Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@xxx.klarka Super fotečka, takže k princezně přibude chlapák 😎 Gratuluju.
Já jsem taky už přibrala 4 kg, ale nic si z toho nedělám 😀 Jím, když mám hlad, když mě chytne chuť, tak si to prostě dám a je to. Po prvním porodu jsem během prvních pár týdnů shodila všechno, co jsem nabrala, dokonce i o něco víc. Prostě jsem byla pořád v pohybu okolo miminek a šlo to samo, takže počítám, že když nebudu vyloženě sedět na zadku a nic nedělat, tak to půjde i po druhém porodu 😉 Kdyžtak zapojím fitko a budu běhat s kočárkem.... i když jak se znám únava a lenost zvítězí 😀 😀 😀 Hlavní je, že se má mimi dobře.
ja som v 20tt a pribrala som 3 kg. pohyby a dost silne uz citim aj ked lekarka hovori ze je to este skoro.
No ja som pribrala asi 5-5,5kg..... To mám byť nešťastná??? 😀
Veď to mám všetko len v brušku a prsiach 😀
ahojte tak ja by som sa vas rada spytala ze ci vam uz vobec vykuklo brusko..... mne keby doktor neukazal drobceka tak ani neviem ze som tehotna az na bolesti v krizoch a tych nevolnosti...nepribrala som este nic este som aj schudla 😒
@veronika254 Já mám bříško hodně velké. Proto je také po tajemství, protože to je vidět na první pohled a z dálky. Ale je fakt, že moje výchozí váha byla necelých 50 kg a všechno mi to zatím vlezlo jenom do bříška, takže je to opravdu viditelné hned. Bez těhotenských kalhot a oblečení bych se už do ničeho původního nevešla 😀 😀 😀
ahojte, občas nakukuju, ale nějak nemám moc o čem psát, tak nepřispívám. jako 5-6kg je podle vás příliš v polovině těhu? to teda rozhodně není, buďte v pohodě. já v prvním to tak měla a zhubla jsem do roka a do dne do -2kg.....stačí když je dítko a mamka trošku akčnější. teď sice i přes to, že žeru jak nemytá (s prominutím, jinak se těch mých sedm porcí denně, jedna porce je tak 2-3 krajíce chleba s nčím pro představu) jsem přibrala tak asi 3kg....dr. se diví, proč prý nejím víc (už mi na to chybí čas)....a taky to mám všecko v břiše, takže už vypadám, že rovnou jedu na sál. s tím mým rarachem a s dvojkou k tomu, to fakt jako nebude problém. i když ono nejde o číslo, ale o zpevnění postavy, to mi zasloužilé matky jistě dají za pravdu....topíky k pupíku už se prostě nosit nedají, 😠 😠 😠
SIL díky, ty jsi prostě jedinečná, všecko najdeš, já momentálně chci nějakou parádu na ples.
mno já to nechám uležet, ale zítra budu beztak objednávat, dneska bych se asi moc unáhlila a nakoupila bych moc..... 🙂 🙂 🙂
@bianca2 to stými dutinami ma mrzí, 😢 , ja som tiež minulý týždeň cítila že niečo na mňa lezie nasadila som čaj s medom tak to trochu prešlo, ale neviem či je dobré liečiť zápaly bez liekov, podľa mňa, teraz je veľa liekov ktoré môžu aj tehotné, lekár by to mal vedieť, dutiny nie sú sranda, môže to prejsť do niečoho horšieho
´ja som mala zapálené hrdlo keď som kojila a vtedy mi dala sprej bioparox je to do hrdla aj do nosa, teraz som si pri nádche nasadila sinupret a za dva dni mi prešla, môžu ho aj tehotné
no baby , jasom pribrala nejaké tie 4 kila úplne od začiatku ale brucho už mám ako v 7 mesiaci 😉 , dnes som už vytiahla aj tehu blúzku, lebo normálna sa mi nejak "nezdala" a tehu gate nosím už asi 3 týždne, lepšie sa mi v nich sedí 😀
@miri9 ahoj,ja som uz pribrala skoro 7kg,tiez som myslela,ze to je vela,ale doktorka ma ubezpecila,ze je touplne v pohode,ze su zeny,ktore priberu aj viac,tak sa tym vobec netrapim
Teda teď koukám na ta kg ... já přibrala zatím cca 4 kg (nevím úplně přesně, kolik jsem vážila před těhu) a zdálo se mi to moc ... 😕
Každopádně se mnohem víc hlídám než u prvního těhu a naštěstí mi tentokrát tak nechutná sladké! 😀
U prvního těhu jsem přibrala 18-20 kg, to fakt už nechci!
I když jak psala miri - do roka to bylo pryč a byla jsem dokonce -1 kg 😀 Ovšem zpevnit potřebuju jako sůl :-/
@xxx.klarka ahojky, gratuluji k velkému utz a chlapečkovi🙂 u nás to bude taky kluk a taky jsem byla včera na velkém utz a je to všechno v pořádku, uf🙂🙂 já už mám nahoře 7 kg🙂 ale nic si z toho nedělám, miminko je vytoužené, vysněné a doufám, že ty kila pak po porodu postupně schodím...
ahojky, gratuluji k velkému utz a chlapečkovi u nás to bude taky kluk a taky jsem byla včera na velkém utz a je to všechno v pořádku, uf já už mám nahoře 7 kg ale nic si z toho nedělám, miminko je vytoužené, vysněné a doufám, že ty kila pak po porodu postupně schodím...
