Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@nelustek
@skatarina ahojte dievcata,konecne je po vikende...sice na svadbe bolo fajn ale skoro vsetci sme chori az na Deniska..klop klop,az nezarieknem lebo keby mal ostat doma a neist do skolky no neviem neviem...konecne si chcem trosku vydychnut 😀
vidim ze tu sa este nerodilo 😀 😀 😀 a inak co mate nove?
@nelustek ty si este tu???a povedala si dr o tej vode?ze sa bojis aby znova nebola zelena?...inak mne kaka Oliverko nazeleno...tak striedavo uz od soboty...neplace zeby bol hladny...akurat ma soplik a sem tam zakasle....rozmyslam ze asi dnes idem k dr...zase...3mesiace ma a uz tolkokrat bol chory ☹
@nelustek Dufam,ze to mas uz za sebou,drzim palce 😉 😉 😉
@sisanka Ahojte baby.Ja som bola vcera na vysetreni a na zakrok pojdem vo stvrtok.Drzte palce 😉 😉 😉 .Inak mi povedal,ze to bude asi 5 minutova zalezitost na sale.Len keby nebol ten cirkus okolo ☹ ☹ ☹ . Idem rano a poobede uz pojdem domov.Nastastie je doma muz,takze o Petku bude postarane.
No teraz dodal ze mam brusko uz dole, kazdy den sexujeme tak hadam mi to trochu pomoze.Aj doktor mi to odporucil vcera

@nelustek Rastie,rastie. Uz ani tak casto nezvraciam co je konecne dobre.A tebe co povedal lekar? Budes prenasat?