icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bubulka722
27. okt 2011

@kokorunecka Pre mňa je dôležité aby chemické látky neškodili jej zdraviu. Náš pohľad na vec je veľmi odlišný. Inak tie Babylove ešte nikdy ani v noci neprecikala.

kokorunecka
28. okt 2011

@paja83 A ja som si myslela, že nespím kvôli tomu, že pes je chorý 😀 Ale všímam, že žiadna poriadne nespíme..
@bubulka722 A ty tuším pracuješ vo výrobni.. Tak by si mala vedieť, že každá plienka musí prejsť istou normou, lebo žiadna z firiem, ktorá ponúka detské plienky si nemôže dovoliť poškodiť zdravie konečného spotrebiteľa. A práve preto je toľko druhov odsúhlasených plienok, pretože záleží len a len na pokožke dieťaťa, ktorá mu bude najviac vyhovovať.
Mne tak pripadá, že ti niekto povedal niečo čo sa stalo pred sto rokmi, keď sa prvé plienky ešte nevedeli dobre vyrábať a ty tu teraz chceš rozrušovať ostatné mamičky..
My berieme tvoj názor, ale nemusíš nás o ňom presvedčovať takým spôsobom ako by sme boli my tie zlé, ktoré iné plienky ako napr.tvoje osvedčené, chceme kúpiť ba už sme kúpili, alebo kupujeme niečo, o čom nemáš dostatočnú informáciu.

veronika9686
28. okt 2011

ahojte,to dnes bola zasa noc,vecer som isla do postele s tym,ze ma trocha boli hlava a v noci sa to uz nedalo vydrzat,celu noc som si prikladala mokru plienku,ale nepomohlo,este stale ma boli.co si davate od bolesti?ja som citala,ze ibalgyn a ibuprofen su v tehotenstve skodlive,ani ataralgin sa nesmie,tak neviem,co by sa mohlo.dajte radu ...

petja
28. okt 2011

@veronika9686 čauky,můžeš akorát paralen,já léky neužívám,zajímám se o homeopatika a těch je spousta,stačí si vybrat
http://www.kezdravi.cz/oddeleni/181-bolesti-hla...

kokorunecka
28. okt 2011

@veronika9686 Veru, ako píšeš, ibuprofen a nič na jeho báze sa nesmie, teda ani ibalgin.
Ale, čo viem tak sa môže paralen alebo panadol... Mne teda v lekárni skôr odporučili paralen. Tak vyskúšaj.. Aspoň sa ti trošku uľaví..

tunylyk
28. okt 2011

@veronika9686 presne tie co si vymenovala radsej nie 😝 panadol,pripadne paralen,mi odporucili,no tiez radsej ziadne,ja mavam casto migreny,no liek sa snazim uzit len ked uz fakt musim,idealne je pre mna ticho a tma a samozrejme zaliezt pod perinu a vyspat sa,no ked som prave v case bolesti sama s detmi,vtedy to nejde...
a panadol nedrazdi zaludok
mometalne nemam velmi cas na net,ale prebehla som par prispevkov,ktosi spominal bolave rebra,tak moj drobec sa vcera nejak priecne otocil a tlaci mi na rebra juuuj ale fakt hnusne,na obe strany naraz,neviem ci sa tam natahuje alebo co a nepomaha ani dohovaranie 😀 takze fakt fajna noc bola 😝

nuna55
28. okt 2011

@veronika9686 mne odporučili panadol

silvia10131
28. okt 2011

@nuna55 ja som bola nedavno chora tak mi povedali ze smiem len paralen,,,pomoze ti to a ze vraj je 😉 neskodny,,

tunylyk
28. okt 2011

@silente jej aj my sa chystame latkovat a poctivo doplname vybavicku 😉

silvia10131
28. okt 2011

@nuna55 prepaaac to patrilo
@veronika9686 😅

veronika9686
28. okt 2011

@petja ved ja sa tiez snazim vyhybat liekom,odkedy som tehotna beriem len lieky na stitnu zlazu a co mi predpise gynekologicka,ale dnes ma uz fakt neznesitelne boli hlava,tak neviem ci si niecodat alebo si to odtrpiet

veronika9686
28. okt 2011

@kokorunecka diky za radu,myslim,ze paralen by nemal ublizit,ved sa dava uz malym detom

