Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@tunylyk tak já půjdu na tripple zítra, hodí se mi to nejvíce 🙂 A taky doufám, že by jsme 5.9. mohli vědět co to bude. 🙂))
@tunylyk to su tie rh , aid a tak vela krvi co sa berie ?
Mamicky... mam strasnu chut na jedlo poznate kure na paprice to v sacku teraz mi zachutila ta svieckova bez glutamanu sak mozem ??? neuskodi??
@babatienko27 ahoj,ja som uz pomaly zacala,kupila som paru veciciek a povedala som si,ze kazdy mesiec este nieco prikupim a uz som si vybrala aj kocik,tak sa mi to snad do februara nezmeni 🙂))iba ak by som nasla lepsie 😅
ja by som rada decembri -januar ked je to volno secko pochystala postielku izbicku a tak ake cislo obleckakupujes ?? kocik X lander som si vybrala a tusis co to bude ??
@babatienko27 hej viac krvi,ale hlavne kvoli tomu,ci to babo je zdrave,ci nie je postihnute,ale je to vsetko robene tak nejak pausalne,obcas tie testy vyjdu zle,oni tam maju svoje tabulky,kde to zadavaju podla veku a tak,inak potom ak vyjde zly vysledok,odporuca sa odber plodovej vody,ale tym by som sa nestresovala 😉 tak ako to napisala @xxx.klarka
@babatienko27 no ja som tak trocha zacala,pozistovala som neake dobre detske obchody v okoli,kupila sompar veciciek v.56 a 62,vraj to na zaciatok stacia tieto velkosti,tak dufam,ze nebudem potom na poslednu chvilu rychlo kupovat vacsie 😅 a neake veci mi posunie sestra a svagrina.postielku uz mame,nieco mi nasije teta,tak to vari do noveho roka damvsetko do kopy a po novom roku uz len kozmetiku.este neviem.ja si stale myslim,ze dievcatko,alevsetci mi hovoria,ze vyzeram skor na chlapceka,ked som aj viac pribrala a hned mi naskocilo brusko a vraj som aj v tvari opeknela 😀 o dva tyzdne pojdem na kontrolu,tak sa budem pytat doktorky,lebo ze niekedy je to uz vidno,tak uvidime
ja som babeny pocula ze az v 20 tom takze zatial u mna leti biela a bledozelenkava ja tiez po krsniatku budem mat vecicky len kocik kupime....ale nejake body tie najmensie pokupujem to je naj ked ma babtko noveee ma citlivu pokozku
@babatienko27 Při dceři mi to řekla, když jsem byla 17+2tt a od té doby jen a jen potvrzovala. Takže pokud bude miminko dobře natočené, tak počítám že mi to poví teď toho 5.9. až půjdu. To budu 17+6tt.
Mě vždycky správně určili pohlaví už ve 12tt,když jsem byla na NT screeningu
já jsem hrozně zvědavá,kdy o sobě dá mimi vědět a já ho porpvé ucitim.Už se tak těším!
@petja také jsem moc zvědavá 🙂 U dcery to bylo až ve 20 týdnu, jelikož nejsem zrovna jedna z hubených ..
holky, já taky pořád nic necítím, navíc jsem teď v takovém divném rozpoležení, vůbec si nepřipadám jako těhotná, mám dokonce pocit, že mám i meší bříško... až mě to trošku vyděsilo:( příští týden ve středu jdu na kontrolu a budou mi brát krev na triply, tak to zase budou nervy... ale musí to dobře dopadnout!!!
mne lekarka povedala ze pohlavie dietata budem vediet najskor az na konci 5.mesiaca, co vychadza az na koniec septembra. (termin porodu okolo 13.2.) ako to ze budete vediet pohlavie uz zaciatkom septembra? ako sa to vlastne zistuje? dik.
citam ze uz nakupujete veci pre babatko, tak my zatial vobec nic, ved este ani neviem ci to bude chlapcek alebo dievcatko. zatial mame naplanovane ze ideme robit strechu a podkrovie koncom septembra tj aby nam pribudli 2 spalne to je asi cela nasa priprava zatial 🙂
triple test mi budu robit 26.8. odber krvi, pravdu povediac tolko vysetreni absolvovat, v kazdej poradni ultrazvuk, no mne sa o velmi nepozdava ze tie nase deti tak testuju neustale.
