icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

darusik7
11. mar 2011

@skatarina aj ja som sa pocas materskej nejako rozmlsala a rozpiekla,ale iba pre nas,,Ja som s malym tiez sama a k otcovi chodi kazdy druhy vikend..
Ako casto ti chodi muz domov?

sisanka
12. mar 2011

@skatarina my sme mali vcera v rodine pohreb a nemali sme kam dat Deniska tak sme ho dali k mojej krstnej...Denisko ju pozna ale len tak z navstev...a bola som prekvapena ze tam ostal a bol aj dobry a ze zjedol 4 mrkvy 😀 tak asi sa mu bude pacit aj v tej skolke...sak sa mu tam budu stale venovat tak nebude mysliet na to ze tam nie som 😉 🙂
@darusik7 noo dr uz trosku nacrtol ze mozno dievcatko ale ze na dalsej poradni to bude lepsie vidiet tak sa uz neviem dockat lebo strasne tuzim po dievcatku 🙂

skatarina
12. mar 2011

@darusik7 Nas tatik chodil velmi malo domov.Bol zivnostnik ,ale akurat teraz ideme zrusit zivnost a pojde sa zamestnat na kamion.Este vydrzime par rockov a potom sa zamestna tu v meste.Snad uz budeme normalne zit aj my 😀 😀 😀 .
Uf musis to mat velmi tazke.Pomaha ti niekto z rodiny?A s Patkovym tatikom v pohode komunikujete?
@sisanka Urcite sa bude Deniskovi v skolke pacit.On bude asi trosku ziarlit na krpca,ale snad sa to nejako utrasie 😉 .A kedy mas dalsiu poradnu?Dufam,ze uz potvrdi dievcatko 😀 😀 😀

darusik7
12. mar 2011

@sisanka 🙂 tak gratulujem k mozno dievcatku..aj ste rozmyslali nad menom? 😀 aj ja som chcela strasne dievcatko a volala by sa EMKA..
@skatarina vratila som sa k mame..je tu aj sestra,takze mame veselo.. 😀 😀 uz som tu rok..
ked som od neho odisla,tak sme sa nevedeli ani rozpravat,ale teraz sa bavime,obcas stretneme a mozno to skusime..predsa len rodinny dom je ine ako panelak..ale ideme na to radsej pomaly,aby sa to nepokaslalo hned na zaciatku

sisanka
12. mar 2011

@skatarina ja tiez dufam 😀 😀 😀 mozno sa to aj potvrdi lebo v poslednych dnoch sa mi strasne zhorsila plet..ani nie som taka vyhadzana,ja som akne alebo vyrazky nikdy nemala ani v puberte ale mam strasne vysusenu tvar..uz neviem cim sa natierat...

sisanka
12. mar 2011

@darusik7 pri prvom som aj ja chcela Emku,aj teraz sa mi to meno paci ale manzelovi ani moc nie...tak este stale zvazujeme a dohodneme sa asi az ked to bude iste 😉
vau citam ze to chces s ex znova skusit..tak budem drzat palce..ved aj maly potrebuje tatina.. 😉 a obdivujem zeny ktore su same s detmi..bez partnera..ja si to ani predstavit neviem...

darusik7
12. mar 2011

@sisanka dakujem 😀 tiež mi nebolo zo zaciatku veselo,ale zvykla som si..niekedy je lepsie byt sama s dietatom,ako byt vo vztahu,ktory nefunguje a to dieta to vnima..my keby sme to spolu neukoncili,tak by to dopadlo velmi zle..ale tak pomalicky dalej zajdes 🙂

sisanka
12. mar 2011

@darusik7 samozrejme ze je lepsie byt sam ako s niekym s kym sa stale hadas..a to ze to vnimaju deti je jasne,vidim aj na malom ked sa obcas pochytime..
ale asi este medzi vami nieco je ked rozmyslate nad tym to dat zas dokopy... 😉

