Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Tak ja se pustila do vseho mozneho dokupy, prohlizim znovu tasku do porodnice, prerovnavam, pisu a skrtam v seznamech 😀 , do toho si chystam vareni, uklizim koupelnu, planuju vysát a povytírat, ...a pisu si s kamaradkou, ktera ma stejny termin jako ja, a uklidnuje me, ze vsechny ty moje pocity v hlave jsou fakt normalni 😀 Ceka uz druhe, tak taky vi o cem mluvi 🙂
A ja mam pocit, ze pokud mi nepadne internet, asi nic poradne nedodelam, bo nejsem schopna se od toho zvednout 😅
Ahojte dievčence 🙂
@suzamen Držím palce.
🙂
@petpop ahoj citam ze riesite kociky, tiez som isty cas zila v anglicku, zdielam rovnaky nazor ako mas ty, anglicanky maminy su des, mna vzdy vytacalo ked som ich stretla v obchode a dieta malo snad ani nie mesiac, napratane bolo v klokanke s holími nohami a otecko sa s nim prechadzal po potravinach v sekcii mraziace chladiace boxy...dieta bolo od zimy fialove. Ciapka je asi velky luxus. Co sa kocika tyka mne sa velmi pacia velke kociky ktore maju priestrannu vanicku, my sme kupili inglesina myslim ze clasic... .
@kokorunecka No ahoj, jak je? Nestihas psat? 🙂
@petpop Ahojkaj 🙂 Dnes pohodička 🙂 Len sa mi nejako ani nechce ťukať 😀
Nejaká som unavená 😀
@matulat Oni tomu rikaji "otuzovani" a je to tady zavedene i ve skolach. Decka v zime chodi na hriste jen v trickach. Maminky, kdyz si stezuji (vetsinou teda CR,PL,SR), tak detem s nechuti povoli mikinu.. Mozna je to tim, ze je zady jiny klimat, Anglie vzdycky byvala chladnejsi a lehko se sirily chripky apod. Ale v techhle dobach uz to tak davno neni, napr. minuly rok tu bylo skoro porad vice stupnu, nez v CR. Vyjma teda letnich paraku nad 30..
Ale oni uz to maji zazite, aby si deti pry zvykaly na zimu... Skoda slov. Aspon tu urcite nebudu trpet komplexem, ze jsem spatna matka 😀
@kokorunecka Ja to mela vcera, vecer jsem tu jen tupe sedela a cetla, ..zacla neco psat a zas to smazala.. byla jsem hotova. A dneska nevim, co driv 🙂 Vsak jen odpocivej, zaslouzis 😉
@petpop Ono, my sme dnes aj nejako neskôr vstávali 😀 Čo som sa čudovala, že aj mužík ešte spí a ja som už nemohla 😀 Sme vstávali snáď o desiatej či pol jedenástej..
Zlikvidovali sme stromček konečne, lebo som ho už chcela von oknom vyhodiť 😀
A pustila som sa konečne do prania našich vecí, to som vyvesila a teraz mi ešte pol hodiny pôjde Ferkov pelech, lebo som sa už naň nemohla pozerať jaké to mal zabrízgané...A to si havo ešte pánko aj vybral prášok, s ktorým chce mať vyprané 😀 A kto by to bol čakal - namiesto tabletkového prášku si vybral tekutý detský 😀
Mm povysával, poumýval dlážky... A pýta sa ma, čo je na obed 😀 Hovorím, ja chcem špagety.. A on, že jááááj 😀
Ale nemá na výber, lebo sa mu aj tak nechce nikam ísť 😀
A ozaj, keďže je konečne zlikvidovaný stromček, tak môžme od tatina vyzdvihnúť kočík, nech si pes zvykne a neocikáva kolesá 😀
@paja83 Planujeme se vracet do Cr, cca za 4 roky, .....ale jak to bude se uvidí. Chtěla bych zpátky, k rodině, aby malý chodil do školy v Čr, ..ale uvidíme.. Člověk míní, život mění..
