Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@jamama nech sa tebe, aj celej rodinke dari... neviem si ani predstavit, ake to musi byt tazke a nielen pre teba... ale to vedomie, ze mas doma dvoch krasnych, zdravych syncekov, to je uzasne.... kazdopadne, prajem este raz vela vela sil. a do buducnosti drzim palce - nech sa dalsie tehotenstvo skonci stastne
@silvia.t muzes me taky prosim pridat do soukrome skupiny? diky.
aj ja chcem do sukromky dakujem.
@slunce_veruna ty uz si tam,co ta aj tak nepusti???
@danielik26 pridana 😀
pre české užívateľky: súkromá skupina je na slovenskej verzii stránky, tak tam sa musíte prepnúť a prihlásiť.
(ja mám to isté s českou súkromnou skupinou októbroviek/říjnoviek 😉 )
@parvitas ja sem sice moc nechodim, lebo nie je moc cas, ale ked ma pustite do sukromny budem happy
@silvia.t a sem sice moc nechodim, lebo nie je moc cas, ale ked ma pustite do sukromny budem happy
mozes prosim ta pridat aj mna? dakujem 🙂
dakujem
@silvia.t prosim ak mozes pridat aj mna🙂
@silvia.t ahojky, mozes pridat aj mna 🙂
@silvia.t mohla by si aj mňa pridať? ďakujem 🙂
@saaska ahoj mohla by si ma prosím pridať do tabuľky datum porodu je 22.2., pohlavím sa necháme prekvapiť mena su zatiaľ Lenka alebo Samuel 🙂 ak potrebuješ ešte niečo tak napiš 🙂
@viknat tak to je super možno sa nám niekedy podarí stretnúť 🙂
@slunce_veruna ahoj ja som sa pýtala 🙂 podľa mňa by bolo dobré mať niekoho v rovnakej situácii 🙂 aby bolo s kým pokecať či neskôr kočíkovať 🙂
Ahoj holky, prosím prosím, přidejte mě taky do skupiny 🙂
@zuzanka444 Ahojda, určitě. Nemusím pospíchat do práce, takže já jsem 100% pro 😉 Termín mám zatím 19.2., takže to máme skoro stejně 🙂
@zuzanka444 ja mám rovanký termín 🙂
Ahojte, rada by som sa k vám pridala. Som ca v 11 tt. Presny termin zatial od dokiho Zatial nemam...

Ahojte, rada by som sa k vam pridala. Cakame nase druhe babo a velmi sa tesime. 🙂 Termin mame 20. februara, zatial je vsetko v poriadku, malinke ma 3,7 cm a srdiecko bije ako zvon. 🙂