@veronika254 je to aj podla toho kde máš umiestnenú placentu ak je v predu pred bábom tak to nemusíš ešte cítiť.
@silente
Prečo by mali byť 4kg navyše veľa???
No,baby, ja som pred tehu vážila 53kg pri výške 173cm. Takže tehotenské gate nosím už nejaký čas, lebo mám všetko v brušku a všetko ma už tlačilo, že som nemohla ani poriadne sedieť..
Tiež si nič z tých kíl nerobím, lebo viem, kde ich mám 😀 A že ich po pôrode veľmi rýchlo zhodím ( potvora metabolizmus 😀 )
Do tehotenstva sa mi nedarilo z ničoho pribrať, aj keď by som koňa zjedla a teraz som rada, že aspoň trochu jak človek vyzerám 😀
@miri9 - přesně tohle byla moje výmluva furt 😀 😀 😀
@kokorunecka - já mám nějak podvědomou hrůzu z toho, že zas neudýchám schody 😀 Tak se radši hlídám od začátku 😀 Ale když mě chytne mlsná, tak to si zas dááám. Naštěstí teď ujíždím jen na jablkách 😀 U prvního jsem furt měla chuť na sladké a jablečný džus 😀
@kokorunecka - týjo, 53 kg na 173 cm .... nenávidím Tě! 😀 😀 😀
@kristinaanna dakujem ti za rady, vsteko pomoze lebo nemam s tym skusenosti. stale som len brala antibiotika predtym, teraz mi dali quixx sprej do nosa co obsahuje morksu sol a vobec nepomaha, tak sem tam uzivam muconasal. potom rinopanteina mast do nosa ale to je len na zvlhcenie sliznice. skusim sinupret - mam si kupit tabletky alebo kvapky co je lepsie? bioaprox povedala lekarka len ked virusoveho povodu ale teraz vysledok vyteru vysiel ze nie virusoveho povodu, podla mna to mam z prievanu ked som stale vetrala, mala som nizky tlak a bola som v chlade pocas horucav. dik za radu.napis mi este za ten sinupret a asi ho pojdem kupit. bioparox neviem ci mam kupit ked to nie je virusoveho povodu.
@silente
😀 Veď, keď bude potrebné priberieš aj zo vzduchu, no nie? 😀
Ja fičím na nektarinkách a neodmietnem ani nutellu, takže sa musím asi za seba hanbiť 😀 😀
@kokorunecka - já si prolistuju časopis s recepty a 2kg nahoře! 😀 😀 😀
@bianca2 keď netreba atb tak bioparox nie, sinupret myslím že kvapky asi lepšie, ničo som tu včera čítala o nosovej hygiene tak skús pozrieť nejaké články, a kolegyňa teraz dostala nejaký olej s aloe vera ten že je dobrý na dýchacie cesty skús sa popýtať v lekárni, možno niečo budú mať
@silente
Tak nesmieš listovať časopis s receptami 😀
Tak som sa tesila ze druhe tehotenstvo prejdem bez problemou ale aj v druhom nastali komplikacie v pondelok ideme na kontrolu ak sa to nenapravi cez vikend tak navsteva nemocnice a to som si myslela ze nevolnost je normalna ale ze uz v tomto stadiu nie a kedze som dala 4kila dole tak to nieje dobre ☹ dufam ze sa nezopakuje scenar prveho tehotenstva ze s par dni v nemocnici to boli mesiace ☹ drzte palceky baby
dik @kristinaanna za rady, vyskusam asi ten sinupret, uz tyzden lezim v posteli s teplotami a zajtra je svadba mojej najblizsej rodiny,sesterky, sme is velmi blizke a chcem na nu velmi ist. mam dilemu co so svadbou a mojou chorobou ze ako to zvladnem, ked by som nebola tehotna tak v pohode, ved kedy by sa nahodou pohorsilo su lieky ale takto bez liekov je to tazke a nechcem dalsi tyzden lezat. asi pojdem len na obrad a zaciatok svadby kedze manzel ma prihovor. tak dufam ze to zvladnem a nepredlzim si chorobu.drzte palce. vidim ze v tehotenstve musim byt velmi opatrna a byt chora nie je sranda.
ahojte, pekne sa rozbehla diskusia. ja mam zatial asi 3 kila navyse, ale uz dva mesiace mam naridene len lezanie kvoli praevii a napchavam sa sladkostami, takze tipujem ze kilecka este len pridu. asi budeme mat dievcatko, som zvedava ci to tak funguje, aspon podla chuti na co mam stale 🙂
Pohyby citim uz od 17,5 tyzdna, doktor povedal, ze to mozem citit, lebo pri lezani a nicnerobeni to moze byt vnimavejsie.
tak uz si viacere mozeme povedat, ze mame polovicu za sebou, to je pocit, co? Zacalo ma inak pichat v chrbate a v hrudniku, je to z lezania alebo co myslite? a brusko mam uz tiez riadne velke.
@kokorunecka ahooj 🙂 vies co aj moje je take nejake zaspate,to nic. Inak...budeme mat DIEVCATKO!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Hlásím super zážitky z utz dnes.Miminko se smálo,mávalo,všechny nás to dojalo.Holčičku nám paní doktorka potvrdila

@22luma22 já jsem na tom ještě "hůř" - jsem taky ve 20 tt a přibrala jsem 6,5 kg! S pohyby to mám stejně, zatím nic necítím, tak taky doufám, že je mimísek v pořádku. V úterý jdeme na ultrazvuk, tak uvidíme. Doufám, že nám řeknou, jestli je to holčička nebo klučík 🙂