Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@moncicak.as JA som tiez bola na nervy, ze chcem uz tie 2 ciarky. Kamoska mi radila, nech idem na krv, ale nejak som sa upokojila a radsej pockam. Nech ma male v brusku pokoj a moze rast. Okrem toho, co som pisala mi teraz straaaaaaaasne klesol tlak, dufam, ze neodpadnem, lebo manzel je v praci. Co je to ta vyvolavacka?
@mintakam Já právě na krev zatim nechci, byla jsem na ni minulý měsíc, a to by si doktorka asi ťukala na čelo 😀 Vyvolávačka je injekce s látkou, která by Ti, pokud nejsi těhu, měla vyvolat menstruaci.. 🙂 Počkám do konce června, to už by mělo být jasné co jak...
No, já už celý víkend bojuju s nevolností a snad i celodenní. Dnes je mi sice zatím dobře, ale děsím se, jak dlouho to tak ještě bude. Zatím taky nezvracím, ale cítím, že k tomu nemám daleko. 😀
Ahojte tak aj som si dnes na teste našla slabulinkúúú druhú / ale ja mam dostať mršku až vo štvrtok alebo sobotu ratam si to od ovu lebo ja mavam dlhé cykly takže mi termín vychádza bud 28.2 alebo 1.3 ,ale kým to neviem naisto ostanem pri vás nakoľko mi test vyšiel tak asi ten prvý termín.....inak mi je naozaj staršne zle, pali ma záha, mam nechutenstvo, stale cikám, som podraždená jačím na deti potom zase plačem no hruza ani pri jednom to až také nebolo ako aj tam som bola naládová ale zle mi až takto nebolo
@moncicak.as Jasne, chapem. Mne zase M este nemeska, takze by na mna lekar asi tiez pozeral trochu divne, hoci je ten NAJ na svete. Velmi mi pomohol, ked som prisla o prve. Teraz ale VERIM, ze som tehu na 95 percent a kedze testy ti daju len 99, tak v pohode pockam. Inak, tiez vas natahuje na zvracanie, ked si umyvate zadne zuby. V piatok idem k zubarke a teraz mi doslo ze neviem, ako to v tomto pripade dopadne.
Ahojte. Tak ja mam novych spolocnikov: Bioparox, pamycon do nosa a PNku..... Kloktat salviu a echinaceove tabletky na zvysenie imunity (kupila som take s cesnakom a zazvorom - jamieson)... Tazke tehotenstvo to bude....
lekarka: "Vy uz nemozete byt chora, tento mesiac ste uz boli"
@lucinka1104 ahoj koli DC si robila test?? ja dnes 10DPO aduch bola z po limite a to som ho musela hladat...mne by termin vychadzal na 29,2..ovu bola ale 18DC 🙂
@sasena033 ja som mala tiež na 18DC a dnes som bud 9 alebo 11 DPO
@petra1303 🙂 🙂 já si dala suchou housku... ale musím říct, že zatím je lepší, když se přemůžu a něco sním, uleví se mi, i když se mi do toho jídla vůbec nechce🙂 teď už je to i v párci lepší, ale dopoledne to byl děs, vůbec jsem nevěděla, jak sedět, aby se mi trochu ulevilo a nebudila jsem zbytečnou pozornost🙂
@lucinka1104 aha a vysla ti slabunka druha/? 🙂 no skusim este zajtra 🙂
ahojte,
dakujem za privitanie 🙂
dnes som bola u doky, srdiecko nam kraasne bije.. tesim sa a zaroven sa strasne bojim... ale musim verit ze vsetko bude ok a babatko bude zdrave...
pozeram ze sa zacinate trapit s nevolnostou.. od dnes uz aj ja, ale poucena z prveho tehu, som to celkom zvladla... dolezite je jest casto a malo... aj nasilu natlacit aspon maly chlebik na ranajky. mne sa po 20 minutach ulavilo... pri dcerke som grcala celych 6 tyzdnov, takmer nonstop... toto uz nechcem.. a o 2 tyzdne letime na dovolenku, tak hadam si to aspon trosku uzijem...
a tiez pomaha nepit vela vody naraz, ale po duskoch... skuste aj zazvor.. cajik z cerstveho zazvoru rano celkom pomaha... 🙂
ahojky,
zachvíli letím k mojí dr. tak jsem zvědavá 😵 😔
@xxx.klarka
Držím palce, neboj, to bude v pořádku..... 😉
@xxx.klarka držím palečky, bude to v pořádku!!!!
ahojte
@xxx.klarka drzim palce...
tak moja mala fazulka neznasa mliecne vyrobky.. vcerajsi jogurt a dnesne cerealie s mliekom skonicili v zachode... to iste bolo pri malej, mliecne som nemohla cele tehu, potom som sa nevedela po porode dojest jogurtov.... tak idem skusit paradajku... je mi luto tej mojej bambulky ako tu okolo mna chodi a pozera aka som nevladna.. presviedcam brusko ze musi posluchat lebo takto nemozmeme fungovat zasa 6 tyzdnov, tak hadam sa da zlomit 😀
babuľky, vyzerá to, že sa k vám pridám... 🙂 včerajší test bol dvojčiarkový 😉
pri prvom tehotenstve som nezvracala, tak dúfam, že ani teraz nebudem 😀 , aj keď mám žalúdok ako na vode a presne ako poradila adenka - jesť a piť po troške - to pomáha (apoň mne) zmierniť nevoľnosť. a intenzívne vnímam pachy a smrady... to je naozaj nepríjemné... 😖
@xxx.klarka super, blahozelam a tesim sa s tebou 🙂
@xxx.klarka Jeeeej, gratulujem, uplne super spravicka 🙂
@xxx.klarka tak vidíš, je to v pořádku!!! Moc a moc gratuluji!!!!!
@xxx.klarka: moooooooooooc gratuluju, mám i za tebe moc velkou radost!!! Jen tak dál, jen ať je vše v pořádku!!! 😉
@xxx.klarka: a krásná fotečka!

@mintakam Budu ted zkoušet testy po 3 dnech, tak to už snad uvidim, co a jak, mě i u prvního prcka HCG rostlo pomáálu, zjistila jsem, že jsem těhu až 9.den po vynechání...pokud to do konce měsíce nedostanu, tak si půjdu pro vyvolávačku.. 🙂