Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@nelustek Napriklad ked kojim ,tak sa na mna zavesi a hladka ma,bozkava a je proste nalepena na mne.Ked je Karinka sama,tak je to v pohode,ale ako nahle idem k nej ja tak je tam.Ja to pripisujem aj tomu,ze som jej chybala ked som bola v porodnici.Este sme neboli nikdy takto odlucene.Stale sa jej snazim vsetko vysvetlovat a vidno,ze to chape.Snad sa to utrasie,lebo ona je dost citliva a nerada by som bola keby ju nieco trapilo.
@skatarina tak toto robil aj Denisko ked bol Oliverko malinky,ze ked som ho kojila tak bol pri nas a a tulil sa ku mna a tak...a teraz vidis aky je 😀 on chce brat ako sebe rovneho,chce sa s nim hrat ako v skolke s detmi a nechape ze Oliverko mu nerozumie v tom ze drz tu hracku,nedavaj to do pusy a tak 😀 inak ho ma rad len si este neuvedomuje ze nie je jeho rovesnik,ale vychovavat ho chce 😀
@nelustek Museli mi porod vyvolavat. Aj mi robili ten hamiltonov hmat,aj ma rucne roztahovali,no nic prijemne ☹ ☹ ☹ .Potom to uz islo.Asi som mala porod zle vyocitany,lebo porodnik mi povedal,ze dieta nebolo prenasane aj voda bola cira.
@sisanka Ved prave,ze aj ja mam dojem,ze Petka cakala,ze sa hned budu spolu hrat.Ale lubi ju,stale ju pusinkuje a hladka 😉
@skatarina No tak to si teda mala hrozneee zevraj to boli ked ta roztahuju tak rucne.Mna to ku koncu bolelo len ked ma pozerali nie este hento ☹ ja som tiez podla terminu prenasala 2tyzdne potom mi to vyvolali a vodu som mala tiez ciru.Asi tak isto zle vypocitane,ked ja si ani nezapisujem ani nepamatam kedy mam menzes 😉
@nelustek Ved ja som tiez len tak z pamate hadala 😀 😀 😀 .Niekedy som si merala bazalnu teplotu a stalo ma to dost sil,tak som sa na to vykaslala a sem tam som si zapisala len mrchu 😀 😀 😀 .A ku Karinke sme prisli ani neviem ako 😀 😀 😀 .Taka som rada,ze ju mam.Ze Petka nebude sama 😉 😉 😉 Mat dve deti je uzasne 😵 😵 😵
Prajem vam pekne sviatky a v pondelok vela vela vody 🙂
@nelustek ahoj tak to ste uz velke baby ked uz papate mrkvicku 🙂 len aby jej tak chutilo aj nadalej 😉
ja som Oliverkovi uz od 4.mesiaca davala a tiez mu velmi chutilo, a klop klop chuti mu dodnes,zato Deniskovi asi chuti ubuda v poslednej dobe 😒 aj my prajeme vela kupacov a sibacov baby v pondelok,ja necakam nikoho,nastastie..jedina vyhoda chlapcov-ze nas nepride nikto sibat... 😀 😀 😀 akurat pojdu chlapi k prababke a potom pojdeme k nasim na obed,chvilu tam pobudneme a potom este jedna navsteva a je po sviatkoch 😀
@sisanka
@nelustek Ahojte babulky. Aj ja vam prajem krasne sviatky. Nas tato doma nieje,tak veľkú noc nejako neriešim. S Petkou sme sice maľovali vajicka,ale to len koli tomu,aby sa nenudila.Dnes si ich bola vysvietit v kostole. Karinka je zatial dobre babatko,tak sa tesim. Na pc moc čas nemám,aj teraz píšem z mobilu. Chodime dost často vonku. Dufam,ze nam uz nenasnezi
@skatarina tatika nemate doma?tak budete same baby dnes,ja som momentalne tiez sama doma..Oliverko zaspinkal a mm s Denisko sli po sibackach,na obed ideme k nasim tak mam teraz chvilku klud na oddych...nikoho necakam ze by ma prisiel vysibat 😀 rozmyslam ze sa idem pustit do bakalarky radsej 😉 😀