darusik7
12. mar 2011

no,ved uvidime..obidvaja musime niekde ubrat a niekde zas pridat..Denisko ti chodi na obed aj spavat?este sa mi strasne paci aj meno Zarra 🙂

skatarina
12. mar 2011

@sisanka Nechcem ta zneistit,ale ja som pri Petke mala perfektnu plet a dokonca mi kazdy hovoril,ze som opeknela.Ale myslim,ze to bolo tehotenstvom a nie tym,ze som cakala dievcatko 😉 😉 😉 .
@darusik7 Drzim palce,nech ste komplet rodinka.Ak sa to da a nieco k sebe citite,tak to treba rozvijat.Ak to bude len koli synovi,tak to dlho nevydrzi.My sme z manzelom obaja tvrdohlavi,ale zatial sa ucime krotit. 😀 😀 😀
Zarra je krasne meno 😵 😵 😵

darusik7
12. mar 2011

@skatarina aj my sme tvrdohlavi a to strasne..a byvali sme s jeho rodicmi,takze to tiez neni uzas,.Teraz by sme si uz nenechali do vsetkeho kecat ..

skatarina
12. mar 2011

@darusik7 Najlepsie je byvat sam.My mame hypoteku na krku aj nejake pozicky koli domu,ale stoji to za to.Nikto nam do nicoho nekeca.... 😀 😀 😀

darusik7
12. mar 2011

my sme boli v dome..oni boli dole a my hore..vsetko sme mali sami,iba vchod bol spoločny..

sisanka
13. mar 2011

@darusik7 ano...lubi si pospat..aj 3hodinky...a vecer potom nie a nie zaspat... 😠

sisanka
13. mar 2011

@darusik7 my tiez tak byvame so svokrovcami...vrch mame cely pre seba..a vchod spolocny...ale aj tak sa tu necitim ako v dome,vyrastala som na byte a zatial nicim sa mi to nelisi..sice mame zahradu ale tak tam si uraduje svokra a ja sa jej tam motat nechcem...

sisanka
13. mar 2011

@skatarina ja to skor porovnavam s prvym tehotenstvom 😀 a vtedy som takezo problemy nemala..no nic uvidime 23.3...a keby to bol zas chlapec tak nevadi,uz som s tym zmierena 😀

darusik7
13. mar 2011

@sisanka my sme mali hore uplne vsetko,takze to bolo dobre..maly niekedy tiez pospi aj tri hodiny a vecer mame veselo,lebo ja by som spala a on ani bohovy 🙂
v skolke este nespal,tak ked ho zobudia bude velmi "mily"..

sisanka
13. mar 2011

@darusik7 my mame tiez vsetko...len je to tu ako na byte...
to s tym spanim poznam...ale ked h nedam spat na obed tak je nervozny...

darusik7
13. mar 2011

@sisanka Patko ked nespi na obed,tak okolo siestej odpadava,ale potom nabije baterky a ide dalej ale niekedy je uplne v pohode

sisanka
13. mar 2011

@darusik7 Denisko tiez tak...a potom ani spat,ani jest..nic..hruza..a neda sa ani ukludnit a spat ide s placom...lepsie ked spi poobede..radsej ho necham aj do 17h len nech je dobry potom..uvidime co sa bude diat ked sa bude podavat cas 😀

skatarina
13. mar 2011

@sisanka
@darusik7 Tak to vam veru nezavidim ani jednej 😀 😀 😀 😀 .Ja taky spachtos 😀 😀 😀
Petka uz je v posteli,dopozera rozpravku a ide spinkat.Boli sme v lese grilovat,tak nespala poobede a oslahana vetrom sa sama pytala do postielky 😀 😀 😀 😀 😀
Rano vstavame do skolky

darusik7
13. mar 2011

@skatarina aj my sa zajtra chystame po tyzdni do skolky...
@sisanka ja som Patka dala na silvestra spat o stvrtej,ze aby vydrzal do polnoci..ha ha ha🙂 ja som o pol druhej uz pomaly nevidela a on vo velkom behal po byte,ale potom z nicoho nic lahol na postel a do sekundy zaspal..my sme so svokrovcami byvali aj v trojizbovom byte..obcas sme sa pochytili,ale... niekedy je lepsie sa potlacit a mat sa dobre,ako mat vela miesta a pomaly sa "nenavidiet "..

