Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci Jsem mu volala když jsem šla z utz a říkám mu, miláčku všechno v pořádku a on na to a? No jak bych ti to řekla, začni vymejšlet jméno pro holku 😀 Je rád, ale nám je to jedno, hlavně, aby bylo všechno v pořádku. Stejně do porodu není nic jistého, že 😀
Jediné, co ho zajímalo a zajímá je to, kde budu rodit. Po domluvě s paní doktorkou na alergologii jsme se domluvili, že budu rodit v Brně Bohunicích...jako jo, je to od nás docela štreka 55 - 60km, ale rodit budu císařem, tak to tam zvládneme dojet v pohodě 😀
@silvia10131 to su.. uz nevedia co zato pytat 😠
@petrusew nam je to tiez jedno.. len nech je zdrave... z mojej strany rodiny niesu ziadni chalani tak nasi cakaju vytuzeneho vnuka.. z manzelovej zase uz niekolko generacii nemali dievcatko.. tak sa milo dotahuju.. ale v podstate je to uplne jedno.. budu to lubit tak ci tak.. podla povier sa to viac priklana k dievcatku.. aj doktorka to tak naslepo otipovala.. tak uvidime.. 😝
@amulienka fu to ani v Nz nevedia co od dobroty? ze 60 eur .. blazni 😠
ty sa maaaas.. ze 5 minut... my mame cestu do porodnice autom cca 1h 30min a to sa budem modlit aby ma to nechytilo rano ked je najvacsia premavka.. lebo to muz asi zozenie tank a poslape co mu bude stat v ceste 😀 vraj ma byt mierna zima.. ale co to pomoze ked bude poladovica.. to budeme pekne nahrati ☹ minuly rok bola strasna metelica a suseda oproti z baraku veru rodila v sanitke.. bola v nej asi 3 hodiny a po porode sa s nou pomaly terigali do Ba.. nechcela by som 😢
Ahojky, tak včera jsme byli s manželem na 3D ultrazvuku 🙂 Skvělý zážitek. Pohlaví se nám na 100% potvrdilo - pindík byl krásně vidět 😉 Takže to bude Alex.
Vypadá to, že malý je velice podobný manželovi - nos, líčka 🙂
Jediné, co mě ale vystrašilo bylo to, že má pupeční sňůru přehozenou kolem ramen za krčkem. Doktor sice říkal, že je ještě maličký a že se mu to může ještě změnit, ale i tak mám brouka v hlavě 😒 Ale mám na to upozornit před porodem.
Na kontrolu jdu 16.11., tak jsem zvědavá co na to řekne moje doktorka.
@andryskam gratulujem aaaa strasne zavidim.. ze nos.. ze licka.. bozinku.. to muselo byt fakt kraaasne 🙂 Alex je Alexander? krasne meno.. dlho sme sa rozhodovali medzi Jarkom a Alexom a nakoniec vyhral Jarko.. aj to len preto, ze je to manzelovi srdiecku blizke meno 🙂 drzim palceky aby bol malicky v poriadku.. verim ti ze mas obavy.. ale nenechaj sa tym uniest.. ako mamina musis byt v pohode.. keby sa nieco dialo tak babo zacne urcite velmi kopat a ty budes vediet ze nieje nieco v poriadku..
@kohutovci
ano som, a na tej glukoze si bola, ja mám zlú.takže idem na dalšie vyšetrenia.
@amulienka
jaj veru áno, ved aj my sme boli prešťastní. a ty si teraz v koľkátom týždni?
@kohutovci Děkuji 🙂 Alex není Alexander, ale prostě jen Alex (u nás bohužel není v kalendáři, ale svátek mu připadá na Alexeje). Maminky nás obou s tím jménem dlouho nesouhlasily, ale co nadělají 😀 My měli už jasno, aniž jsme věděli pohlaví.
Jinak jsem už přelouskala celý internet kvůli té pupeční sňůře a snad to bude v pořádku. Ono se rodí spousta miminek s pupeční šňůrou omotanou kde to jen jde 😉
Přikládám fotku našeho malého Alexe.
A na 3D videu se krásně směje, mává ručičkama, chytá se za nos..... Manžel byl úplně unešený. Ještě ten den jsme to ukazovali obou rodinám a doma si to manžel pouštěl zase 😀
@martinamk určite budete spokojná a ten spánok.... to ani nehovorím, po prvej noci bez kŕčov som vstala vysmiata ako slniečko 🙂 a hneď bol aj ten deň krajší 🙂 a niektorí doktori to predpisujú maminám aj keď im tvrdne už bruško
@amulienkajako já mám jednu nemocnici před nosem (doslova a do písmene), ale plicní je tam na ... no prostě na nic! Potřebuju kvalitní plicní zázemí (to tady teda fakt není) Ohlídá si mě moje alergoložka. Je to jediné centrum, které se specializuje na astma v těhotenství. S těmito stavy mají zkušenosti, takže není o čem mluvit. Takže to zvládneme 🙂
@kohutovci aaa, tak to jsem na tom ještě docela dobře 🙂
@katkamyska na glukoze som bola pred vyse tyzdnom a nastastie to dopadlo dobre.. mrzi ma ze u teba nie.. ale nebojkaj.. tie tri mesiaciky to vydrzite a potom by to malo byt oki 😉
ked si myskou ukazes na niekoho fotku tak v popise uvidis, vek, ci caka babatko.. v ktorom je tyzdni a ake meno mu da.. treba si to tam pravdaze zadat.. skus, je to fajn sa podla toho orientovat ked si s niekym pises 😉
@andryskam ten je naaaaaaaadhernyyyy... krasne mimino mas.. ani sa nedivim manzelovi ze ho stale pozera.. je uzasny 🙂
viem, ze v ceskom kalendari je Alex a u nas nie.. je to skoda..aj ked nam sa viac paci Alexander prave preto, ze sa da z toho vytvorit viac mien.. z Alexandra som nakoniec upustila, no ked to bude dievcatko sme na pevno rozhodnuti, ze to bude Saska 🙂
ahojte maminky tak aj ja sa pridávam termín mám 18 az 28 februára, no uz mam silný syndrom zahniezďovania idem si vás prečítať.... že o čom tu klabosime a o čo som prišla .... tak nam držím palčeky .... .
@amulienka jasne ze netrva.. podla mna do nej napichali vsetko mozne aby to urychlili..
jaj o tych lekaroch mi ani nehovor.. mam z toho nocne mory.. snad sa to nestane..lebo inak to bude.. och.. ani si to predstavit nevieme.. prinesie to vela nestastia ☹
@rossalinda ahooooj a vitaj medzi nami.. 🙂 jooooj stastna ty osoba.. uz vies, ze budes mat dievcatko.. 🙂 gratulujem
Dobre ranko februarovky 🙂
Zacina sa pre mna dalsi "skvely" vikend.. Manzel je v praci.. a ja s mojim 2hodinovymi vychadzkami toho vela nepodniknem.. takze 103x za tento tyzden utriem prach, nieco male ukuchtim.. vyvencim krpateho a budem vas citat.. dufam, ze bude co 🙂
@nuna55 ja som tiež na PN od júna a zatial ma nikto neprišiel skontrolovať 🙂

@kohutovci tak to su riadne sumyskaa