icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
18. okt 2011

ahojky,
zdravím vás kočky a pčeju příjemné těhulkování. Snad si mě ještě pamatujete 😀 Nějak nemám čas přispívat. Začíná podzimní počasí a já mám zakázek na háčkování až až, takže nemám moc času na nic jiného, když neháčkuji jsme s mlaďaskou venku.

Těhullkování v pohodě, žádný problém, jen mě mmrzí, že dr. ještě nedělala váhový odhad, při dceři jsem ho měla už za sebou. Celkem by mě zajímalo kolik mimčo už má. 🙂 Jinak je to malý aktivista, furt kope jak o život.

Včera jsme byli pro kočárek - kupovali jsme použitý Espiro Atlantik a kočárek po dceři prodáváme, tak snad se někdo brzo chytí. 🙂 Výbavička už taky skoro celá, díky suprovým kamarádkám. 🙂

petja
18. okt 2011

@beruskaev KP v tomto týdnu opravdu neznamená naprosto nic 😉

elisisse
18. okt 2011

@kokorunecka ja som mala ísť v piatok na normálny, a keď som sa objednávala tak mi povedal že už v pondelok ma voľný termín. 🙂 to som netušila že ma tak rýchlo objednajú som myslela že ma objedná až o 2 týždne najskôr .... 🙂

tunylyk
18. okt 2011

@beruskaev aj my sme KP podla posledneho utz,ale teraz je to este kazdu chvilu ine,na otocenie maju este dostatok miesta a hlavne casu 😉 inak ten moj loptos boxuje a kope statocne 😀 uz je to aj pekne vidiet a nielen citit 😀

viknat
18. okt 2011

@matulat Tak je potvrzený kluk jako buk 😀 No já na svou předtuchu asi moc dát nemůžu, protože jsem celý počátek těhotenství tušila, že to bude další holčička, takže předtuchama bych se neuživila 😀 😀 😀

Teď řešíme jméno, manželovi se líbí David, Filip nebo Daniel. Když jsem dala na výběr holkám, tak samozřejmě každá si vybrala jiné jméno. Pak to došlo až tak daleko, že Viktorka navrhovala, že by se mimoušek mohl jmenovat Křemílek nebo Vochomůrka a potom navrhly jméno Maminka. Když jsem se ptala, proč pro kluka jméno Maminka, tak mi odpověděly s naprosto vážným výrazem ve tváři, že prý proto, že maminka je nejlepší na celým světě 🙂 🙂 🙂 Tak se směju ještě teď.

Jinak holky, já už přibrala skoro 7 kilo 😕 naštěstí mi jde všechno jen do bříška (teda jestli vůbec můžu použít zdrobnělinu), takže z mých necelých 50 kil se už blížím pomalu ale jistě k šedesátce. Dnes jsem si udělala radost a koupila si krásný těhu oblečky v C&A. Jediný problém byl, že jsem nevěděla, co dřív si vybrat 😎 Ty rifličky tam mají vážně úžasný.

silente
18. okt 2011

Tak na dnešním uzv se po nějaké době zdráhání ukázal chlapák v celé své kráse 😀 Takže v bříšku bydlí Honzík 🙂

@viknat - já jsem +6kg, oproti 1.těhu parááááda 😀

kaby
18. okt 2011

@merry580 ja viem len o Kochovom sanatoriu.... ak si ich pacientkou, za 3D platis "len" 40 eur. 🙂

viknat
18. okt 2011

@silente Jé, tak to gratuluju, k holčičce přibude bráška 😉 No u nás si manža asi taky trochu oddychnul. Přece jenom 4 ženské by na něho byly moc 😀 😀 😀

matulat
18. okt 2011

@viknat Gratulujem k chlapcekovi, takze k babam pribuden bracha. Super sprava.

fidac
18. okt 2011

ahojte holky, kupujete už některá kočárek?????

xxx.klarka
18. okt 2011

@fidac včera jsm si ho dovezli 🙂 Už stojí ve sklepě.

fidac
18. okt 2011

už ho taky sháním, ale mám pocit, že je pořád ještě brzo....

xxx.klarka
18. okt 2011

@fidac my ho při dceři měli koupený už v 19. týdnu, takže teď je to tak akorát pro mě. Ale kdyby se nám nenaskytla taková super koupět, tak ho také ještě nemáme.

vrabciatko
19. okt 2011

Dobré ránko babule,
tak naša mutsy-inka je už doma 🙂 🙂 🙂

fidac
19. okt 2011

@vrabciatko ten kočárek je nádherný.... 😉
já mám vyhlídnutý concord fusion, sice do února času dost, ale asi neodolám a objednám už teď....

vrabciatko
19. okt 2011

Ďakujem, naživo je ešte krajší a tej cene sa nedalo odolať 😉

fidac
19. okt 2011

to věřím.....já teď když jdu po ulici, tak jenom koukám po kočárku....a naživo vypadá vždycky každý kočárek líp než na fotce... 🙂

krakorka
19. okt 2011

@vrabciatko pěkný kočáreka hlavně má supr košík,krásně přístupnej,to cortina moc nemá,což mě dost mrzí

@fidac taky jsem to tak měla,pořád jsem jen koukala po kočárcích😀¨

Tak my zítra razíme do poradny,tak jsem zvědavá jak bude dcera reagovat,jde semnou kouknout se na miminko,to bude akce,jsem zvědavá jak bude reagovat,protože zatím jako bříško jí moc neříká.

