Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina my sme mali vcera v rodine pohreb a nemali sme kam dat Deniska tak sme ho dali k mojej krstnej...Denisko ju pozna ale len tak z navstev...a bola som prekvapena ze tam ostal a bol aj dobry a ze zjedol 4 mrkvy 😀 tak asi sa mu bude pacit aj v tej skolke...sak sa mu tam budu stale venovat tak nebude mysliet na to ze tam nie som 😉 🙂
@darusik7 noo dr uz trosku nacrtol ze mozno dievcatko ale ze na dalsej poradni to bude lepsie vidiet tak sa uz neviem dockat lebo strasne tuzim po dievcatku 🙂
@darusik7 Nas tatik chodil velmi malo domov.Bol zivnostnik ,ale akurat teraz ideme zrusit zivnost a pojde sa zamestnat na kamion.Este vydrzime par rockov a potom sa zamestna tu v meste.Snad uz budeme normalne zit aj my 😀 😀 😀 .
Uf musis to mat velmi tazke.Pomaha ti niekto z rodiny?A s Patkovym tatikom v pohode komunikujete?
@sisanka Urcite sa bude Deniskovi v skolke pacit.On bude asi trosku ziarlit na krpca,ale snad sa to nejako utrasie 😉 .A kedy mas dalsiu poradnu?Dufam,ze uz potvrdi dievcatko 😀 😀 😀
@sisanka 🙂 tak gratulujem k mozno dievcatku..aj ste rozmyslali nad menom? 😀 aj ja som chcela strasne dievcatko a volala by sa EMKA..
@skatarina vratila som sa k mame..je tu aj sestra,takze mame veselo.. 😀 😀 uz som tu rok..
ked som od neho odisla,tak sme sa nevedeli ani rozpravat,ale teraz sa bavime,obcas stretneme a mozno to skusime..predsa len rodinny dom je ine ako panelak..ale ideme na to radsej pomaly,aby sa to nepokaslalo hned na zaciatku
@darusik7 pri prvom som aj ja chcela Emku,aj teraz sa mi to meno paci ale manzelovi ani moc nie...tak este stale zvazujeme a dohodneme sa asi az ked to bude iste 😉
vau citam ze to chces s ex znova skusit..tak budem drzat palce..ved aj maly potrebuje tatina.. 😉 a obdivujem zeny ktore su same s detmi..bez partnera..ja si to ani predstavit neviem...
no,ved uvidime..obidvaja musime niekde ubrat a niekde zas pridat..Denisko ti chodi na obed aj spavat?este sa mi strasne paci aj meno Zarra 🙂
@sisanka Nechcem ta zneistit,ale ja som pri Petke mala perfektnu plet a dokonca mi kazdy hovoril,ze som opeknela.Ale myslim,ze to bolo tehotenstvom a nie tym,ze som cakala dievcatko 😉 😉 😉 .
@darusik7 Drzim palce,nech ste komplet rodinka.Ak sa to da a nieco k sebe citite,tak to treba rozvijat.Ak to bude len koli synovi,tak to dlho nevydrzi.My sme z manzelom obaja tvrdohlavi,ale zatial sa ucime krotit. 😀 😀 😀
Zarra je krasne meno 😵 😵 😵
my sme boli v dome..oni boli dole a my hore..vsetko sme mali sami,iba vchod bol spoločny..
@skatarina aj my sa zajtra chystame po tyzdni do skolky...
@sisanka ja som Patka dala na silvestra spat o stvrtej,ze aby vydrzal do polnoci..ha ha ha🙂 ja som o pol druhej uz pomaly nevidela a on vo velkom behal po byte,ale potom z nicoho nic lahol na postel a do sekundy zaspal..my sme so svokrovcami byvali aj v trojizbovom byte..obcas sme sa pochytili,ale... niekedy je lepsie sa potlacit a mat sa dobre,ako mat vela miesta a pomaly sa "nenavidiet "..
@darusik7 my sme boli na silvestra u nasich a Denisko to vsetko prespal,chvalabohu lebo sa mu nedalo zaspat 😀 😀 😀 nove prostredie a este k tomu tolko ludi tam bolo,sa chcel jasit 😀
ja nemam problem so svokrovcami..len sa tu stale necitim ako vo svojom..teda na poschodi v nasom ano ale inak nie..take divne..
@sisanka nama ziadne kazy,ale my chodime k zubarke uz od 2 rokoch,aby si dieta zvyklo na zubarku.Potom je menej problemov ked treba nieco zo zubkami robit.Inac zubarka mi hovorila,ze treba zacat chodit uz od prvych zubkov.Asi od roka 😕 😕 😕
Vzdy jej pozrie do pusy.Da nejaky gel na zubky a da jej hracku 😵 😵 😵 😵 😵
@skatarina fuu tak my sme neboli..pocula som to ze treba chodit uz od prvych zubkov ale stresovat ho uz teraz..neviem..aj ked osm bola minule u starej zubarky ked som ju menila tak mu dala detsku pastu a pytala sa ci si umyva zubky 😀 😀 😀 sranda lebo on by si aj 3krat rano umyval zubky 😀 😀 😀 a teraz ked mam toho noveho zubara tak si neviem predstavit ze by som tam sla s malym..to taky mlady a neviem ci by vedel ako nanho aby sa nebal 😀 😀 😀 este ho tak dobre nepoznam a neviem ohodnotit aky je k detom..bo to je ako ked sme ho boli dat strihat...sli sme k jednej a u tej sme nepochodili,nema deti tak nevie ako co a ked sme sli k druhej tak ta ma tiez chlapceka 4rocneho a dovolila mu aj strojcek drzat,aj cukriky mu dala..Denisko ju uz pozna a neboji sa ked k nej ideme 🙂
@sisanka Petka chodi k detskej lekarke.Je velmi mila a tiez ma maleho chlapceka.Vie to z detmi.Pre Petku to nebol vobec stres.Najprv jej ukazala kreslo hore-dole,potom vodicku,zrkadielko.Petka ma doma zubarsku sadu,tak to bolo pre nu ako hra.Len nechcela otvorit usta,len strbinku 😀 😀 😀 .Teraz sa k zubarke tesi 😀 😀 😀

@skatarina aj ja som sa pocas materskej nejako rozmlsala a rozpiekla,ale iba pre nas,,Ja som s malym tiez sama a k otcovi chodi kazdy druhy vikend..
Ako casto ti chodi muz domov?