icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
9. nov 2011

@petra123456789 ked ti farba chytila a vydrzala.. nemas co riesit.. skodlivost je tam fakt minimalna.. hlavne pri bezamoniakovych farbach.. 😉

kokorunecka
9. nov 2011

@kohutovci 😀 Ja odpadnem 😀 Aj mňa manžel spoznal ako blondgirl 😀 Len potom mi ruplo v hlave a začala som sa farbiť na čierno 😀 A on by bol vcelku rád, keby si to nechám konečne vyrásť 😀 Len, keď to nevyzerá teraz pekne... Vlasy pri korienkoch blonďaté,v strede ako-tak čierne a na koncoch totálne vypraté, že sa bije čierna s blond a všetko to má nádych zelenej 😀 Nechápem ako som sa k takým vlasom dopracovala 😀

@petra123456789 Ako píše @kohutovci , pri bezamoniakových farbách je skodlivost takmer nulová a ak tvoja kaderníčka používa také farby, tak sa nemáš čoho obávať.. Alebo, veď sa jej rovno opýtaj, aké má skúsenosti s farbením tehotných... Či boli nejaké problémy alebo tak...
Lebo mne moja kaderníčka odporučila penové... Ale to len preto, lebo mne sa nechcelo u nej sedieť 😀 Ja doma pri farbení ešte poupratujem celý byt a nemám čas len tak sedieť.. 😀

kohutovci
9. nov 2011

@kokorunecka ked si to dotiahla do takto famozneho stavu.. uz by som tu farbu asi zacala pomaly stahovat.. 😝 aj ked je to dlha cesta.. ja som z ciernej prechadzala na blond vyse pol roka.. a to mi presli hlavou vsetky farby.. od zelej po carovnu orange.. veverickova.. kacickova, kuriatkova, slnieckova a nakoniec.. tamtararaaaaaaa blond 😀

kokorunecka
9. nov 2011

@kohutovci To tak dlho mám nosiť vlasy v drdole? 😀 Lebo ja sa teraz hanbím ich mať čo i len na doma rozpustené...

paja83
9. nov 2011

Co se týká barvení, tak toho bych se nebála. Stejně té chemie do těla dostaneme....A mluvila jsem o tom se dvěmi kadeřnicemi a obě se shodly, že v dnešní době jsou ty barvy kvalitní🙂.
A jinak já preferuji bodýčka, protože to nevylézá nahoru a mimi mí zádíčka v teplíčku🙂

rossalinda
9. nov 2011

jeeej super že penova farba ihned vyskusam ja mam teraz velký problem s lupinami a baby dajte si vlasy doporiadku este pred porodom potom uz nebudete mat minimaln mesiace cas ani chut nieco riesit-

kohutovci
9. nov 2011

@kokorunecka ked chces spat svoju blond tak ano 😒 teraz mas fakt fantasticku prilezitost.. kedy inokedy si nechas takto "vyprat" vlasy? 😝
ja tiez nosim vlasy stale v cope... 😀 ale preto, ze ked ich mam dlho rozpustene... tak sa mi vzadu zacnu motat do seba.. a mam z toho nerv 🙄

kokorunecka
9. nov 2011

@kohutovci Tak, chcela by som pôvodnú farbu... Ale aj teraz niečo medzitým, z čoho mi nebude až tak vadiť to vyrastanie... Veru, už asi nikdy sa mi vlasy nebudú tak dobre prať 😀 😀 A momentálne tie lákavé plesňové odtiene 😀 No mňamka 😀 To ja zas nemám také dlhé vlasy, aby sa mi stíhali motať, ale ani ti to nezávidím 😀

rossalinda
9. nov 2011

ahojte kocky uplne odveci ale prave som sa dozvedela ze aj moja sestra caka babo druhe v maji 2012 a ja neviem citim sa tak rozpacito ..... ked som cakala prve tak dalsia sestra cakala tiez ma babo o 6 dni mladsie ako moje a je to chlapec takze rodinny maznacik akoze najmladsiii atd atd a situacia sa opakuje ..... ale nevadí ja moje dievky aj tak milujem o to viac

amulienka
9. nov 2011

@petra123456789 farbim si, sice by som ocenila plynovu masku, ale cez uterak dycham. kupujem si loreal Casting, vraj je neskodna, ale ma amoniak aj tak. len peroxid vynechavam teraz. lebo tie farby bez amoniaku... to mi vydrzi tak dve umytia.

kokorunecka
9. nov 2011

@amulienka Aj ja som vždy používala Lóreal Casting.. Tie nové by už mali byť bez amoniaku, či?

bambula1307
9. nov 2011

@kokorunecka tak si zelezna zena.🙂 Takych je menej. Moj manzel ma tiez vela Fe,ale on ma hemochormatozu..ma to v genoch a mal by drzat dietu.

