icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

amouramour
4. okt 2011

@veronika254 podla mna je to ok a nemusis sa bat🙂niektore babatka su drobnejsie a potom to nie su kopance...ale take jemne vlnenie a akoby vibrovanie🙂

kokorunecka
5. okt 2011

Čítam tu,, že bábätká vám vážia okolo 350g a to moje malé nám narástlo na bezmála 400g 😀
A teda, že aj poriadne kope, dokonca odvčera večera to je aj vidno 🙂

krakorka
5. okt 2011

Tak ta naše píďalka měla nějakých 231g nebo tak nějak,takže je to drobísek,ale Anička neměla ani tři kilča když se narodila a na cm měla taky málo,takže pravděpodobně i druhé miminečko bude prcínek.
@kokorunecka u nás se taky kope o 106 a je to vidět,se tomu vždycky směju jak mi nadskakuje bříško. 😀

kokorunecka
5. okt 2011

@krakorka
Môj mužíček včera prvýkrát konečne vystihol,keď malé kopalo, lebo predtým vždy, keď priložil ruku, tak buď prestalo, alebo začalo niekde inde, kde to nebolo tak dobre cítiť, a mužíček sa ma pýta, že : A to ťa nebolí? 😲 Veď to ako silno kope 😅

krakorka
5. okt 2011

@kokorunecka manžel pohyby taky ještě moc necítí,přesně jak píšeš,buď přestane kopat a nebo začne jinde,ale už je to lepší,jak je to vidět,že kolikrát fakt jen koukáme,takové menší kino 😀
Pěkné profilové foto 😉

odpolko jsem měla pěknou krizi,fuj,bylo mi na omdlení,teď už je to lepší,ale stejně to člověka vystraší a znervozní

kokorunecka
5. okt 2011

@krakorka
No, mne muž dnes odišiel do práce a príde až cca o tri týždne, tak to už potom bude iný zážitok s malinkatým 😀
Ďakujem 🙂
A už ti je lepšie??

krakorka
5. okt 2011

@kokorunecka jé pane jo,to je docela dlouhá doba,ale jak píšeš,to už bude mimi kopat jedna radost. 😉 🙂
Jj je to lepší,asi to bude tím počasím,včera sluníčko a teplo a dnes pod mrakem a chladněji,prostě výkyv a ten mi nedělal dobře ani na začátku těhu.Cítím se i unavenější a taková jako přejetá,doufám,že na mě něco neleze,že je to fakt jen tím počasím.

kokorunecka
5. okt 2011

@krakorka
Tak, niekto pracovať musí...A keďže to nejak nevychádza na mňa, tak to musíme vydržať...Aj keď, sme teraz boli spolu asi 4 mesiace v kuse, keďže ja som išla s ním preč a teraz...Aby sa voľačo nevyparatilo, neprišli komplikácie, tak som už radšej zostala doma, lebo 950km autom nebola so mnou výhra... 😅
Veď teraz má byť tuším dva či tri dni chladnejšie sa mi zdá...Dobre aj tak, lebo mňa zasa hlava bolí jak koňa, keď je strašne teplo na tom slnku....
No, až by ti to neprešlo, tak budeš asi musieť začať hľadať príčinu inde...Ale dúfam, že to máš len s počasia.
Predsa, v tehotenstve je ten organizmus slabší, teda aspoň ako na sebe pozorujem... 🙂
Ale tak, máš doma malú slečnu a tá to s tebou prečká, nie? 🙂 Či je pekne v škôlke? 🙂

bianca2
5. okt 2011

@kiityii aj my mame termin 14.2. a cakame dievcatko 🙂

kiityii
5. okt 2011

@bianca2 jee,super,rovnaky termin na sono si mala-piatok,rovnake zistenie-dievcatko,rovnaky termin porodu 14.februara..jaqa fajna zhoda,nie?🙂 nebooj,aj mna uz kope ci co to mi tam taq vo vnutri vyvadza;)..sa priprav,ze to uz bude len a len intenzivnejsie :D

krakorka
5. okt 2011

@kokorunecka u nás je to taky tak,manža pracuje,já jsem až do listopadu na rodičáku a pak hold přestupuju na úřad práce,takže do porodu to bude asi krutý finančně,ale co se dá dělat.No s tou bolestí hlavy to je mazec,taky mě občas bolí,ale neni to tak hrozný.No myslím si,že to byl jen nějaký zkrat,hold je to ,,jiný stav,,a asi se od toho může čekat cokoliv. 😅
Andulína chodí do školky,ale jen na dopoledne(nemá nárok,neboť mám rodičák na 4 roky),takže po obídku si pro ní jezdím.

