Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@adenka Budem sa drzat mojho 35.dna, pri prvom to vtedy uz fungovalo. Ak to samozrejme dovtedy vydrzim. Mozno fakt skusim uz v o par dni. Ono to vela zalezi od citlivosti testu a nasla som, ze 14 DPO je HCG medzi 3-479 a 21 DPO od 18 hore, cize je to strasne individualne. Vdaka za podporu
Holky, tak já už si jdu dnes lehnout. Není mi dobře - klasika - a jsem celkem unavená. Tak to zkusím zaspat. Snad se zadaří. 🙂
Krásný zbytek večera všem!
Ahojte uz som bola dnes u dr. takze zodpovedame 7tt a krasne bije srdiecko 🙂 uz mame druhu foto 🙂
@silvia.t az o mesiac? Ja som bola minuly tyzden a bolo vidiet len gestacny vacok a nic tak som sa bala, ze co to je a teraz krasne bilo srdiecko 🙂 sme s manzelom boli vyskereny jak leco 😀
A tiez chodievam cikat casto aj nadranon a chute hm nijake zvlastne? Ty mavas na co chute?
@petra1303 ved aj mne je to divne lebo prve tehu som bola 2x za prvy mesiac 😒 ja mam riadne chute...a hlavne na sladke,dnes som mala neskutocnu chut na sisky s lekvarom 😀 a jogurty som jedla raz za rok a teraz spasem aj 3 za den 😀 😀 nie z hladu ale z takej echtovnej chuti...zas pri tamerovi si pamatam ze som jedla same syry a paradajky...tak snad sa v brusku zrodi dievcatko 🙂
@silvia.t no ja zas pri malej ziadne chute az posledne 2 mesiace by som aj vrazdila za orieskovu milku 😀 a teraz mam skor chut na ryby tuniak losos ale tak ne ze by som si to musela dat ale chut na to mam no vsetko co zjem je mi z toho tazko dnes aj z hrozna som bola prejedena a tom som ziedla tolko isto co moja mala...a my chceme chlapceka 🙂
ahojte, tak sa k vam pripajam i ja. minuly piatok som bola Dr., babo ma 9 mm 🙂. uz par dni mi je strasne strasne zle. pri prvom mi byvalo zle od 7. do 15. tyzdna, tak s tym pocitam aj teraz.. bleee
ahojte ja som bola u dr 15,6 srdiecko bolo ale my sme mali iba 6mm 🙂 tiez mi zacolo byt zla az vcera sme mali premieru pri zachode .fuuuuuuuha
jeej, hejdi aj ty? super, tiez ti blahozelam 🙂
@petra1303 gratulace 🙂
dobré ráno
u mě nevolnosti žádné, naštěstí, je to stejné jak při dcerce, jsme zvědavá zda se dostaví koncem toho 3 měsíce zase 😀 jinak příznaky? Akorát prsa mám nateklé že by mi asi explodovat chtěli. A začínám mít nějáký hlad pořád. 😀
Ahoj maminky,mohu se k vám přidat? 🙂
ahojte, baby..všetkým vám gratulujem a ja by som sa tiež pridala, ak môžem 🙂..v piatok som zistila, že som tehotná...teda zatiaľ len podľa meškajúcej mršky a pozitívnych tehu testov a mala by som byť tak v 4tt + 6..bola som aj u dokiho, ale zatiaľ nič nevidel, tak idem až 4. júla a modlím sa, aby bolo všetko v poriadku a mimi bolo, tam, kde má🙂 príznaky som mala pred mrškou ešte..prsia boľavé, bolesti v podbrušku, zápcha, únava, nespavosť a výtok..a kyselinu mám tiež, ale zle mi ešte nebýva..
tak nám všetkým držím palce, aby sme mali zdravé tehu aj bábätká 🙂 😲
a ešte som zabudla...strašne ma bolí v krížoch...tak bodá a hlavne na ľavo..máte s tým niektorá skúsenosti?
vítam nové kočky 🙂 dúfam, že to všetky dobojujeme do úspešného konca 🙂
@petra1303 gratulujem 🙂 pri malom som tiež mala brutálnu chuť na ryby a kyslé. Fičala som na zavináčoch a kyslých uhorkách 😀 Tak možno to bude chalan 😉
Teraz som skúšala kyslú kapustu a po prvom súste som aj odložila. Ja mám chuť na sladké, ale nechcem jesť, lebo potom mi je ešte horšie, snažím sa zatiaľ premáhať 🙂
Aj my by sme chceli dievča, ale nebude vadiť ani chlapec, hlavne, nech je to zdravé 🙂
@xxx.klarka dakujem 🙂
@lucika.09 Dakujem no ja na kapustu moc nemam...inak skor ako chute sa mi prejavuje nechutenstvo k urcitym potravinam 😀
Ach, vy ste mi teraz pripomenuli zavinaca 🙂 Toho by som si teraz taaaak dala 🙂)) Inac ja som mala doteraz zatial strasnu chut na maso - na taky velky kus masa, ziadne kuracie 🙂
No ja vcera dostala hroznou chut na mrkev, trochu jsem si dala a pak jsem si vzpomnela ze vlastne v prvnim trimestru by se to nemelo prehanet s vitaminem A. Jinak asi jsem jedina kdo jeste nema citliva prsa, minule to bylo hnedka. Asi to bude tim ze jsem pred mesicem prestala kojit a mam na nich jeste mozoly? 🙂
Jinak s jidlem to uz zas zacina, hrozny hlad, snim par lzic a musim prestat aby se mi neudelalo zle....a taky me teda dost boli v podbrisku, jenze bohuzel netahat malyho nejde kdyz nechodi....
@slunce_veruna ale ne mrkev muzes v jakem koliv mnozstvi protoze ta obsahuje betakaroten a tudiz to nevadi a telo si to kdyz bude chtit zameni takze mrkve se neboj 🙂 moje znama jedla mrkev po kilech denne 🙂 😉 takze pokud je chut tak si dej to JATRA nejsou vhodne 🙂 a pak hermeliny a zrajici syry..... 😉 🙂
@slunce_veruna Mrkvy mozes kolko chces, dokonca je odporucana. Ja som sa tiez bala toho A vitaminu a potom som sa dozvedela (na roznych strankach, zatial nie od lekara), ze mrkva obsahuje katoren, ktory si telo same premiena na vitamin A podla toho, kolko potrebuje. Problemom su potraviny, kde je priamo vitamin A (myslim, ze pecienky) a vitaminove doplnky.

@mintakam // sa mne pri prvom tehu ukazali 11DPO... HCG sa zacina vyplavovat po zahniezdeni vajicka, tak ja myslim ze aspon slabu ciarku by si uz mala mat... skus opat za 2-3 dni...drzim palce