Inak ja chvala bohu nemam ziadne problemy v tehu, dokonca ani opuchy a to som pri prvom mala. Sama som zemiaky kopala aj zahrady zrylovala :(
Okrem toho obcas. krvacania z nosa..vsetko ok, ani dasna nekrvacali. Dokonca mi ani zle nebyvalo..len ozaj malinko, ked som bola hladna 🙂.

K tym bodynkam najmensie mam 56. mala ked sa narodila mala 53cm. raz dva jej boli male, takze kludne mozete navliect aj vacsie..to vobec nevadi...skor male tazko navleciete 🙂)

penetral box som aj ja u gynekoloicky dostala a sestricka, ze tu mate nech sa toho zbavim 🙂). Esteich tam stale par mali.

viknat
9. nov 2011

Já prenatal box taky dostala, a za 2 dny mu procházela minimální trvanlivost 😀 😀 😀
Jinak ohledně barvení jsem se ptala kadeřnice a ta taky říkala, že dnešní barvy už by měly být v pořádku a nemělo by to vadit.
Jo a glukozový test mám zdárně za sebou. No nevím, mně to nepřišlo nic hrozného. Každý o tom říká takové hororové příběhy,... kdyby tohle byla ta nejhorší věc, co mě čeká, tak mám život lehký jako peříčko 😎 Takže všem, kdo to má před sebou - nebojte se, je to v pohodě. Mně tam nejvíc vadilo to čekání, že trpím bolestmi zad a 2,5 hodiny sedět na dřevěné židli není nic moc ☹
U nás se v porodnici taky nemusí registrovat. Mám přijít ve 36 tt a úplně to stačí.

kokorunecka
9. nov 2011

@bambula1307 Tak ja našťastie nejaké problémy s tým nemám, žeby som diétu držala apod.

Moja mamina mi kúpila nejakých pár vecičiek veľkosti 50, lebo sa spolieha, že bábätko sa narodí také malé jak ja 😀

kohutovci
9. nov 2011

@kokorunecka no mne uz vlasy zakryju lopatky.. a ked uvazujem nad ostrihanim tak manzel chyta paniku.. 🙂 ze kolko si das dolu? nie viac ako 2cm, ze? 😀 no hruza.. ti chlapi by boli najradsej keby sme na sebe nemali nic a boli strapate a vlasate ako amazonky 😀
inak podla mna, teraz po takom dobrom vyprati by si rychlejsie presla na blond ako inokedy 😉

@viknat napoj to bol vydatny, ze? aj mne glukyna chutila 😉 len to pichanie.. skoro som im zamdlela.. ked som odtial vysla muz ma zachytaval medzi dvermi a na lavici som predychavala tocaky 😅 tak ale ja som v tomto pripad 😀

kokorunecka
9. nov 2011

@kohutovci 😀 Mne môj povie, že jemu je jedno, ale potom zasa žobroní, že už to mám nechať vyrásť... A že by som konečne mohla mať trošku dlhšie vlasy jak po plecia 😀 Takže presne ako píšeš 😀 Žienky z pralesa a basta 😀
Veď ja sa snažím to vydržať 😀 Len doteraz som bola zvyknutá robiť si z vlasmi všetko čo sa mi zachcelo 😀 Chvíľu peroxid, potom prírodne blond, potom zasa medená ma dosť dlho držala... a nakoniec čierna 😀 A teraz chcem urýchliť presun na prírodu 😀
Pfú, ako čítam, že si im skoro zamdlela, tak sa začínam obávať 😀
So mnou tam nemá kto ísť... A ja som chorá aj z brania krvi - aj vtedy musím ležať a tak mi ju môžu zobrať, lebo inak mi je zle 😀

kohutovci
9. nov 2011

@kokorunecka no ked si ako ja.. ze fakt z brania krvy ti je zle a treba ta kriesit.. tak im to veru pekne povedz.. a nechaju ta urcite posediet kym to neprejde.. ja som bola trdlo.. chcela som odtial rychlo vypadnut a medzi dvermi som dostala tocaky.. nastastie som tam mala muza a on uz vie 😀 boze aku hambu mi spravil.. ako ma usadil v tej cakarni.. tam kopec ludi.. a on vravi.. moooooja ty si sikula.. zvladla si to.. uz len ten porod.. 😀 on to myslel v dobrom.. ale mala si pocut tie rehoty ostatnych 😠 😀

kokorunecka
9. nov 2011

@kohutovci Tak dúfam, že tá sestrička bude mať lepšiu náladu jak naposledy, lebo inak mi asi ani prosenie nepomôže... 😀
Jéééj... Ale podarený musel byť, keď to tak bez hanby povedal 😀 Kašlať na ostatných 🙂

kohutovci
9. nov 2011

@kokorunecka tak ale ty ich prosit nemusis.. proste im oznamis ze ti byva zle.. a to hadam ta nevysmari do cakarne 😠 tak to by som si ju uz pucu jednu podala 😠
on to myslel ako podporu 😀 vobec nemal v umysle ma strapnit.. tak zadarilo sa 😀

silente
10. nov 2011

@viknat - tak to jsme na tom s OGTT testem stejně, jediné co mi taky vadí jsou ty židle, kde mám sedět 2 hodiny 😀

