Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kokorunecka dakujem no uz to citime aj muzik sa tesi ze konecne vieme ze je v poriadku 🙂 a mala tak sa s prvych pohybou tesila viac ako ja 🙂 a preco to tak pocita tal to vobec netusim 😉
Dobry podvecer,pripajam sa k debate o pocitani tyzdnov,mne zase lekar hovoril ze sa mu nezhoduje temin ultrazvuku s terminom porodu...maju neaku smernicu na dany tyzden a ked babo tolko nema tak davaju neskorsi termin porodu.Ja idem na 4D ultrazvuk 28 tyzdni...
@veronika254 U nás sa mužovi najskôr nepodarilo zachytiť kopanie a tak tomu moc neveril, že by sa už tak skoro... Ale potom, keď dalo malé plnú silu tak sa nestačil čudovať 😀
Jéj, tak to je milé 🙂 Môj braček (6 rokov) by strašne chcel cítiť, keď malé kope, ale ešte sa nám to nepodarilo vystihnúť. ☹
@sandruska1 Ahoj 🙂 My sme hovorili tu na MK o počítaní týždňov, lebo to neráta ako by malo...
Tak ja mám podľa ultrazvuku stále dva týždne menej 😀 Teda, vychádza mi to podľa možnej doby oplodnenia... Takže aj dobre 🙂
@veronika9686 no já to v tom 9 měsíci taky nechci vidět to se nevyspíme vůbec, najít pohodlnou polohu bude čím dál horší a mimi v noci prý dělají rošťárny a to už nebudou takové pohyby jako teď, to už budou pořádné rány.. Ale zvládneme to, neboj se 🙂
@kokorunecka @veronika254 já jsem s těmi týdny taky nevěděla, ale na jiné diskusi mi to holky vysvětlily. Je to tak, že když jsi 23+0, tak začínáš jako 24tt, protože 23+něco už je běžící 24tt..
no aj ja som len pred týždňom začala cítiť prvé pohyby, jej je to krásny neopísateľný pocit 🙂 baby aké vyšetrenie ma teraz čaká, som v 21tt
@beruskaev budeme musiet,stoji nam to predsa za to 😀
@beruskaev Tak tam je pes zakopaný... Ale tak... Keby tam bolo iba jednoducho 23 namiesto 24 tak by som určite ani nepípla 😀 Aj keď už beží 24...
@katkamyska dle mě až kontroní utz ve 30tt a test na cukrovku OGTT mezi 25-26tt.V Česku od 25let
@petja no to určitě, až se mimísek narodí, tak to teprve začne, takhle se můžu vyspat i přes den, pak už bude utrum.. Ale třeba budeme mít mimi, co bude krásně spinkat 🙂 no a když né, tak to zvládneme jako to zvládly všechny ostatní 🙂 Ty už máš praxi, tak nám budeš dávat rady 😉
@veronika9686 to si piš, že stojí, my to miminko máme vytoužené, takže vydržím všechno, hlavně ať je všechno v pořádku a jsme obě zdravé 🙂
@kokorunecka já jsem tomu taky nerozuměla, ale byla jsem poučena zkušenějšíma 😀
Zdravím všechny, jako mamina už většího syna můžu potvrdit, že ve vyšším stupni těhu je to velmi nepohodlné, špatně se dýchá a když se mimču v noci něco nelíbí - dá to vědět. Třeba syn děsně kopal, když jsem se otočila na levou stranu. Jakmile jsem změnila polohu - byl klid 🙂
Tak jsme dnes byli na velkém UTZ (20 tt.). Všechno je v naprostém pořádku, mimčo na nás vystrčilo prdýlku, takže se 100% jistotou víme, kdo mezi nás v únoru příjde - ale aby se chtělo mimčo fotit a odkrýt identitu na 3D snímku, to neeeee!!!!
@kokorunecka no nase nezbedo kope statocne ale ked muz chyti brusku tak sa hned skludni to bude mat tato autoritu ked uz teraz drobec poslucha 🙂))
@veronika254 Heh 🙂
Tak naše mimi sa už osmelilo a kope hlava nehlava tatina, mňa a aj psa 😀
ahojte,mate uz nejaker vecicky nakupene pre baabo?
@beruskaev drzim ti palce,aj to nase je vytuzene,hlavne ,ked mi doktori vraveli,ze nikdy nebudem moct mat deticky,tak som rada a stastna,ze to tak nie je
@veronika9686 to určitě, my jsme taky moc šťastní.. Tak se drž a hodně odpočívej, všechno bude v pořádku 🙂
Ahojte baby. Neviete mi pomôcť?
V noci na dnes ma začali chytať do lýtok strašné kŕče. Čím to je spôsobené a čo na to pomáha?
Ďakujem.
@kokorunecka Nechýba Ti magnézium?🙂
@lussy211 Asi najskôr... Magnesia by mi mala pomôcť, či?
@kokorunecka ahojky, určitě Magnesko, taky mi to občas udělalo a i do břicha (což je teda mazec) pijju minerálku Magnesii a ještě jsem si v lékárně koupila Magnezium 500g doktor říkal, že můžu i 3 denně, já zatím beru 1 a v pohodě..
@kokorunecka je dobrý aj B komplex je na krče
@kokorunecka Ahoj,tak to poznam,pomoze ti bud magnesium,ak nemas nizky tlak,alebo horcik.
@beruskaev @nuna55 @veronika9686 Ďakujem baby, vyskúšam si kúpiť tú minerálku Magnesiu...
Tak hádam mi to pomôže.

@veronika254 to je aj moja reč, ja tiež cítim že malinké sa hýbe ale neviem to k ničomu prirovnať. 🙂 veď to sa ani nedá... 🙂 som rada že nie som v tom sama.