icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
17. okt 2011

@sisanka
@nelustek Ahojte babulky.Ja som prisla domov v piatok.Nejako sa mi nechcelo na PC. Vsetko dopadlo dobre,nic ma nebolelo. Vyzera to,ze to bude ok. Bola som sice o den dlhsie ako som mala,ale aj tak dobre.Musela som zostat koli tomu,zeby mali istotu,koli babatku. Dostala som na moje naliehanie len lokalku,lebo som sa nechcela preberat z narkozy. Uz som aj dlho nezvracala,tak dufam,ze si zacnem toto tehu uz konecne uzivat 😉 😉 😉

sisanka
17. okt 2011

@skatarina ahoj tak to som rada...som zvedava kedy sa nam ozve @nelustek s radostnou spravou 🙂 a uz vies co cakas? ci sa chces nechat prekvapit?...my sme nejaky chory,sme dnes u nasich,Denisko nesiel do skolky lebo je moc zasopleny tak az tam nesopli..teplotu nema tak dufam ze ani nebude mat...a Oliverko sa ma ist zajtra ockovat,snad aj on chory nebude...

skatarina
17. okt 2011

@sisanka Aj ja cakam,ze to uz bude mat za sebou. Neviem co cakame a ani moc nechcem vediet,ale muz chce vediet,lebo rozmysla o mene.25.11. idem na ultrazvuk,tak uvidime co to bude.U nas je tiez dost deticiek chorych.Snad nas to obide. Po ockovani zvykne byt teplota,ale nemusi byt.

nelustek
17. okt 2011

@skatarina
@sisanka tak dievcata ..poslali ma este domov ze mam prist az v stredu.ze by mi to este nevyvolavali tak cakam dalej..
Dnes mi umrel aj bratranec bol chory mal smrtelnu chorobu mukopolysacharidozu..mal len 12rokov... ani na pohreb mu nebudem moct ist 😢

skatarina
17. okt 2011

@nelustek ☹ ☹ ☹ ☹ To mi je luto.Deti by nemali umierat ☹ ☹ ☹ .My sme sa akurat dnes dozvedeli,ze u nas v dedine zomrel 3-rocny chlapcek. Dostal vysoke teploty a urobili sa mu flaky na tele a ze vraj nejaky virus. Neskutocne. Vy sa len drzte a snad v stredu to uz pojde.

sisanka
17. okt 2011

@skatarina noo ale jeho este ani nezaockoval a uz mal dnes zvysenu....37.4C...myslis ze mi ho zaockuje???neviem ci tam ist alebo nie....
@nelustek baby nelakajte ma s tymi chorobami...Denisko je tiez chory...dnes nebol v skolke...ach jaj hrozne choroby....

nelustek
18. okt 2011

@sisanka
@skatarina aj nelka sopli trochu ale do skolky ju davam..keby mala byt doma kvoli soplu tak do skolky by ani nechodila.Pokial neni vazne ze zeleny alebo vidim ze je ozaj chora tak by som ju tam nedala.Ten prechod z tepla do zimi je hrozny,mne sa zas spravil herpes v nose..Uz mi kvoli tomu brali aj krv a nic nezistili

skatarina
18. okt 2011

@sisanka Z teplotou ti ho asi nezaockuju. Ved uvidis,ale ja by som radsej pockala.Teraz je take hrozne obdobie.
@nelustek Ja sople uz tiez neriesim.Ved rano je taka kosa,ze az. Tak to ti musi koli tomu herpesu byt hrozne.Ja dufam,ze sa na mna uz nic nenalepi 😉 😉 😉
Podla cinskeho kalendara mi vyslo,ze budeme mat druhe dievcatko

sisanka
18. okt 2011

@skatarina no nakoniec sme sli k tomu dr...a poprezeral ho a zaockoval...ze to len taka mierne zvysena a povedal ze je zdravy...tak teraz cakam co bude vecer 😖 mne tiez vyslo ze teraz budeme mat dievcatko podla cinskeho kalendara a mame Olivera 😀
@nelustek ja tiez davam Deniska so soplikom ale teraz ho ma husty zeleny a kazdu chvilku vidim ze ho ma dolepeny po celej tvari 😀 a rano ani nevravim ked sa zobudi...vzdy place ze ho nostek boli...tak ho necham par dni doma..nech si oddychne,vylieci sa...myslela som ze len do stredy ale asi az do konca tyzdna,uvidime...

