icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
8. jan 2012

@xxx.klarka nepřeháněj to s počítáním kalorií!

defs
8. jan 2012

@petrusew no téda, Ty se máš!!! 😉 Po té konvici jsem pokukovala už v 18 letech....ale dodnes ji nemám, pořád jsou korunky přednostnější někde jinde, odrazují mě ty náhradní filtry, to je taky darda. Mám pocit, že mi kdysi říka lprodejce, že se mění poměrně často.....podle vody, ale vodička je to OK.Čaj má úplně jinou barvu jak když je voda rovnou z kohoutku- teda aspoň tomu tak bylo v Brně, tady v Moravským krasu máme dobrou vodu 😉 . Doma piju ob. vodu z kohoutku.... minule jsem byla s kámoškou na kávě, dostala jsem k ní vodu....ale to byl hnus... se nedalo požít....., tak jsem ji ani nevypila

petrusew
8. jan 2012

@defs Já jsem ji měla slíbenou k narozeninám od Martina(manžela). Tchýňka ji dostala letos k vánocům a byl tam i kupon, tak mi ji tchán objednal taky, protože jsem o ní snila už hoooodně dlouho. U nás je ten rozdíl vody fakt citelně znát. dostala jsem ji i s náhradníma filtrama na půl roku 😵 U nás v pv máme vodu docela slušnou, ale strašně mi vadí ten chlór, já ho tam prostě cítím. Ale teď je to fakt paráda a zvlášť, když si vezmu, že tu vodu můžu používat i jako kojeneckou to je prostě bomba!

petra123456789
8. jan 2012

beraš aj magnezium na to tvrdnutie? ja si mám preventivne davat 2 krat za den.. a hlavičku má tak nizko že ked sme na ultrazvuku a merajú hlavičku tak si musim dat dost nizko nohavičky.. až tam má hlavičku

petpop
8. jan 2012

@petrusew Konvici mam taky a nedam na ni dopustit. Vodu z kohoutku jsem na nic nepouzila, uz ani nepamatuju, ..mozna na kvitka 🙂 Tchanovce Ti pomalu ale jiste zacinam zavidet 😀

petrusew
8. jan 2012

@petpop Oni jsou fakt senzační! Rozumíme si a mám je moc ráda.

defs
8. jan 2012

Když čtu jak jste s konvicí spokojené, tož na ni asi začnu taky znovu uvažovat 😉 .... třeba ji za pár let budu mít 😀 😀 😀

defs
8. jan 2012

@defs holky, co prosím vás máte za kočárky ???? já se nemůžu pořád rozhodnout ?

silente
8. jan 2012

@petrusew
@defs
- na tu konvici taky nedám dopustit, máme ji už spoustu let.
Filtry nakupuju vždy v sadě po 12 kusech, vždy jen mrknu na net, kde to je nejvýhodnější a dají se koupit fakt levně. Např. dnes tady:
http://nakupujte-vyhodne.cz/brita-maxtra-filtry...

silente
8. jan 2012

@defs - Inglesina Magnum. Velká, houpací ..... 😵

petpop
8. jan 2012

@defs Ja bych do ni urcite investovala. Jinak ja ji taky dostala od kamaradky, mam ji cca rok, ale jeste ani jednou me nenapadlo kouknout, kolik vlastne stoji? 😅
Jinak jeden filtr vetsinou kolem 150,-. V Cr asi podobne, co? Ja vzdy kupuju "akci" 3 za 300,-.

defs
8. jan 2012

@silente konvice jsou to krásný!! Tenhle kočárek jsem měla na malýho před 11 lety, vmá perfektní vlastnosti, ale abych řekla pravdu, nemají moc velký výběr v korbičkách..... látky nic moc, jinak bych ho brala hned

defs
8. jan 2012

@petpop tak to se dá. asi hned jak budou korunky navíc, tak hrnu pro ni.Nevíte jaká je dobrá ? Dnes už je druhů?

defs
8. jan 2012
kohutovci
8. jan 2012

@matulat aj mne velmi odlahlo.. este sa mi nestalo, ze som ju tak dlho necitila.. ani teraz vecer dokonca neni aktivna ako zvykne byt.. tak som spravila to co @nuna55 pisala, ze jej potriasli bruskom a zobudili tak malu.. funguje to.. zacala sa okamzite hybat.. mozno ma dnes lenivsi den..

petpop
8. jan 2012

@defs Krásná, a není ani tak drahá, kdyý si vezmeš, na jak dlouho ji budeš mít a jak často ji budeš používat 😉

kohutovci
8. jan 2012

Dievcata pisala mi Mamilia.. je na vzdycharni.. kontrakcie jej silneju ale neotvara sa.. zatial jej na otvaranie nic nedali.. sestricky su vraj mile.. dufa, ze sa to cez noc pohne a do rana sa maly narodi.. pisala som jej, ze na nu vsetky myslime.. odkazuje vam, ze ste velmi zlate 🙂
tak jej teda drzme palce, aby to do rana mala za sebou...

