icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

sisanka
19. mar 2011

@darusik7 tuto noc sme spali celu a nepocikali sme sa,taka rada som 😀
inak kukam ze Patko sa narodil iny valibuk,nemala si problem ho odrodit?? 😕

darusik7
19. mar 2011

@sisanka no super 😀 Paťko ma pod plachtou ešte igelit,kdyby náhodou..
ex vypol o jednej v noci telku,ja som sa zobudila (som citila nejaké mokro) a tak panika 😀 bežal zobudiť mamu,ja som sa nemohla ani hýbať,keď došla kontrakcia..za cca 20minút sme boli v nemocnici..mala som zaplateného lekára a to som bola rada..sestričky mi pichli neviem koľko injekcii (nenávidím injekcie),dali čípky,tabletky od bolesti.ja som chcela v ten moment aj epidural,ale mi ho dať nemohli,lebo som nebola poučená.. 😒 sedela som na fit lopte a keď som nemala kontrakcie,tak som zaspávala 😀
ex bol pri mne..dvakrát som zatlačila a malý bol vonku..takže som sa trápila len 3 hodiny..našťastie..obdivujem mami,ktoré rodia aj 2 dni..ja by som to asi nezvládla..
tvoj muž bol pri pôrode?

sisanka
19. mar 2011

@darusik7 ja som akurat isla robit veceru ked mi voda praskla a kedze to bolo o mesiac skor tak som nechapala...manzel sa rozpraval so svokrou a ja jej vravim ze asi mi voda praskla a ona ze nie,ze ci to nebol moc 😀 😀 😀 a vravim ze ved ono to stale tecie...tak zavolala jednej znamej,a ona nech do nemocnice ideme,sla s nami...robi sestricku alebo take nieco na porodnom tak so mnou hned robili co sa dalo aby som sa otvorila...a na to ze porodne cesty neboli vobec pripravene som porodila za 5hod...cize celkom fajn,manzel bol pri mne aj ked nechcel...lebo sa boji krvi,injekcii a vsetkoho okolo toho ale sestricky sa smiali a zavolali ho ze neboj on tu bude s tebou..tak na priprave bol ale na samotnej porodnej sale uz nie...dosla tam aj moja mama aj sestra lebo sa vsetci vylakali ze tak skoro rodim...a mama bola so mnou na sale a manzel so sestrou ze vonku fajcili a az na parkovisko ma poculi kricat 😀 😀 😀
tak teraz neviem ci pojde znova ked uz vie co ho caka ale myslim ze ano..a aj mama sa ma pytala uz ze s kym rodit idem 😀 😀 😀

skatarina
20. mar 2011

@sisanka
@darusik7
Ahojte .Ako vikendujete?Ja som si porezala najprv prst na pravej ruke a vcera na lavej prstenik 😀 😀 😀 .Som sikovnica 😀 😀 😀 .Este ze je doma manzel a pomohol mi z riadom 😀 😀 😀

sisanka
20. mar 2011

@skatarina Ahoj..my sme v piatok mali skusku,v sobotu prednasku a bolo Jozefa tak sme chvilku posedeli a dnes to bude taka klasicka nedela..na obed rezne so zemiakovou kasou a potom leharo 😀 😀 😀

skatarina
20. mar 2011

@sisanka ja som robila vcera kapustu,knedlik,masko...mnam.Este stastie,ze vcera,lebo tie moje prsty.... 😅 😅 😅
Skuska dopadla dobre?

sisanka
20. mar 2011

@skatarina neviem ale dufam ze ano 😠 a v sobotu nas caka dalsia,je toho teraz dost ..ale radsej to mat hned za sebou ako potom cez skuskovy meisac,by bolo toho naraz vela...teraz mi treba este aj poznamky prepisat a aj seminarku napisat a ja rozmyslam aky kolacik dnes upeciem 😀 😀 😀 ma to tak vzdy v nedelu chyta piect 😀
ja som tiez dnes chcela robit kapustu knedlik a masko..manzel zboznuje kyslu cervenu kapustu na karamele...ale knedlik sme mali minuly tyzden tak zvitazilo dalsie jeho oblubene jedlo,rezne by jedol aj kazdy den 😀 😀 😀

darusik7
20. mar 2011

@skatarina
@sisanka ahojte 🙂 tak kukam,ze ste mali perný vikend :D :D :D ja som vcera trosku experimentovala s vlasmi..rano som bola asi 10minut blond,ale kedze to nebolo rovnomerne,tak to islo na cierno.. 🙂
vecer som isla za svojim drobcekom,lebo som isla spat k ex..svokor,svagor,svagrina boli ok,ale svokra no ako keby som jej zjedla veceru..arogantna,hnusna..
asi jej vadilo,ze maly nebol cely den s nimi dole,ale bol so mnou..Patko na obed nespal a teraz je uplne ko..
chystali sme veci do skolky.dala som mu do ruksaku pyzamko,lebo budeme prvykrat spinkat v skolke a taky krik spustil,ze to muselo byt pocut v celom panelaku..

