icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
8. okt 2011

@nelustek Rastie,rastie. Uz ani tak casto nezvraciam co je konecne dobre.A tebe co povedal lekar? Budes prenasat?

nelustek
8. okt 2011

@skatarina ahoj iba ze ak neporodim do terminu,tak v utorok poradna s tym ze by sme sa dohodli kedy nastupim do nemocnice..len nechcela by som lezat v nemocnici a cakat kedy to vyvolaju..kvoli Nelke.Dnes by bol dobry datum..nelka je 8.1 a Linda by mohla byt 8.10. 😀

sisanka
10. okt 2011

@nelustek
@skatarina ahojte dievcata,konecne je po vikende...sice na svadbe bolo fajn ale skoro vsetci sme chori az na Deniska..klop klop,az nezarieknem lebo keby mal ostat doma a neist do skolky no neviem neviem...konecne si chcem trosku vydychnut 😀
vidim ze tu sa este nerodilo 😀 😀 😀 a inak co mate nove?

nelustek
10. okt 2011

@sisanka ahoj moja...sa ti chichota co? Ale poviem ti ze brusko mi tvrdne dost casto a den co den castejsie.Vecer to bolo po 20min.cely spodok ma boli nemozem ani kracat a na zachod chodim kazdych 10min. hroza..Linduska pod uz z bruska 😲

sisanka
10. okt 2011

@nelustek to vies ze sa mi chichota 😀 aj ked pred tromi mesiacmi mi bolo tiez vselijako uz 😀 neboooj uz urcite to coskoro pride 😉 a nemas naplanovanu vyvolavacku?

nelustek
10. okt 2011

@sisanka zatial nemam ale mame sa dohodnut zajtra co a ako..myslis ze ked poviem ze kvoli starsej by som nechcela cakat na tu vyvolavacku ze by mi ju pichli hned v den nastupu?

sisanka
10. okt 2011

@nelustek ja by som to urcite povedala...ale ci ti pichnu neviem..v kazdej nemocnici to je inak...

nelustek
10. okt 2011

@sisanka skusim sa ich na to opytat..

sisanka
10. okt 2011

@nelustek tak ti zajtra drzim palce a az sa co najskor ozves a oznamis nam radostnu novinku 😉

nelustek
10. okt 2011

@sisanka dakujem,isto sa ozvem co najskor 😉

nelustek
11. okt 2011

@sisanka
@skatarina Ahojte tek na dnesnej poradni :ze krcok este nedozrel, tak ak neporodim tak v pondelok nastup ☹ hroza baby ja neviem ved sa ani nejako nesetrim,robim vsetko a malej sa von nechce

sisanka
12. okt 2011

@nelustek ty si este tu???a povedala si dr o tej vode?ze sa bojis aby znova nebola zelena?...inak mne kaka Oliverko nazeleno...tak striedavo uz od soboty...neplace zeby bol hladny...akurat ma soplik a sem tam zakasle....rozmyslam ze asi dnes idem k dr...zase...3mesiace ma a uz tolkokrat bol chory ☹

skatarina
12. okt 2011

@nelustek Dufam,ze to mas uz za sebou,drzim palce 😉 😉 😉
@sisanka Ahojte baby.Ja som bola vcera na vysetreni a na zakrok pojdem vo stvrtok.Drzte palce 😉 😉 😉 .Inak mi povedal,ze to bude asi 5 minutova zalezitost na sale.Len keby nebol ten cirkus okolo ☹ ☹ ☹ . Idem rano a poobede uz pojdem domov.Nastastie je doma muz,takze o Petku bude postarane.

sisanka
12. okt 2011

@skatarina drzim palce 😉 a vlastne co je to za zakrok_?

nelustek
12. okt 2011

@sisanka
@sisanka ja som este doma,uz sa zmierujem s tym ze pojdem na vyvolanie..dufam ze budem mat aspon do pondelka ten krcok dozrety..inak by som tam asi este lezala.. ☹
@skatarina budem na teba mysliet a drzim palce 😉

sisanka
12. okt 2011

@nelustek neboooj ved ta nemozu nechat tak dlho prenasat... 😉

nelustek
12. okt 2011

@sisanka ale uz mi aj muz dnes povedal ze mi brusko padlo uvaril mi kavu ze si mam dat doma poslednu dnesnu ze pojdem dnes vecer 😀

sisanka
12. okt 2011

@nelustek nevravel ti nieco take uz aj minule?ked ti daval kufor do auta? 😀 😀 😀 😀

nelustek
12. okt 2011

@sisanka 😀 😀 😀 vravel 😀 😀 😀

nelustek
12. okt 2011

No teraz dodal ze mam brusko uz dole, kazdy den sexujeme tak hadam mi to trochu pomoze.Aj doktor mi to odporucil vcera

sisanka
12. okt 2011

@nelustek 😀 😀 😀 tak musite dr posluchat 😉 😀 😀

nelustek
12. okt 2011

@sisanka cosa da robit ked musim tak musim 😀 😀 mame toho asi viac ako normalne 😀

sisanka
12. okt 2011

@nelustek len si to pekne uzite lebo po porode sa nebude dat 😀 😉

skatarina
12. okt 2011

@sisanka
@nelustek Dakujem baby,dam vediet ako to dopadlo.

nelustek
13. okt 2011

@sisanka tak moj muz sa zas sekol ja som stale doma ☹ a vobec sa necitim na porod

nelustek
15. okt 2011

@skatarina Ahoj ako si dopadla?

sisanka
16. okt 2011

@nelustek ahoj tak ako?este stale si domaaa?

nelustek
16. okt 2011

@sisanka ano este som 😝 ale zajtra uz nastupujem,aj som rada lebo uz sa bojim byt doma tak dlho po...

sisanka
16. okt 2011

@nelustek fuuuha takt o ano,ja by som sa tiez bala...ale tak ked pekne pohyby citis tak vies ze je vsetko ok 😉 drzim palce zajtra..nech sme obe zdravucke a ozvi sa potom 🙂

nelustek
16. okt 2011

@sisanka pohyby citim stale ,ale hrozne mi tvrdne brusko az mi pride nevolno z toho..