Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
baby,držím vám palce všetkým 😉 Ja som vodnárka, mám sa na svet fajn 😀 tak nech vám tí vodnárikovia v bruškách rastúúúúú 🙂
@ikke ja som mala poslednu menstruaciu 1. maja a termin porodu 5. februara 🙂 Som tiez februarovka, ale 2011 🙂
Vsetkym vam tu drzim palceky 🙂
@margetakuska asi naozaj treba ist k doktorovi co najskor, ked pojdes skor, urcite to nikomu neublizi, horsie je, keby sa nieco premeskalo, nie? ja som tiez vahala, kedy ist, ale taka som bola nervozna, ze som isla, teraz utorok som bola, povodne som zvazovala, ze to o tyzden odlozim, nakoniec mi aj doktorka povedala, ze este je dost skoro, ale minimalne mi potvrdila, ze teh. test neklamal a hned som odchadzala spokojnejsia 🙂 a hlavne menej nervozna...
@popinka73 budem ti zajtra držať palce a potom daj vedieť ako si dopadla u dr... možno sa inšpirujem a pôjdem na budúci týždeň aj ja 🙂
@akova mne býva ťažko večer, nafúknutá som a na vracanie mi je, pri prvom tehu som tiež mávala nevoľnosti večer ale teraz mám ten dojem že sú horšie ako pri prvom...a ja mám tiež prsia zväčšené
@yanqa no jasné máš pravdu lepšie skôr ako neskoro ale predsalen chcem počkať aspoň do toho 6-7tt aby bolo vidieť srdiečko ... ja mám takého dr., že keď som bola prvýkrat tehu tak som bola u neho v 8tt a potom som mala ísť až v 12tt a ja som medzitým potratila, takže sa bojím ísť tak skoro aby mi nepovedal, že mám ísť až toho 12tt... ale tentokrát si vydobijem aby som tam chodila častejšie 😒
Ahojte, pls potrebujem radu - mate niektora bolesti v brusku? mna tlaci ako pri menstruacii, je mi to divne, pri 1.tehu nic take nebolo... k dr. sa dostanem zial az v pondelok rano :( len dufam, ze to rychlo prejde...(som 5.tt) Dakujem za rady :(
tak mne potvrdili tehotenstvo z prvej krvi v utorok a v pondelok idem na druhu krv tak dufam že sa topotvrdí, inak som dosť unavená, ospalá, hladná, občas mi je zle.
@boba14 ja mam trosku take slabe bolesti v podbrusku, mala som aj pri prvom teh. a vsetko bolo v poriadku, teda do 24 tt bolo vsetko ok, doktorke som to teraz hovorila, asi to je celkom bezne na zaciatku teh., ale myslim, ze budes spokojnejsia, az ked navstivis lekara, u mna su to take naozaj slabunke bolesti, ale podobne menstruacii, v kazdom pripade si ale myslim, ze to treba prekonzultovat s doktorkou, minimalne pre tvoj klud 🙂
ja mam tiež bolesti v podbrušku som tiež 5tt, je to ok, maternica sa pripravuje 😉 samozrejme ak by to boli nejake silné krče, tak by som radšej utekala k dr. 😕
Vítam nové tehulky.
Ja si dnes pojdem kupiť další test, robila som si zatial iba jeden 🙂 pre pokoj v duši 😉 a buduci piatok som už objednana k dr.
Inak včera som sa manželovi priznala, že sa nam to konečne poradrilo /po pol roku snaženia/, lebo chcel ist na MDD Ninke urobiť bračeka 😀 😀 tak som mu oznámila, že už netreba, že sa už podaril 😀 😀 😀 oj to bolo radosti.. 😉
@akova super, já jsem se tíž objednala k doktorce, jdu v úterý, tak mi vezme krev, na UTZ bude ještě brzo.
inak ja mam este jednu otazocku, kym som sa vybrala k doktorke, robila som si viac testov, aspon 8, najprv este pred (ne)ocakavanou menstruaciou, potom aj po, a ten druhy pasik bol strasne slabunky, vobec nezosilnel, doktorka mi teda potvrdila, ze som tehotna, nenapadlo mi spytat sa to jej, viem len, ze ked som bola prvy krat teh., ten druhy pasik bol hned rovnako vyrazny, a to som si vtedy robila tiez dost skoro test... normalne mam nutkanie spravit si este aj teraz dalsi test
@yanqa neboj, já při první dcercetaké neměla testy silné. Jen slabou čárku. A teď také nemám silnou.