sisanka
14. mar 2011

@skatarina vidis to su tie dievcatka 😀 😀 😀 ale nie..to niektore deti su take energicke...dufam ze to druhe take nebude 😉 aj ked viem ze si z casti za to mozem sama ze zle spava..ked plakal hned som ho na ruky brala a huskala a chlapec si zvykol,teraz uz musim inak na to 😀 😀 😀

sisanka
14. mar 2011

@darusik7 my sme boli na silvestra u nasich a Denisko to vsetko prespal,chvalabohu lebo sa mu nedalo zaspat 😀 😀 😀 nove prostredie a este k tomu tolko ludi tam bolo,sa chcel jasit 😀
ja nemam problem so svokrovcami..len sa tu stale necitim ako vo svojom..teda na poschodi v nasom ano ale inak nie..take divne..

skatarina
14. mar 2011

@sisanka
@darusik7
No a mame prvy problem v skolke.Ze ju tam bije jeden Tomasko 😀 😀 😀 .Co jej mam na to povedat? Ze by mu vratila? Alebo nech ide od neho prec? 😀 😀 😀 .
Este ze jej to nezobralo chut ist do skolky.Zajtra ideme k zubarke ,tak som zvedava ci jej konecne otvori usta bez problemov 😀 😀 😀

sisanka
14. mar 2011

@skatarina k zubarke??ma pokazene zubky?my sme este neboli...musime aj ked nema kaz?

skatarina
14. mar 2011

@sisanka nama ziadne kazy,ale my chodime k zubarke uz od 2 rokoch,aby si dieta zvyklo na zubarku.Potom je menej problemov ked treba nieco zo zubkami robit.Inac zubarka mi hovorila,ze treba zacat chodit uz od prvych zubkov.Asi od roka 😕 😕 😕
Vzdy jej pozrie do pusy.Da nejaky gel na zubky a da jej hracku 😵 😵 😵 😵 😵

sisanka
14. mar 2011

@skatarina fuu tak my sme neboli..pocula som to ze treba chodit uz od prvych zubkov ale stresovat ho uz teraz..neviem..aj ked osm bola minule u starej zubarky ked som ju menila tak mu dala detsku pastu a pytala sa ci si umyva zubky 😀 😀 😀 sranda lebo on by si aj 3krat rano umyval zubky 😀 😀 😀 a teraz ked mam toho noveho zubara tak si neviem predstavit ze by som tam sla s malym..to taky mlady a neviem ci by vedel ako nanho aby sa nebal 😀 😀 😀 este ho tak dobre nepoznam a neviem ohodnotit aky je k detom..bo to je ako ked sme ho boli dat strihat...sli sme k jednej a u tej sme nepochodili,nema deti tak nevie ako co a ked sme sli k druhej tak ta ma tiez chlapceka 4rocneho a dovolila mu aj strojcek drzat,aj cukriky mu dala..Denisko ju uz pozna a neboji sa ked k nej ideme 🙂

skatarina
14. mar 2011

@sisanka Petka chodi k detskej lekarke.Je velmi mila a tiez ma maleho chlapceka.Vie to z detmi.Pre Petku to nebol vobec stres.Najprv jej ukazala kreslo hore-dole,potom vodicku,zrkadielko.Petka ma doma zubarsku sadu,tak to bolo pre nu ako hra.Len nechcela otvorit usta,len strbinku 😀 😀 😀 .Teraz sa k zubarke tesi 😀 😀 😀

darusik7
14. mar 2011

@skatarina ani my sme este u zubarky neboli .. a myslim,ze pusu by urcite neotvoril..Petka v skolke aj zaspi?dnes som dostala sek na 26€,zachvilu dostanem zas dalsi na 13€ a este plus zrps od marca do juna 40€..ako neskutocne poplatky..