Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nikolet_89 ahoj,tak uz to mam za sebou,najskor mi pichli do prsta,zobrali krv,dala mi vypit tu sladku vodu,celkom sa to dalo,nebolo mi ani zle,tak to nie je az take hrozne 🙂 no a po 2 hodkach mi znova zobrala krv z prsta a potom to cakanie na vysledky,hroza,ale nastastie je to ok,tak som rada,ze nebudem musiet chodit este kazde 2 tyzdne na diabetologiu
@veronika9686 no super tak to sa tesim a na vysledky si cakala dlhop ??
@nikolet_89 asi taku hodinku,takze sa to dalo
@veronika9686 no aspon, ze tak 🙂
@veronika9686 ahoj čitam že si bola na tej sladkej vode.. ja tam pojdem asi v piatok... chcela som sa opýtať či treba ist na lačno... asi ano však.... a tú sladkú vodu ti tam namiešali alebo si musela ist do lekarne kupiť?
Holky diky za reakce na ty krecaky.
O sladky vode mi ani nemluvte, tim nechci nikoho strasit, u nas berou krev do ampule a posilaj to do laborky, takze jsem prisla na lacno, nabrali krev, vypila sladkej sajrajt, pockala 2 hodiny a sla na druhy odber, jenze ouha, ja vim ze nemam zily, ale tohle se mi jeste nestalo, ani na 4. pokus primo od pani doktory majitelky ambulance mi proste nikdo nebyl schopny nabrat krev. Takze nakonec taky vytahli glukomer a pichli me do prstu. Fakt nechapu proc kdyz videj takovy zily jak mam ja proc to tim glukomerem nedelaji rovnou....ted mam ruce samou modrinu jak fetak a kdybych nekdy cekala treti tak tenhle test odmitnu, prijde mi to jako zbytecna sikana kdyz stejne pokazdy kontrolujou cukry v moci. Jinak na gyndu taky chodim jednou mesicne.
@petra123456789 Určitě na lačno. Já na tom byla minulý týden. Krev mi tedy brali z ruky a výsledky až druhý den, ale je to možní tím, že v ČR se to dělá jinak.
@slunce_veruna Věřím, že hrozný zážitek. Já jak si píchám denně injekce do břicha, tak mi taky chvilku trvalo, než jsem si na to zvykla. Ale je pravda, že po tomhle už mě žádné braní krve asi nerozhodí, protože chodím někam minimálně jednou týdně a beru to tak, že to musí být, a že to kvůli mimískovi musím vydržet.
@paja83 ja taky myslela ze po porodu uz nebudu mit z brani krve hruzu ale tohle divadylko me opet vratilo na zacatek a bojim se brani krve vic nez zubare.....a kazdej kdo chodi darovat krev je u me hrdina!
@martinamk tak to znamena ze mame obe super vkus 😉 my mame s kupou cez internet velmi dobre skusenosti az na kocik.. sportova verzia nam prisla zlamana.. ocividne poskodenie pri prevoze.. nastastie ta firma je tak seriozna, ze hned posielali nahradne diely.. ked ti pride postielka daj vediet ci si spojna.. som nato fakt zvedava, lebo mali sme na nu zalusk 🙂
holky kupovaly jste některá concord fusion???
@slunce_veruna Rozumím, je pravda, že já mám dobré žíly a nikdy jsem takovéto obstrukce nezažila. Tak do porodu toho snad už moc nebude a pak musíš být pořád zdravá 😉
ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,máme tatínka na služebce a tak jsme tu měli babičku,takže nëbyl moc čas na mk.
Dneska ta moje cácorka má 4 roky,neuvěřitelné jak to letí!Fakt mazec a do termínu to máme za nějakých 97dní!Pamatuju si když byl začátek července a mě přišlo,že se to vleče! 😅
Jinak jak jsem si tu stěžovala na špatné spaní a že máme miminko aktivní hlavně v noci,tak mě asi slyšel a umoudřil se.Lépe spím a miminko v noci taky je v klidu. 🙂 😵 Za týden jdu do poradny,tak už se těším až mimi zas uvidím.
@slunce_veruna tak to jsi měla hrůzný zážitek!!Já jsem test odmítla a doktorka to vzala úplně v klidu,sama říkala,že je dost pravděpodobné,že se tento celoplošný test v nejbližších letech ukončí.
@nikolet_89 teba to kedy caka?