skatarina
21. mar 2011

@darusik7 snad tam bude spinkat.Mne vcera Petka cely den pilila usi,ze chce ist do skolky 😀 😀 😀 .Museli sme ist aspon ku svagrine,nech sa vyblazni 😀
@sisanka aj moj muz by vyrastal na reznoch a ja ich moc nemusim.Drzim palce,nech skusky dopadnu dobre.

darusik7
21. mar 2011

@skatarina Patko je chorý.. 😒 vecer uz mal teplotu a aj teraz pozera rozpravky a lezi nehybne..pije cajik,papat mu nechuti..spapal polku monte a stacilo..

skatarina
21. mar 2011

@darusik7 juuuj tak zelam skore uzdravenie.Tiez cakam aka Petka pride zo skolky.Je tam jedno soplave dievcatko ☹ .Snad nas to obide

sisanka
21. mar 2011

@skatarina
@darusik7 ahojte kocky tak my sme itez chori!nie Denisko ale ja s manzelom...hruza...tak dufam ze to nechyti aj maleho...a hlavne aby som sa ja z toho rychlo dostala..lebo od porodu som chora vobec nebola a za toto tehotenstvo uz asi tretikrat!!!

skatarina
21. mar 2011

@sisanka skoro sa uzdravte 😉
My este odolavame,ale neviem do kedy.V skolke je jedno soplave dievcatko a dnes aj chlapcek nejaky zeleny odchadzal ☹

darusik7
21. mar 2011

@skatarina no,takze Patkovi je uz lepsie,ale som ho na cely tyzden odhlasila zo skolky,nech sa da uplne do poriadku..Petku to dufajme,ze obíde
@sisanka ty si davaj pozor na seba 😉
ono musi byt asi nieco vo vzduchu,lebo strasne vela ludi je nejakych chorlavích..

skatarina
22. mar 2011

@darusik7
@sisanka Zatial je Petka ok. Dufam,ze nebude chora,lebo do soboty mam urobit dve torty a to by bol saleny dom keby bola doma 😀 😀 😀
A Patko sa nepyta do skolky?Moja Petka je hrozne otravna,ked nejde do skolky 😀 😀 😀

darusik7
22. mar 2011

@skatarina niekedy aj povie,ze tam chce ist,ale nie moc..asi si tam este nezvykol..ale na dalsi tyzden tam bude aj keby plakal..jednoducho si musi zvyknut

skatarina
22. mar 2011

@darusik7 a nabuduci tyzden ho uz das spinkat do skolky,ci?

darusik7
22. mar 2011

@skatarina hej spinkat,lebo od 1.aj tak zacinam robit..sice budem mat aj nocne,ale kym bude v skolke,tak sa vyspim..

sisanka
23. mar 2011

@darusik7
@skatarina ahojte tak my sa drzime..teda hlavne Denisko,zatial ho to nechytilo...manzel je uz z toho vonku a mne sa zda ze sa to zhorsuje...dnes mam poradnu tak rozmyslam ze skocim do lekarne este daco pokupit aj ked sa mi zda ze mam doma vselico a nejako sa branim to uzivat...akurat dnes som sa zobudila zachripnuta tak zacnem asi nejake sirupceky pit 😀
inak Denisko je v poslednej dobe nejaky nervny,strasne vymysla a zle robi..vcera sme boli vonku a tak vymyslal ze som sa inak musela ovladat aby nedostal...a doma tiez..trva to uz od vikendu...v sobotu sme boli v skole,ostal pri svokre..a ked spal mu dala plienku a neviem ci ho to nejako pomylilo ale aj to cikanie sa zhorsilo...denne periem plachty 😀 😀 😀 to by mi ani tak nevadilo len keby nebol taky zly...neviem co sa mu porobilo...

