si piekla min.rok prvy krat..ale iba suche.Inak nam pecie svokra.Ja som na to neni stavana asi 😀 vzdy tu od toho niekto bol,tento rok asi zas nebudem piect podla toho ako budeme na tom s rezimom.Ak sa dovtedy narodime ,lebo sa jej naozaj nechce
@skatarina
@nelustek joooj aj ja sa uz tesim na Vianoce...minule som dokonca uz pozerala ake kolaciky budem piect a pisala zoznam co treba pokupit..aby som mohla postupne kupovat az neni toho naraz hodne 😀 😀 😀 svokra si kupuje a uz sa pytala ci ma objednat aj nam,mm chcel ale ja som zakazala lebo take nemam rada....a takto si napeciem ake mame radi a viem ze sa zjedia,popripade aj moja mama nieco napecie a potom si podelime 😉 😉 😉
@skatarina ano...samozrejme su aj take noci ked sa zobudi 3krat..ale nakojime sa a spime dalej...Denisko kolkokrat bol aj 2hodky v noci hore 😀 hlavne ty davaj pozor na seba...aj ked ten kriticky prvy trimester mas za sebou...sestra je v 10tt a tiez je chora,je na PN a dr jej predpisala antibiotika,penicilin,zevraj nejde do placenty...ale uz je zacina rast brusko tak sa vytesuje 😀 aj ked sa boji ze vela priberie a sa jej to nezdalo ze tak skoro jej brusko vybehlo...mne do 20tt nebolo vidno,ale to zavisi aj od postavy,ja som vzdy mala vascie brucho,ona nie..a maleho som mala skor vzadu.... 🙂
@skatarina asi jesenou 😀 lebo ja tieeez...odkedy je Denisko doma tak stale stupame po hrackach a nie a nie ich upratat..ale dnes mame s mm vyrocie tak musim trosku poupratovat lebo vcera som skoro cely den polihovala ked sa dalo co ma hlava bolela od chripky....
inak sestre asi nebyva zle,asi len nevolno lebo stale vravi aka je hladna 😀 😀 😀 a puci do sbea stale a to nechce vela pribrat 😀 😀 😀
@sisanka Ved aj mne sa zda,ze som skor pribrala po roku od porodu.Nejako sa to lepi na mna 😀 😀 😀 .Uz som si aj kupila orbitrek,aj som cvicila,ale urval sa mi pedal a potom som zistila,ze som tehu 😀 😀 😀 .Asi to bolo znamenie z hora 😀 😀 😀 😀 😀 .Ale som odhodlana po porode cvicit dalej.Bavi ma to na orbitreku.

@sisanka
@nelustek Ahojte babulky.Ja som prisla domov v piatok.Nejako sa mi nechcelo na PC. Vsetko dopadlo dobre,nic ma nebolelo. Vyzera to,ze to bude ok. Bola som sice o den dlhsie ako som mala,ale aj tak dobre.Musela som zostat koli tomu,zeby mali istotu,koli babatku. Dostala som na moje naliehanie len lokalku,lebo som sa nechcela preberat z narkozy. Uz som aj dlho nezvracala,tak dufam,ze si zacnem toto tehu uz konecne uzivat 😉 😉 😉