Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka hiii a to preco az tak neskoro,sak sa chodi v 20tt... 😒 joj dobre,klop klop nic ma uz neboli,super,a ty ako?
@veronika254 - myslím na Tebe, snad to bude fakt jen pár dní ☹
Blahopřeji všem, co již vědí, co v bříšku čeká 🙂 My jdeme na velký UZV až 18.10., tak jsem napnutá jak kšandy. Pro nás by byl lepší chlapeček, protože u jmen pro holčičku se jinak asi povraždíme 😀
ahoj, také se přidávám. my čekáme chlapečka Maxe 12. 2. 😉
ahojky, taky se přidávám. TP mám dle MS 2.2. a čekáme kluka - nejspíš Víťu 😉 Doma mám 2,5letou princeznu 😉
Ahojky,ráda bych se také přidala.
akurat som prisla od maminky a ta ma tak pekne zrusila tesili sme sa na chlapceka ze budeme mat a ta dnes ze vy budete mat druhu babu lebo ze nevyzeram na chlapca tak uvidme len musim teda ocinka pripravit nato ze to moze byt aj baba lebo on si mysli ze druhe deti sa rodia len chlapci 🙂
@veronika254 tyhle věštecké řeči mě fakt baví...no uvidí se, zda se maminka trefí...ta moje byla vedle jak ta jedle
@miri9 kiez by sa ta moja netrafila len ona my aj pri prvom povedala ze to bude baba a to som bola asi len v tretom mesiaci ta hned ze to je vidno na tebe 🙂 ale dufam ze teraz sa myli 😀
ahojte baby,ja idem na velky ultrazvuk buduci tyzden vo stvrtok,tak som cela nedockava,ci mi uz doktor povie,ci budeme mat dievcatko alebo chlapceka 🙂))
My se na jménech s manželem takynemůžem nějak shodnout,ty co se líbí mě,se nelíbí jemu,takže uvidíme jak to nakonec dopadne.
Ve čtvrtek jdem na velký ultrazvuk,jde i manža a prý si to necháme říct.U dcery jsme si nechali překvápko a myslela jsem si,že to tak bude i u druhého,no a manža se zbláznil a řekl,že to chce vědět. 🙂
@veronika254 takové ,,věštecké,,schopnosti má i můj táta,ten vždycky koukl na těhuli a řekl co bude mít a trefil se,jen u nás se mu to nepovedlo 😅 🙂
ahojky, tak už jsem se docela vyrovnala s tím, že budeme mít chlapečka a začla jsem rozprodávat věci po Natálce a sháním zájemce na náš kočárek, aby jsme mohli koupit v klučičí barvě 🙂
@veronika9686
A kam ides na ten ulrazvuk??? Ja by som chcela ist do Ba... 🙂
baby neviete kde robia v BA 3Dultrazvuk???? 🙂
@veronika254 napriklad gyn fiv🙂
ahojte,chysta sa niekto rodit v ruzinove?
Ahojte baby, netrapi Vas niektoru uz popraskana koza? ja som si zvykla dat telove mlieko na brusko, ale nejak som zabudla na prsia a teraz mam na spodu prs take ruzove ciarky prasknute. Zmizne to? Da sa to este zmiernit?
ahojte,tak idem s novinkami,vysetrenie vo Femicare dopadlo velmi dobre,vela som sa dozvedela,ziadny z vysetrovanych markerov nepotvrdil DS,mame len zvacsene oblickove panvicky,to sa vraj tiez u malych dawnikov vyskytuje,no je to len jeden marker a to na potvrdenie DS nestaci,ale taktiez su na to nachylni prave chlapci,do porodu sa to zvykne aj samo upravit,mam si to len nechat este skontrolovat,takze ako som to uz spomenula,pridavam sa k maminkam,ktore cakaju chlapceka 😉 budeme mat tretieho musketiera 😀
ajojte same novinky tak idem ja aj von snima len nase su nieje bohvie ako priaznive boli sme u doktora a teraz som sa musela zbalit do nemocnice a ideme sa teda zotavovat aby sa nam nieco nestalo tak uvidime ako dopadneme ☹ majte sa tu zatial pekne pekne dni vam prajem 🙂
@veronika254 drzkajte sa,radsej pod dozorom,oddychni si a uvidis,dobre vsetko dopadne,drzim palce 😉
@amulienka - jestli je to krátce a světle růžové, kup Bonal a maž a věř, nic víc se nedá dělat 😉
@veronika254 - chjo, ... tak ať je to jen na pár dní ☹
@tunylyk - blahopřeji k chlapečkovi 🙂
Jsem asi jedna z mála tady, co by brala spíš chlapečka než holčičku a zatím to vypadá, že na mě zase zbyde malá cácorka koukám 😀 😀 😀
@silente vdaka za radu, skusim to zohnat, ja by som tiez chcela chlapceka, ale moje priznaky tomu nenapovedaju a nakoniec sa ani nevieme zhodnut na mene, nepaci sa nam ale ze vobec nic 😀 takze uz nebudem taka nestastna ked budem mat dievcatko, lebo pred tehu by som fakt nechcela. proste mi pride, ze s chlapcami by mi to bolo lepsie. asi tak 😎
ahoj holky, přidávám se k Vám, TP máme 9.2. a podle všeho to vypadá na holčičku. Příští pondělí 3.10. jdeme na velký UTZ, tak jsem trošku nervozní, protože nám nevyšly úplně dobře tripply, tak se uvidí. Ale NT dopadl dobře, tak věřím, že naše mimi je zdravé..
@lucka227
Teraz som sa ja neozvala 😀 Voľajako nám vypadol internet 😀
No, ja ti neviem povedať prečo ja idem tak neskoro... ☹
A inak sa mám celkom fajn 🙂
A ty? Čo nové? 🙂
@amulienka
Ja som od začiatku krémovala všetko a prsia sa mi tiež popraskali...
Ja len dúfam, že to raz zmizne 😀
@kristinaanna ahoj ja s platim DNP a som aj na PN.

@lucka227
Ahoj, teším sa s Tebou !! 🙂
Ja ešte neviem, lebo na ultrazvuk idem až 3.10., tak sa ešte načakáme 😀
A inak ako sa máš? Ako sa cítiš? 🙂