petpop
8. jan 2012

@kohutovci Fíha, takže je to tady 🙂 Mi PA říkala, že když odejde zátka, může být porod klidně až za týden, dva.. tak jsem si říkala, jestli ji to ještě nepřejde.. 🙂
No jak píšeš, snad to v noci postoupí, a zítra už budou 4 😉

siwinka1717
8. jan 2012

@huterika to iste potrebujeme od kocika my.mam stokke a myslim,ze sme urobili dobre

defs
8. jan 2012

@kohutovci jsi hodná, že nás tak informuješ, myslím na ni celej den, doufám, že to bude mít brzo za sebou a hlavně bude s mimouškem v pořádku 🙂 . Moc moc držímě palce 😉

kohutovci
8. jan 2012

@petpop no vidis.. mne zacala odchadzat pred par dnami a zostalo ticho.. 😉 a snad aspon dva tyzdne este vydrzime.. Mamilia uz mala dlho bolesti a vseliake komplikacie.. sak uz raz bola na par dni v nemocke.. pre nu ten porod bude fakt vykupenie..

kohutovci
8. jan 2012

@defs preto som od nej rychlo vydrankala cislo aby sme vedeli co s nou je.. a aj ona vedela, ze na nu myslime.. ved sme tu jedna partia.. v dobrom aj v zlom.. a vzajomna podpora nam velmi pomaha 😉 hlavne teraz ked sa blizime do finale.. 🙂

petja
8. jan 2012

@kohutovci takže ty jsi tady správce? 😀 Telefonní čísla k tobě,ju?

mareka
8. jan 2012

@silente jé to máte hezké, já mám 2.2 a to je brzy ale u nás je vždycky někdo narozený na někoho takže máme 2.2 mě, pak je 24.2 synovec, tak jsem zvědavá 😀

kohutovci
8. jan 2012

@petja tak zase vsetky nieee 😀 😀 dufam, ze si to informovanie a cisielka nejako medzi sebou porozdelujeme 😉 my s mamiliou sme si planovali spolocny pobyt v nemocke.. kedze obe rodime v tej istej a mali sme podobny termin.. ale ten jej chrustik je nejaky nedockavy 😀 😀 tak ked uz tam nemozme byt spolu.. aspon podavam spravy 😉

amrash
9. jan 2012

@kohutovci Dneska byl asi nejaky lenivejsi den - ja po telefonatu nakonec valila do porodnice na KTG - nechteli to nechat pres noc, kdyz jsem necitila pohyby. Ale dopadli jsme dobre - mimco je nejak pretocene, takze ho proto asi neni citit.

Pozdravuj rodicku, at ma brzy zdrave miminko u sebe a jsou oba v poradku!

defs
9. jan 2012

Dobré ráno mamulky 🙂 .
Večer jsem nějak odpadla, jsem se chtěla rozloučit a už jsem to nestihla, mě se spí tady v obýváku na sedačce líp jak v ložnici, tam jsem vzhůru v jednom kole a tady jsem dnes nebyla ani na záchodě....pravda asi jak stoupnu....tak to bude masakr..... 😀, k ránu jsem myslela, že budu muset, ale zaspala jsem to, malá je tam asi dobře otočená.

Copak naše mamilia....? Doufám, že už má drobečka a už se netrápí !!!!!! Jsem hrozně zvědavá, jak je na tom? Úplně s ní soucítím .....jakož to asi my všechny tady... posíláme pozdrav.... 🙂

paja83
9. jan 2012

@mamilia Tak to je super zpráva🙂

Přeji všem krásné ráno🙂. Vy jste toho napsaly, že to nemůžu ani dočíst, jen koukám, že se tady už rodí🙂. Mně je od soboty taky nějak zle a večer jsem od šesti měla do půlnoci co 3 minuty tvrdé břicho. Výrazně to nebolelo, ale ani vana nepomohla. Pak jsem z toho byla tak zmordovaná, že se mi povedlo to zaspat a dneska sice tolik netvrdne, ale je mi nějak blbě, takže čekám, jestli to vydržím do zítřejší kontroly nebo budu muset dneska buď dopo k dr. nebo pak do nemocky....Tak uvidíme.

Takže hezký den, já jdu odpočívat, protože jsem, jak kdybych přeskládala kamion uhlí.

kohutovci
9. jan 2012

Dobre ranko dievcata... tak toto bola teda otrasna noc ☹ ked som nebola na zachode 10x tak ani raz.. 😠 😠 😠 cikat, cikat, cikat a stale dookola.. rano som si nastavila budik o 7:00 aby som sa mohla objednat na uzv.. dali mi termin v piatok o 8:45.. straaasne sa tesim..kedze potom este pojdem do poradne.. chcem sa este zucastnit poucenia o epiduralke ked uz tam budeme.. takze o celodennu zabavu v nemocke postarane.. ked prideme domov o 15stej budeme dobri 🙄
@defs ty ma strasis.. ze vcera som odpadla.. 😕 😕 😕 uz som si myslela ze naozaj 🙂 Mamilia este vecer pisala, ze si skusi zdiemnut a viac neviem.. rano som jej poslala sms ze co nove.. ale bud spinka, alebo sa chuda este trapi.. hned ako budem nieco vediet podam info..
@amrash fiiha.. tak to som rada, ze je vsetko ok.. my sme nastastie zase v normale.. uz od rana citim ako sa spokojne mrvka.. takze som kludna ako anglican 😀

defs
9. jan 2012

@kohutovci jej, tak to jsem nechtěla... při porodu neodpadnu.... nebůj 😉 , to vás tady snad stihnu informovat, ale myslím, že tady budu jedna z posledních , co bude rodit, takže jsem v klidu 🙂