Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
děkujem 🙂
Já si po 8 hodinách kontrakcí taky nechala píchnout epidurál, už jsem to nezvládala. A doktor mi ho sám doporučoval, že napomůže k otvírání, vůbec jsem se neotvírala. Musím říct že to bylo moje nejlepší rozhodnutí 😀 To byla taková úleva. A pak to trvalo už "jen" 5 hodin. 🙂 Nejhorší bylo pro mě to zavádění, mám tvrd záda a kosti a než zajela kam má, tak ji to dalo docela zabrat.
@adenka
@xxx.klarka tak to je dobrá zpráva, že to vlastně není cítit... a na jak dlouho epi zabere?
@loretana Mě zabral snad za 2 minuty. 🙂 A vážně to cítit není, já jen slyšela takové chrupání v zádech, jak se nemohla dostat tak kam chtěla.
@adenka to se máš, mě píchli 2 a až po odeznění té 2 jsem šla "tlačit". Nedali mi už další, prý abych věděla kdy tlačit atd, takže to byl pak masakr když se tělo vzpamatovalo.
@xxx.klarka fuha, tak to som mala asi stastie... no ja verim ze to tak bude opat... na to ze som rodila bez zazmluvneneho porodnika som mala fakt super porod... az sa bojim ze ten druhy si vyzeriem so vsetkym 😀
@xxx.klarka aha, ale je to asi určitě velký pomocník, budu o něm určitě uvažovat, proč dělat hrdinku, že?🙂🙂
@adenka teď jsem koukala na tvoje fotky a vy jste se opravdu pořád smáli a dokonce Váš drobeček pak také, to je kouzelný!!!!🙂
@loretana já hrdinku dělala, ale po celé noci probděné a pak po 8 hodinách kontrakcí a nic z toho jsem už nevydržela 😀
Zdravím všechny vespolek, mohu se k vám přidat? zatím mám termín porodu na 21.2.2012

@xxx.klarka moc gratuluji, byla si krásná nevěsta! a ještě přeji taky hodně štěstí do společného života!!!
@lucika09 díky moc, aspoň orientačně vím, co mě v nejlbližších týdnech čeká...