icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

loretana
24. okt 2011

@cacenka_d děkuji... půjdčený mám ten na ruku... ono jde o to, že na té interně jsem byla v porodnici, kde budu rodit, takže už mi to zůstane do porodu v kartě a měnit tedy lékaře se mi nechce.... zítra jdu na laborky, tak za ní zajdu a zkusím to s ní znovu probrat, ale určitě bude nepříjemná, to jsou doktoři vždycky, když pacienti "protestují" proti jejich léčbě....:(

cacenka_d
24. okt 2011

@loretana Jestli to mas v porodnici, tak bych si to radsi vzala, ty vedi proc to delaji. A jestli s tim pocitaji, tak aby zase pak nebyl problem pri porodu.

loretana
24. okt 2011

@cacenka_d jo jo v porodnici... já tam zítra stejně budu muset s laborkami, tak za zeptání nic nedám... děkuju...

kokorunecka
24. okt 2011

Tak žienky 🙂 Som doma z 3D 🙂
Malinké sa hanbilo 😀 Stále si tváričku zakrývalo ručičkami.. Ale také to bolo podarené 😀 A nakoniec som zistila, že to bude asi niečo zabŕdať do atletiky alebo akrobacie 😀 Lebo nožičku si až úst pichlo a cmúľalo a cmúšalo 😀
A zatiaľ to vyzerá na DIEVČATKO... Ale doktorka povedala, že ešte radšej si to mám nechať overiť u môjho dokiho, aby sme si boli na istom 🙂

cacenka_d
24. okt 2011

@kokorunecka no vidis ty i presto, ze to chces vedet tak zatim nevis, my nechteli, ale pani doktorka se ted podrekla, ale nevadi, rikali jsme, ze kdyz nam to nekdo rekne tak to nebudeme resit 🙂

kokorunecka
24. okt 2011

@cacenka_d Tak to pŕŕ... Ja som tam neišla kvôli tomu, aby som sa dozvedela čo sa nám narodí...

cacenka_d
24. okt 2011

@kokorunecka Ne takhle to nemyslim 🙂 Ale, ze to chcete vedet a my nechteli 🙂 Ze je to takovy zvlastni jak jde nahoda s mrnouskama 🙂 Kdyby ti slo o tohle nechas si to zjistit prece z krve, 3D prece neni o zjistovani pohlavi.

kokorunecka
24. okt 2011

@cacenka_d Tak vieš, môj muž by sa tak potešil.. A už vidím jak sa aj poteší, keď mu poviem, že zatiaľ pani doktorka hovorí, že to bude dievčatko... Lebo on už má dvoch synov z predchádzajúceho manželstva... Tak preto hlavne on čaká na to, či sa mu splní sen 😀
Ale v podstate len to, že aby bolo zdravučké, čo zatiaľ je...

cacenka_d
24. okt 2011

@kokorunecka My to mame taky tak, ze hlavne aby to bylo zdrave. Je fakt, ze i kdyz jsme rikali, ze je nam to jedno, tak jsme si asi jen trosku vic prali chlapecka, ale mame stejnou radost i takhle, hold se ted rodi hlavne holcicky 🙂 Ale zase se rika, ze kdyz se rodi kluci bude valka, takze ocovidne bude klid 🙂

petja
24. okt 2011

moje mimi krásně reaguje na myšlenku,pomyslím na něj a hned se ozve,i,když předtím nic 😵

tunylyk
24. okt 2011

@cacenka_d no u nas to teda neplati 😀 u nas jednoznacne vedu chlapci 😀 aj v mojom okoli,za posledne obdobie to vyhravaju chlapci na plnej ciare 😀

veronika9686
24. okt 2011

@nikolet_89 ja som z Oravy,ale pohlavie este nevieme,lebo zakazdym sa otoci a nie nie ,aby sa prezradilo.

elisisse
24. okt 2011

Ahojte baby tak máme to za sebou.... dnes sme boli na 3D ultrazvuku, a všetko vyzerá v poriadku... budeme mať dievčatko 🙂 🙂 sa tak teším....

petja
24. okt 2011

@elisisse Moc gratuluji!!!

elisisse
24. okt 2011

Jeeeeej dakujem velmi pekne, sa velmi tesime 🙂

nikolet_89
24. okt 2011

@veronika9686 neboj raz ssa prestane skryvat a co si myslis ?

