icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

nikolet_89
17. okt 2011

@elisisse neviem neviem uvidim, ale pride mi to aj vela peniazkou, uvidim no 🙂

nikolet_89
17. okt 2011

tehulky je tu niektora aj z BA ??? 🙂

silente
17. okt 2011

@loretana - souhlas s @viknat. Později už budeš pohyby i vidět na břiše, až bude mimi velké, teď se ještě stále má kam "schovat" 🙂

kokorunecka
17. okt 2011

@elisisse Aj ty ideš o týždeň v pondelok? 🙂 Veď to, aj ja som strašne nedočkavá práve preto, lebo na normálnom sa nám to zadočkom vrtelo 😀 Aj ja som nedočkavá... 😅

krakorka
17. okt 2011

Ahojky,
stále máme rozbitého noťáka,na starým počítači se pořád seká prohlížeč,takže moc nepřispívám,ale aspoň vás čtu.

Na křeče jaké koliv je dobré magnézko a teda ikdyž mám ten magnosol,tak mi více pomáhá magnézie(voda),takže piju ji a je to v pohodě.

Nacvakávací sedačka je dobrá věc,my jsme tak jezdili na nákupy,složili jsme jen podvozek do kufru auta a před obchoďákem zas nacvakli,takže já tlačila kočára manža košík.

@loretana mě se to stávalo dřív asi tak kolem toho 21.týdne,to měl prcek přes den velkej útlum a večer teda jsem musela i zaklepat s bříškem aby se mi ozval a dobrý,teď bych řekla,že je nejvíc v pohybu v noci když se mu nelíbí,že spím na boku 😀

Dnes mi přišel balíček s pár věcma-flaštička,osuška,přebalovací podložka,nová taška ke kočárku(ale né origoš) a teploměr do vody.

kaby
17. okt 2011

@loretana Ja som v tom istom tyzdni ako ty, a tiez sa niekedy male vrti viac, niekedy menej.... Je to ok, pravidelne pohyby (cca 10 denne) by zena mala citit od 28 tt.... 🙂

kokorunecka
17. okt 2011

@kaby Ahoj, ja čakám svoje prvé dieťa a nie som v 28.týždni a pravidelné pohyby, celodenné pohyby s malými chvíľami ticha, mám už asi dva týždne.
Dokonca, keď spím na chrbáte, tak ma malé pohybmi aj ráno budí.

veronika9686
17. okt 2011

baby,neviete mi niektora povedat,co moze byt,ked citim pichlavu bolest v oblasti pupka?ja si to pirpisujem zvacsujucej maternici,alebo ci sa mi neroztahuje jazva po operacii?diky za rady

lussy211
17. okt 2011

@silente No ja som to videla i teraz ked kopalo🙂síce jemnunko ale bolo to vidieť🙂

lussy211
17. okt 2011

@kokorunecka Aj mňaaaaaaaaaaaaaaaaa

lussy211
17. okt 2011

@veronika9686 Je to maternica aj mne to robí🙂

sara2515
17. okt 2011

fuu to mi odlahlo,lebo aj mna to strasne picha,ja som si uz mysla,ze mam uz pupocny pruh,lebo manzela to tak pichalo ked to mal 🙂

veronika9686
17. okt 2011

@lussy211
@sara2515 to aj mne,uz som sa bala ci to nie je nieco vaznejsie,ked sa mi to od noci dost stupnovala ta bolest

matulat
17. okt 2011

@viknat tak dufam ze sa drobcek ukazal v celej krase. Nech je len babo zdrave. Ja som bola rovnako zvedava na pohlavie dietata. V celku mi je jedno ci sa narodi dievcatko alebo chlapcek, len aby to bolo zdrave ale i tak moj vnutorny hlas mi vravel ze je to dievcatko. Ked uz bol cas ze by mi lekar povedal co to je male bolo bud jeden krat otocene zadockom, druhy krat bolo otocene ze sa mi divalo na chrticu a mi sme videli len zahlavie a chrbatik a treti krat tak drobatko klacalo na kolienkach ale sikovny doktor sa s nim pohrala a dostal sa k zadocku, na 85 % mi povedal dievcatko...ale este tomu nverim lebo to nebolo jednoznacne . Mojej kolegyni sa stalo ze lekari ej povedali ze caka dievcatko a narodila sa Filipko.Asi sa teda necham prekvapit.