@petra123456789 musela som ist na lacno,najskor mi vzali krv z prsta,potom mi dala vypit tu vodu,nemusela som nic kupovat,namiesala to sestricka,po dvoch hodinach mi znova zobrala krv ,musela som to zaniest na biochemiu a hodinu som cakala na vysledky.vsetci ma strasili,ake je to hrozne,ale dalo sa to 😀
budem ti drzat palce
@petra123456789 určite na lačno, ani nič piť sladke pred tym, maximalne čistu vodu. U mna to prebiehalo rovnako, pichli ma do prstu, potom vypiť tu vodu (rychlo max. do 5 min) a potom 2 hod čakať (medzi tym nič nejesť) a zase zobrali krv. Výsledky som mala na druhy deň. Odporúčam ti vziať citrón, ten si môžeš do tej vody vytlačiť. Ja som si kúpila v lekárni tu glukozu ale predali by mi ju aj tam. takže to je na tebe. držim place
@siwinka1717 aj ja by som chcela v ruzinove, i ked som dostala odporucanie ze by som mala radsej tam , kde je aj detska pohotovost (a ta zevraj v ruzinove nie je)....tak neviem, este sa poradim s lekarom.
Inak my sme tiez boli vcera na 4D utz, ale nebolo to dobre vidiet, tak mame prist opat o 2 tyzdne 🙂
aj na tu sladku vodu idem a nemam uz nic jest od 18.00 hod predchadzajuceho dna...tak snad to vydrzime 🙂
Mne moja doktorka poradila kupiť si sladku vodu aspon deň vopred a dať si ju do chladničky dobre zachladiť potom mi to u nej zmiešali s troškou vody a čuduj sa svete celkom sa to dalo take studene je to vraj lepšie 🙂
@siwinka1717 a to sa da odlezat? to si ma trochu upokojila, lebo mne zmakol krcok a bojim sa aby som to vydrzala :(
@kohutovci ahoj, krasna postielka, aj ja som pozerala tieto kombinovane,ale cenovo ma vyjde lepsie ked je ten pultik zvlast. my smevybrali z tempo kondela tento set
http://www.temponabytok.sk/produkt/quadro-baby-...
hodi sa nam to, ale keby vyrabali tu klups safari s tou zirafkou aj v inej farbe, tak nevaham 🙂
vysledok GTT ukazkovy 😉 vypila som to sice horkotazko,ale nejak som sa donutila,mamina co tam bola so mnou mala vysoky cukor,ale ani sa necudujem,ked sme uz mohli jest,vybalila nutelove buchty a kofolu 😝
@veronika9686 ahoj mna to caka 14.11 tak som zvedava a ide somnou aj manzel tak sa tesim aspon konecne uvidi malinku 🙂
@amulienka ahojky.. fuha.. to chces dat iba za postielku 109eur? to je dost.. 😒 my sme s manzelom uvazovali aj tak, ze ked nezozenieme za vyhodnu cenu kombinovanu, alebo set s pultikom.. tak kupime obyckovu postielku, obyckovu komodu a ten pultik si tam dorobime.. jaaj tu safari so zirafkou ani nespominaj 🙂 ja som zirafkami posadnuta 😅 pre pokoj na mojej dusi dame aspon nalepku zirafky a objednala som si zirafkovy setik do postielky 😀
@tunylyk ty si mala vysledky hned? 😲 ja som na ne cakala tyzden.. nastastie dopadli na vybornu 🙂 ta mamina nemusela mat vysoky cukor zo sladkeho.. ja tiez odkedy som tehu bastim same sladkosti.. a poznam takych viac.. a cukor mame v pohode
@kohutovci k tej safari postielke je prebalovacia podlozka zirafky tak tu si kupim 🙂 a postielky co pozeram, vsetkoy stoja 100eur, ale aspon budeme mat nie tu najmensiu 120cm, ale 140tku. skor som pozerala tie, co sa daju potom po case rozlozit aj na postel a bude uz mat postel, ale nejak si neviem vybrat.
a ja som pocula ze dedicne su aj strie. tak si pozrite maminky ake maju bruska a mozme sa tesit 😀

@kohutovci neboj sa, ja si myslím, že to nie je také hrozné, ako sa všetci boja prvý krát. Skôr tam asi zohráva rolu stres (-: Počkaj možno po 19.2 budem písať inak (-: