Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petra123456789 to si asi mne pisala..jj beriem magnezko dokonca 3krat denne plus infuzka..inak baby primar sa dnes vyjadril,ze ma mozno zajtra pustia..tak som zvedava..lebo dnes tiez drobatko podbrusko pocitujem..tak neviem ci len maly sa roztahuje..alebo sa nieco chysta pomalicky..ale snad sa len roztahuje🙂
Ahojky,
doufám,že už máme první mimi diskuze a oba jsou v pořádku,myslela sem na ně...
Dnes mám porodopis a teď dopo docela honičku,tak se zatim loučím,krásný den!
vdaka baby..inak prave sa tu skrucam..maly sa strasne hybe..a mne ide infuzka,este taku polhodku pojde..a z toho jeho tancovania mi taaak treba cikat,ze brutal..xixi
ahojte, citam ze mate kadejake bolesti tak to si gratulujem ze ja nic. (musim zaklopat...) keby som nemala brusko, tak ani neviem, aj to mam take malinke, ze sa cudujem ako sa tam ta mala chobotnicka zmesti. ono to musi byt chobotnicka, lebo ked zacne vystrajat, tak neverim ze ma iba iba 2 rucicky a 2 nozicky, lebo trci vsade 😵
@jancag no to je fajn 😉to vyzera ozaj nadejne 😉 v case,ked sa mi narodil mladsi,takto tusim po dvoch mesiacoch jednu maminku pustili domov,stacilo,ze dosiahla konkretny tyzden a mimi malo aj spravnu vahu,ked ju primar prepustal,vtipkoval,nie ze zajtra pridete 😉 a v den ked som odchadzala z porodnice sa jej narodilo babo 😉
vidim,ze vas znova kadeco morduje,u mna to vyzera az podozrivo dobre 😀 dnes som synatorovi definitivne zatrhla kociarik,urobili sme si fajnu turu na 2hodky,teraz uz spinka,tak robim cesnacku,nenormalne mi na chut prisla 😀 este naladujem pracku,mm pride rozoberie mi kocik,nech operiem aj to posledne,na co som nemala chut 😝 a sme nachystani 😉
a prve babo uz na svete? 😉
@furi2012 to dobre poznam 😀 uplne genialne reaguje sucasne naraz s chlapcami ked vystrajaju 😀 toto mi pekne dlho po porode bude chybat 😉
@defs no, já ten fusak dost postrádala i u Matouše, když už byl velkej. To mi přišlo lepší ho nenavlíkat a jen ho prdnout do toho fusaku, protože v bundě a čepici - a samo skoro všechno dětský oblečení má kapuce, byl v tom vajíčku pěkně narvanej. A i si myslím, že na to přecupitání do tepla je pak lepší ten fusak, bo ho prostě vevnitř jen rozepnu a nemusím miminko vyndavat a složitě svlékat.
Tak právě přemýšlím o tom Emitexu combi 3v1, kde se dá ten spodek odepnout a dobře se vejde do vajíčka i do hluboké korbičky 😉 A mám trošku strach, že zima přijde až třeba v tom únoru...
@krakorka já mám právě takový blbý dilema, jenom vyloženě do autosedačky se mi za takový prachy kupovat nechce - i když teda tenhle je celkem levnej. Jsem si říkala, že už bych si prostě připlatila a koupila ten Emitex.
@paja83 To potom ale vyléváš i ten sliz, ne? A ten je přece nejdůležitější. Nebo Ti zůstanou jen oslizlá ty semínka a voda čistá? Já to 10 minut vařím, pak nechám 10 minut odstát, a už je to tak husté, že bych z toho semínka musela vybírat po jednom.. Tak půlku várky dávám do čaje, a druhou do jogurtu 😉
ahojte,tak vcera vecer mi strasne tvrdlo brusko,do polnoci som nemohla spat,a ta bolest v podbrusku,mm ma uz chcel zaviest na pohotovost,ked videl ako zatinam zuby,ked som citila tlaky,ale nastastie som potom zaspala a dnes to je uz v ramci normy
Tak jsem pöobědvala,teď bych si dala čokoládu,ale nemáme 😠 tak tu přemýšlím čím tu chuť přeplácnu. 😅
@jancag to je fajn,určo tě pustí!!!Držím palce.
@tunylyk taky se chystám naládovat pračku a musím i myčku.To je takovej nepřetržitej kolotoč mi přijde.Praní,žehlení,mytí nádobí.....
Už to tu vypadalo,že bude svítit sluníčko a prd z toho,je tu zas tma ,to se člověku fakt nechce nic dělat.
@veronika9686 Měla jsem to samé,úplně, ale asi jsou to jen poslíčky.
@paja83 asi ano,ked dnes je to celkom ok,sice mi na chvilu stvrdne brusko,obcas ma pichne,ale to je v porovnani s vecerom ok
@mell no vidíš.... to je pravda s tím oblíkáním,a když to tak čtu-ten odepínací emitex jsme kupovali,takže to mám vyřešený hned 2x .Švagrová má po malé taky emitex- červenej, ve vnitř šedej flees, měla by jsi zájem, aby jsi ho nemusela kupovat za ty hrozný prachy....mě nadala, že jsme kupovali novej, ale vůbec jsem netušila, že s malou už ho nebude potřebovat, má teprve 2 roky, ale pravda, švagrová na vycházky moc není, buď sedí doma a nebo jede autemna nákup.... to já jsem si kočárek užila hojně.....
Mám se jí zeptat na cenu ?
@krakorka mna to celkom bavi 😀 asi som sisi ale zehlenie uplne najviac 😀 akurat teraz dlho nevydrzim,inak uzasny relax,pustim si nejaku fajnovu muzicku jaaaj 🙂 a tu slniecko svietilo,ale uz sa zas zatiahlo,mozno aj zasnezi
@jancag kamoskin mal 2200g ked sa narodil a nebol v inkubatore,moj paradoxne takmer 3kg a inkubator potreboval,no kvoli inym tazkostiam,to som vtedy bola rada,ze rodim v SN,par dni po porode som uz bola prelozena k malemu na oddelenie.Drzim palceky,nech este chvilu v brusku pobudne 😉

...Dávám si na svačinu lahodný sliz ze lněného semínka 😝 😀 😀
Ale jako fakt už jsem si za těch pár dní i zvykla ..což rozhodně neplatí o tom, že by mi to i chutnalo 😀