Jinak gratuluji k dobrým poradnám a koukám,že klučíčci se tu začínají rozrůstat 🙂

fidac
19. okt 2011

@krakorka ať vám poradna dobře dopadne....určitě bude potom miminko malou zajímat víc, jak bříško.....
my máme teď 9-ti měsíční štěňátko a taky mám strach, aby třeba na mimčo nežárlil, i když děti má strašně rád... 😕

beruskaev
19. okt 2011

@petja @tunylyk to mi říkal i doktor, že teď se ještě můžou točit jak chtějí, že třeba hned zítra může být zase dobře, tak uvidíme na další kontrole, jdeme za 3 týdny, sestřička mi to domluvila i s tím testem na cukrovku, ať tam nemusím chodit 2x a zbytečně čekat ty 2 hoďky, že mezitím odbydeme kontrolu, tak jsem ráda, jenom doufám, že mi nebude moc špatně..

beruskaev
19. okt 2011

@petja a jak jsi dopadla s testem na cukrovku? Výsledek v pohodě?

kokorunecka
19. okt 2011

@fidac Moje "šteňa" má síce už 13 mesiacov, ale tiež sa bojím či nebude žiarliť, lebo je strašne žiarlivý... Aj na muža mi žiarli... Tiež má deti rád, ale... Keď bude stále brechať jak trúba, tak malé bude budiť... A to neviem ako by som psovi mala zakázať 😀 😀
A akého máš psíka?

fidac
19. okt 2011

@kokorunecka máme westíka

tunylyk
19. okt 2011

@kokorunecka ked sa mi narodil prvy syn,moja pudlica mala uz 13rokov a to bola na mne total zavisla,prichod noveho clena rodiny znasala prekvapujuco dobre,o maleho sa normalne starala,dovolila mu vela veci,pritom deti pred tym velmi nemusela... ked sa zobudil,normalne dobehla ku mne a volala ma,ze je hore,vonku si strazila kociarik a suseda sa jej musela pytat,ci smie pozriet Kubka 😀 inak vrcala 😀 skoda len,ze uz je v psom nebicku...
no mam v rodine aj opacnu skusenost,sesternica mala doma fenku kokra,ta bola neskutocne ziarliva od prvej chvile,ked sla s malou vonku,doma nasla roztrhanu deku,na ktorej mala pred tym lezala,tiez im likvidovala hracky a veci,ktore nestihli ukryt,kym si zvykla,dost dlho to trvalo,podla mna treba aj psika na prichod noveho clena rodiny postupne pripravit 😉 Moja Gi milovala lezat pri mne,hlavka opreta o brusko a ked sa maly pohol,len dvihla hlavu,ucho a tak podarene sa kukla 😀

petja
19. okt 2011

@beruskaev Teď jsem tam volala a je to v pořádku! Děkuju

kokorunecka
19. okt 2011

@tunylyk No, ja mám mopsa a teraz je v puberte a ešte asi taký rok bude 😀
Minule, keď som skladala malé vecičky pre bábätko, tak mi ukradol svetrík, zaniesol si ho do svojho pelechu a nie a nie mi ho vrátiť 😀 A pritom tie veci boli akurát kúpené, takže bábo žiadne cítiť nemohol, len bol asi prekvapený, že je doma niečo nové a nie je to pre neho 😀
Už som mala aj taký nápad, že by som mu dávala oňuchávať detský olej, ktorým budem aj bábätko natierať... Aby si zvykol, že to je niečo nové a že tomu nesmie ublížiť...
Ale keď on je taká trúba streštená... 😀 Ja sa bez neho nemôžem ísť ani vycikať, nie to osprchovať 😀
A keď ho chcem silou-mocou dať dole z postele tak je na mňa naštvaný aj nasledujúci deň...
Dokonca si minule počkal kým zaspím, aby si potom mohol na postel vyskočiť...
😀 Jéj, to s tým bruškom je dobré 😀 Môj Ferko mi na bruško zazerá... A keď môže tak spraví nejakú habaďúru, aby naň mohol vyskočiť... Síce už je to pomenej ako na začiatku, že si už snáď aj trochu zvykol, ale stále je taký, že "čo to na mňa chystáte a prečo zrazu skoro nič nemôžem"....

beruskaev
19. okt 2011

@petja tak to je super, snad budu mít stejný výsledek 🙂

tunylyk
19. okt 2011

@kokorunecka nech si len pekne zvyka papulka 😀 napadlo ma este,ze moja Gi to brala asi lepsie preto,lebo sama mala za sebou jedno mamickovanie 🙂

kokorunecka
19. okt 2011

@tunylyk Tak to je možné..Lebo tomu viac rozumela... Ale toto je chalanisko 😀 Nechápe ničomu, na všetko len kuká, že akože prečo apod. 😀

fidac
19. okt 2011

@kokorunecka to je podobné jako u nás....zatím jsem koupila jenom korbičku ke kočárku a samozřejmě, že když jsem ji skládala do pytle, aby se na ni neprášilo, tak pejsek samozřejmě musel vyzkoušet, jestli je o.k.