nelustek
18. okt 2011

@skatarina tak dievcatko,som zvedava co ti povie dr. ja mavam herpes kazdu chvilu je to cosi strasne a bolestive ☹ ale najviac ma mrzi ze to mam teraz ked mam ist rodit.malej ani pusu neodvazim dat,aj ked to mam v nose ☹
@sisanka tak to ano ked ho ma tak moc a husty. Joj babule zajtra naspet do nemocnice som zvedava co tam so mnou budu stvarat a ako dlho sa budem trapit ked sa malej nechce ist von..bojim bojim

Inak ako sa tesim na Vianoce 🙂 pre mna je to najkrajsia cast roka..len sediet pred telkou s muzom a detmi a vyjedat dobroty a salatik mnam 😀

skatarina
18. okt 2011

@sisanka Tak dufam,ze nebude mat este vyssiu teplotu.
@nelustek Ja som kedysi mavala tiez herpesy,ale posledne dva roky asi len raz aj to malo taky dobry priebeh,ze sa nenafukol.Ja som ho mala ale na ustach.V nose to musi byt horsie.
Jaaaaj Vianoce,zase sa budem nudit a napeciem 14 druhov kolacikov a budeme to jest do februara 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
18. okt 2011

@skatarina tak posli aj mne..ja som si piekla min.rok prvy krat..ale iba suche.Inak nam pecie svokra.Ja som na to neni stavana asi 😀 vzdy tu od toho niekto bol,tento rok asi zas nebudem piect podla toho ako budeme na tom s rezimom.Ak sa dovtedy narodime ,lebo sa jej naozaj nechce

skatarina
18. okt 2011

@nelustek 😀 😀 😀 Ozdaj to nechces tahat az do Vianoc 😀 😀 😀 😀

nelustek
18. okt 2011

@skatarina no ja neviem aky posledny menzes som ja udala ked tak dlho meskame 😀 ale hadam podla sona by videl ze je mensie alebo vacsie nie? Keby som dala zly datum poslednej menstruacie

sisanka
18. okt 2011

@skatarina
@nelustek joooj aj ja sa uz tesim na Vianoce...minule som dokonca uz pozerala ake kolaciky budem piect a pisala zoznam co treba pokupit..aby som mohla postupne kupovat az neni toho naraz hodne 😀 😀 😀 svokra si kupuje a uz sa pytala ci ma objednat aj nam,mm chcel ale ja som zakazala lebo take nemam rada....a takto si napeciem ake mame radi a viem ze sa zjedia,popripade aj moja mama nieco napecie a potom si podelime 😉 😉 😉

skatarina
19. okt 2011

@nelustek Od menstruacie to nezalezi.Oni si to upravuju podla velkosti plodu.Dufam,ze uz si v nemocnici a mas to uz za sebou 😉 😉 😉
@sisanka ja musim zacat z darcekami,aby toho nebolo potom financne na mna vela.Najlepsie sa vybera Petke.Ona si prosi len baloniky a celenku 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
19. okt 2011

@skatarina noo ved aj s darcekmi....hruuuza,zas nebudeme vediet co komu kupit 😀 jj pre Deniska a Oliverka to bude najlahsie,nejake drobnosti a od oblecenia az potom ked uvidim co im pochybi,lebo vacsinou toho tolko Denisko dostal ze ja som uz kupovat nemusela 😀 😀 😀

skatarina
19. okt 2011

@sisanka aj u nas to tak je.Kazdy jej tolko pokupil,ze my sme uz ani nevedeli co jej dat.Ale tesi sa aj z malickosti a v podstate ju k tomu aj vedieme.Nechcem zeby brala vsetko ako samozrejmost.