cacenka_d
24. okt 2011

@tunylyk My ted po dlouhe serii holcicek 3 kluci a ted zase nova serie holcicek 😀

vrabciatko
25. okt 2011

Dobré ránko,
baby aj vy mávate nočné mory? Ja som túto noc chodila po cintoríne s otvorenými hrobmi a našla som tam mŕtve bábätko. No hrôza. Do rána som oka nezažmúrila... Mávala som takéto depko-sny tak mesiac dozadu a potom to ustalo. Teraz je to späť ☹ ☹ ☹

tunylyk
25. okt 2011

@vrabciatko ahoj,v tehu to zvykne byvat,ja by som ti vedela o tych mojich porozpravat 😉 minule som kdesi citala,vraj za to moze podvedomie,suvisi to tak trochu s obavami o babo,strach s porodu,aby vsetko dobre dopadlo a tak,moja najnovsia snivalo sa mi,ze sa moj starsi syncek utopil vo vani,v nedelu detvaky kupal manzel,tak som mu ani neviem kolkokrat prizvukovala,nech sa od nich ani na sekundu neotoci 😉 mojej kolegynke sa pravidelne vracali sny o tom,ze jej zvonia pri dverach policajti,ktori jej oznamili,ze jej manzel zomrel v aute,cestou do prace,striedalo sa to s telefonatmi s podobnym obsahom,ona si to chuda tak pripustala,ze pri kazdom zazvoneni mobilu,bola v strese.

tunylyk
25. okt 2011

@veronika9686 Matusko nas takto natahoval az takmer do konca,ked mi kontrolovali prietoky,tak az vtedy ukazal,ze je chlapcek 😉
@elisisse blahozelam k princeznicke 🙂
@cacenka_d u nas vcera som stretla kamosku,ktoru som davnejsie nevidela,najprv mi neverila,ze fakt cakam babo,no a ked som jej povedala,ze chlapceka,tak hned zahlasila,ze ked sa rozhodne pre tretie,tak posle svojho manzela k mojmu na skolenie,ona velmi chcela chlapceka a ma babulky,moj manzel zas od zaciatku sniva o dievcatku a daria sa nam chlapci,tak sa smejeme,ze najblizsie skocim k susedovi 😀 hlavne nech su zdarave babuliatka nase 🙂

veronika9686
25. okt 2011

@nikolet_89 ja som od zaciatku v tom,ze je to dievcatko,aj ked som vzdy chcela chlapca

veronika9686
25. okt 2011

@tunylyk tak uvidime do kedy bude ten nas drobec robit drahoty 🙂

cacenka_d
25. okt 2011

@tunylyk Ja jsem zvedava co bude nase pripadne druhe, u nas v rodu (jenze zatim to byli vsechno chlapy, tak uvidime) umeji s jednim partnerem jen jedno pohlavi 🙂 Tata je ze 3 kluku, strejda ma 3 kluky a z prvniho dceru atd. 🙂

tunylyk
25. okt 2011

@cacenka_d my sme 4sestry,jedna segra ma ch,d,ch,u nas sa vydarili tiez chlapci,tak kto sa tomu vytesuje,je moj otec,ten je cely blazeny ze ma vnukov 😀 ale Zuzanka je aj tak jeho princeznicka 😀 inak u pribuznych je to tak na striedacku,z manzelovej strany neviem posudit,on bol sam,jeho otec tiez bol jedinacik.

cacenka_d
25. okt 2011

@tunylyk Tak to to mate stejne 🙂 svagr ma dceru a syna, tak treba nam to taky vyjde, uvidime, hlavne kdyz budou zdravy to je hlavni 🙂 Nas tata si taky moc preje vnuka, vzhledem k tomu, ze jsme pohlavui nechteli vedet a ted od patku vime tak cekame na vhodnou prilezitost sdelit, ze misto vnoucka bude vnucka, ale on j bude mit uplne stejne rad, takze je to jedno 🙂

tunylyk
25. okt 2011

@cacenka_d prestalo prsat,aj slniecko z poza hmly vykuklo,este pred hodinou to vyzeralo,ze dnes doma ostaneme,idem ja z pracky vyvesit a hajde vonku s mladsim,nech potom mozem upiect pizzu,kym bude spinkat,lebo cas mi tak rychle zleti a budem musiet utekat do skolky pre Kubka.Pekny den prajem 🙂

cacenka_d
25. okt 2011

@tunylyk vam tez 🙂 tady je pochmurno, trocha slunicka by byla lepsi, ale kdyz je clovek v praci tak by ho to jen tahlo ven 🙂

tunylyk
25. okt 2011

@loretana este som zabudla reagovat,k tomu tlaku,pri mojom druhom tehu,som mala vykyvy,par krat zvyseny nad 140,no doma vzdy vsetko ok,ziadne ine tazkosti,nebrala som ani lieky,skonstatovali,ze to je tzv.syndrom bieleho plasta,tlak sa mi zvysil len pri navsteve lekara 😉 z mojho pohladu vzdy len vtedy,ak som prilis dlho cakala,kvoli takym osobam,ktore prisli a predbehli sa,pritom ja som si napr.privstala,prisla o hodinku skor,bola druha napr.no kym som vosla k lekarovi predomnou aj 3-4ktore len tuk tuk a boli dnu 😀 asi tolko,no netvrdim,ze tlak kontrolovat netreba,v tehu je to dolezite kvoli preeklampsii 😉

elisisse
25. okt 2011

@tunylyk Dakujem sa velmi tesim, a o to viac ze si vsetci mysleli ze to bude chlapcek, len ja som bola presvedcena ze dievcatko 🙂

nikolet_89
25. okt 2011

@veronika9686 tak to som teda zvedava 🙂