icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

babatienko27
25. jún 2011

@saaska aha a ty si v kolkom tyzdni ?? kedy si mala poslednu ms ....jasne od 21.5 si zratam dni a vychadza to ze ze zacitam siesty takze termin by som mala mat ?? okolo 25 februar ...ak to ratam dobre

babatienko27
25. jún 2011

@zuzanka444 ahojky a prosim ta v kolkom si tyzdni ?? kedy si mala poslednu ms ??....ja poslednu ms 21.5 takze termin okolo 25 februar ...ak to ratam dobre ....ja to len vcera zistila na testo kolajnice na troch

slnieckolu
25. jún 2011

Pridavam sa k vam 🙂 tehotenstvo potvrdene... v utorok ma objednala, ze uz by malo byt vidiet srdiecko 🙂
tesimeee

mimma17
25. jún 2011

@ babatienko27 budem prvordicka v roku 2012 ale z nitry nie som som z PB neva?

mimma17
25. jún 2011
mimma17
25. jún 2011

@slnieckolu no mna objednal na pondelok ze by malo byt vidno uz srdiecko tak som strasne zvedava a dufam ze to bude ok...ze na nejake lepsie sono pojdeme....

adenka
25. jún 2011

ahojte

@lucika09 kludne sa inspiruj, nemam s tym ziadny problem 😀

vidim ze riesite strie, ja som v prvom tehu na to kaslala, natrela som sa asi raz za mesiac ked mi to napadlo, takym olejecekom z DM, ta ich znacka babylove ci aka to je... strie na bruchu nemam ziadne, iba na zadku sa mi par urobilo... takze podla mna je to tak, ze ak mate predispoziciu, tak stride budu ci sa natierate, alebo nie...

fuuuj a ja mam zasa kyselinu... rennie nejake prestava zaberat... bleeee

momo35
25. jún 2011

@babatienko27 ahoj ,ja som sa az teraz dostala k pc..ale dala som si to vsetko pozistovat ,ake podmienky platenia DNP su,pretoze kazda mame iny pripad...Dam ti vediet
A co sa tyka toho tehu,ked si si to dala do tehotenskej kalkulacky,tak ti vysiel aky termin porodu ? Asi 25.2.vsak ? No preco si myslis,ze si mala mrchu uz tehotna ? Vraj aj tak sa rataju tyzdne od prveho dna poslednej menstruacie...mozno preto ti pisal ten test take cislo..

momo35
25. jún 2011

@babatienko27 ups,pardon,uz je to pase,ja som si nedocitala celu diskusiu 😀 tak idem na to!

babatienko27
25. jún 2011

@mimma17 a aky mas termin ? super tak sa mozme delit o zazitky

nera123
25. jún 2011

@babatienko27 ahoj 🙂 ja som z nr a mala by som byť podľa tehu testov tiež tehotná a aj podľa meškajúcej mršky a niekedy na začiatku 5tt, ale ešte čakám na lekára, čo povie...k tomu idem až. 4.júla..tak ti gratulujem a držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

nera123
25. jún 2011

@lucika09 ďakujem za radu...nešpiním ani nekrvácam a dnes ma to zabolelo párkrát len ráno a odvtedy nič, tak dúfam, že to bude v pohode...k lekárovi idem až. 4.7., ale keby dačo, tak cupitám skôr 🙂

natymaty
26. jún 2011

Dobré ráno,
nějak nemůžu spat 😒 ...
jak jste se tady bavily o těch striích-taky si myslím,že je to geneticky dané.Já jsem neměla ani jednu,mazala jsem se teda poctivě 🙂 z lékárny myslím že se to jmenuje Bonela a je to výhradně na strie v těhu.Pro dobrý pocit si ji jdu v PO koupit 🙂 .

natymaty
26. jún 2011

@suzamen 😀 ,to jsme se teda shodly 😀 .
Prcek je už zavrtanej,akorát nám chybí to srdíčko ☹ ..Včera mě Mudra uklidnila,ale dneska ráno mám zase takové divné pocity,když to tu všechno čtu 😔 .

natymaty
26. jún 2011

http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho...

výborná kalkulačka 🙂 ,podle ní mám termín 22.2.

natymaty
26. jún 2011

kliknitě nahoře v pravo na předposlední odkaz-výpočet dne narození dátěte a průběh těhotenství.