veronika9686
28. okt 2011

@tunylyk to vzdy pomohlo aj mne,ale takto dlho ma hlava este nikdy nebolela a tie mokre zabaly mi vzdy pomohli,no uvidim,pockam do obeda a ak to nebude lepsie ,tak neviem,asi siahnem po tom paralene,aj ked velmi nerada

veronika9686
28. okt 2011

@nuna55 diky za radu 🙂

veronika9686
28. okt 2011
petja
28. okt 2011

@veronika9686 však proto jsem ti právě zde dala odkaz,abys to mohla změnit,už kvůli miminku které čekáš,je určitě šetrnější způsob jak to lepit lékama 😉
už včera sis měla vzít ten paralen,není dobré to přetrpět,to ani miminku nesvědčí

veronika9686
28. okt 2011

@petja len somnevedela ci mozem,myslela som,ze mi pomoze zabal,tak ako vzdy
nabuduce budem mudrejsia

tunylyk
28. okt 2011

@veronika9686 mna asi dva/tri tyzdne dozadu bolela tyzden vkuse,zacalo to migrenou a potom som dostala nadchu,preslo to do zapalu nosnych dutin,tak som si to uzila,hlava bolela nonstop,den aj noc,vtedy mi pomohlo nahrievanie biolampou,co ma svokor,2x do dna som si ukradla chvilku pre seba a pomohlo to

veronika9686
28. okt 2011

@tunylyk takhlavne,ze uz mas pokoj a ja dufam,ze to rychlo prejde a do nicoho takeho to neprerastie

tunylyk
28. okt 2011

@veronika9686 no dufam,ze Kubko zo skolky zas nejake bacily nedonesie 😀

amulienka
28. okt 2011

prosim vas, aky mate nazor na kocik bexa b3?

krakorka
28. okt 2011

Dobré ráno,tak já jsem včera odpadla,pokouší se o mě nějaká chřipajzna nebo co,pálí mě v nose a v krku.Takže noc zas byla supr!Ale zas byla lepší než ta předešlá,dnes jsem byla jen ho´dku vzhůru.

@veronika9686 s bolestí hlavy si sama nevím rady,naštěstí mě to ještě nepotkalo v takové síle,jinak mi pomáhá hodně pít a čerstvý vzduch.

krakorka
28. okt 2011

jo a ještě jsem chtěla napsat,že v noci se narodil známým klučík David 3880g a 52cm,takže macek jako hrom,ale oba jsou takový silnější,takže má být po kom 🙂

petja
28. okt 2011

@krakorka jo,to ti přijde macek jako hrom? Moje holčička měla 4020/52cm a manža je sice chlap jak hora,ale že bysme byli nějaký silnější... 😀

krakorka
28. okt 2011

@petja no tak to jsi teda taky měla macíčka 😀 Andulí neměla ani 3kila a doufám,že teď to bude podobné 😵

petja
28. okt 2011

@krakorka jo těch pár cm navíc na hlavičce a přes půl kila na váze byly při tlačení oproti Filípkovi znát,ale i tak to vyšlo bez nástřihu či jinýho poranění,doufám,že i tentokrát to vyjde! Jsem docela na váhový odhad po 30tt zvědavá

silente
28. okt 2011

@veronika9686 - já na bolest - když už je nejhůř - beru Panadol Extra a funguje

silente
28. okt 2011

@tunylyk - látkování je fajn, u prvního mi nikdo nevěřil, že budu, teď už se chodí ptát na rady, příjemná změna 😀 Mrkni někdy do diskuze: https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/latkove-...

krakorka
28. okt 2011

@petja to věřím,že to bylo znát,ale ty jsi šikovná !Taky jsem zvědavá na váhový odhad,při Andul mi ho nikdo neřekl,ale te´d snad jo,když jsem viděla váhový odhad už v tom 20.týdnu

petja
28. okt 2011

@silente jj,taky si švagrová ťukala na čelo,že chci látkovat,že prý sama uvidim,že nebudu stíhat 😀 a světe div se,budu látkovat i s třetím 😀
@krakorka,jo ve 20tt jsem taky věděla,ale to stejně pak tak letí,že k tomu 20tt nikdo příliš netíhne,když to není extrem.