darusik7
23. mar 2011

@sisanka ahoj..svokra mu asi vsetko dovoli a potom vymysla,nie?aj ultrazvuk ti bude robit? 🙂
Patko je uz ok,tak neviem ci to bola len nejaka jednodnova vyroza,ale ja mam stale plny nos..dufam,ze to nebude alergia 😒
dnes musim zbehnut na urad prace a zajtra ideme k babke na Moravu,tak sa uz tesim 🙂

sisanka
23. mar 2011

@darusik7 praveze ani nie...urcite mu dovoli viac ako my ale zas povedala ze odtial potial,ze nemoze robit vsetko co chce a tiez vidi ako vymysla a aj zvysi hlas na neho..mne to nevadi lebo viem aky je ked vymysla,vtedy je ako z divych vajec...ale on neposluchne,jedine ked svokor zvysi hlas tak je ticho ako pen 😀 😀 😀 snad je to len prechodne obdobie.... 😠
ano bude robit ultrazvuk tak sa uz tesim,snad male ukaze co ma medzi nozkami 😀
tak budete mat predlzeny vikend?si to uzijte teda 😉ja by som tiez prijala taky nejaky oddych len sa mi zda ze v blizkej dobe asi ani nebude,len ked maly poobede spi tak ja mozem oddychovat...sa citim akasi nesvoja,sa mi zda ze mi vecer tvrdne brucho ked stojim tak furt polihujem...musim dr dnes povedat...

darusik7
23. mar 2011

@sisanka mozno "skrotne",ked bude chodit do skolky..tak som zvedava.ci sa potvrdi dievcatko 🙂 mne Patko na obed uz nespava 😒 ale zato vecer mu precitam tri strany z knizky a uz spi 😀 😀
netvrdne ti nejako skoro?

skatarina
23. mar 2011

Ahojte kocky

@sisanka Snad ho to prejde ked bude slniecko a on sa vyblazni vonku 😉 .Daj vediet co bolo v poradni 😵 😵 😵

@darusik7 Nie kazde dieta chce poobede spat.Hlavne,ze vecer je v posteli a spinka bez vymyslania.

sisanka
23. mar 2011

@darusik7 no ved aj mne sa zda..ale tvrdne mi zvrchu...dr vsetko skontroloval a bolo v poriadku a keby zacalo tvrdnut odspodu ze mam prist...
@skatarina tak cakame chlapca na 90%..neviem ci sa radovat ci plakat 😀 ked mi to dr povedal som sa zacala smiat a on ze nech sa nesmejem ze sa preistotu este raz pozrie 😀 ale neviem,urcite som chcela velmi dievcatko ale dako mi to je jedno,hlavne nech je zdrave..len meno musime dake vymysliet,ziadny Kevin lebo to by boli dvaja sinteri 😀 😀 😀 😀

darusik7
23. mar 2011

@skatarina teraz mu ani netreba spavat,lebo sa budi okolo pol deviatej,ale ked zacne chodit do skolky (vstava o pol 7).tak mu bude dobre,ked si nachvilu poobede oddychne..

darusik7
23. mar 2011

@sisanka aspon nemusis kupovat vela veciciek :D :D je jedno ci chlapec alebo dievca,ale hlavne nech je zdrave 🙂

sisanka
23. mar 2011

@darusik7 sak to,aspon trosku posetrime 😉 ..mama mi hned volala ze ako sme dopadli,sa smiala ze zase nebude babkou ze len dedo bude zase alebo ze nech este tretie skusime kym studujeme 😀 😀 ale to by uz bolo moc a hlavne keby to zas nevyslo 😀 😀

darusik7
23. mar 2011

@sisanka budete skusat do kým to nebude dievčatko..🙂 aj Denisko sa hráva s riadom?lebo Patko strasne rad vari 🙂

sisanka
23. mar 2011

@darusik7 ja to vravim stale,ze budeme mat tolko deti az kym to dievcatko vytuzene nebudeme mat 😀 noo s riadom ani nie ale s mixermi,robotmi a tak 😀 😀 😀 😀 ale na druhej strane aj s vrtackami a autkami...jeho fascinuje vsetko co vrci 😀 😀 😀 a kde moze strcit klucik 😀 😀

darusik7
23. mar 2011

@sisanka Patko tiez rad mixery a este aj vysavace 🙂,ale potom zas chvilu nieco opravuje,vrta atd...