icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silente
6. jan 2012

@lucalf - jj, ještě mám čas. Ale krabičku bych asi měla otevřít, abych věděla, jak to vlastně funguje 😀

petpop
6. jan 2012

Holky tak ja nevim, maly tak kope a stehuje se po celem brichu, ze uz me to fakt DOST boli... Ale tohle asi tezko bude duvod volat Dr, co? Ale proc to dela, netusim... Nikdy jsem ho tak necitila, kope do zeber, a ruckama mi hrabe nekde u mocaku... jako fakt neprijemne ☹

suzamen
6. jan 2012

@krakorka no jasný fešanda ještě nechce jít asi není dost vyfiknutá 😀 a nebo to bude naopak chce všechno rychle a hned jako maminka a kluk bude opožděnec po tátovi 😀 😀
@nuna55 děkuji 😉

Já se ted vyspala kdybych náhodou zase šmatlala celou noc po bytě ale spíš si myslím jestli náhodou v noci nepojedeme 😅

andryskam
6. jan 2012

@petpop Mě se malý natahuje přesně jak píšeš ty. Prostě napříč a co nejvíc to jde 😅 A nebo poslední dobou se taky zapře nožičkama dovnitř mě a vyšpulí dupku - to je potom mazec na dýchání 😀

andryskam
6. jan 2012

Dneska jsem se konečně dokopala k praní věciček pro malého (a že toho není málo) a pak přijde žehlení 🙂

petpop
6. jan 2012

@andryskam No me se delaj na brichu z ty jeho dupku takovy boule, ze nevim jestli se smat, nebo brecet jaky je to tlak 😅

silvia10131
6. jan 2012

@manila421 je to trojkombinacia 🙂

andryskam
6. jan 2012

@petpop Jj, tlaky jsou to pořádné. Někdy je to fakt nepříjemné. Mě vždycky nalevo vyskočí dupka a napravo hlavička 🙂 To mě vždycky ujistí, že pořád ještě není hlavičkou dolů - nějak se mu nechce. Doktorka mi vždycky píše do průkazky, že je dolů koncem pánevním.

petpop
6. jan 2012

@andryskam No me prave vzdycky pisi, ze je hlavickou uz dolu... A on teda normalne i byval, ale asi se mu to uz znudilo, tak zkousi cestovat. To by mi tak jeste chybelo, aby se mu povedlo se otocit hlavou nahoru.. ☹

andryskam
6. jan 2012

@petpop Já jsem přesvědčená, že ten můj malý uličník hlavou dolů není 😅 Posledně mi MUDr. ultrazvuk nedělala. Na kontrolu jdu 11.1., tak uvidíme.

defs
6. jan 2012

@petpop s tímmočákem a šmrdlání tam u něj ručičkama, to je mazec. Většinou mám pocit, jak kdyby mě malá drbala i do čípku...... to jsou strašný pocity, že ?
...no,jestli Ti malej dělá v bříšku to šponování častěji..... tak tě upřímně lituji 😉 . Malá se mi tam tak našponovala jen jednou a chvilku, ale řeknu Ti... stálo to fakt za to !

kokorunecka
6. jan 2012

Táááááááááááák, dievčence..
Kočík doma prevezený 🙂 Mužík so svojou sestrou pohádaný a inak všetko ok 😀
Akože, lebo ona si myslí, že Ferko jej doma roznesie neviem akú špinu (prerábajú schodisko), ale že ona, deti a ktokoľvek iný toho nanosí viac, to nikoho nezaujíma 😀
Že prečo ho nenecháme na dvore (akože psa), keď chceme ísť k nim..
Hovorím, že veď tam je tma, zima a fúka nenormálny vietor a on je predsa bytový pes a nie je zvyknutý byť vonku viac než je to nutné...
A mm hovorí, tak ideme domov, keď tu už nemôžme zrazu všetci aj so psom byť..
A ona nám, že či sme sprostí, keď si myslíme, že taký psisko (pch, že psisko... veď to je Ferko) nevydrží vonku..
To ho už raz tak vonku nechala... Cez deň sa hral s deckami, lebo my sme s mm potrebovali niečo vybaviť, a na večer detičky išli dovnútra, Ferka nechali vonku a on chúďatko premrznutý na kosť úplne bez pohybu ležal pri bránke... Vôbec nereagoval ani na meno, ani nič..Len sa triasol a nebol schopný pohybu...
Wrrr..... Veď to je ako naše prvorodené a nie dvorový pes... 😒

krakorka
6. jan 2012

@petpop tak takový stavy mám pravidelně večer když zalehnu,tohle mi tam mimčo vytváří,prošmatává mi vše a prdelku vystrrkuje pod pravými žebry a nebo se roztahuje na všechny strany.