bianca2
5. okt 2011

super @kiityii, mne vysiel hned prvy termin na ultrazvulu 14.2., potom priebezne este vychadzaju skorsie dni, neviem ako to zistuju, ze preco je tam rozdiel do 10 dni, ale lekarka mi zatial ponechala 14.2., nechceme davat skor, naco zbytocne.

oluska88
5. okt 2011

@kiityii to mas pravdu,hlavne nech su nase deticky zdrave...to je najdolezitejsie.

oluska88
5. okt 2011

no mi mame uz potvrdene dievcatko,takze sa bude volat Vaneska.

kiityii
5. okt 2011

@bianca2 my sme sa nas termin 14/02 dozvedeli tiez na prvom sone tu v uk,to som bola v 12tt.ale bola som sa dat vysetrit aj doma v nitre,to bolo v lete a tam mi doky stanovil 15/02..co je vlastne to iste🙂 ten rozdiel podla mna spociva aj v tom,jaqy dlhy si mavala menstruacny cyklus..bezny je 28dnovy,ja mam napr.dlhsi,az 31-32dnovy..taqze u mna si myslim,ze ked,taq sa to moze este malinko posunut..u Teba to zas vypada mozno na sqor,ked Ti tam s tym taq spekuluju..ale bolo by to celkom fajn,keby sa nam obom male narodi na valentina,mno nie? 🙂

kiityii
5. okt 2011

@oluska88 taqze dievcatko vaneska?gratulujem 🙂 tusim baby dominuju ;)

beruskaev
5. okt 2011

@fraufrt zázvorový čaj je na nachlazení úžasný a určitě se v těhu může, zázvor se dokonce doporučuje na těhotenské nevolnosti, v lékárně se prodávají zázvorové lízátka na těhotenské nevolnosti, bez nich bych asi od půlky druhého měsíce nepřežila jízdu do práce 🙂, takže se neboj a zázvorový čaj určitě nasaď, já jsem ho pila ve 3 měsíci taky, když jsem chytla virozu a během 3 dnů super. Můžeš si koupit přímo zázvorový čaj s medem a citronem v nálevových sáčcích nebo si kup čerstvý zázvor a trošku si nastrouhej a přidej med a citron. S tím čerstvým zázvorem opatrně, je dost silný, zkus a uvidíš co zvládneš..

oluska88
5. okt 2011

@kiityii ja somvelmi stastna a muz ani nehovorim.to bude nasa princeznicka.len si neviem predstavit ako bude maly reagovat.lebo teraz sa velmi tesi a potom sa to moze zmenit.ale budem sa snazit urobit vsetko preto aby bolo vsetko ok.

kokorunecka
5. okt 2011

@krakorka Tak, ja som ešte zatiaľ vlastne ani nikdy nikde nepracovala.... Nestihla som 😀
Ale tak, pokiaľ to fičí takto...
A keďže nemám nárok ani na materskú, tak budem dostávať ten akýsi príspevok.... Ale,prežili iní, prežijeme i my, nie? 😅
Tak ráno stihneš aj niečo urobiť, a potom máš o zábavu postarané, nie? 😀

petra123456789
5. okt 2011

Ahojte dievčence... Chcela som sa len opýtať či niektorá z vás už má kúpený kočík takto v predstihu???

krakorka
6. okt 2011

Dobré ránko,

@kokorunecka přesně jak píšeš,přežili jiní,přežijem i my. 🙂 Ano ráno stíhám takové ty důležité věci a pak je to nářez 😀 Vždycky se vrátí ze školky neuvěřitelně rozjetá,mazec,takže kolikrát to stojí za to 😀

silente
6. okt 2011

@petra123456789 - no my máme kočárky ještě po malé, takže vlastně ano 😀

kokorunecka
6. okt 2011

Dobré ráno 🙂 Baby, som sa dnes zobudila so strašnou bolesťou v podbrušku.Každý pohyb je pre mňa utrpenie..Neviete čím to môže byť spôsobené?

