icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
3. feb 2012

@sisanka
@nelustek
Cawte babule.Tak ako prezivate tuto zimu? Ja som rada,ze boli dnes prazdniny a nemuseli sme nikam ist.Brrr.Dokoncila som posledne torty a mam fajront.Uz asi nebudem nic piect.Este sice Petke do skolky ,nieco na narodky a koniec.Vymyslela si,ze chce Fionu a Shreka 😵 😵 😵 .To bude babracka.
Toto je moja posledna

sisanka
4. feb 2012

@skatarina Ahoj ja ani neviem ze nejaka tuha zima je 😀 Denisko nechodi este do skolky tak sme stale zavreti doma....ale teraz momentalne je u nasich - na "prazdninach" 😀
ako vidim tak tebe sa to uz blizi,nechcela by som byt v tvojej kozi-ten koniec je najhorsi.... 😝
torticka krasna,urcite sa ti aj ten shrek podari 😉 aj ked s tym bruskom sa ti bude tazko....ja som vcera piekla jeden kolacik lebo mm mal narodeniny a pride jeho ujo z BA, a poviem ti ze uz ten sa mi zdal zlozity,nie to este nejaku tortu upiect 😀

skatarina
4. feb 2012

@sisanka Teraz pride domov aspon mm,tak co to obehneme.V pondelok mam poslednu poradnu,tak uvidim co bude.Nakupene pre babo uz mam vsetko,tak sa moze vypytat von 😀 😀 😀

sisanka
5. feb 2012

@skatarina co to obehnete?nechapem...
jooj trosku ti aj zavidim,som minule povedala mm ze by som mozno chcela dalsie babo 😀 😀 😀 sa pozrel na mna ci mi sibe 😀 😀 😀 😀 😀 jasne ze teraz nie,ale chcela by som 🙂

skatarina
5. feb 2012

@sisanka mam poradnu a blizi sa podanie danoveho,tak treba ist k uctovnicke,na velky nakup a tak...
Ja uz budem rada,ked bude marec,strasne ma telo zradza,nevladzem nic poriadne robit .

sisanka
7. feb 2012

@skatarina no to ano,treba vsetko postihat kym s amale narodi 😉 potom bude zrazu vsetko ine,uz budete mat dve deticky 😉 ked sa narodil Oliverko tak som mavala take zmiesane (dobre zmiesane) pocity 🙂

skatarina
7. feb 2012

@sisanka No veru,ja si to uz ako tak uvedomujem,lebo Karinku citim,ale moj mm si to tak este neuvedomuje,ze budeme styria. Ja mavam take navaly radosti,ale aj obavy.Predsa tu je dalsia zodpovednost za dieta.Ale tesim sa velmi.

sisanka
7. feb 2012

@skatarina ja som si to tiez uvedomovala,ale ked si ju potom donesies domov z porodnice zase to bude ine 😉 ja som sa najviac bala toho ze budem mat menej rada Deniska ked tu bude teraz novy clen rodiny,ale je velka pravda ze "laska sa detmi nedeli ale znasobuje" 🙂

skatarina
7. feb 2012

@sisanka Ved prave aj ja som nad tym uvazovala,ze to druhe babo nebudem mat tak rada ako prve,ale este nieje ani na svete a uz ju lubim nadovsetko.Najviac sa tesim na to ako bude vyzerat.Ci bude taka ako Petka,alebo bude uplne ina.Chcela by som aby bola tmava po mne.Petka ma svetle vlasky po tatikovi.

sisanka
7. feb 2012

@skatarina ked sa Oliverko narodil tak sa mi zdal uplne ako Denisko,len trosku baculatejsi 😀 kazdy vravel cela mama,cela mama a teraz?zo mna nema asi nic 😀 este viac sa podoba na mm ako Denisko,ten bol tiez od malicka skor do mm rodiny,aj ked vela ludi teraz hovori ked uz je vacsi ze cela mama,tak neviem 🙂
a to som si myslela ze chlapci sa podobaju skor na maminky 😀

skatarina
7. feb 2012

@sisanka Nasa Petka ked sa narodila,tak bola uuuplne ako moj muz ked bol maly.Este aj jamku na brade 😀 .Ale teraz nam ludia hovoria,ze ma cosi aj zo mna.Aj tak to je zvlastne ako sa vedia geny zahrat 😀 .
Inac zo shreka uz zislo,ukecala som Petku na princeznovsku tortu,tak sa tesim.Taku som este nerobila a bude to pre mna jednoduchsie.Shreka jej urobim na meniny,to uz nebudem mat take brusko.

sisanka
7. feb 2012

@skatarina deti sa stale menia 😉
ja idem Deniskovi na narodeniny urobit tortu-vlacik z BB keksov...mm mal 25rokov a nejako nema rad oslavy tak vzdy spajame jeho narodeniny s Deniskovymi a svokra da upiect este jednu tortu akoze pre mm a bude sfukat sviecky Denisko 😀
ja budem zase v lete slavit s Oliverkom,mam narodeniny koncom juna a on je 5.jula-sme si to fajne podelili 😀

skatarina
25. feb 2012

@sisanka Ahoooj,dlho som tu nebola.Bola som chora a ti poviem,ze tento tyzden bol pre mna veeeeelmi narocny.Striedali sa horucky zo zimnicou ☹ ,sople,kaslanie,no katastrofa.Ale uz je lepsie.Vcera sme boli aj v poradni v nemocnici,tak je vsetko ok.Som este uzavreta,tak mame cas.Este k tomu mame dnes oslavu a piekla som pre Petku tortu.Nadludsky vykon 😀 😀 😀
A vy sa ako mate?

sisanka
25. feb 2012

@skatarina ahooj no nas caka oslava zajtra,tento rok to padlo presne v den narodenin 🙂 ani tu nejako nechodim,mali sme pc v oprave a makam na bakalarke,ucim sa na skusky...boli sme aj my chori,mala som zapalnene a zahnisane oci a chytil to odo mna aj Oliverko...dnes som bola v skole a teraz este pripravujem na zajtra jedlo a Deniskovi robim vlacik z BeBe keksov,chvalabohu ze deti uz od 19.30 spia lebo ani neviem kde mi hlava stoji 😀 ved som aj zabudla pozvat domajsich-svokrovcov zajtra na obed,hlavne ze stale o tom hovorim a pripravujem-trapaaas 😀 😀 😀 😀
kukam ze uz ti blika 39tt,to ja som uz rodila 😉 drzim palce az sa ti to co najskor rozbehne a hlavne nech to mas rychlo za sebou 😉

sisanka
3. mar 2012

@skatarina ako ako???este ste 2v1? 🙂

skatarina
3. mar 2012

@sisanka Ahooooj.Ano este sme 2v1.Pocitujem uz poslickov a som otvorena na 1 prst,cize sa to moze rozbehnut kedykolvek.Ale chcela by som vydrzat este aspon do dalsej soboty,lebo vtedy az pride mm domov 😀
A vy ako? Ako dopadla oslava? Videla som fotky ako sa tesi Oliverko 😀 😀 😀

sisanka
3. mar 2012

@skatarina oslava fajne,teraz sme boli s mm na 3dni v zazrivej tak sme trosku oddychli a teraz uz konecne to hlupe bc dokoncit a bude klud lebo som uz na nervy 😀 😀 😀 😀
hned som sa na teba spomenula ci uz aj nemate bambulku pri sebe,uz ti musi byt tazko teraz 🙂 daj hned vediet keby sa nieco dialo,drzim prsty 😉

skatarina
3. mar 2012

@sisanka Vcera som bola na poradni a dali ma na monitor na porodnu salu.No ti poviem nebolo mi vsetko jedno.Niektore baby tam predychavali kontrakcie ☹ ☹ ☹ .
Nech to mam uz za sebou,ale s tatikom doma 😉 .
Praveze sa citim celkom dobre.Chodim sice ako kacica,ale neda sa to porovnat z minulym tyzdnom co som bola chora.Bolel ma cely clovek a stale som kaslala.

sisanka
3. mar 2012

@skatarina jojoooj aj ja by som chcela,sestra je teraz v 30tt a som si tak spomenula na seba ake to bolo super s tym bruskom 😀 ale len do urcitej doby 😀 😀 😀
mozno aj vydrzis,ved ked sa dobre citis....ja ake komplikacie som mala a porodila som tyzden pred terminom 😉

skatarina
3. mar 2012

@sisanka Ked oni mi posuvaju ten termin hore dole.Teraz mi dali 12-teho. Ved uvidime kto sa trafil 😀 😀 😀 .
Je pravda,ze moc toho doma neporobim,ale pomalicky fungujem 😀 😀 😀 .Mama bola minuly tyzden u nas,tak mi navarila,upratala,povysavala,pozehlila....este ze ju mam.

skatarina
12. mar 2012

@nelustek
@sisanka
Ahojte babule.Ja som este stale v kope.Odkedy mi odisla zatka nic sa nedeje.Dnes poradna,otvorena na palec.Kazali mi sexovat a nesetrit sa.Tak som umyla okna,vyprala zaclony.Zajtra pokracujem.... Ked nic nezaberie,tak vo stvrtok mam prist aj z vecami.

sisanka
12. mar 2012

@skatarina jeziiiin to nemyslis vazne 😀 😀 😀 som dnes poobede na teba myslela ze si urcite uz v porodnici 😀 😀 😀 neviem co tu este robis,chod zapriahnut manzela a do rana mozno porodis 😉 😀

skatarina
12. mar 2012

@sisanka 😀 😀 😀 Este sa napchavam,dopozeram panelak a ideme na to 😀 😀 😀 .Som zvedava,ci zajtra vstanem z postele 😀 😀 😀

sisanka
12. mar 2012

@skatarina este si dopraj chvilku oddychu,potom uz oddychovat nebudes moct 😀 drzim palce a informuj nas 😉

nelustek
13. mar 2012

@skatarina no pekne dufam ze nedopadnes ako ja 9 dni naviac 😅 uz som cakala ze najblizsie hodis fotky malinkej a ty takto

skatarina
24. mar 2012

@nelustek
@sisanka
Ahojte babule 🙂 🙂 🙂 .Konecne som si nasla cas aj cosi napisat.Nejako sa mi to nakopilo. Karin je zlate dieta,zatial len papa a spinka.Uvidime kedy ju to prejde 😀 .Porod som mala super,tie najhorsie kontrakcie som mala asi len 30 minut a na druhu kontrakciu som Karinku vytlacila 😀 😀 😀 .Moj muz dosiel 14:50 a o 15:00 sa narodila mala.Doktor dosiel zaroven z mojim muzom 😀 ,skoro ma odrodila sestricka.Robil vedla sekciu.Rodila som bez nastrihu a dve hodiny po porode som uz sedela a vecerala 😀 😀 😀 .

sisanka
24. mar 2012

@skatarina ahoj zelame malej Karinke vela zdravicka a maminke vela mliecka 😉 pekny porod,skoro ako ja 😀 len s tym rozdielom ze ja som maleho vytlacila asi na stvrtu kontrakciu 😀 tak si pekne uzivajte kym je malinka dobra a len spinka,aj ty oddychuj a ked budes mat cas tak sa ozvi 😉

skatarina
24. mar 2012

@sisanka Dakujemeeeee.Mliecka mame na rozdavanie.Ved prave od kedy som prisla v kuse nieco robim.Zajtra odchadza muz prec a pride mamka.Potrebujem pomoct s Petkou do skolky.Robim este tortu pre mamku,lebo mala narodky.Zatial sa necitim unavena,ale ono to pride.
A vy sa ako mate? Co uz Oliverko vie? Neskutocne,ze uz ma 8 mesiacov.Denisko na neho neziarli?

nelustek
25. mar 2012

@skatarina Ahoj aj ja sa pridavam ku gratulacii a prajeme vsetko len to najlepsie malinkej Karinke vela vela zdravia.
Tak to sme tu mali vsetky dobre porody 😀 😀 😀 tisko zavidim ze ti malinka tak spinka (v dobrom) 😉 ja som mohla len snivat,teraz je z nej uz sibal vystrkuje rozky 😀 ale uz je tiez dobrunka vykrikuje a smeje sa hlavne na nelku.
Tak si pekne pooddychuj a uzivaj si babatko 😉

skatarina
25. mar 2012

@nelustek Dakujem. Mne sa zda,ze Petka na nu zacina ziarlit.Vy ste s tym nemali problem?