@kokorunecka tak sestra mi připomíná tchánovce,když jsme bydleli ještě v bytě a čekali první,,tak tam s námi byydlela naše bíglice a jejich první otázka když jsme jim to oznámili,tak se ptali co uděláme se psem?!Jako jak kdyby nevim co,tenkrát mě to dost vytočilo!Ale naštěstí to asi strávili,že hold máme psa i dítě.Jako mě to přijde naprosto normální a nevidim na tom nic špatnýho.
A jako jejasný,,že psa,který je zvyklý na teplý domov,nemůžeš z ničeho nic vyhodit na mráz!!!

jinak hlásím že mám kytky zalité a prádlo vyžehlené,ale jsem kantáre!!!

defs
6. jan 2012

@kokorunecka Co je to za pejska ?

petpop
6. jan 2012

@kokorunecka Ta jeho rodina je fakt za všechny prachy, co? 😖 Vsak to jednou skonci tim, ze se s nima nebudete stykat vubec, budete mit klid, a oni at se v dupu uhryžou...

@defs Maly se ted uklidnil, asi slysel, jak si na nej stezuju, a uz jsem ho fakt i prosila, aby se uklidnil 😅

Holky, nasla jsem novy kalendar rozsireny o nove jmena, ....a jako fakt se bavim, nektere ty jmena, to snad ani nemysli vazne.. 😀

http://www.kalendar.eu/index.php?q=kalendarium

defs
6. jan 2012

@krakorka ... teda, jsi to zvládla nějak rychle to žehlení 😉 ..... to jsi tak rychlá a nebo jsi toho měla tak málo 🙂 ?
Taky chci tak rychle zehlit 😀

defs
6. jan 2012

@petpop už jdu na to kouknout 😀

defs
6. jan 2012

Tak některý jména teda jsou....... to je mazec 😀

petpop
6. jan 2012

@defs Ja přeletěla prvni a poslední dva měsíce...a stačilo 😝

nuna55
6. jan 2012

tak kadernička odišla...už som pekná môžeme rodiť 😀 😀 😀

defs
6. jan 2012

@petpop no, tam je to asi nejzajímavější 🙂 i když dole se taky najdou extrémky 😀 . Některý jména jsou fak jen tak pro pomstu... i když nevím proč..... Ty naše miminka, přece za nic nemůžou

defs
6. jan 2012

@nuna55 Co Ti vytvořila na hlavičce 😉 ..... barvu, merlír střih ?

kokorunecka
6. jan 2012

@krakorka No, keby si videla výraz jeho mamy, keď sme im aj my oznamovali, že bude bábo.... Tá nás poslala, že ho musíme jednoznačne utratiť, lebo že to nie je normálne vychovávať dieťa so psom... Strašné nervy 😠
Šikovnica si, že už to máš všetko hotovo 😉
Mne to teda trvalo podstatne dlhšie než som vyžehlila 😀 Ale to bude asi tým, že ja žehlenie nenávidím 😀
@defs Mopsík to je 🙂 Takže originál malé dieťa 😅
@petpop Ani mi nehovor... A čo ja... Mm jaký bol nasratý, viac jak ja... A sám povedal, že keď im zrazu všetko vadí, tak tam ani chodiť nebudeme.. Wrr...
Alíček chce asi vyskočiť... Aj tá naša princeznička si teraz takto na večer zmyslela rebrá mi posúvať... Ani dýchať nemôžem, keď mi tú riťulu malú tam vrazí 😀

kokorunecka
6. jan 2012

@nuna55 Tak daj fotku, nech môžme závidieť 😅

defs
6. jan 2012

@defs taky bych potřebovala k holičce... zrovna dneska jsme se o tom bavily se švagrovou, že její druhá švagruše měla doma novou kadeřnici, prý je mladinká, ale moc šikovná. Její máti dělala melír, střih a foukání a platila 250 Kč- to jsem nechápala, tak ji chcem vyzkoušet taky.
Doma jí hygiena nepovolila provozovnu, tak jezdí k zákaznicím domů a prej je fakt šikovná.... takjsem zvědavá !

defs
6. jan 2012

@kokorunecka to si děláš srandu s tou máti ?? Vždyť hafan a dítě... to je naprosto v pořádku a pro děti dobře, když mají doma kamaráda čtyřnohého !!!
Prostě,některý řeči a činy od druhých jsou nepochopitelné...... naštěstí, si můžem určovat jen my co ano a co ne

manila421
6. jan 2012

@silvia10131 tak to uz aka dobra cena, ani neukazem manzelovi lebo zrusi objednavku na moj 😵

kokorunecka
6. jan 2012

@defs Aj podľa nás je to úplne normálne... Ja som tiež vyrastala s hafanom a nič sa mi teda nestalo, aj keď bol nervák...
A ešte k tomu, máme predsa mopsa, ktorý deti miluje...
Ale stará škola, nevysvetlíš...

silvia10131
6. jan 2012

@manila421 celkom dobra ze?mne sa hned zapacil,aj cenovo,proste vsetkym 🙂

defs
6. jan 2012

@kokorunecka tomu fakt nerozumím.... hlavní, je, že v tom máte jasno vy s mužem 🙂