icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

hejdita
22. jún 2011

🙂 dobre ráno ženy 🙂
ja su spokojena s Breclavou a tak tam pujdu zase 🙂 je to tam hezke utulne sestricky sem mela dobre az na oddeleni 6ti nedeli tam byly sem tam mrchy ale jinak ok je to o lidech ..... ne vsichni nam jsou sympaticti takze i my nemuzem pocitat ze budem vsem sympaticti.....

ja jeste vnevolnosti v rannim stadiu tehotenstvi nemam je mi trochu spatne s presyceneho vzduchu ze sladkeho ale jinak je to ok...... ale ja to tak trochu cekam pristi tyden tak jak sem to mela u predeslych tehu tudiz ten 7t se rozhodne 😀 i kdyz uz neco z nevolnosti pocituju uz ted..... su zvedava jak to vsechno bude nechtela bych aby mi bylo spatne protoze mame jit pristi tyden nahravat a cely den budem stat ..... no ale verim ze to zvladnu 🙂

mintakam
22. jún 2011

Ahojte, dnesny termin M je tu a po nej ani stopy. JUPIII. Len testy su stale negat., no vsak ja si na tu spravu pockam. Uz som napisala Dr., buducu stredu sa k nemu chystam. Tak ja dalej grgam, papam, skoro vstavam. Dnes som zacala 5. tyzden. Aj vam sa stalo, ze testy boli este negat.?

moncicak.as
22. jún 2011

@slunce_veruna Ahoj, a na Bulovce jsi byla spokojená? Pokud se mi zítra potvrdí na testu //, (už mám 5 dní spoždění), tak uvažuju taky nad Bulovkou, je nejblíž 🙂 Asi tam nebude takovej nával, jako v Podolí a u Apolináře, ne?

moncicak.as
22. jún 2011

@mintakam Já, pokud jsem(což doufám) 🙂 , tak dnes 34DC a v pondělí byl test ještě negativní, takže budu testovat zítra, snad už uvidim krásné // 🙂

saaska
22. jún 2011

@mintakam ja som mala uz dva dni pred vymeskanim slabu druhu ciarku

hejdita
22. jún 2011

a mozno je to aj podla toho kedy si mala ovulku ak si ju mala tento mesiac neskor tak je mozne ze sa ti este neukazuje druha ciarka ..... ved zajtra uvidis 🙂

mintakam
22. jún 2011

@saaska Doterajsie 3 testy boli negat., ale pri prvom tehu som bola pozit. na 35.den, tak este pockam. Vsetky priznaky nasvedcuju tomu, ze som tehu. Takze aj napriek testu si hudiem svoju pesnicku, manzel sa trocha divi, ale berie to.

moncicak.as
22. jún 2011

@mintakam Mě se taky manžel směje, že jsem herečka z národního, nevěří mi, ale já se prostě těhu cejtim, jen čekám na výrazné // 😀

mintakam
22. jún 2011

@moncicak.as No chlapi si to vobec nevedia predstavit, ale veri mi, ked to tvrdim. O to prve babo sme prisli do dvoch tyzdnov, priznaky zacali az potom, vdaka zltemu teliesku.. Teraz som vedela, kedy sa zahniezdilo. O 5 dni na to mi zacalo byt zle, neustaly hlad, nespavost a unava. Takze vsetko je teraz ovela skor a krajsie. Tesim sa

momo35
22. jún 2011

@hejdita ..zavidim ti,ze mas aspon nejake tie priznaky.Ja sa citim,ako by som ani nebola tehu a uz ma kadeco napada 😒

hejdita
22. jún 2011

@momo35 a nejake pnuti u vajecniku kdyz se postavis nemas???? alebo citlive minimalne bradavky??? 😕 to je taka nevice indikace tehotenstvi.... protoze kazdemu se zvetsuji prsa ktere se pripravuji na kojeni a kazdemu se zvetsuje deloha.... tudiz pokud mas toto tak nebud nervozni 😉 🙂 a mas 2// ? pokud jo a stale trvaji tak bud rada to prijde a nekdy nemusi byt vzdy spatne v tehotenstvi ...ja toto prozivala u jirinka takoveto male nevolnosti u klarky sem zvracela .... 😝 😀 🙂

momo35
22. jún 2011

@hejdita dakujem za upokojenie 🙂 Vlastne mam to pnutie,aj citlivost bradaviek..ale zacala som nosit topy bez podprsky ..doma..a myslela som,ze to ma drazdi latka,lebo nemam pradlo..Nepovazovala som to za priznak.Ale supeeer,mam jeden,tak sa tesim 🙂 Prave som si robila test..stale su tam dve ciarky 😎 😀
No a myslis,ze je ten rozdielny pocit v oboch tehu u Teba je rozdielnymi pohlaviami ?

jaya47
22. jún 2011

@momo35 Nie si jedina. Aj ja sa citim, akoby som ani nebola tehu. Okrem prs samozrejme 🙂 A este mam priznak taky, ze horucku som mala naposledy ako babatko. A vcera a predvcerom som mala horucku (som prechladnuta), takze telo musi pracovat inak ako v beznom stave 🙂
Ale zle mi nie je absolutne. Dokonca pred menstruaciou mi byvalo, ale asi iba z duphastonu. Teraz ani naznak problemov so zaludkom 🙂)) Ale... ono to este priiiide 🙂)))

hejdita
22. jún 2011

neviem ci je to rozdielom ale myslim si ze je to aj podla tvojej mamy moja mama mala u kazdeho inake priznaky a aj ja som mala u kazdeho inake priznaky u dievcata typicky dievcenske smrdelo mi maso a jedla som sladkosti a zvracala som u jirinka mi nebolo spatne maso mi vonalo a chutilo a nejedla som sladkosti 😀 a teraz este neviem ale zatial maso mozem ladnicka mi tiez nevadi u klarky mi vadila ... nechcem to takto posudzovat ale asi koly uz priznakom co boli budem 😀 a uvidime co sa nakoniec ukaze 🙂

