Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina Ahoj ja ani neviem ze nejaka tuha zima je 😀 Denisko nechodi este do skolky tak sme stale zavreti doma....ale teraz momentalne je u nasich - na "prazdninach" 😀
ako vidim tak tebe sa to uz blizi,nechcela by som byt v tvojej kozi-ten koniec je najhorsi.... 😝
torticka krasna,urcite sa ti aj ten shrek podari 😉 aj ked s tym bruskom sa ti bude tazko....ja som vcera piekla jeden kolacik lebo mm mal narodeniny a pride jeho ujo z BA, a poviem ti ze uz ten sa mi zdal zlozity,nie to este nejaku tortu upiect 😀
@sisanka Ved prave aj ja som nad tym uvazovala,ze to druhe babo nebudem mat tak rada ako prve,ale este nieje ani na svete a uz ju lubim nadovsetko.Najviac sa tesim na to ako bude vyzerat.Ci bude taka ako Petka,alebo bude uplne ina.Chcela by som aby bola tmava po mne.Petka ma svetle vlasky po tatikovi.
@skatarina ked sa Oliverko narodil tak sa mi zdal uplne ako Denisko,len trosku baculatejsi 😀 kazdy vravel cela mama,cela mama a teraz?zo mna nema asi nic 😀 este viac sa podoba na mm ako Denisko,ten bol tiez od malicka skor do mm rodiny,aj ked vela ludi teraz hovori ked uz je vacsi ze cela mama,tak neviem 🙂
a to som si myslela ze chlapci sa podobaju skor na maminky 😀
@sisanka Nasa Petka ked sa narodila,tak bola uuuplne ako moj muz ked bol maly.Este aj jamku na brade 😀 .Ale teraz nam ludia hovoria,ze ma cosi aj zo mna.Aj tak to je zvlastne ako sa vedia geny zahrat 😀 .
Inac zo shreka uz zislo,ukecala som Petku na princeznovsku tortu,tak sa tesim.Taku som este nerobila a bude to pre mna jednoduchsie.Shreka jej urobim na meniny,to uz nebudem mat take brusko.
@skatarina deti sa stale menia 😉
ja idem Deniskovi na narodeniny urobit tortu-vlacik z BB keksov...mm mal 25rokov a nejako nema rad oslavy tak vzdy spajame jeho narodeniny s Deniskovymi a svokra da upiect este jednu tortu akoze pre mm a bude sfukat sviecky Denisko 😀
ja budem zase v lete slavit s Oliverkom,mam narodeniny koncom juna a on je 5.jula-sme si to fajne podelili 😀
@sisanka Ahoooj,dlho som tu nebola.Bola som chora a ti poviem,ze tento tyzden bol pre mna veeeeelmi narocny.Striedali sa horucky zo zimnicou ☹ ,sople,kaslanie,no katastrofa.Ale uz je lepsie.Vcera sme boli aj v poradni v nemocnici,tak je vsetko ok.Som este uzavreta,tak mame cas.Este k tomu mame dnes oslavu a piekla som pre Petku tortu.Nadludsky vykon 😀 😀 😀
A vy sa ako mate?
@skatarina ahooj no nas caka oslava zajtra,tento rok to padlo presne v den narodenin 🙂 ani tu nejako nechodim,mali sme pc v oprave a makam na bakalarke,ucim sa na skusky...boli sme aj my chori,mala som zapalnene a zahnisane oci a chytil to odo mna aj Oliverko...dnes som bola v skole a teraz este pripravujem na zajtra jedlo a Deniskovi robim vlacik z BeBe keksov,chvalabohu ze deti uz od 19.30 spia lebo ani neviem kde mi hlava stoji 😀 ved som aj zabudla pozvat domajsich-svokrovcov zajtra na obed,hlavne ze stale o tom hovorim a pripravujem-trapaaas 😀 😀 😀 😀
kukam ze uz ti blika 39tt,to ja som uz rodila 😉 drzim palce az sa ti to co najskor rozbehne a hlavne nech to mas rychlo za sebou 😉
@skatarina oslava fajne,teraz sme boli s mm na 3dni v zazrivej tak sme trosku oddychli a teraz uz konecne to hlupe bc dokoncit a bude klud lebo som uz na nervy 😀 😀 😀 😀
hned som sa na teba spomenula ci uz aj nemate bambulku pri sebe,uz ti musi byt tazko teraz 🙂 daj hned vediet keby sa nieco dialo,drzim prsty 😉
@sisanka Vcera som bola na poradni a dali ma na monitor na porodnu salu.No ti poviem nebolo mi vsetko jedno.Niektore baby tam predychavali kontrakcie ☹ ☹ ☹ .
Nech to mam uz za sebou,ale s tatikom doma 😉 .
Praveze sa citim celkom dobre.Chodim sice ako kacica,ale neda sa to porovnat z minulym tyzdnom co som bola chora.Bolel ma cely clovek a stale som kaslala.
@nelustek
@sisanka
Ahojte babule 🙂 🙂 🙂 .Konecne som si nasla cas aj cosi napisat.Nejako sa mi to nakopilo. Karin je zlate dieta,zatial len papa a spinka.Uvidime kedy ju to prejde 😀 .Porod som mala super,tie najhorsie kontrakcie som mala asi len 30 minut a na druhu kontrakciu som Karinku vytlacila 😀 😀 😀 .Moj muz dosiel 14:50 a o 15:00 sa narodila mala.Doktor dosiel zaroven z mojim muzom 😀 ,skoro ma odrodila sestricka.Robil vedla sekciu.Rodila som bez nastrihu a dve hodiny po porode som uz sedela a vecerala 😀 😀 😀 .
@skatarina ahoj zelame malej Karinke vela zdravicka a maminke vela mliecka 😉 pekny porod,skoro ako ja 😀 len s tym rozdielom ze ja som maleho vytlacila asi na stvrtu kontrakciu 😀 tak si pekne uzivajte kym je malinka dobra a len spinka,aj ty oddychuj a ked budes mat cas tak sa ozvi 😉
@sisanka Dakujemeeeee.Mliecka mame na rozdavanie.Ved prave od kedy som prisla v kuse nieco robim.Zajtra odchadza muz prec a pride mamka.Potrebujem pomoct s Petkou do skolky.Robim este tortu pre mamku,lebo mala narodky.Zatial sa necitim unavena,ale ono to pride.
A vy sa ako mate? Co uz Oliverko vie? Neskutocne,ze uz ma 8 mesiacov.Denisko na neho neziarli?
@skatarina Ahoj aj ja sa pridavam ku gratulacii a prajeme vsetko len to najlepsie malinkej Karinke vela vela zdravia.
Tak to sme tu mali vsetky dobre porody 😀 😀 😀 tisko zavidim ze ti malinka tak spinka (v dobrom) 😉 ja som mohla len snivat,teraz je z nej uz sibal vystrkuje rozky 😀 ale uz je tiez dobrunka vykrikuje a smeje sa hlavne na nelku.
Tak si pekne pooddychuj a uzivaj si babatko 😉

@sisanka
@nelustek
Cawte babule.Tak ako prezivate tuto zimu? Ja som rada,ze boli dnes prazdniny a nemuseli sme nikam ist.Brrr.Dokoncila som posledne torty a mam fajront.Uz asi nebudem nic piect.Este sice Petke do skolky ,nieco na narodky a koniec.Vymyslela si,ze chce Fionu a Shreka 😵 😵 😵 .To bude babracka.
Toto je moja posledna