@skatarina tak to gratulujeme ako pekne priberame 🙂 a Petka ako?urcite ani do skolky nechce chodit,co?len aby mohla mamke pomahat 🙂
my sme momentalne znova nejaki chori,a vsetci...aj ja,aj Denisko a Oliverko mal zvysenu teplotu v noci...ale teraz mame starost hlavne so psikom 😀 ale ked je Denisko doma tak mi pekne pomaha,hra sa s nim,vonku ho berie...tak to zatial celkom zvladame 😀 maju z neho neskutocnu radost,aj Oliverko-normalne by som ani neverila ako sa mu tesi...aj ked on by ho najradsej tahal za usi 😀
@skatarina ma 8tyzdnov,chceli sme steniatko aby si od malicka navykalo na deti 😉 ...malinka je este,hrava ale obcas smuti...zatial ju mame doma cize mam co robit ked sa pocika,pokaka 😀 ale predstavovala som si to horsie 😀 rano a vecer ju venci mm a cez den chodime von my ked Oliverko spinka,zatial je tu treti den ale celkom je to ok,uvidime ked bude vacsia a pojde na zahradu ako si tam zvykne 🙂
@skatarina nie je sterilizovana,tam ich sterilizuju??som nevedela...vlastne ja som sa ani nejak o utulky predtym nezaujimala..len ked sme sa rozhodli ze chceme psika tak sme objavili inzerat a zhoda okolosti bola ze to bola rasa aj farba aku sme chceli 🙂 mali ich tam 3,majitel ich nechcel....
ano bude velka,preto sme chceli labradora-az strazi dom 😉 najskor sme chceli psa,ale psa uz nemali a tak som vahala ci aj fenku a potom som citala na nete pre a proti a vyslo mi jednoznacne ze fenka je lepsia 🙂 co by mi predtym ani nenapadlo...
@skatarina my mame Lusy,anglickeho kokerspaniela...a teraz ked mame Jessy tak mi ju strasne pripomina ako steniatko,dost sa podobaju 🙂
nooo to bola prva vec ze moze mat steniatka,ale ze keby nahodou tak jedine cistokrvne ale teraz ked vidim kolko starosti tak vravim ze keby ich tu bolo aj 10 tak si to radsej nechcem ani predstavovat 😀 zabezpecot ju urcite zabezpecime,ved je to len par dni,tyzden co pusti k sebe psa takze si myslim ze to zvladneme...bude v koterci,popripadne v garazi...urcite lepsie ako ked som byvala este doma a Lusy na byte a ked som ju sla vencit tak psy jej zaveseni za ritou chodili a musela som ich odhanat 😀 😀 😀
@skatarina Ahoj moja..tak sa som rada ze mala je taka velka papkacka,ako nas Oliverko,stale by len jedol 😀 ja sa teraz uz tiez zacinam trosku nudit,konecne sme s mm dopisali bakalarky!!!!!!som 2tyzdne nespala co som bud po nociach pisala alebo nad tym rozmyslala ale uz to mame nastastie z krku a teraz uz len zostatnicovat a min. 2 mesiace mame klud 🙂
nehovor ze neschudnes 😀 ja mam v posteli veci este co som nosila za slobodna-pred 5rokmi,par veci som mala na sebe len parkrat a je mi luto ich vyhodit aj ked uz vyjdu aj z mody kym ja (teda ak) schudnem 😀 😀 😀 😀 😀

@skatarina u nas Denisko neziarli ale ma strasne potrebu Oliverka vychovavat...zakazuje mu vselico,aj ho capne,zle mu robi 😖 pritom h oma rad,pusinkuje ho ale viac sa mi zda ze mu robi zle....a potom sa len vadime s nim a on je len horsi a horsi..... 😒
inak Oliverko uz pekne sedka,beha v pavuku,vsade sa stavia,uz vie aj rucky natiahnut ked chce k niekomu ist a stale len tata baba papa dada a ziadne mama 😀 zubky nemame a ani to zatial nevyzera ze by mu mali vyjst v najblizsej dobe,papa skoro vsetko,kojime sa,v noci sa sem-tam zobudi,niekedy prespi aj celu noc 😉