@bianca2 ahoj, pohlavie dietata je mozne zistit uz od 15.-16. tt pri UTZ. Zalezi ale na tom, ci je drobec dobre otoceny lebo nie vzdy sa to da vidiet. Este existuju aj nejake testy, ktore si mozes kupit a urobit sama. Je to nieco na principe ovulacneho alebo tehotenskeho testu, ale o tom neviem nic...Radsej si necham povedat od doktora alebo to bude prekvapenie 🙂
ahojte, rada by som sa k vám pridala, termín mam okolo 25.2.2012, je to moje druhé tehotenstvo, a ke´dže som, už dávno neriešila tehotenstvo a maličké detičky, som rada že sa mam s kým o tom porozprávať, Prvá dcéra je už veľká slečna, niekedy až príliš samostatná, takže po štyroch rokoch je všetko pre mňa nové. ja idem zajtra na nejaké odbery tak dúfam že bude všetko ok.
ahojky
děvčátka, musím vám něco říct 😵 😵 Včera jsem si nebyla jistá, ale dneska to samé, takže už je to tu - CÍTÍM MIMINKO. 😵 Je to krásný a úžasný. Při dcerce jsem cítila až ve 20tt a teď je to tu mnohem dříve. 😵 Ale ještě potrvá než o ucítím na ruku přes ty moje špeky, ale cítím jak se tam mrská miláček malej. 😵
@xxx.klarka To je skvělý,jak sme to tu rozebíraly a ejhle
@xxx.klarka ahoj, pozeram ze budeme takmer rovnako stare babetka 😉
ja tu k vam obcas nakuknem, ale asi viacej potom tesne pred porodom kedze teraz mam toho az az s mojim malym sidielkom 🙂
@jankasramka aj mne vychadza termin na 06.02. 🙂
@lenik3 no to jsi mi hned zlepšila náladu, protože dneska na NT UZ mi DR. říkal kluk...no ne že by to vadilo, samože, ale jak já bych ráda tu holčičku 🙂) a jinak dle dnešního UZ termín vypadá blíž k tomu menstruačnímu, tak se snad nemusím moc děsit toho 29/2 🙂 🙂 🙂 takže dnes 15/2, dle předchozího Uz 25/2, tak někde tam mezi to bude, řekla bych, jinak vše OK. a spinkal celou dobu......a ukázal nám akorát tak záda, takže nemáme žádnou kvalitní fotečku. 😝
@xxx.klarka to už se fakt těším.....
@bianca2 no vidíš, ja chodím k lekárovi vo Viedni a tu s tým moc nenarobia. Poradňa mi síce vychádza raz za mesiac približne, ale žiadne váženie, žiadny moč, tlak mi nikto ani raz nemeral, okrem prvotného odberu krvi na krvnú skupinu, krvný obraz, HIV,toxo a neviem čo, mi ďalšie odbery nerobili. Pri každej poradni je ultrazvuk a tým to hasne, zatiaľ. A tripple test mi asi tiež robiť nebudú, lebo najbližšie idem na poradňu 18+3. A ja dostávam papier a s tým chodím do labáku, kde mi berú krv, nerobí to lekár, takže aby mi to chcel robiť, tak by mi asi už papier do labáku dal. Podľa UTZ vraj vyzerá všetko OK, takže buď si to zacvakám z vlastného vrecka alebo nič.

@xxx.klarka u nas sa tie tripple testy robia automaticky,mna to caka 18.8 a ak si to drobco nerozmysli,tak 7.9 by sme mohli vediet,ci to bude mala copana 😉