icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

loretana
21. jún 2011

@xxx.klarka moc gratuluji, byla si krásná nevěsta! a ještě přeji taky hodně štěstí do společného života!!!
@lucika09 díky moc, aspoň orientačně vím, co mě v nejlbližších týdnech čeká...

loretana
21. jún 2011

@adenka tak to jsi měla úžasný porod! 🙂 takový bych přála každé z nás🙂
@sasena033 tak to je krásné datum - narozeniny jednou za 4 roky🙂🙂🙂

sasena033
21. jún 2011

@silvia.t ahoj krasny termin porodu 🙂

sasena033
21. jún 2011

@loretana no si predstav.ako t vyslo............. prve babo s anarodilo na termin..takze toto nech sa skor alebo neskor 😀

adenka
21. jún 2011

@loretana veru, uzasny... aj druhy by som tak brala, len nie 2 dni, stacio by aj par hodin 😀 .. ja na epi nedam dopustit...

silvia.t
21. jún 2011

@sasena033 Dakujem,veru vysiel nam krasny termin 😀 ja musim poklopat zatiat mi zle nie je,ale som strasne unavena 😝

adenka
21. jún 2011

@silvia.t vitaaaaj 😀
na tvoj termin ma moj mm narodky... bolo by fajn keby nam to az tak vyslo, mala by som o darcek postarane 😀

silvia.t
21. jún 2011

@adenka gratulujem 😀 😵 😀 ja som rodila bez epi porod trval cca 1,5hodiny so vsetkym a poviem viam ze viac sa bojim zubara ako porodu 😀

silvia.t
21. jún 2011

@adenka ja by som bola rada keby som rodila 28.2 to mam narodky ja 😀

xxx.klarka
21. jún 2011

děkujem 🙂

adenka
21. jún 2011

@silvia.t my na seba mame teda stastie 😀
no ja by som bez epi nesla... kamoska bola hrdinka a druhy porod sla bez a teda povedala ze nikdy viac.. a ja som posero... ja aj ked vojdem ku zubarke tak mi hned musi pichat anestezu 😀

adenka
21. jún 2011

@adenka ale zas 2 tyzdne prenasat nie je bohvieco 😀

adenka
21. jún 2011

@silvia.t ta odpoved mala patrit tebe 🙂

silvia.t
21. jún 2011

@adenka a ani si sa nam nepochvalila ze ti vysiel test pozitivny 😀 az tu som sa dositala na konovi 😀

sasena033
21. jún 2011

@silvia.t no mne est eani mrch anemeska..tak okrem bolenia brusk anic....... takze ja len tak opatrne....dufam z emrch nedorazi potom tu zakotvim 😉

silvia.t
21. jún 2011

@adenka no to hej pri tamerovi som mala termin tiez 14ho a narodil sa 29ho 😝

adenka
21. jún 2011

@silvia.t no ja sa este spamatavam z toho soku 😀

moja mala sa narodila presne na termin

silvia.t
21. jún 2011

@sasena033 tak drzim palce 😀

loretana
21. jún 2011

@adenka a můžu se zeptat - bolí epidurál, slyšela jsem, že je to dost nepříjemné, že to může nést s sebou i komplikace, např. dlouhodobé zvracení, migrény atd....

adenka
21. jún 2011

@loretana neboli, oni ti predtym pichnu lokalnu anestezu aby si to necitila... a ano, moze sa stat ze budes mat migreny, ale nie je to dlhodobe... vedia to napravit hned na druhy den, pichnu ti tam z tvojej krvi taku akoby zatku...

xxx.klarka
21. jún 2011

Já si po 8 hodinách kontrakcí taky nechala píchnout epidurál, už jsem to nezvládala. A doktor mi ho sám doporučoval, že napomůže k otvírání, vůbec jsem se neotvírala. Musím říct že to bylo moje nejlepší rozhodnutí 😀 To byla taková úleva. A pak to trvalo už "jen" 5 hodin. 🙂 Nejhorší bylo pro mě to zavádění, mám tvrd záda a kosti a než zajela kam má, tak ji to dalo docela zabrat.

loretana
21. jún 2011

@adenka
@xxx.klarka tak to je dobrá zpráva, že to vlastně není cítit... a na jak dlouho epi zabere?

xxx.klarka
21. jún 2011

@loretana Mě zabral snad za 2 minuty. 🙂 A vážně to cítit není, já jen slyšela takové chrupání v zádech, jak se nemohla dostat tak kam chtěla.

adenka
21. jún 2011

@loretana mne zabrala asi za par minut a drzalo to asi 1,5-2 hodiny.. potom mi picjli druhu a to uz som sla tlacit, takze posledne tlaky som vobec necitila a tlacila len tak ze hihi haha, asi teraz... my sme sa tam s mm prerehotali cely porod...

xxx.klarka
21. jún 2011

@adenka to se máš, mě píchli 2 a až po odeznění té 2 jsem šla "tlačit". Nedali mi už další, prý abych věděla kdy tlačit atd, takže to byl pak masakr když se tělo vzpamatovalo.

adenka
21. jún 2011

@xxx.klarka fuha, tak to som mala asi stastie... no ja verim ze to tak bude opat... na to ze som rodila bez zazmluvneneho porodnika som mala fakt super porod... az sa bojim ze ten druhy si vyzeriem so vsetkym 😀

loretana
21. jún 2011

@xxx.klarka aha, ale je to asi určitě velký pomocník, budu o něm určitě uvažovat, proč dělat hrdinku, že?🙂🙂
@adenka teď jsem koukala na tvoje fotky a vy jste se opravdu pořád smáli a dokonce Váš drobeček pak také, to je kouzelný!!!!🙂

adenka
21. jún 2011

@loretana ano, ona je dodnes taky smejko... ale ked sa zacne certit tak amen tma.... 😀

xxx.klarka
21. jún 2011

@loretana já hrdinku dělala, ale po celé noci probděné a pak po 8 hodinách kontrakcí a nic z toho jsem už nevydržela 😀

chersi
21. jún 2011

Zdravím všechny vespolek, mohu se k vám přidat? zatím mám termín porodu na 21.2.2012