icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

matulat
10. jan 2012

@petpop aha tak to som si nejak zle precitala, mas uplnu pravdu je divne ako mozu vediet kolko bude mimco vazit...asi maju nejak lepsie vyvinute vizionarske schopnosti.pOzru ti do oci na brusko a vedia odhadnut vsetko... zelam ti aby vsetko dopadlo na vybornu. hlavne aby dieta prislo na svet ked to bude ono chciet, vela som pocula o vyvolavackach ze je to pre dieta riadny stres, zrazu ho nieco vytlaca z miest KDE MU JE DOBRE, TEPLO A POCUJE TLKOT SRDIECKA...

matulat
10. jan 2012

@petpop ja sa ani budit nemusim, mna budi nase bejby, tak to je uz moj zauzivany kolotoc idem na wc, lahnem a pokusam sa zaspat, ked nepomoze, napijem sa a to zase musim na wc, ked ani to nezabrie a na viecka spanok neprichadza tak zbehnem do kuchyne a nieco zjem... potom sa mi takmer vzdy podari zaspat. poslednu dobu si nosim jedlo k posteli aby som nemusela po celom dome behat

petpop
10. jan 2012

@kristinaanna No jasne, uz dlouho, a pekne vyraznou, pod pupkem i nad pupkem 🙂

kristinaanna
10. jan 2012

tak by som povedala že sa môžeš držať toho prvého termínu 😉

loretana
10. jan 2012

ahoj holky, chci se zeptat, jak to vypadá, když odejde zátka? Já už pár dní mám silnější vodnatější výtok - čirý nebo bělavý, úplně jsem znejistěla, jsetli jsem se trochu nepočůrala, ale ne🙂🙂 myslíte, že by to mohla být zátka? nebo je to normální a nic to není?

nuna55
10. jan 2012

@amrash 140/100 ale traz liekmi mi ho sklepali 130/90 ale dnes som mala 120/70 tak sa vytešujem 🙂

danusskaaa
10. jan 2012

Ahojte baby mate uz zbalenu tasku do porodnice??? ja este nie a moj drahy uz stresuje, ze co ak sa nieco stane, mala by som to uz nabalit, alebo je este skoro? ved este ani plienky, vlhcene utierky ani vlozky nemam... asi sa pojde na nakup

nuna55
10. jan 2012

@loretana to bude asi len výtok ja mam tiez taky a niekedy mam pocit že som si cvrkla ale hlinova zatka ma že vraj ružovkastu alebo hnedastu farbu

nuna55
10. jan 2012

@danusskaaa jasne mam ved clovek nikdy nevie kedy to pride 😀

veronika9686
10. jan 2012

@danusskaaa aj ja ju uz mam zbalenu,mas najvyssi cas

lucalf
10. jan 2012

@loretana Ahoj, v předporodním kurzu nám říkali, že odtok určitého množství čiré tekutiny (cca lžíce) ke konci těhotenství může být jedna z nejasných známek blížícího se porodu. PA vysvětlovala, že když ležíš a potom vstaneš, tak toho vyteče víc najednou a spíš než s odchodem zátky (která má barvu od narůžovělé až po nahnědlou a hlenovou konzistenci) si to můžeš zaměnit s odtokem vody, ale je toho méně. Nemají to všechny ženy a je to tekutina, kterou vylučuje poševní sliznice v rámci hormonálních změn před porodem. Snad ti to pomohlo 😒

oluska88
10. jan 2012

@petrusew snazim sa co najviac oddychovat.Len to obskakovanie by som brala.co moze,to mi manzel pomoze.

rossalinda
10. jan 2012

pomoc idem rodit nasli mi nador na mozgu. hrozne sa bojim o baby ma nieco CES 2200 g tvrdia. mi ze bude ok

petrusew
10. jan 2012

@danusskaaa už mám 🙂
@oluska88 Obskakování je fain, co? Já to taky ráda, ale jen chvilku, pak mi leze na nezrvy, že nejsem schopná se o sebe postarat sama 😅

oluska88
10. jan 2012

@matulat tak snazim sa to zvladat ako sa len da,ale aj ja mam z tym prblem.neni to ibohvieaka poloha.zle sa tak lezi a mala velmi tlaci.co uz.musime to dako vydrzat.Len aby bolo vsetko v poriadku.dr mi kazal,ze ak sa mi nieco nebude zdat alebo sa budem zle citit zle mam ist do nemocnici.dufam,ze sa to zaobide bez toho.Drzim aj tebe palce,aby si to vydrzala.

oluska88
10. jan 2012

@petrusew presne tak,aleto neni ono,aj ked muz uprace alebo odlozi riady,tak sa len vypytuje kde co je a mu poviem nech to da kde chce a ja potom hladam.ale vacsinou je s malym,varit nevari.to musim ja.ale pomaha mi dost uz vyse mesiaca.bo som bola v nemocnici z kolenom.vyskocilo mi,tak som chodila z ortezou a barlami,takze pomaha dost.som mu za to vdacna.