Jinak u nás nic nového, vše ok. Prostě se kulím životem 😀

silente
10. nov 2011

@kohutovci - to jsi mě pobavila s tím manželem 😀

amulienka
10. nov 2011

@kokorunecka v obchode mi vyslovene odporucili casting, jedna je bez amoniaku, ale ta sa mi po 2 umytiach zmyla a farbila som si na blond a tiez tvrdili ze nema peroxid a amoniak, ale v zlozeni bol napisany. Ale kvalita... Ja mam svoju znacku, co riky pouzivam, ale tu si netrufnem teraz dat v tehu. A doma uz pocuvam ze mam s tymi vlasmi nieco uz robit :/ tiez mi to nie je prijemne, ale ubezpecuju ma ze su to dost setrne farby.

silente
10. nov 2011

Ad barvení apod. v těhu - chodím ke kadeřnici jako vždy, žádné omezování. Vlasy mi barví a melíruje. Ty barvy jsou teď fakt o něčem jiném. Já jsem zastáncem upraveného vzhledu těhulky a maminky, ženská má prostě povinnost být upravená 😵

kokorunecka
10. nov 2011

@amulienka Ja som tiež veľmi spokojná s farbami a vlasovou kozmetikou od Lóreal. Vyskúšala som už v minulosti plno iných farieb, ale výsledok bol vždy katastrofálny, pri Lóreal vždy výborný.. Len teraz mi hormóny zamiešali karty 😀 Možno začnem čiapku nosiť 😀
Ja sa dnes chystám predsalen ukázať kaderníčke, či z tej slamy vie ešte vlasy urobiť... Lebo síce aj keď mi rodina povie, že veď to je dobré, počkaj, to vydržíš, ale ja sa necítim dobre...

kokorunecka
10. nov 2011

@silente Plne súhlasím.. Len viď moja situácia 😀 Vlasy farbené načierno.. Posledný raz farbenia dopadol, že mám vlasy s nádychom zelenej 😀 A to už by som chcela mať prirodzenú farbu vlasov.. Takže mám už aj kus vyrastený 😀 A teraz neviem čo s tým 😀 Či čakať, čo sa stane, alebo znovu zafarbiť načierno, alebo nabehnúť ku kaderníčke a požiadať ju, aby nejako zmiernila tú hrôzu 😀

amulienka
10. nov 2011

@kokorunecka vidis ja to mam naopak. Radsej chcem este mesiac vydrzat s farbenim, ale doma uz pocuvam...
@silente tiez si farbis amoniakom? Potesilo by ma keby bol niekto kto tiez potvrdi, ze ten amoniak uz nie je taky nebezpecny ako volakedy. Ja si planujem v tehu este 2x zafarbit, a loreal casting su vraj celkom ok. Moja blond tam vsak musi mat amoniak, inac nevydrzi.

silente
10. nov 2011

@amulienka - já se nechávám barvit u kadeřnice, melír 100% dělá z peroxidu, barva Matrix. Vůbec to neřeším 🙂

veronika9686
10. nov 2011

@kokorunecka tak farbenie zvazujem aj ja,naposledy som sa farbila pred svadbou v juni,a buduci vykend ideme znova na svadbu,tak som myslela,ze ich znova nafarbim,ale manzel o tom nechce anipocut,pretoze po poslednom farbeni mi dost padaju vlasy,tak mi stale vravi,ci chcem pristo vsetky vlasy a co sa tyka strihania,tak skoro skolaboval,ked som mu povedala,zemoje po pas vlasy skratim po plecia,takze pre dobro v rodine budem verna dlzke a vratim sa k povodnej farbe 😀

kokorunecka
10. nov 2011

@veronika9686 😀 Ja sa chcem vrátiť čo najskôr 😀 A akú používaš farbu na vlasy? Lebo z farbenia by ti nejako abnormálne vlasy padať nemali 😲 Mne vypadala polovica vlasov, keď sme v prváku na strednej testovali vtedy úžasnú novinku od Wely- Welaton, číslo farby neviem, ale odtieň žiarivá čerešňa...
Odvtedy sa nemôžem na ich farby ani pozrieť....