sisanka
20. okt 2011

@skatarina jj presne aj Denisko tak...radsej mu kupit malickosti a viac a viem ze sa potom z toho raduje ovela viac 😉 a ked bol mensi tak som bola za take prakticke darceky ako plienky,kasicky a tak 😀 inak @nelustek uz ma asi po tom,konecne 🙂

skatarina
20. okt 2011

@sisanka Ved uz bolo na case.S takym bruskom sa uz tazko pohybuje.Dufam,ze su v poriadku 😉 😉 😉 .Avy ako? Teploty u Oliverka neboli?

sisanka
20. okt 2011

@skatarina aj ja dufam ze su ok,ved uz dlho prenasala...nooo mal teploty,v ten den ako ho ockovali a vcera uz len taku zvysenu,vecer sme dali cipku a v noci uz ok aj dnes...dufam ze sa uz nevratia 😉 len Deniska sa ta choroba nejako stale drzi...uz aj ja som chora.... 😠

skatarina
20. okt 2011

@sisanka My sa nastastie drzime,ale neviem dokedy.V skolke ma skoro kazde dieta sople,ale tomu sa neda vyhnut.Stale ti Oliverko v noci dobre spinka?

sisanka
20. okt 2011

@skatarina ano...samozrejme su aj take noci ked sa zobudi 3krat..ale nakojime sa a spime dalej...Denisko kolkokrat bol aj 2hodky v noci hore 😀 hlavne ty davaj pozor na seba...aj ked ten kriticky prvy trimester mas za sebou...sestra je v 10tt a tiez je chora,je na PN a dr jej predpisala antibiotika,penicilin,zevraj nejde do placenty...ale uz je zacina rast brusko tak sa vytesuje 😀 aj ked sa boji ze vela priberie a sa jej to nezdalo ze tak skoro jej brusko vybehlo...mne do 20tt nebolo vidno,ale to zavisi aj od postavy,ja som vzdy mala vascie brucho,ona nie..a maleho som mala skor vzadu.... 🙂

skatarina
20. okt 2011

@sisanka Aj ja si myslim,ze babo mam v bokoch.Brusko mi uz trosku aj vybehlo,ale este to nieje take viditelne.Hlavne,ze uz mozem normalne jest 😀 😀 😀 .Joooj ale hrozne som zlenivela.Neviem ci je to tou jesenou,alebo tehu 😀 😀 😀

sisanka
20. okt 2011

@skatarina asi jesenou 😀 lebo ja tieeez...odkedy je Denisko doma tak stale stupame po hrackach a nie a nie ich upratat..ale dnes mame s mm vyrocie tak musim trosku poupratovat lebo vcera som skoro cely den polihovala ked sa dalo co ma hlava bolela od chripky....
inak sestre asi nebyva zle,asi len nevolno lebo stale vravi aka je hladna 😀 😀 😀 a puci do sbea stale a to nechce vela pribrat 😀 😀 😀

skatarina
20. okt 2011

@sisanka Ja som zatial pribrala 2kg,tak uvidime ako to pojde dalej 😀 😀 😀 .Snad sa vmesti za cele tehu do 12kg 😕 😕 😕 😕

sisanka
20. okt 2011

@skatarina aaale ved to si nepribrala vela 😉 ja som pribrala asi 10kg...a nechala som ich aj v porodnici..len sa mi zda ze zacinam znova priberat..nemozem sa donutit cvicit 😖

skatarina
21. okt 2011

@sisanka Ved aj mne sa zda,ze som skor pribrala po roku od porodu.Nejako sa to lepi na mna 😀 😀 😀 .Uz som si aj kupila orbitrek,aj som cvicila,ale urval sa mi pedal a potom som zistila,ze som tehu 😀 😀 😀 .Asi to bolo znamenie z hora 😀 😀 😀 😀 😀 .Ale som odhodlana po porode cvicit dalej.Bavi ma to na orbitreku.

sisanka
21. okt 2011

@skatarina ach jaj,aj mna to bavilo pokial som si nevytkla nohu,potom sme prerabali a tri tyzdne ubehli ako voda a ja nie a nie sa donutit 😠

skatarina
23. okt 2011

@sisanka Nelustek to ma uz isto za sebou.Uz sa tesim na fotecky 😉 😉 😉 😉 .My mame nejaky nijaky den.Nic sa mi nechce robit,tak len polihujeme.Petka trosku soplikuje,tak neviem ci ju dat,alebo nedat do skolky