momo35
22. jún 2011

baby,dakujem vam obom za povzbudenia 🙂 Asi nad tym privelmi len rozmyslam,lebo mam volno a studujem nielen vsetko na nete,ale aj na sebe 😀 a to nie je dobre..No velmi sme s priatelom chceli malicke..Kedze som sa narodila s razstepom chrbtice a beriem preventivne antiepileptika(po min.rocnom zachvate),moje obavy su preto take obrovske.Nechcela by som nikoho zatazovat,ale dobre mi padnu vsetky nazory 😉

hejdita
22. jún 2011

a zkadial si???? momo

momo35
22. jún 2011

Nitra 🙂 A ty?

momo35
22. jún 2011

@hejdita nieco sa Ti nezda ? ☹

hejdita
22. jún 2011

@momo35 nie v pohode 🙂 hodonín ČR

momo35
22. jún 2011

@hejdita zdalo sa ti nieco povedome ? Kludne napis,nemam tajnosti.myslela som si,ze sa ti zazdalo,ze sa pozname..ale zijes zrejme stale v CR..
Aky je to pocit,cakat babo do tretice? 🙂

hejdita
22. jún 2011

nie nepoznam ta 🙂 len som chcela vediet kde byvas 🙂 ak ti to nevadi 🙂
hej byvam tu asi 5 rokov 🙂 inak som zo zahoria od skalice cize prihranicie 🙂
a cakat babo do tretice 😀 no dobre srandovne mam skusenosti aj aj tak som zvedava co a ako budem mat 😀
u oboch som mala tusenie co bude teraz som uplne mimo 😀

momo35
22. jún 2011

Jeeej,tam je krasne prostredie 🙂 Mna laka ist do Luhacovic,alebo okolia na dovolenku..
Necitala som si este starsie prispevky od Teba,tak ani neviem,ci bolo toto planovane 🙂 A ked aj nie,vyzeras uplne stastne,pohodovo a mne sa to paci 😎

silvia.t
22. jún 2011

@mintakam ja som si robila 4testy 2 mi vysli negativne a 2pozitivne ukazalo mi az po 5tt 😀

saaska
22. jún 2011

@mintakam mas pravdu, napriek tomu, ze je toto moje prve tehotenstvo, ja som velmi skoro vedela, ze sa nieco deje, robila som si testy a vysli negativne a az 2 dni pred vynechanim vysiel pozitivny
@hejdita koli comu je to pnutie pri vajecnikoch? dnes som sa prudko vyrovnala a tak ma zabolelo az som sa zlakla, az teraz citam, ze to je asi normalne

slunce_veruna
22. jún 2011

@moncicak.as hele Bulovka je takova.....no jak bych to napsala, pro nenarocnou maminku. Precti si tu diskuzi o Bulovce tady na konovi, dost to sedi. Standardni vybaveni prehistoricke a v dost dezolatnim stavu. Personal moc mily, samozrejme zalezi na konkretnich lidech, ja narazila jen na jednu hodne neprijemnou sestru, ale ta na me byla zasedla, s ostatnima vychazela dobre, delala jsem ji sceny kdyz mi pichala kanylu. Je tam par moc milych peknych mladych doktoru, ale predpokladam ze jsou ctyrprocentni 🙂 No ale musim rict ze dvouluzkovy nadstandard je fakt super, skoro jak Hilton, to cloveku dost pomuze se dat dokupy po tom vsem 🙂
Hele a kde jsi rodila ty?

moncicak.as
22. jún 2011

@slunce_veruna Já v Mostě, jsem původem z Mostu 🙂 A tam jem spokojená byla...tak uvažuju, kde rodit tady v Praze... 🙂

hejdita
22. jún 2011

@saaska je to spusobeno svetsovanim maternice je to normalni 🙂 ale je to neprijemne telo dava najevo ze se mame setrit 😀

sasena033
22. jún 2011

babule do akej fazy moz eboliet ako na mrchu??? ked sa maternic zvacsuje....akurat som vstala stale som ospala maly este haja 😀 a po vstani ma doat boli podbrusky uplne akoby mrch mala dojst kazdu chvilu a sem tam to vybehne do krizov..mam pootocenu maternicu 😒 mrchu termin mam az v piatok...stale nato myslim ked ma to zacne boliet pri prvom som si to neuvedomovala kedz eto bolo neplanovane nejak som s anepozorovala

mintakam
22. jún 2011

@silvia.t Vdaka za upokojenie. Viem, ze je to este skoro, ale proste by som chcela vidiet tie dve ciarky, len pre tu zaplavu endorfinov.
@saaska Naozaj je to take zvlastne, citit to tak skoro, kde vacsina zien ani len netusi. Ale zrejme to mam po mamine, ona hned druhy den po strasne zvracala. Ja nastastie nie, taketo miernejsie mi to vyhovuje. Aj tak je pol 7 vecer a ja som jedla uz 11 krat a grgala 48, kazdym dnom to pribuda. Este aby pribudli 2 ciarky

adenka
22. jún 2011

ahojte,
tak ja som dnes bola u doky, stiahli ma z krvi, 6 skumaviek... jaaaaj.... ale najblizsie ma uz caka utz tak sa tesiiiim... hadam bude vsetko ok 😵
a inak nevolnosti drzim na uzde.. pravidelne jest nieco male, kazdu hodinku nieco zujem... celkom to pomaha..
akurat na veceru som si dala leco a teraz mam kyselinu az za usami, ale mm mi vcera v prahe kupil rennie tak v najhorsom si dam 😅