Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petra123456789 - glukoza je hroznový cukr, kupovala jsem ji dřív, když jsem Anince musela dávat jedny hořké léky, tak jsem je drtila a ředila rozpuštěnou glukozou 🙂 A koupíš ho i v potravinách 😉
http://www.bioklub.cz/zdrava-vyziva/hroznovy-cu...
Z bradavek už touto dobou opravdu může téci kolostrum, nic to není. Jen ty bradavky zbytečně nemačkejte, říká se, že později to může pomoci vyvolat porod (to mačkání 🙂 )
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mlezivo
@silente díky ibaže ja neviem či mi to nenamiešajú tam. Ja na tú vodu idem k internistke a ona to asi má podla mna... neviem...
@petra123456789 - moment, jsem asi něco přehlédla ... ty si budeš sama míchat tu vodu na OGTT? 😕
@petra123456789 - tak jsem to dohledala. Tu vodu by Ti měli určitě namíchat oni, už jen kvůli průkaznosti. Takže se tím netrap 🙂 Ale jako sladidlo je glukoza dobrá 🙂
@petra123456789 Není to zas tak mastné, já to taky nemám ráda. Není to na to, aby ses namazala a vzala si na to obtažené tričko, ale že by to bylo nepříjemné, to určitě ne. 🙂 Ale je pravda, že když k tomu má někdo dispozice, tak s tím asi moc neudělá. ☹
@petra123456789 ano v lekárni pýtaj si kozmticku alebo chirurgicku vazelinu 🙂
@silente tak si to kupim predsa. diky. lebo uz je to otravne kazdu noc.
moja kamaratka ma uz 3 deti a ona tu vodu nevypila ani raz. proste ju vyliala, a tiez jej to dali namiesat, do 3dcl hrnceka prasok a dopustit vodou a zamiesat. ono ked ma zena tehu cukrovku tak to neciti? ved cukrovka ma svoje priznaky, ako smad napriklad.
@silente jeeej ďakujem... no jedna baba bola tiež tu u nás na to a hovorila že to musela dlho miešať... a tuším to aj kupovala... neviem.,.. ale ved to je jedno... 😉
@paja83 no ja to vyskúškam... veď všetky krémy sú mastné, hádam to nejak prežijem.. 🙂
@nuna55 jasné.. díky
@amulienka no právě že to moc necítíš, protože ty hodnoty glykemie nejsou až tak vysoké jako při klasické cukrovce, aby ses cítila pod psa.....močit častěji nejspíš chodíš, ale to těhotné tak jako tak.....já jdu příští týden na OGTT, jako fakt je to hnus, to je pravda, ale zase za to riziko pro miminko, to mi to nestojí.....to se holt obětuju, jsou horší věci, které pak kvůli tomu prckovi budeš muset snést......si myslím
glukozu dostat v potravinach,v lekarni,tam dokonca predavaju aj rozvazenu,na ten test totizto staci 75g 😉
ahojte dievcata..
vcera som bola prvy krat na tehulkovskom cviceni u nas v mateskom centre v Pk.. je tam tak mila a pozorna porodna asistentka, ze keby ma ona mala odrodit.. tak do porodnice bezim s radostou 🙂
citila som sa medzi maminami uzasne.. zacvicili sme si. dozvedela som sa kopec novych veci a uz sa neviem dockat buduceho stvrtku 🙂
ak este nechodite na predporodne cvicenie a mate taku moznost, vrelo odporucam.. 😉
cawko kocky,tak od dnes viem ze budeme mat chlapceka,,,, 🙂 mame 850gramov,,,
@silvia10131 jeeej gratulujem a tisko zavidim, ze uz viete pohlavie 😉
@kohutovci no my sme to tiez doteras vobec nevedeli,az dnes na 3D sa nam ukazal,,, 😀 dufam ze aj ty coskoro sa dozvies pohlavie babetka,,, 🙂
@silvia10131 11steho ideme na 3D tak sa snad ukaze 😉
@kohutovci dufam ze sa nam potom pochvalis 😉
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem vás tak dlouho zanedbávala! Bylo toho na mě trošku moc 😅 Našli mi těhu cukrovku, válčím s astmatem a předěláváme pokojíček 🙂 Podle pana doktora to vypadá spíše na holku 😀 na další poradně mám i utz s převážením mimíska, tak doktor slíbil, že se podívá, ještě jednou 😀
@silvia10131 samozrejme.. 🙂 hodim to sem hned ako sa dostanem k netu 🙂 ak budeme patrit k tym stastnejsim a budeme mat videjko a fotky.. planujeme s tym obehat celu rodinu .. uz su vsetcia tak nedockavi 🙂
@kohutovci kolko budes platit?ja som platila 37eur,
@silvia10131 ideme do Hlohovca, plati sa tam 45eur.. je to sice od nas o par kilakov dalej ako Bratislava.. ale tam pytaju ine palky..na jednom mieste 65eur.., na druhom 80eur a dalej som sa uz radsej nepytala 😒

@nuna55 ano? a to normálne teda v lekárni predávajú? vyskúšam 😉