Ahoj holky, přidávám se... minulý týden jsem si dělala test a byly tam //🙂 léčili jsme se v CARu, snažili jsme se moc dlouho, rok a půl jsem měsíc co měsíc zažívala zklamání a najednou, je to tam, nemůžu tomu veřit, moje největší přání🙂🙂🙂 v pátek mi to potvrdili z krve a příští čtvtek jdu na UTZ🙂 bolí mě bricho, jako kdyby měla přijít MS, sem tam mě píchne v podbřišku, tak mám strach, ale jak jsem četla, má to hodně z Vás taky a to mě uklidnilo🙂 holky, můžu se zeptat, jak přesně zjistit, v jakém jsem týdnu? První den poslední MS byl 27. dubna... moc děkuji za radu...
@loretana gratulujem 🙂 podla tehu kalkulačky termin ti vycháda 31.1.2012, mala by si byť v piatom týždni... pozri si tuto stránku http://tehotenstvo.academy.sk/index.php je síce v slovenčine, ale hádam budeš rozumieť 😉
Ahoj holky!
Může mezi vás??? Dle MS bych měla patřit sem, tak bych se k vám ráda připojila. Adoptujete mě tedy??? 😉
Respektive dle poslední MS, která se minulý měsíc objevila. Jejda, vlastně už je to před dvěma měsíci, když už je červen/Jún. 😎
ako ten cas leti, onedlho bude rok ako som si nasla // 🙂 a uz mam krasneho synceka doma. drzim vam palce, aby vam vsetko vyslo podla vasich predstav 😉
@loretana www.tehotenskakalkulacka.cz je v češtině 🙂
@yanqa dakujem, trosku si ma upokojila... ja som to 1.krat nemala tak ma to prekvapilo,... no, nakoniec som sa navtierala dr. zajtra naobed - kvoli mne nebude mat prestavku 🙂 , tak snad bude vsetko ok, aspon ja budem vediet na com som - dost ma vystrasili reci o mimomaternicovom tehu... tak aspon sa nebudem zozierat cely vikend 😖
ahoj holky... první dny těhu mi pobolívalo přicho jako před MS, před pár dny to bylo i silnější... a včera a dnes nic... myslíte, že je to normální? že najednou už necítím žádnou "bolest"? Není to špatné znamení?
Baby nemyslíte hned na to najhoršie, viem, že sa bojíte, ale musite veriť, že všetko dopadne ok, lebo tieto dva mesiace, kym prejdeme to kritické obdobie sa zbláznite 😒 Každa prežíva svoje tehu inak, niekomu je zle, niekomu nie, je to uplne individuálne. Ked som mala mimomaternicove, jedine čo si pamatam, že bolo ine - ma bolievali kríže, čo som ale tiež čítala, že to môže byť aj pri normalnom tehu... Ked mate nejake obavy, tak radšej ist k dr., radšej 100 krat isť zbytočne ako raz neskoro
Holky, maslíte, že když mi rapidně nesílí ,,čárka" na testu, že je to špatně? Čárka tam je, na každém testu (i různých značek), ale je slabá, oproti té, kterou jsem objevila 1.den, tak je silnější, ale neni furt stejně jasná, jako kontrolní...u prvního dítka jsem ji měla silnou po 6 dnech, ted ne 😒
K doktorce jdu až 8.6.
@loretana Mě taky nic neni, ani prsa mě nebolí, jen mám žravou, častěji mám hlad, jinak nic 🙂
Jinak snad se mezi Vás můžu přidat 🙂 O mimi jsme se nesnažili, pozitivní test vychází překvapivě, páč jsem brala HA a jen 1 zapoměla, a i to dostala (ale slabě), tak právě čekám na dr., co mi řekne.. 🙂
@akova
@moncicak.as děkuji za rady... přiznávám, že jsem z toho úplně hotová... snažli jsme se tak dlouho a teď to vyšlo a já se jen pozoruji a bojím... snad mě uklidní příští čvrtek Dr... nejhorší je, že vůbec nevím co mám cítit, co je normální, proto mě všechno vyvede z míry....

@akova ja zatial ziadne nevolnosti nemam ...ale prsia ma veelmi bolia a jedine co citim je strasna unava...ci cez den alebo navecer stale by som len lenosila a spala 🙂 ale pri prvom tehu som mala hrozne nevolnosti..vsetko mi smrdelo a bolo mi stale zle..no zial to nevydrzalo...