icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petrusew
6. jan 2012

@petpop nechceš navšítit i naši domácnost? Já vysávala, poutírala prach,vyčistila kočičí záchod, vyvenčila psa , uvařila si obídek, uklidila v kuchyni a teď, protože mě bolí břicho hodlám odpočívat.

krakorka
6. jan 2012

@petrusew @petpop já z vás mám úplnou depku,protože z toho všeho co jsem měla dnes v plánu jsem zvládla tak třetinu a 😅 vy fakt jedete!!!
Žehlení nc,kytky mi umírají,chuděrky jedny,atd.,no budu to muset ještě do večera všechno napravit a dodělat.

petpop
6. jan 2012

@petrusew @krakorka Vy jste se zbláznily 😀 Vždyt já mám pocit, že jsem skoro nic neudělala. Vysávám a vytírám stejně skoro ob den, ptž máme plovoučky - všechen bordel jde hned vidět 😠 Takže jsem si "navíc" dala jen koupelnu, oběd 😀 a dopakování té tašky do porodky 🙂 Takže klíííd 🙂 🙂
Např. včera jsem za celý den udělala velké houňo 😅 takže dneska už jsem musela.

kokorunecka
6. jan 2012

@petpop Šikovnica 🙂 My tiež musíme buď denne, alebo aspoň každý druhý deň umývať a vysávať a všetko - plávačka je fakt sviňa 😀

paja83
6. jan 2012

@petpop Mám podobný problém, deset minut se učím a půl hodiny surfuju😀.

paja83
6. jan 2012

@petrusew Ty jo, to Tě obdivuju. Já mám teď nějaké mrtvé období, nějak se mi nic nechce, ale říkám, si, že to stejně za mě nikdo neudělá 😉

petrusew
6. jan 2012

@krakorka hele, na žehlení se vyprdni ale kytky si zalej 😀
@petpop taky máme plovoučky a dlažbu, takže vysávám nebo zamenám fakt denně, protože s těma chlupáčema se to jinak nedá.

petrusew
6. jan 2012

@paja83 Já odkládám žehlení. To přímo nenávidím...ale stejně to nakonec udělat musím, že 😀 Naštěstí mám teď dožehleno...ale na sušáku už se suší další várky 😠 To je takovej nekonečnej kolotoč 😠

kohutovci
6. jan 2012

Ahojte dievcata... teeeeda.. precitala som si len par poslednych prispevkov.. vy stale len upratujete, zehlite... uz sa nato vyprdnite prosim vas.. 😀 😀 😀

loretana
6. jan 2012

Ahoj holky, tak jsem byla dnes poprvé v porodnici....dr. říkala že se dostane na prst do děložního hrdla (to znamená, že jsem na prst otevřená????) a CS mám 4 a dělala mi i UTZ,... říkala, že zatím se to nechystá, že se za týden ještě uvidíme🙂 takže nakonec mi spadl kámen ze srdce, že jsem u fajn doktorky a že je všechno v pořádku🙂

petrusew
6. jan 2012

@loretana jj, podle mě to znamená, že jsi na prst otevřená. Mě říkal, že jsem na špičku prstu.

loretana
6. jan 2012

@petrusew aha, já právě nevěděla, co to přesně znamená🙂

veronika9686
6. jan 2012

ahojte baby,teda pisete sko dracice,mala som co robit,kym som precitala vsetko.my zatial oki,oddychujem u nasich,vcera som este v lekarni dokupila,co sme potrebovali,este tie kojenecke podprdy si musim kupit,a uz to bude vsetko,teda okrem kocika,aleten budeme kupovat az vo februari 😀

krakorka
6. jan 2012

@petrusew no nemůžu už takhle toho mám hodně,to vždyck nechám nakupit a pak je toho hora!A jelikož musim ještě prát,tak tohl euž chci mít vyžehlené.
Ale na ty kytky jdu teď hned,stejně jdu zatáhnout závěsy,máme tu nějakou tmu,takž musím rozsvítit.

Tak my máme dřevěnou podlahu a vytíráme jednou za týden.Ale kdybyste viděli teď podlahu v chodbě,to je hnus kentus,to bude muset manža vytřít,protože na to se fakt nedá dívat a hlavně čistou pantoflí,tam není kam šlápnout.