@kokorunecka No pekne, takze zadne odpocivani 😀 Ty si nedas pokoj 🙂 U nas dneska na obed rybka, prave jsem dovytirala, chystam se na zbytek uklidu...ale jsem na to holt sama.. Chlopka si zas zaprahnu, az bude mit volno 🙂
@petpop že by hnízdící syndrom?! 😀 já tady sedim,akorát jsem se najedla,teď jsem zhlédla hezké vdeo o porodce a první narozenou holčičkou v roce 2012 ,zjistila jsem,že jim vyšlo za rok 2011 přesně 1000porodů,takže krása,mluvl tam i pan primář,kterého jsem si oblíbia a byla bych ráda kdyby jsme natrefili při porodu zrova na něj.Pak jsem mluvila s mamkou a teď se chystám na stromek aby ho manža mohl vyhodit,teda respektivě rozřezat a spálit až přijede z práce.
Ale jako nějak na mě padla úzkost z blížící se ho porodu,to video mi akorát dodalo,tak nevim.Chtěla bych se prostě jednou ráno probudit a mít to za sebou😀
Jinak to otužování vedou i v některých škkolách tady.Ale jako mě to moc normoš nepřijde. 😅
Ahoj holky. tak čtu co se tu řteší.... prostě jak nejsem doma, resp. jak je doma mm.. nestíhám....
@petpop co se týče úklidu před porodem.... je pravda že když jsem čekala prvního syna.... v den porodu jsem měla mánii... lezla jsem po čtyřech a drhla spáry v dlažbě 😀 . U malé jsem byla taky ujetá na čistotu.... ale to už byl extrém.... mě hrabalo, denno denně jsem vytírala, 😀 a čistila vše dokola, ale opravdu to je přehnané a dnes si říkám, že fakt musí být trošku i toho nesterilního, aby naše zlatíčka měli protilátky.......
ale jinak jsem taky před porodem měla uklízecí 😉
Tak ti ještě straším 😀 chvíli jsem ležela a nic se nedělo akorát jednou mi ztvrdlo břicho že sem rozdýchávala ale jinak nic 😅
tak ja tu dnes aj niečo napíšem nie len že vas tu šmírujem 🙂 ja len že včera na poradni všetko ok pribrala som iba 1 kg babo je dole hlavou, krčok pevny, ja som totalne na tom zle chora som strašne, ohluchla som na jedno ucho musím isť k neurologovi pre istotu, aj internistovi kolli cisaraku ešte k endokrinologicke pôrod vybavený , doktor vybavený už len zaplatiť pupočníkova krv vybavená, materská vybavená už len vybavičku požehliť a nachystať a na porod sa začať báť - inak dr ma presviedčal aby som si niekoho zavolala k porodu hlavne k 1 dobe porodnej že to je neporovnatelne lepsie lebo že on príde až ked pôjde do tuhého 😒
@petpop Ja nevydržím v pokoji 😀 Nikdy som nevydržala 😀 Čím viac len ležím, tým viac si namýšľam, že už sa to začne, už by malo 😀
Takže radšej chodím a blbnem 😀
Špagety dopapanééééé, konečne po dlhom čase a ešte aj s kopou Granka 😀
Tak stromek zlikvidován,jak jsem se do toho pustila tak akorát dorazll manžel,Ale mě je teda furt nějak divně,jestli to teda bude tím tlakem nebo bůh ví čím?!Ale je to na pytel,když už mi bylo dobře,tak zas tohle,ach jo!!!!
@suzamen tak odpočívej a kldině tu straš 😀 Třeba cvrčci opravdu počkají do víkendu 😉
@nezbednica malá sa teší, ako sa budú hrať tak som veľmi zvedavá, čo sa stane keď už bude doma 😉
@kokorunecka A ja furt litam od pocitace ke koupelne, k obedu, k vysavani, k tasce do porodky... Jsem jak švihlá 😀 Ale koupelnu mám už hotovou, povysáváno už taky, obídek už se dělá a zbývá jen vytřít ..
Pak na to všechno už házím bobek, počkám až mi přijde chlopek, zajdem nakoupit a odpočinek 🙂
@petpop teda ty jedeš jak fretka,jsi šikula! 🙂
@suzamen trošku jo,jak kdyby si říkli,tak už se mrknem jak to vyadá z venku a zase si to hned rozmysleli a nebo třeba klučík by šel a holčička ho tam drží za ruku nebo nohu a říká mu,že ještě mají čas 😵 😀
už jsme dokonce přesunuli i křeslo aby byl prostor pro postýlku co bude tady dole,tu si přivezem ve čtvrtek.

no snad,zatial sa tesim kazdemu dnu,lebo viem ze rastie a vyvija sa tak uvidime..