Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nikolet_89 to aj ja,lebo chudatko,musi mat z nas zmatok,lebo manzel si mysli,ze je to chalanisko a ja zasa ze baba
@veronika9686 u nas to bolo opacne, manzel si myslel, ze dievca a ja stale ze chlapec, ale to skor asi preto, ze som podvedome chcela viacej dievcatko a neverila som, ze by mi to mohlo vyjst...
@veronika9686 a kedy tam teda ides opat ?
@vrabciatko mavam nocne mory uz tri dni sa mi sniva ako sa vsetci cela rodina strielame, lebo sa musime zabit a viem, ze to proste musime urobit, len pozeram ako si to palia do cela nasi a blizki, no deees :(
@nikolet_89 vo stvrtok mam dalsiu poradnu,tak uvidime,co bude vystrajat 😀 a vy viete co cakate?
@veronika9686 jeeej tak ti budem drzat palceky, niekedy zabera ked sa malemu prihovaras 🙂 ano mi budeme mat dievcatko 🙂
na poslednom ultrazvuku sme uz skusali vselico,len zdvihlo trocha zadocek a to bolo vsetko.
@nikolet_89 dakujem 😀
@veronika9686 a tvoj lekar nema moznost 3D ?? lebo mi sme s malou tiez bojovali
@luckatonko Ahoj, mne sa tiež velmi pači ten stokke xplory bola som si ho pozerať aj v shope aj som si o nom čo-to čitala...Predavač mi ho ale neodporučil, ako je pravda, že ta vanička je menšia ako ostatne a ešte tam ma aj take priehradky na nohy, takže sa tam nevie otočiť. Ale zas vyhoda je že babo je vyššie a nemusiš sa k nemu zohybať. A mne sa pači ako je lahko skladatelny a zaberie malo miesta v aute. Tým ma zaujal najviac. My ešte určite počkame po vianociach a potom sa rozhodneme. Vzhladom k termínu kedy budeme mať babo, by ta vanička možno ani nemusela byť taky problem. Ale zas cena je dosť vysoká. No neviem čo som ti pomohla, my tiež nie sme rozhodnutí či ano alebo nie. Každopádne je to kočík do mesta.
@luckatonko čo sa tyka toho 3D tak som nakoniec bola včera, do milly som sa nevedela dovolať, tak som som bola v gynsante na kramaroch, tiež to tam stoji 50 € a vzal ma hned v ten den, ked som mu povedala, že som 24 tyždeň. Malý sa celkom pekne ukázal, trvalo to niečo do 1/2 hodinky ale stalo to zato. Ja som rada, že som bola a aj priateľ, lebo do poradne so mnou nechodi, tak to bolo 1x čo ho videl. A bolo to dosť prekvapenie, lebo mi doktorka na poradni naposledy povedala, že to vyzera na dievčatko a teraz že chlapec. Tak držim palce aby sa vam pekne babo ukazalo.
@nikolet_89 moja lekarka nema 3D,ona ani pohlavie nepovie,tak nam to mozu povedat len v nemocnici na velkom ultrazvuku,alebo potom,ked sa objednaju baby u jedneho doktora v TS,kde robi 3D.my sme sa s manzelom rozhodli,ze na 3D nepojdeme,ze ak nam to povedia v nemocnici,tak ok,ale ze ak nie,tak to nechamena prekvapenie,hlavne nech je zdrave a na pohlavi nezalezi,to je len moja zvedavost,co za spuntika tam mam 😀
@veronika9686 myslim, ze ste sa rozhodli dobre 🙂 ani ja nejdem na 3D aj z financneho dovodu aj mi to pride zbytocne
@nikolet_89 ved aj nam,zmenit sa touz neda a takto mame aspon stale neake prekvapenie.a mas pravdu,stoji to dost,neviem ake su ceny v BA,u nas vyjde 3D na zhruba 40 eur
@tunylyk tak tu by som si tiez dala,narobila si mi chute,asi sa aj ja pustim do pripravy 😀
@veronika9686 tu 60 eur...a presne aspon su prekvapenia...ja radsej malinkej za tie peniazky nakupim ako ich takto v podstate vyhadzovat
@nikolet_89 to je aj moj nazor,ved v dnesnej dobe vsetko nieco stoji,nic nie je lacne.my mame este vyhodu,ze mame blizko pl,tam sme toho kupili vela a za polovicne ceny ako u nas,takze sme sa rozhodli,ze ked dame vsetky vecicky od svagrinej a sestry do kopy,plus to,co sme uz kupili,tak pojdeme znova do noveho targu a dokupime vsetko ostatne tam
inak pozeram,ze mame rovnaky termin 😀
@veronika9686 ano ano mame rovnaky, tak to je super, ze nakupujete takto 🙂 my sme vacsinu veci podostavali od sesternic a kamaratok mame toho kopu samy sme si hadam kupili len kocar :D ale je to super, ako sa ludia stavaju k tehotenstvu a brusko ti rastie ?? mas aj niake chute ?