@loretana taky si myslím,že to znamená,že jsi na prst otevřená.

petpop
6. jan 2012

@kokorunecka @petrusew Na starem byte jsme meli koberce, ale tak super barvu, ze i kdybych nevysavala dva tydny, nebylo by nic videt 😀 Plovoucky a dlazby jsou krasne, ..ale kdo se s tim ma kazdy den sr..-rozcilovat, ze? 😀
No kdo? My 😠

@kohutovci ...a tak děláme to, abychom se třeba nenudily, že? 😀

nuna55
6. jan 2012

tak babule hlasim sa aj ja,dnes len tak pianko trošku som pomohla drahemu s obedom potom som ho ostrihala a teraz lenosim a čakam kaderničku,má prist ku mne domov lebo ja si k nej netrufnem už sama.Celý den tu snehuje 🙂 no nádhera.

nuna55
6. jan 2012

@suzamen držim palce a myslim na teba nech je všetko o.k. 🙂

kohutovci
6. jan 2012

ja som vcera skoro cele popoludnie travila na nete a hladala som kresielko pre nasu bambulku.. a nasla som.. a dokonca za super cenu tu na bazariku MK.. uplne sme sa s mm donho zamilovali.. 😀 ked v nom mala nebude chciet byt.. dame si ho do spalne a budeme si pustat tie melodie... su uuzasne 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=ofLL0gWBKbo
petpop
6. jan 2012

..já mám pocit poslední dva dny, že se mi chce Alík snad vykopat z bříška, ..to je šílené jak se vrtí - cítím ho fakt nonstop už od včerejška rána.. On snad vůbec nespí? 😕

nuna55
6. jan 2012

@jancag a neplanuju ta este pustit domkov?či už v nemocke ostavaš do porodu?
ja som ani nedufala že ma ešte pustia tak som rada že možem ležkať doma 😀

kohutovci
6. jan 2012

@nuna55 tak sikula.. len pekne oddychuj 😉 mne takto pride kadernicka v pondelok.. veru ani ja si uz k nej sama netrufam.. 😒 u vas snehuje? ani neviem ci mam zavidiet.. alebo radsej nie.. my tu mame 6 stupnov.. a fuka hnusny vietor

amrash
6. jan 2012

Teda vy jedete jak fretky! Já si dala dnes těhotenskou masáž, lehce jsem zajela do obchodu a připravím nějaké pohoštění na večer, máme zase oslavu narozenin v rodině. Navařené mám od včerejška, tak lenoším. Ale abych toho tolik stíhala jako vy, to se mi tedy fakt nechce - a to nejsem ani v takovém tt jako vy! 😅

kohutovci
6. jan 2012

@petpop mam tento isty problem.. hlavne vecer sa zacne tak strasne hmyrit a zapierat ... ze mi je z toho uz do placu.. 😖

petpop
6. jan 2012

@kohutovci No a já už to mám dva dny - furt, nonstop... No v noci mě to naštěstí nebudí.. Mi přijde jak by se tam šponoval napříč, od boku do boku, pak se mi břicho rozjede do stran jak dálnice... Asi má ze mě prču, drobek 😅

kohutovci
6. jan 2012

@petpop fu.. tak cely den si take akrobacie neviem predstavit.. to uz musis byt chuda dobre ubolena ☹

nuna55
6. jan 2012

@kohutovci noooo snehuje ani ja neviem či sa z toho tešiť alebo nie...hlavne nech su cesty zjazdne aby sme sa dostali do nemocky keby náhodou 😀

petpop
6. jan 2012

@kohutovci No, neni to uz moc prijemne. Ja jako miluju, kdyz se hybe a vim o nem , ...ale jako bez prehaneni 😅

jancag
6. jan 2012

@nuna55 no to netusim,a najskor sa nieco dozviem az v pondelok,kedze je vikend pred nami..ale asi najradsej by som bola,keby sa to aj o par dni spustilo,a aby bolo vsetko ok,ze si to odtiahnem naraz,lebo predstava,ze sa tu vratim 3krat,tiez nic moc..

petrusew
6. jan 2012

@kohutovci To lehátko je úžasné!

kohutovci
6. jan 2012

@petrusew zeeeeee? 🙂 ja som z neho uplne hotova 😉