Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dobré ráno, taky čekám nedočkavá na zprávy o "mamilia" ... 😨
Mně už je naštěstí dobře, křeče přešly už včera večer, takže jsem se celkem i vyspala... Ale co to teda bylo, netuším.. Zítra si semnou Dr užije, tam budu sedět tak 3 hodiny než se vykecám a na všechno poptám 😀
Musím si to napsat na papírek, ať nic nezapomenu.. 😉
Jinak včera jsem teda nebyla ničeho schopná, Drahouš se o mě sice krásně postaral, uvařil večeři, vařil čajíčky i sliz 😀 ..ale bordel už zůstal na mě, tak se do toho pomalu pouštím 🙂 A čeká mě dnes i žehlení 😝 jak já to nenávidím 😀
@kohutovci U zubaře se mi taky podařilo skoro omdlít, rval mi zub zaživa, protože mi nefungovaly injekce, měla jsem zánět okostice... 😝
Ale počítám, že u porodu hraje roli taky adrenalin 😉 Jedině, že bys měla fakt dloouhý porod a byla už vyčerpaná, ....ale to nám tady přece nehrozí 🙂 😅
Dobré ráno,tak mě včera večer chytla bbolest hlavy,docela mazec,pak mě mimčo tlačilo na žaludek,takže mě do toho bolel i žaludek,takže super a když už jsem chtěla spát,tak jsem nemohla vbec usnout a celou noc jsem se tak nějak budila a přvalovala,takže jsem Ko a nevvim jestli si nepůjdu lehnout.Ale jak to tak čtu tak nejsem jediná kdo měl bllbou noc.
Včera jsem ještě zareistrovala,že se bavíte o britách,nám jedna leží ve špajzu 😅 V bytě jsme jí používali pořád,tam se ta voda nedala totiž pít,ale tady máme dobrou vodu,(já skoro nic jiného nepiju než vodu z vodovodu 😀 ).No takže konvice nám leží nevyužitá.Ale je to super věc!!!
@kohutovci jsi hodná,že nás ak informuješ o mamilie,myslim na ní a doufám,že už má prcka u sebe.
@krakorka Ty určitě nebyly z nějaké námahy, předevčírem jsem tu měla bráchu, takže se jen sedělo a vykládalo, žádné úklidy, a včera jen co jsem rychle pourovnávala, než přišly kámošky,...ale i tak, břicho bolelo už od rána.
Ale jako samozřejmě nebudu nic přehánět, jen zase takový ten "běžný denní úklid" 😀 Tak si kolikrát říkám, jak jsem to zvládala, když jsem chodila do práce? 😀
Vidím jinak, že můžu být ráda, že zatím aspoň noci mám celkem klidné a daří se mi spát..to jsem asi jedna z mála. Ale to samé jsem si říkala u těch křečí (bolestí spodku), ..tak už radši držím hu.bu, abych si to taky nepřivolala 😅
@petpop no nemuselo to být z toho,ale může se to z toho rozjet znovu 😅 to člověk nikdy neví,je ale pravdou,že mě dost problémy třetího trimestru zaskočili,vůbec jsem nepočítala,že mě to nemine 😅 S dcerou mě každej strašil,ale bylo to v pohodě a te´d si přijdu jak důchdce a invalida v jednom. 😅
@kohutovci... no tak co se týče zubaře..... tak to na mě jdou mrákoty, jen když slyším vrtačku 🤐 .Už jsem tady psala jednou, že raději půjdu rodit .... než k zubaři a to mi vždy jen vrtal, prostě porod je pro mě procházka růžovou zahradou oproti zubaři a navíc se těšíš na miminko.... to je ta nejkrásnější odměna.... tu když potom držíš v náručí, tak už o ničem jiným nevíš 😉 , tak buď v klidu 🙂 😉
@krakorka mám to naprosto stejně, u předchozích těhu nic... a te´d, když lezu z postele...vůbec se otočit z jednoho boku na druhej, vystupovat z auta......invalida hadra 😀.... možná by mě i důchodce litoval 😀 ... vůbec to nechápu..... ale hodně říkají, že je to tím, že už je to tělo celé povolené,hlavně tam dole ty vazy atd.... tak je to asi tím, ale v tom případě nechápu, proč to mají i holky,který jsou těhu poprvé a jsou ještě pevné jak skála 😀 ... holt příroda je příroda..... asi ví, co dělá 🙂
@krakorka No mě to teda zaskakuje taky. Všichni mi sice říkali, že ten konec je nejhorší, že je člověk už jak slon, těžký, nemotorný, opuchlý, ...ale nikdo už mi neřekl, že mě bude pernamentně něco bolet, něco někde píchat, ..no jak píšete s @defs, že se budu cítit jak invalid 😝
Tak přemýšlím, kolik z těch 9 (10) měsíců pro mě má být krásných? 😅 První 4 byly stres, ..no pak možná 2 celkem klid, a ty poslední, ..no to už nemusím popisovat.
Ale ne, být těhu je fakt krása, ono mě to i baví, a miluju svoje bříško, ..bude se mi po něm ještě stýskat 😵
@silente ať se v poradně dozvíš jen pozitivní zprávy!!
@defs jo tak já jsem si právě i říkala,že jako 4 roky jak jsou na ženské znát,že to prostě je i tím jak člověk stárne a že jak jsi psala u vícerodiček je to povolené,ale když tady čtu kolik prvorodiček je na tom stejně!Ale myslim si,že za to může i hodně toto proměnlivé počasí a žádná zima!!!Působí to jak na náš tlak tak na celý organismus.
Půjdu si udělat sváču,dnes jsem snídala jen jednu housku,tak už začínám mít docela hlad.
