Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petrusew @krakorka Vy jste se zbláznily 😀 Vždyt já mám pocit, že jsem skoro nic neudělala. Vysávám a vytírám stejně skoro ob den, ptž máme plovoučky - všechen bordel jde hned vidět 😠 Takže jsem si "navíc" dala jen koupelnu, oběd 😀 a dopakování té tašky do porodky 🙂 Takže klíííd 🙂 🙂
Např. včera jsem za celý den udělala velké houňo 😅 takže dneska už jsem musela.
@petpop Šikovnica 🙂 My tiež musíme buď denne, alebo aspoň každý druhý deň umývať a vysávať a všetko - plávačka je fakt sviňa 😀
Ahojte dievcata... teeeeda.. precitala som si len par poslednych prispevkov.. vy stale len upratujete, zehlite... uz sa nato vyprdnite prosim vas.. 😀 😀 😀
Ahoj holky, tak jsem byla dnes poprvé v porodnici....dr. říkala že se dostane na prst do děložního hrdla (to znamená, že jsem na prst otevřená????) a CS mám 4 a dělala mi i UTZ,... říkala, že zatím se to nechystá, že se za týden ještě uvidíme🙂 takže nakonec mi spadl kámen ze srdce, že jsem u fajn doktorky a že je všechno v pořádku🙂
ahojte baby,teda pisete sko dracice,mala som co robit,kym som precitala vsetko.my zatial oki,oddychujem u nasich,vcera som este v lekarni dokupila,co sme potrebovali,este tie kojenecke podprdy si musim kupit,a uz to bude vsetko,teda okrem kocika,aleten budeme kupovat az vo februari 😀
@petrusew no nemůžu už takhle toho mám hodně,to vždyck nechám nakupit a pak je toho hora!A jelikož musim ještě prát,tak tohl euž chci mít vyžehlené.
Ale na ty kytky jdu teď hned,stejně jdu zatáhnout závěsy,máme tu nějakou tmu,takž musím rozsvítit.
Tak my máme dřevěnou podlahu a vytíráme jednou za týden.Ale kdybyste viděli teď podlahu v chodbě,to je hnus kentus,to bude muset manža vytřít,protože na to se fakt nedá dívat a hlavně čistou pantoflí,tam není kam šlápnout.
@loretana taky si myslím,že to znamená,že jsi na prst otevřená.
@kokorunecka @petrusew Na starem byte jsme meli koberce, ale tak super barvu, ze i kdybych nevysavala dva tydny, nebylo by nic videt 😀 Plovoucky a dlazby jsou krasne, ..ale kdo se s tim ma kazdy den sr..-rozcilovat, ze? 😀
No kdo? My 😠
@kohutovci ...a tak děláme to, abychom se třeba nenudily, že? 😀
tak babule hlasim sa aj ja,dnes len tak pianko trošku som pomohla drahemu s obedom potom som ho ostrihala a teraz lenosim a čakam kaderničku,má prist ku mne domov lebo ja si k nej netrufnem už sama.Celý den tu snehuje 🙂 no nádhera.
ja som vcera skoro cele popoludnie travila na nete a hladala som kresielko pre nasu bambulku.. a nasla som.. a dokonca za super cenu tu na bazariku MK.. uplne sme sa s mm donho zamilovali.. 😀 ked v nom mala nebude chciet byt.. dame si ho do spalne a budeme si pustat tie melodie... su uuzasne 😀 😀
..já mám pocit poslední dva dny, že se mi chce Alík snad vykopat z bříška, ..to je šílené jak se vrtí - cítím ho fakt nonstop už od včerejška rána.. On snad vůbec nespí? 😕
Teda vy jedete jak fretky! Já si dala dnes těhotenskou masáž, lehce jsem zajela do obchodu a připravím nějaké pohoštění na večer, máme zase oslavu narozenin v rodině. Navařené mám od včerejška, tak lenoším. Ale abych toho tolik stíhala jako vy, to se mi tedy fakt nechce - a to nejsem ani v takovém tt jako vy! 😅

@petpop nechceš navšítit i naši domácnost? Já vysávala, poutírala prach,vyčistila kočičí záchod, vyvenčila psa , uvařila si obídek, uklidila v kuchyni a teď, protože mě bolí břicho hodlám odpočívat.