Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahoj holky,
mám na vás dotaz - jak jste vybírali kojící podprdy a kolik jste jich upotřebily? Nevím, jestli stačí 2, 3 a vůbec, jakou velikost vybrat, když nevím, jak budou prsa vypadat po porodu🙂🙂 Moc děkuji za rady...
@viknat ved ja sa nanho nehnevam.. boze chran 🙂 ja som rada, ze je taky ako je.. a preto ho milujem 😉
@loretana ahoj. ja pouzivam kojace podprdy od zaciatku tehu.. su bez kostice, cista bavlna.. proste sa v nich citim fajn.. obcas ked ma velmi bolia prsia tak si ju necham aj na noc.. mam ich 4 v roznych farbach a striedam si ich.. zatial mi to staci.. do porodnice si este planujem prikupit biele.. vraj nieje dobre hlavne na zaciatku pouzivat farebne.. tak nebudem pokusat stastie 😝
objednavala som si ich cez bonprix.sk .. maju vseliake aj s teho nohavickami.. aj s nimi som velmi spokojna.. ani neviem ze ich mam 😉
a este k tej velkostil.. mne prsia nenarastli.. no pre istotu som si objednala o jedno cislo vacsie ako som bezne nosila (aj obvod aj kosik) oni sa daju nastavovat.. takze ak by sa mi prsia zvacsili.. v podprde je este dost miesta 😝
@loretana Já mám dvě a také je nosím už teď, protože se mi zvětšily prsa a nechtěla jsem zbytečně kupovat nějakoupodprsenku, kterou bych měla na 2 - 3 měsíce. Mám značku Carriwell a tam ta velikost je v pohodě, protože jak to nemá kostice, tak neřešíš velikost košíčků. Jsem s oběma moc spokojená, hezky drží prsa i když je mám větší a nikde netlačí.
@loretana Ja mam dve podprdy. Kupila som si v C&A. V baleni su dve a mozes si ich tam v klude skust. Dve som si kupila pred porodom , presne take ake som vtedy potrebovala a dve o cislo kosickov vacsie.
Tesne po porode som musela dat tie vacsie..bo mliecka bolo viac. No po dvoch mesiacoch som dala zase mensie.
Po vacsie som dokonca poslala manzela ;))) dodatocne ked som ich potrebovala 🙂)).
Teraz ich tiez pouzivam, bo dcerku stale kojim..nechce sa odstavit.
Ja si vlasy farbim sama pouz. Natural and Easy. Mam dost sedive vlasy tak sa hambim chodit s bielymi odrastkami :(((
farbim dost casto
k tej glukoze. Mne moc nechutila,a le dalo sa to vydrzat. Ja som nemusela sediet v cakarni,poslali ma prec, ze vratte sa za dve hodiny a zaklopte.
@bambula1307
@paja83
@kohutovci holky, moc děkuji za rady... půjdu si je asi zkusit do nějakého krámu, abych věděla.... už teď se mi prsa zvětšily, takže předpokládám, že s mlíčkem budou ještě větší🙂 moc děkuji🙂
ahojte babeny ja mam momentalne probelm s tlakom je tu este nikto taky ?? hned z rana som mala 145/95, par minut nato uz 125/75 a teraz poobede zase 135/80 ma tu este niekto podobny tlak ?? dufam, ze do porodu nebudem musiet ist do nemocnice...teraz v pondelok idem na cukrovku tak myslite, ze ak sa budem takto sledovat a potom to ukazem u lekara, zeby to mohlo byt ok ? prosim odpiste lebo neviem co robit...kolisavy tlak mam od narodenia, len neviem ci to teraz nieje pre malu nebezpecne...opuchy noh a ani podobne problemy nemam...okrem toho, ze sa malinka hybe menej ako zvycajne 2 dni kope ako o zivot a potom 2 dni o nej skoro neviem 🙂 ale to je normalne asi 🙂
@loretana Mně prodavačka poradila, že si mám zkusit kojící podprsenku a vložit si na prso dlaň - a tím určit velikost. Mám zn. Anita Maternity, je bez kostic, moc pohodlná.