Jak mě řekla doktorka,tak to vyšlo i tu 😉 ,takže jsem zase klidná 😵 ..ale samozřejmě úplně budu až uvidím,že je vše o.k..

babatienko27
26. jún 2011

@nera123 ahojky no super ze si z Nitricky gratulujem ku ktoremu dr ides ?? na Obert mam iba skvele odporucania tak idem k nemu v pondelok ...brutalne sa v noci potim aj 2 krat sa prezliekam ty si ako na tom. kolko mas r ak sa smiem spytat

zuzanka444
26. jún 2011

@babatienko27 ahoj Dr. mi povedala ze v 5tt plus minus tri dni posledna mrcha bola 18.5. a kolajnicky som nasla uz 13.6 🙂

zuzanka444
26. jún 2011

@babatienko27 znamena to ze okolo 1.6. 🙂

natymaty
26. jún 2011

tak ještě jsem si chvilu schrupla 🙂 .Bříško zatím nebolí-ťuk ťuk ťuk,za to je mě šoufl 😖 ..

Na břichu spát teda nemůžu-spala bych ve vzduchu 😀

mimma17
26. jún 2011

dobre ranko buduce mamicky chcem sa opytat len tak zo zvedavosti ci viete v ktory den st otehotneli ja viem dokonca aj hodinu :D.....den po nasej svadbe 22.5 o pol noci po popravkach..ked mi vzdy nejaka kamaratka povedala ze to vies ked otehotnies som nechapala a neverila ze ako to je mozne a ked sa to stalo som pochopila bol to taky cudny pocit nie bolestivy skor taky steklivy prijemny v podbrusku...ma niekto podobny zazitok???

natymaty
26. jún 2011

@mimma17 já jsem to zažila u prvního 🙂 ,do dnes si to pamatuji,i když je to už víc jak 6 let... 🙂 .Gratuluji ke vstupu do manželství a přeji jen samé štěstí 😵 a samozřejmě také klidné těhu a na konci krásné zdravé miminko 😵

silvia.t
26. jún 2011

@mimma17 aj ja viem kedy som otehotnela bolo to presne 21.5 a to predto ze chlap bol doma z prace a za to obdobie kedy som mohla otehotniet sme mali styk len v tento den 😀 😀
ani ja nemozem spat na bruchu,to sa citim ako kedy som spala na nafuknutom sacku s vodou 😀 ale zacina mi byt kazde rano zle 😝 nastastie nevracam ale je mi tak divne od zaludka,aj sa bojim nieco zjest aby som to hned nevyvratila....
baby a pozerali ste na ten cinsky kalendar? prve mi vyslo chalan a druhe by mal byt tiez chalan 😅 ale podla mojich chutiek ja typujem babu 😀

mimma17
26. jún 2011

@silvia.t takze ty si den predomnou otehotnela to je sranda....a tebe uz bolo vidno srdiecko???ci tiez cakate kym sa objavi...ja som otehotnela toho 22.5 a to som bola len 8 den cyklu cize som nemala ani ovulku ale bola som spokojna stastna ze som sa vydala ze vsetko dobre dopadlo a nic viac ma nezaujimalo a predtym sme sa rok a pol snazili ako blazni a nic,,naozaj vela robi psychika vtedy den po svadbe som nic neriesila na nic nemyslela len si uzivala 🙂

silvia.t
26. jún 2011

@mimma17 este nie,teda este som na utz nebola lebo mi dr.povedal ze to je skoro idem okolo 18ho ani neviem presne

natymaty
26. jún 2011

@silvia.t jsme na tom stejně 🙂 ,já jdu 18 🙂 a taky mě Mudr.říkal,že teprve v tento termín by mělo být srdíčko,že dříve to nemá cenu 😉

natymaty
26. jún 2011

jdu kouknout na ten čínský kalendář..já se vnitřně cítím na holku,tak uvidíme,co výjde tam 🙂

xxx.klarka
26. jún 2011

Já koukala na čínský při dceři, a vyšel syn a je to holka, takže tomu nevěřím 😅

natymaty
26. jún 2011

holka 😀

natymaty
26. jún 2011

já taky ne,je to náhoda,když to výjde..U syna mě to vyšlo.