loretana
17. okt 2011

holky, moc děkuji za uklidnění, jste zlaté🙂

petja
17. okt 2011

Dobrý večer,test na cukr za mnou,jsem happy,zvládla jsem to!Už potřetí!

kakie
17. okt 2011

@petja ahoj 🙂 mě to čeká zítra, doufám, že to ukecám jen na odběry, minule to byla divočina 😝

silente
17. okt 2011

Nás zítra čeká velký UZV, tak nám držte palečky, ať se ukáže, kdo v bříšku bydlí 😵

nera123
17. okt 2011

čavte, baby 🙂 to aj vy bývate občas také ubolené? niekedy keď idem v noci na wc, tak ma všade pichá a bolí...občas aj počas dňa pri chôdzi a pod...taká sa cítim ponaťahovaná nejaká.. 😒

petja
18. okt 2011

Dobré ránko,čtu že spousta z vás má dnes důležité dny...přeju hodně štěstí

@silente pěstičky držím pěstičky

@kakie zase u nás se nepije určo 0,5 toho,vidělabych to tak na 0,3.opravdu se musí vypít naráz,to je nejmenší zlo

elisisse
18. okt 2011

@nikolet_89 však uvidíš, tiež si myslím že to nieje najmenej ale viem že to môžem vidieť len raz za život, ja to určite obetujem, ja idem v pondelok na 3D ultrazvuk tak sa už teším. 🙂

elisisse
18. okt 2011

@kokorunecka hej tiež idem v pondelok som sa včera objednávala 🙂 ja idem v piatok na obyčajný utrazvuk a v pondelok na 3D tak už sa neviem dočkať. 🙂 dúfam že ho uvidím 🙂

merry580
18. okt 2011

Ahojte, neviete kde v BA robia 3D ultrazvuk pod 50 € ?

kokorunecka
18. okt 2011

@elisisse To ja v pondelok na 3D a až 31.10. na normálny 😀

nuna55
18. okt 2011

@nera123 ahoj ja sa tiež cítim niekedy velmi zle a ubolená ako keby sa mi ešte aj kostičky naťahovali to sa rozťahuje panva

furi2012
18. okt 2011

ahojte, pre ucely statistiky hlasim, ze budem mat chlapca 🙂
@merry580 v BA priamo pod 50 som nenašla. Hlohovec je za 45
@nikolet_89 ja som z BA, konkretne BA 4.

furi2012
18. okt 2011

viete niektora odporucit cvicenie pre tehotne v BA? zacina ma akosi bolievat chbat 😢 a chcela by som niekam na cvicenie, lebo doma sa k tomu nedokopem...

nera123
18. okt 2011

@nuna55 asi áno..mňa to bruško občas hnevá..akoby som niekedy normálne cítila, že práve teraz sa mi naťahuje..ale zatiaľ je to v norme, tak to veľmi neriešim..možno som si dávala aj viac zabrať posledné dni, lebo sme upratovali, čistili,...atď..tak všetko dobré🙂

beruskaev
18. okt 2011

ahoj holky, tak máme za sebou kontrolu u mudra. Miminko má 630g, viděl krásně pipinku všechno je v pořádku, akorát se nám mimošek přetočil koncem pánevním. Prý to nic neznamená a ještě je spousta času, tak uvidíme.. Ptala jsem se na to, jestli je normální, když nejsou cítit pohyby denně, říkal, že ano, že denně by se měly cítit od 26tt.. Na další kontrolu jdu 10.11. a budou mi dělat i test na tu cukrovku ☹

martinamk
18. okt 2011

@mimma17 je to vyrobok "Das gesunde plus" presny nazov je Omega - 3 Kapseln. Je to modra krabicka a na obrazku je ryba 🙂 ja som to videla len v tom DMku a tam to stoji asi 5 eurikov na 60 kapsli. Neviem presne kolko to stoji, musim niekde pohladat blocek 😉