@bambula1307 No vidíš, a já si chtěla při glukóze jenom dojít k mému Dr. do poradny, je to ob 2 ulice, stejně bych jen seděla v čekárně a nemohla jsem. Prý je to zátěžový test a tak musím čekat v čekárně v laboratoři a nemít ani minimální fyzickou zátěž
@loretana ahoj podprsenky urcite nekupuj dopredu max 2 s cislom o jedno vacsie ako teraz nosis bo zo zaciatku ich budes mat naliate a opuchnute ... ja som na doma chodila bez podprdy na holo to mi poradil moj gyn. bo som mala zodrate bradavky a strasne to bolelo - a po mesiaci dvoch uvidis ja som potom mala radsej normalne podprdy kde stiahnes ramienko a cucala nez kojace kde preca len dlhsie trvalo kym som si ju odopla a potom aj zapla 😖
/E@loretana a este nieco ja som isla z velkosti 75/B az po velkosť 75/EF z coho ma mm velku radosť 😀 😀
@rossalinda 😀 Ja z 85A na 85C 😀 A mm sa to neľúbi 😀 Že to je už veľa 😀
@kokorunecka pokial som sa farbila sama , tak som pouzivala vyhradne Schwarzkopf ciernu,ale pred svadbou som bola prvykrat pri kadernicke,kt.mi odporucila moja mamina,tak som sa jej dala ostrihat a nafarbit,ked uz ma v den D cesala,ale uz vtedy sa mi po farbeni zdali vlasy ako bez zivota,a potom zacali padat o 106,a ked som zistila ,ze som tehotna,tak som to pripisovala aj tomu.ani neviem aku znacku vlastne vtedy pouzila
@kokorunecka jasom mala na zaciatku 85B,teraz 85 D a moj manzel je asi opacny,lebo tvrdi,ze mensie boli krajsie 😀
@veronika9686 Ja sa pôjdem asi zajtra objednať 😀
Veď to, že aj môj tvrdí, že menšie boli krajšie, lepšie a že ich chce späť 😀
@kokorunecka chlapom je tazke vyhoviet 😀
@veronika9686 A mne sa viac páčia teraz 😀 Konečne som žena 😀
@kokorunecka to aj mne a este ked zazartujem,ze by mohli byt vacsie,tak sa manzel za hlavu chyta,ci mi nesibe 😀
@rossalinda děkuji za radu, já bych přeci jenom nějakou koupila dopředu, sebou do porodnice...
@viknat jee, tak to je super rada, děkuji moc, asi zatím koupím jen jednu a pak kdyžtak vyšlu manžela s přesnými navigacemi pro druhou🙂
@veronika9686 mne "podstrihavala" mamina vlasy a tie 2 cm boli nakoniec polka, po plecia, manzel zije, neboj bude aj tvoj 🙂 hlavne ze sa mozem bez problemov rano cesat.
@loretana ja mam dve kupene, jednu bez kostic, jednu s kosticami, ma to taky hacik na pleci, lahko sa odopne. ja mam skor problem, ze nosim tu bez kostic, aby sa trochu roztiahla v obvode, ale dost ma tlaci a vadi mi. snad to po porode nebude. mna celkovo vzdy podprsenky nejak obmedzovali 🙂 no a tie podprsenky su take tenucke, tak mam kupene aj vlozky do podprsenky, ale to nenosim este samozrejme.
@rossalinda a neovisli ti moc prsia, ked si nenosila?
@kokorunecka ja sa v zrkadle vytesujem z mojich B\teraz Dcok a mm pride a co myslite ze si vsimne? povie, aky mas sexi zadok!