nam tiez dala svagrina po dvoch chlapcoch,ale aj tak nam nedalo,a paru veci sme kupili a sestra mi zasa dala po dievcatku 🙂 kocik sme si tiez vybrali a napokon sme sa rozhodli,ze ho kupime v pl na trhu,dava nam k nemu aj zaruku a vychadza zhruba o 150 eur menej ako u nas,a to uz aj so sedackou,zatial co u nas len kocik.
no rastie,vsetci mi vravia,ze ho mam velke,ale tak niekde sa tie kila musia ukazat a vsetko mi ide len do bruska a prs,tak sa ani necudujem,ze mam velke brusko.
chute? ani nie,snazim sa akurat obmedzit sladkosti a cokolady,lebo mam problemy s vytokmi,ale inak ani nie,na zaciatku mi strasne chutili kaleraby a jablka ,ale uz aj to prestalo.
a ty si na tom ako?
ahoj holky, přidala jsem se k vám do diskuze v neděli amoc děkuji za vše připomínky k mému porblému 🙂 dneska jsem byla u svéhu Dr. dělal mi UTZ a vypadá to, že to slabé krvácení je pravděpodobně z placenty, je i uložená níž než by měla. Takže jsem dostala Ascorutin na posílení cévních stěn a doufám, že to ustane. POkud by ne, přípdně se to zhoršilo, tak musím okamžitě do nemocnice. Al ek tomu snad nedojde. První těhu, jsme měla kromě nevolností v prním trimetsru naprosto v pohodě, teď dokonce ani to ne, kdybyc nechodila co 4 týdny do poradny, tak ani nevím, že jsem těhotná 😀 a teď tohle ☹
jinak jsem úplně vedle z toho, že se tu bavíte o tom co máte nakupeno, půjčeno, připraveno,.... 😲 🙂 já jsem nějak zaspala, nebo co? 😀 ale je pravda, že u prvního jsem v téhle době už taky měla zásoby. Teď je to jiné. Doma mě už jedna prďolka zaměstnává, práce kolem rekonstrukce domu, fofry v práci,... a na miminko v bříšku už nezbývá čas 😒 Musím mu to vynahradit až vykukne ven 🙂 Jinak já jsem rozhodnutá pro kočárek Casualplay S4, pro Klárku jsem měla Queeny, a byla jsem moc spokojená. V podstatě pořád ho mám, protože je na půdě 😀 Ale asi ho prodám a koupím tu S4. Ale nechám to asi až po novém roce.
Ahoj děvčata,dřív jsem nestihla zahlásit dnešní kontrolu v pořádku,bříško mi od minule porostlo,nicméně kila nenaskákala,to mě docela překvapilo,páč poslední dobou papkám pěkně 😀 zatím mám skóre 7kg nahoře.
Všecko je v pořádku,tedy proběhlo pouze vyšetření čípku a ten je naprosto fyziolog.Potvrdil mi super výsledek z těhu cukrovky a už mě nic netíží 😵
@merry580 tak to sme na tom dost podobne 🙂 co sa tyka nazoru na stokke...mam ho nastudovany ale skor teoreticky, no ked ho vidim na ulici, stale sa utvrdzujem ze krajsi som este nevidela. Tiez mi ide hlavne o ulozny priestor, aby malo miesta zaberal, mame malinky vytah a aby bol spratny na cestovanie v aute. Zatial nekupujem nic, ani vybavicku ani kocik, takze este vsetko dobre pokukame, zvazime a snad niekedy po vianociach zacne velke nakupovanie 🙂
a co sa tyka toho 3D, som zvedava, bola by som velmi rada ak by to dopadlo ako tebe, lebo nam tiez doktor na klasickom utz povedal ze to vyzera skor na dievcatko, ale ja si myslim ze skor chlapec 🙂 tak som zvedava....
ahojte baby,dnes som taka unavena,nic sa mi nechce

aj ja mávam divne sny, naposledy sa mi snivalo že mi medveď odhrizol ruku 🙂 celkom zábava 😅