@krakorka 😀 Tak, po obede musia ísť ostatné deti spať a ona ide domov, tak si potrebuje ešte vybiť baterky 😀

norcima
6. okt 2011

@petra123456789 ahoj, my uz mame kocik kupeny 🙂

krakorka
6. okt 2011

@kokorunecka No heleď čoveče asi jo,ikdyž oni ty baterky nejsou vybitý ani večer 😀 😅 S bolestí v podbříšku neporadím,idkyž mě bolí břicho skoro pořád,ale taky moje zažívání je na prd,nemám vysloveně zácpu,ale cítím se pořád taková nějaká plná s pocity na velkou.Můžeš mít třeba jen namožený nějaký sval,nebo něco.Dej nohy nahoru a odpočívej. Koukala jsem ti do alba,že máš mopse,my ho máme u našich(původně to byl můj pes),ale zůstaĺ našim když jsem se odstěhovala.

@petra123456789 my máme kočárek po dceři,ale je složený u tchánovců v krabici.Už si nepamatuju kdy jsme ho kupovali,v kolikátém týdnu jsem byla.

kokorunecka
6. okt 2011

@krakorka 😀 😀 To aby si vedela, že ju máš 😀
Tak, ja zápchu mám, vždy týždeň, potom hnačka a zasa dookola 😀 Ale nikdy ma nebolelo podbruško...
Keby niečo robím, nepoviem nič, len ja odpočívam celé dni 😀
🙂 My sme s mužom nevedeli, že či nechať psa, či nie... Keďže strašne púšťa chlpy, skáče jak trúba a vôbec nie je klasika pokojný psíček 😀 Ale necháme si ho, lebo sme na neho obaja tak strašne naviazaní a on na nás.. Teda hlavne na mňa 😀 Chodí s nami na WC, pri sprche leží kým sa neosprchujeme 😀 A keď náhodou božechráň vybehnem do susedného obchodu, kde on nesmie a prídem za 10 min., tak skáče po mne a teší sa ako keby ma celý deň nevidel 😀 Ja by som asi umrela, keby mi ho chce niekto zobrať.

krakorka
6. okt 2011

@kokorunecka no tak to je přesný jak u našich 😀 Ten náš s mamkou chodí taky všude,je jak ocásek. 😀 😀 Na záchod,do koupelny..prostě všude a do jednoho pokoje nesmí a to když tam mamka jde jen třeba na pět minut,tak škrábe na dveře 😀 My máme bígla a labradora,ale bígla jsme měli i v bytě když se malá narodila a v pohodě,taky pouští hodně chlupy,ale dobrý.Já bych nedala psa pryč kvuli dítěti.
No já dnes zaúkolovala manžu aby mi koupil nějakej džus a celozrný pečivo a doufám,že mě něco z toho pomůže,jinak hold budu muset zajít do lékárny.Já mám jakoby zácpu od začátku,ale až do teď to bylo celkem v pohodě.

kokorunecka
6. okt 2011

@krakorka Náš, keď sme boli na dome, tak sa naučil, že do spálne smie iba vtedy, ak stojím pri dverách a dovolím mu tam vojsť, inak si sadol pred dvere a čakal 😀 Dokonca pred nimi aj spával 😀 A teraz na byte najradšej v posteli 😀 Vždy počká, keď si myslí, že už spím a potom vyskočí 😀 Buď ma zobudí, alebo sa spolu zobudíme až ráno, keď mi oblizuje tvár, aby som mu už dala jesť a išli sme von 😀 Taká malá trúbelka 😀 A strašne žiarli, keď na sedačke sedíme s mužom vedľa seba 😀 Vyskočí, obíde nás a votrie sa medzi nás, ku mne tvárou a k mužovi zadkom 😀
No, ja neviem čo mi pomôže, asi najskôr vydržať a čakať čo sa bude diať 😀

nuna55
6. okt 2011

kokorunecka a nemáš niečo s močovým mechurom ked máš bolesti?teraz sme náchylne na čokolvek.Ja teraz beriem antibiotiká bo mám zápal z kašla a mám aj svalstvo ponaťahovane.Som bola aj u gynek. bo mi tvrdlo bruško z tolkeho kašlania ale našťastie je všetko o.k.

beruskaev
6. okt 2011

@krakorka @kokorunecka holky zkuste na zácpu švestky buď čerstvé nebo sušené, taky jsem na ni dost trpěla a musím říct, že po švěstkách je to o hodně lepší.. Tak třeba pomůžou i Vám..