icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

elisisse
14. okt 2011

@veronika254 to je aj moja reč, ja tiež cítim že malinké sa hýbe ale neviem to k ničomu prirovnať. 🙂 veď to sa ani nedá... 🙂 som rada že nie som v tom sama.

veronika254
14. okt 2011

@kokorunecka dakujem no uz to citime aj muzik sa tesi ze konecne vieme ze je v poriadku 🙂 a mala tak sa s prvych pohybou tesila viac ako ja 🙂 a preco to tak pocita tal to vobec netusim 😉

sandruska1
14. okt 2011

Dobry podvecer,pripajam sa k debate o pocitani tyzdnov,mne zase lekar hovoril ze sa mu nezhoduje temin ultrazvuku s terminom porodu...maju neaku smernicu na dany tyzden a ked babo tolko nema tak davaju neskorsi termin porodu.Ja idem na 4D ultrazvuk 28 tyzdni...

kokorunecka
14. okt 2011

@veronika254 U nás sa mužovi najskôr nepodarilo zachytiť kopanie a tak tomu moc neveril, že by sa už tak skoro... Ale potom, keď dalo malé plnú silu tak sa nestačil čudovať 😀
Jéj, tak to je milé 🙂 Môj braček (6 rokov) by strašne chcel cítiť, keď malé kope, ale ešte sa nám to nepodarilo vystihnúť. ☹
@sandruska1 Ahoj 🙂 My sme hovorili tu na MK o počítaní týždňov, lebo to neráta ako by malo...
Tak ja mám podľa ultrazvuku stále dva týždne menej 😀 Teda, vychádza mi to podľa možnej doby oplodnenia... Takže aj dobre 🙂

beruskaev
14. okt 2011

@veronika9686 no já to v tom 9 měsíci taky nechci vidět to se nevyspíme vůbec, najít pohodlnou polohu bude čím dál horší a mimi v noci prý dělají rošťárny a to už nebudou takové pohyby jako teď, to už budou pořádné rány.. Ale zvládneme to, neboj se 🙂

beruskaev
14. okt 2011

@kokorunecka @veronika254 já jsem s těmi týdny taky nevěděla, ale na jiné diskusi mi to holky vysvětlily. Je to tak, že když jsi 23+0, tak začínáš jako 24tt, protože 23+něco už je běžící 24tt..

petja
14. okt 2011

@beruskaev ale vůbec to tak nemusí být,určo se vyspíš s mimčem v bříšku víc a možná i kvalitněji,než,jak se narodí 😀 jako co jedna mamča bere jako problém,druhá vůbec neřeší apod...

katkamyska
14. okt 2011

no aj ja som len pred týždňom začala cítiť prvé pohyby, jej je to krásny neopísateľný pocit 🙂 baby aké vyšetrenie ma teraz čaká, som v 21tt

veronika9686
14. okt 2011

@beruskaev budeme musiet,stoji nam to predsa za to 😀

kokorunecka
14. okt 2011

@beruskaev Tak tam je pes zakopaný... Ale tak... Keby tam bolo iba jednoducho 23 namiesto 24 tak by som určite ani nepípla 😀 Aj keď už beží 24...

petja
14. okt 2011

@katkamyska dle mě až kontroní utz ve 30tt a test na cukrovku OGTT mezi 25-26tt.V Česku od 25let

beruskaev
14. okt 2011

@petja no to určitě, až se mimísek narodí, tak to teprve začne, takhle se můžu vyspat i přes den, pak už bude utrum.. Ale třeba budeme mít mimi, co bude krásně spinkat 🙂 no a když né, tak to zvládneme jako to zvládly všechny ostatní 🙂 Ty už máš praxi, tak nám budeš dávat rady 😉

beruskaev
14. okt 2011

@veronika9686 to si piš, že stojí, my to miminko máme vytoužené, takže vydržím všechno, hlavně ať je všechno v pořádku a jsme obě zdravé 🙂

beruskaev
14. okt 2011

@kokorunecka já jsem tomu taky nerozuměla, ale byla jsem poučena zkušenějšíma 😀

petja
14. okt 2011

@beruskaev dlouho ti nešlo otěhotnět? Ty jo, spaní přes den,co to je? 😀

amrash
14. okt 2011

Zdravím všechny, jako mamina už většího syna můžu potvrdit, že ve vyšším stupni těhu je to velmi nepohodlné, špatně se dýchá a když se mimču v noci něco nelíbí - dá to vědět. Třeba syn děsně kopal, když jsem se otočila na levou stranu. Jakmile jsem změnila polohu - byl klid 🙂

Tak jsme dnes byli na velkém UTZ (20 tt.). Všechno je v naprostém pořádku, mimčo na nás vystrčilo prdýlku, takže se 100% jistotou víme, kdo mezi nás v únoru příjde - ale aby se chtělo mimčo fotit a odkrýt identitu na 3D snímku, to neeeee!!!!

veronika254
15. okt 2011

@kokorunecka no nase nezbedo kope statocne ale ked muz chyti brusku tak sa hned skludni to bude mat tato autoritu ked uz teraz drobec poslucha 🙂))

kokorunecka
15. okt 2011

@veronika254 Heh 🙂
Tak naše mimi sa už osmelilo a kope hlava nehlava tatina, mňa a aj psa 😀

silvia10131
15. okt 2011

ahojte,mate uz nejaker vecicky nakupene pre baabo?

veronika9686
15. okt 2011

@beruskaev drzim ti palce,aj to nase je vytuzene,hlavne ,ked mi doktori vraveli,ze nikdy nebudem moct mat deticky,tak som rada a stastna,ze to tak nie je

beruskaev
15. okt 2011

@petja snažili jsme se rok a půl a potom šli do centra a povedlo se na první IUI, prý zázrak 🙂 Pro nás určitě, už jsem myslela, že skončíme na umělém..

beruskaev
15. okt 2011

@petja ty už máš dva poklady doma, to je jasné, že spaní přes den nehrozí..Já když chodím do práce, tak si to taky nemůžu dovolit, to jenom tento týden, když jsem doma nebo o víkendu..

beruskaev
15. okt 2011

@veronika9686 to určitě, my jsme taky moc šťastní.. Tak se drž a hodně odpočívej, všechno bude v pořádku 🙂

kokorunecka
16. okt 2011

Ahojte baby. Neviete mi pomôcť?
V noci na dnes ma začali chytať do lýtok strašné kŕče. Čím to je spôsobené a čo na to pomáha?
Ďakujem.

lussy211
16. okt 2011

@kokorunecka Nechýba Ti magnézium?🙂

kokorunecka
16. okt 2011

@lussy211 Asi najskôr... Magnesia by mi mala pomôcť, či?

beruskaev
16. okt 2011

@kokorunecka ahojky, určitě Magnesko, taky mi to občas udělalo a i do břicha (což je teda mazec) pijju minerálku Magnesii a ještě jsem si v lékárně koupila Magnezium 500g doktor říkal, že můžu i 3 denně, já zatím beru 1 a v pohodě..

nuna55
16. okt 2011

@kokorunecka je dobrý aj B komplex je na krče

veronika9686
16. okt 2011

@kokorunecka Ahoj,tak to poznam,pomoze ti bud magnesium,ak nemas nizky tlak,alebo horcik.

kokorunecka
16. okt 2011

@beruskaev @nuna55 @veronika9686 Ďakujem baby, vyskúšam si kúpiť tú minerálku Magnesiu...
Tak hádam mi to pomôže.