@petpop jé tak o tom jsem přemýšlela taky a teda u mě jestli byl krásný jeden měsíc tak je to moc a to jsem si myslela jak si todle těhu neužiju a nevychutnám,když je to pravděpodobně moje poslední těhu 😅 Tak si ho vychutnávám,ale spíš z té negativní stránky. 😅
Ale i tak nosím pod srdcem poklad,na který nedám dopustit!!! 😵 😵
Dobré ráno, dámy.
Tak já jsem vás nějak průběžně četla, ale neměla jsem nějak sílu psát. Já mám vypravý už skoro všechno na miminko do 6 měsíců, včera jsem žehlila (což je u mě fakt co říct, bo já nežehlím) - seděla jsem u toho a stejně jsem asi po hodině myslela, že se mi to břicho utrhne... Mám to už i roztříděný v komodě, vyprala jsem potah na autosedačku, do ní připravila manželovi oblečení pro miminko na cestu domů, kufr mám už taky snad kompletní kromě tlustých ponožek - takže už můžu být asi v klídku, kdyby cokoliv, aspoň jsem zabalená 😉
Jen teda řeším, jestli mám pořizovat nový fusak do kočárku, mám Lodger, je krásný a praktický, ale spíš do sporťáku. Matouš se narodil v dubnu a to bylo krásně, takže jsem fusak do autosedačky nemusela řešit, teď bych asi chtěla do té autosedačky, abych miminko nemusela navlíkat. Chjo to je dilemno...
a koukám, že už se tu rodí, tak držím @mamilia palce, ať to zvládne a ať už to má brzy za sebou (jestli teda ještě nemá).
s tím druhým těhu to mám taky tak. v prvním jsem pomalu ani nevěděla, že jsem těhotná a teď si připadám jako invalida už někdy od 15.tt. Ale zase když tu čtu problémy ostatních, tak jsem na tom zase dobře - neotvírám se, nemám posly (resp. výjimečně) a nemusím ležet. A že mě bolí záda, pánev, kyčle apod - nj, to je holt úděl těhotenství, jen u toho prvního jsem tohle pociťovala až někdy po 30. tt a teď už mnohem dřív.
@mell ahojky, taky už mám nachystanou autosedačku s věcičkama do porodnice.Mám půjčený fusak do autosedačky od švagrové, s tím, že jsme si chtěli koupit novej- spíš mm, ale uvažuji, že asi nepoužiju ani ten švagrové, protože , když jsem to zkoušela.... fusak, zimní overal, oblečení, mimi.... tak se snad ani do té autosedačky nevleze, je tam taková ta podpěra hlavičky a s tím vším, se tam to mimi nemá opravdu nárok vtěsnat, tak asi pojedem z porodnice jen v overalku a takovou tu španělskou teplou dekou, myslím, že to bude dostačující.... no a potom už bude březen-snasd teplo, tak myslím, že pro nás bude fusak zbytečnej, když je teplounkej overal a navíc v autosedačce se bude určitě jen přecupitávat z auta do teplých prostor a naopak, tak co myslíš.... ? 😉
@mell Zanedlouho se nam to tady rozjede. Prvni bude teda mamilia, pak pocitam suzamen a petrusew ma taky naplanovany cisar jeste na leden, ne? 🙂 A pak uz to vezmem "(skoro) jednim vrzem my-zbytek 😀
Jinak ja uz taky vyprala i posledni varku darecku (oblecku), dneska dozehlim, ..zas je toho nejak moc 😝
"Oblecu" kolibku a kosicek, vcera jsem jeste dokoupila ten olivovy olej... a uz bych mela fakt rodit, ..jinak me furt jeste napada neco, co bych "nutne" potrebovala 😀
holky, berme to v klidu, co bude chybět se dokoupí- základ pro mimčo máme každá a máme určitě šikovné tatínky, co by pro nása miminka neudělali....né 🙂 😉 😀
@mell tak my máme do autosedačky tento fusak http://www.malvik.cz/Doplnky-autosedacky/fusaky... akorát kupovaný už na první dítko.Řekla bych,že stačil a bude stačit.Dceru jsem do něj dávala ve flesový kombinézce a na to ještě deku.Teď jsem si koupila ale teplejší deku,tak uvidim jak hodně využijem,záleží podle teplot.Do kočárku mám fusak ještě po mě 😅 😀 😀
Nám akorát snad chybí už jen tady dolu postýlka a nachystat jí a bude to komplet,ale to bude tento týden.No a pak líh na pupíček,popřípadě odsávačka a váha,ale to snad dokoupí dyžtak manža a nebo pak cestou z porodky.
Teda jako ahoj holky....Já su dneska nějaká těhotná.....Taky máte u toho tak velký břicho?...já jsem si myslela,že to budu nosit v kapse a ono prdlajs...to jsou věci.... 😲 😲 😲
@petpop pro mimi,ale nechávám to až podle toho jak nám půjde kojo,protože poprvý nešlo a náše první dny bylo peklo!!!U koja nikdy nevíš kolik tohoomrňous vysosne,takže jsem byla rozhodnutá hned,že j pořídíme a teď až podle toho koojení.
@defs jo jo,rovná 100přes pupík a do toho ještě už mám po sváče a teď se cpu pomelem 😉 🙂

@defs mne sa podarilo 4x omdliet u zubara..ked mi vrtal zub bez umrtvenia.. ked mi beru krv..nieraz musia otvarat okna.. lebo uz chytam farby 😒 bojim sa, ze budem kolabovat aj pri porode.. no vsetcia ma ubezpecuju, ze tam sa mi to urcite nestane.. no snad nie.. svokru vraj pri porode kriesili 😖