Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petpop Veru, nonstop ma to bolí... Napr.teraz : Sedím na posteli so skrčenými nohami v kolenách, ale akonáhle si zmyslím čo i len jednu nohu vystrieť tak mám pocit, že sa mi to tam všetko potrhá.. A nedajboh by som si zmyslela vstať... To ako som písala, ja než sa postavím tak slzy v očiach
@defs @kokorunecka No tak jsem hned klidnější 😝 😀
@petpop Ja každopádne idem zajtra k dr. 😀 Takže potom ti budem lepšie povedať 🙂
holky tak vám nevím..... měla jsem tady z bazaru objednanou těhu tuniku, nejdřív paní napíše že zapoměla, dnes mi napsala, že ji stále neposlala, že nemá auto a že ji bolí bříško, tak se na poštu nedostane, tak obchod ruší a nakonec je to znovu na bazaru a spousta dalších jiných nových inzerátů.....tomu asi nerozumím.... proč někdo dělá takové caviky....a nenapíše o co jde narovinu 😨
@petra123456789 no ti verim,ja ked som tu prisla prvy krat a zacali ma strasit predcasnym porodom,maly mal este len 1100g tak tiez mi nebolo treba..som sa tiez vyplakavala,teraz uz to kludnejsie zvladam
Já bych jí ohodnotila
@martina77ba co ja viem ci pomohlo,tak tvrdne vzdy aj napriek magneziu co dostavam v infuziach al.v tabletkach,tak neviem co by bolo ak by mi ho vysadili
@petpop Já jsem jí psala,že je lepší napsat narovinu o co jde, že píše jednu věc, ale má mnoho dalších nových inzerátů, že to nějak nezapadá dohromady, tak mi napsala, že napsala narovinu.... s takovejma lidma, nemám ani chuť komunikovat....... nejhorší srážka je s blbcem, ta mi za to nestojí 🙄
@jancag no moj malý mal 1300 ked som sa začala otvarat.. a tebe len brucho tvrdlo alebo si sa aj otvorila?
babulky nechcem sa vam tu velmi miesat dufam ze mna to zastihne az v aprily 🙂 len ma zaujima aky kocik ste kupovali pre babatko aku znacku, ci nie je blbost kupovat stokke xplory ci skor jane slalom pro + matrix ci nejaky iny, ja z toho zacinam mat hlavu v smutku kedze nechcem zbytocne vyhodit peniazky za nieco co sa mi pokazi alebo nebude uzitocne. Pre mna je kriterium hlavne aby bol lahsi pretoze na 3poschodie bude asi umenie ho vytrepat bez vytahu 😠 a hlavne sme obaja vysoky a nemusi byt zrovna do terenu skor mesto. Budem vam vdacna ak poradite aj poviete + - Aprilovka 🙂
@kohutovci ahoj ja ked necitim pohyby zacnem sa Terezke prihovarat, klepkat ju po brusku aby som vyvolala nejaku reakciu, ked nezabera nastupuje manzel...skus ju trosku pobudit...ak sa ti nepodari...ja by som radsej sla na pohotovost...radsej 5krat zbytocna panika ako prist neskoro.... dufam ze som ta nevyplasila, resp dufam ze uz sa babo pohlo....este som vas nedocitala
Tak jsem vyžehlila, sežrala co jsem mohla a jsem spokojená. Jsem na sebe nasraná, už týden poctivě počítám kalorie a snažím se držet zkrátka, aby váha už nešla nahoru (mám +18kg), přes den to vždy jde, krásně zdravá jídla, hodně ovoce, zeleniny a večer sednu k televizi a nevím co bych vše sežrala, jeden den plno čokolády, druhý den brmabůrky, pak zase bublanina, jsem hrozná ☹ Alespoň že ta váha se drží a nejde nahoru.
@kohutovci neda mi nezareagovat, isty cas som bola aj ja v UK a bola som zhrozena ako funguje pohotovost, cakali sme tam 7 hodin kym sa na nas niekto pozrel, prednost mali deti a stari ludia... . a to sme boli seknuty ze sme sa nevedeli ani pohnut... nezaujem. Ale mozno tehotne maju prednost...
@petra123456789 nie neotvorila,ale uz vtedy mal hlavicku nizsie a obavali sa ze to tvrdnutie mi to otvorenie vyvola..no a teraz ju uz ma uplne dole a kedze mi to brusko tvrdne vzdy nebude to na dlho,hoc by par dni este mohol vydrzat
Ahoj holky, já normálně dneska dostala od tchýňky a tchána dárek k narozeninám....ty mám až v březnu, ale oni to ví moc dobře. Toužila jsem po tom strašně a dostala jsem! Chtěl mi to koupit manžel, ale tchán byl rychlejší 😀 Dostala jsem filtrovací konvici Brita a jsem nadšená. vodička je naprosto úžasná...i psovi jede víc 😀 A to nemluvím o tom, že se dá použít jako kojenecká!Jsem strašně nadšená! Jo a pochválili mi štrůdlík, moc jim chutnalo 😀

@defs No ty brdo, jestli se takhle budu "roztahovat, natahovat" jeste nejake 4-6 tydnu, tak dekuju pekne 😅