Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petrusew no téda, Ty se máš!!! 😉 Po té konvici jsem pokukovala už v 18 letech....ale dodnes ji nemám, pořád jsou korunky přednostnější někde jinde, odrazují mě ty náhradní filtry, to je taky darda. Mám pocit, že mi kdysi říka lprodejce, že se mění poměrně často.....podle vody, ale vodička je to OK.Čaj má úplně jinou barvu jak když je voda rovnou z kohoutku- teda aspoň tomu tak bylo v Brně, tady v Moravským krasu máme dobrou vodu 😉 . Doma piju ob. vodu z kohoutku.... minule jsem byla s kámoškou na kávě, dostala jsem k ní vodu....ale to byl hnus... se nedalo požít....., tak jsem ji ani nevypila
@defs Já jsem ji měla slíbenou k narozeninám od Martina(manžela). Tchýňka ji dostala letos k vánocům a byl tam i kupon, tak mi ji tchán objednal taky, protože jsem o ní snila už hoooodně dlouho. U nás je ten rozdíl vody fakt citelně znát. dostala jsem ji i s náhradníma filtrama na půl roku 😵 U nás v pv máme vodu docela slušnou, ale strašně mi vadí ten chlór, já ho tam prostě cítím. Ale teď je to fakt paráda a zvlášť, když si vezmu, že tu vodu můžu používat i jako kojeneckou to je prostě bomba!
beraš aj magnezium na to tvrdnutie? ja si mám preventivne davat 2 krat za den.. a hlavičku má tak nizko že ked sme na ultrazvuku a merajú hlavičku tak si musim dat dost nizko nohavičky.. až tam má hlavičku
Když čtu jak jste s konvicí spokojené, tož na ni asi začnu taky znovu uvažovat 😉 .... třeba ji za pár let budu mít 😀 😀 😀
@petrusew
@defs
- na tu konvici taky nedám dopustit, máme ji už spoustu let.
Filtry nakupuju vždy v sadě po 12 kusech, vždy jen mrknu na net, kde to je nejvýhodnější a dají se koupit fakt levně. Např. dnes tady:
http://nakupujte-vyhodne.cz/brita-maxtra-filtry...
tak už mám asi vybráno 🙂
http://nakupujte-vyhodne.cz/brita-elemaris-xl-b...
Dievcata pisala mi Mamilia.. je na vzdycharni.. kontrakcie jej silneju ale neotvara sa.. zatial jej na otvaranie nic nedali.. sestricky su vraj mile.. dufa, ze sa to cez noc pohne a do rana sa maly narodi.. pisala som jej, ze na nu vsetky myslime.. odkazuje vam, ze ste velmi zlate 🙂
tak jej teda drzme palce, aby to do rana mala za sebou...
@huterika to iste potrebujeme od kocika my.mam stokke a myslim,ze sme urobili dobre
@petja tak zase vsetky nieee 😀 😀 dufam, ze si to informovanie a cisielka nejako medzi sebou porozdelujeme 😉 my s mamiliou sme si planovali spolocny pobyt v nemocke.. kedze obe rodime v tej istej a mali sme podobny termin.. ale ten jej chrustik je nejaky nedockavy 😀 😀 tak ked uz tam nemozme byt spolu.. aspon podavam spravy 😉
@kohutovci Dneska byl asi nejaky lenivejsi den - ja po telefonatu nakonec valila do porodnice na KTG - nechteli to nechat pres noc, kdyz jsem necitila pohyby. Ale dopadli jsme dobre - mimco je nejak pretocene, takze ho proto asi neni citit.
Pozdravuj rodicku, at ma brzy zdrave miminko u sebe a jsou oba v poradku!
Dobré ráno mamulky 🙂 .
Večer jsem nějak odpadla, jsem se chtěla rozloučit a už jsem to nestihla, mě se spí tady v obýváku na sedačce líp jak v ložnici, tam jsem vzhůru v jednom kole a tady jsem dnes nebyla ani na záchodě....pravda asi jak stoupnu....tak to bude masakr..... 😀, k ránu jsem myslela, že budu muset, ale zaspala jsem to, malá je tam asi dobře otočená.
Copak naše mamilia....? Doufám, že už má drobečka a už se netrápí !!!!!! Jsem hrozně zvědavá, jak je na tom? Úplně s ní soucítím .....jakož to asi my všechny tady... posíláme pozdrav.... 🙂
@mamilia Tak to je super zpráva🙂
Přeji všem krásné ráno🙂. Vy jste toho napsaly, že to nemůžu ani dočíst, jen koukám, že se tady už rodí🙂. Mně je od soboty taky nějak zle a večer jsem od šesti měla do půlnoci co 3 minuty tvrdé břicho. Výrazně to nebolelo, ale ani vana nepomohla. Pak jsem z toho byla tak zmordovaná, že se mi povedlo to zaspat a dneska sice tolik netvrdne, ale je mi nějak blbě, takže čekám, jestli to vydržím do zítřejší kontroly nebo budu muset dneska buď dopo k dr. nebo pak do nemocky....Tak uvidíme.
Takže hezký den, já jdu odpočívat, protože jsem, jak kdybych přeskládala kamion uhlí.
Dobre ranko dievcata... tak toto bola teda otrasna noc ☹ ked som nebola na zachode 10x tak ani raz.. 😠 😠 😠 cikat, cikat, cikat a stale dookola.. rano som si nastavila budik o 7:00 aby som sa mohla objednat na uzv.. dali mi termin v piatok o 8:45.. straaasne sa tesim..kedze potom este pojdem do poradne.. chcem sa este zucastnit poucenia o epiduralke ked uz tam budeme.. takze o celodennu zabavu v nemocke postarane.. ked prideme domov o 15stej budeme dobri 🙄
@defs ty ma strasis.. ze vcera som odpadla.. 😕 😕 😕 uz som si myslela ze naozaj 🙂 Mamilia este vecer pisala, ze si skusi zdiemnut a viac neviem.. rano som jej poslala sms ze co nove.. ale bud spinka, alebo sa chuda este trapi.. hned ako budem nieco vediet podam info..
@amrash fiiha.. tak to som rada, ze je vsetko ok.. my sme nastastie zase v normale.. uz od rana citim ako sa spokojne mrvka.. takze som kludna ako anglican 😀

@xxx.klarka nepřeháněj to s počítáním kalorií!