@amulienka 😀 😀 😀 Tvoj muž 100 bodov 😀 Ale keď, asi ťa chcel predsa len nejako potešiť 😀
@viknat ,...tak to je sranda, ze mna poslali prec 🙂 no a ja som si po tescku pobehala a kopu euracov minula :(
@nikolet_89 , ja mam tlak ok, ale na poradni mam vzdy vysoky :((.
ak nemas opuchy nemala by to byt preklampsia, ale radsej to lekarke aj sestricke povedz...aby si neoohrozila miminko.
@loretana - já kojo podprdy kupovala až po narození malé - 3ks. Ona se ta prsa fakt po porodu změní (nejdřív hrozně vyrostou a pak trošku splasknou). Jednu obyč za pár korun jsem koupila těsně před porodem, pak jsem ji nosila na noc (abych měla kam dávat vložky - kvůli tekoucímu mléku).
Ad vložky do podprsenky - doporučuji pratelné - neškrábou a ještě se i dost ušetří 🙂
@bambula1307 - u nás to samé jako @viknat, také jsem nesměla mít námahu 😅
Js som mala 75B a presla som na 80 B a 80 C..a teraz som zase na 80B.
Inak ja by som asi normalnu podprdu teraz nemohla nosit, tiez mi vadia kostice a tieto co mam, su take, ze odopnem na ramienku z hacika a cely kosicek sa da dolu, takze didik je cely holy. vraj je to lepsie pre mimco 🙂. apohodlnejsie pre mna.. Hocikde som jej dala cucnut. Len som si prehodila plienku cez plece ,aby sme mali ake take sukromie 🙂))
@bambula1307 - jj, ty odepínací jsou super. Kamarádky mě hlavně upozorňovaly na to, abych - až si je budu při nákupu zkoušet - zkusila, jestli ji rozepnu a zapnu jednou rukou. A velmi jsem to pak ocenila 😀
Ahojte kocky..
toto bola noc, to vam poviem ☹ a pre nas este z daleka nekonci ☹ manzel je v horuckach.. dvakrat za pol hodinu donho dopujem caj.. kazde 3 hodiny davam paralen.. je prec pol siestej a nam sa nepodarilo zrazit teplotu pod 38,5 ☹ prihlasila som sa sem nachvilu kym sa mi dalsi caj vyluhuje.. bo uz neviem ako sa udrzat v bdelosti 😖
o pol osmej ficime k doktorke.. duuuufam, ze nas vezmu hned a nebudeme tam musiet sediet.. lebo aj pol hodina je v tomto jeho stave vela 😢
dnes mame ist na nase vytuzene 3D..je viac ako jasne, ze chudak manzel ist nemoze.. a sama sa na taku dlhu streku nepodujmem.. uz som si tri krat presla svoj telefonny zoznam a vybrala potencionalnych soferov co by ma tam hodili, snad z nich niekto bude moct prchnut z roboty..
drzte palce baby.. este sa dnes ozvem..

@kohutovci No já si myslím, že to bylo od manžela milé a vůbec bych to nebrala jako ztrapnění. Mě osobně by to teda potěšilo, když by mě manžel takhle veřejně chvílil, jak jsem šikovná 😎 😎 😎 A ber to tak, že ty ostatní, co se smáli, ve skrytu duše záviděli takovýho starostlivýho manžílka 😉
Já ohledně vlasů musím říct, že mi v těhotenství zkvalitněly. Vždycky jsem jich měla hodně, že při barvení jsem platila trojnásobek, než ostatní, ale po kojení holek mi začaly hodně vypadávat a dost dlouho se to se mnou táhlo. Teď jsem zpět u hustého hára, jen jsem se nechala ostříhat na délku jen tak po ramena... no přišla jsem do práce a všichni chlapi,... kde máš vlasy? Cos to proboha udělala? Proč ses ostříhala, že si zase necháš narůst... no ti chlapi jsou fakt úchylové na dlouhé vlasy 😀 Kdybych měla vlasy roztřepené, hnusné, neupravené, ale dlouhé, tak se jim to bude snad zamlouvat víc, než upravené kratší 😝