petrusew
10. jan 2012

@oluska88 já vždycky říkám, že něco zlé je pro něco dobré. Aspoň si naši pánové uvědomí, co všechno musíme doma zastat a že to není jenom tak 😉

andryskam
10. jan 2012

@rossalinda Cože? 😢

petrusew
10. jan 2012

@rossalinda budem držet palečky, ať je všechno v pořádku a ty ať se brzo uzdravíš!

veronika9686
10. jan 2012

@rossalinda cozze???to snad nie,drzim vam obo pasticky ,nech vsetko dobre dopadne 🙂

petpop
10. jan 2012

@rossalinda Cooo? Bude dobre, vubec si nepripoustej nic jineho, ze by snad dobre byt nemelo!!!

andryskam
10. jan 2012

@rossalinda Samozřejmě taky držím palečky ať všechno dobře dopadne 😉

petpop
10. jan 2012

Holky nema tu nekdo kontakt na @kohutovci a @kokorunecka, facebook nebo telefon?
Vim, ze ony na sebe mely, ale to je nam ted prd platne.. a ani jedna se neozyva ☹

petrusew
10. jan 2012

No nic holky, jdu popřát krásnou dobrou noc a pokud možno klidnou. nevím, kdy se budu moct ozvat, zítra vracím služební PC, snad mm zvládne nainstalovat druhý pevný pc a internet.

matulat
10. jan 2012

@rossalinda coze, normalne mi az zle prislo. drzte sa, neboj bude to dobre.... posielam pozitivnu energiu

defs
10. jan 2012

@petpop to takhle kontrolují i angličanky ? Nebo jenom cizince ? Je to dost malá péče mi přijde, na to, jak je tam vše .. co se týče zdravotnictví drahé... pokud se nepletu ?

amrash
10. jan 2012

@danusskaaa Tak tasku mam sbalenou i ja - jistota je jistota. Minule se mi to vyplatilo, kdyz jsem jela necekane pred terminem 🙂
@nuna55 Ja mela 145/95 ale spis to bylo blbou konstelaci. V patek jdu na premereni.

@rossalinda Proboha, tak at jste oba i s miminkem v poradku! Verim, ze vse se brzy v dobre obrati!!!

kohutovci
10. jan 2012

@nuna55 @petpop ahojte kocky.. som tu.. som oki.. dnes som mala strasne vybavovacky ohladom materskej a dobrovolneho poistenia.. hrozilo, ze si ho nemozem uplatnit a prisli by sme tak o vsetky nasporene peniaze.. no nakoniec sa podarilo vybavit.. doktorka musela kompletne prepisovat papiere, zamestnavatel.. socialka.. no proste katastroooofa.. dosli sme domov vecer a nevedela som ci sa tesit, ci plakat.. v kazdom pripade sme z toho boli vycerpani jak psi ☹
kokorunecka sa doobeda zabyvala.. ze jej dali tisic liekov a nadavala na tetu co ma zabezpecit net, ze sa niekam odtafarila... mam vas pozdravit vsetky a, ze robi vsetko preto aby mala cim skor net.. 😉 😀 😀
mamilia pisala doobeda, ze ma zle vysledky z monitoru.. o jednej jej robili zatazovi test.. pichli jej oxitocin a sledovali ako bude reagovat babo na stahy maternice. ak zle ukoncia teho ak dobre.. neukoncia.. odvtedy o nej nemam spravy.. zajtra rano jej napisem co nove.. teraz ju uz nebudem rusit 😝

kohutovci
10. jan 2012

@rossalinda to je naozaj hrozna sprava.. ale ako sa vravi.. ziadna kasa sa neje horuca.. urcite bude vsetko dobre.. hlavne skus mysliet pozitivne.. caka ta velmi narocne obdobie, ale musis byt silna.. velmi ti drzim palceky..

petpop
10. jan 2012

@defs Tohle je bezna tehotenska pece pro vsechny.. Ona jako neni uplne spatna, jde spis o to, ze jsou tady jen dva UTZ ve 12 a 20 tydnu, coz by urcite pasoval aspon jeden vice na uplnem zacatku tehu, a jeden,dva ke konci.
A druha vec je uplna absence vnitrnich vysetreni. Ale to ti vysvetli tak, ze i kdyby mi dneska rekli, ze jsem zavrena na 100 zapadu, za par hodin muze byt vse jinak, takze je to zbytecne.. 😒 JInak krevni testy, testy bilkovin atd. z moci, mereni tlaku, vazeni, a prohmat briska delaji vzdycky, a je fakt, ze pokud se memu Dr cokoli nezda, hned posila vzorky do laboratore, a kdyby se mu neco nezdalo s malym, verim, ze by to taky nenechal jen tak..
Celkove me tehotenstvim provadi muj Dr a PA, a Dr mam skveleho, jen ta PA to bere vsechno na jedno brdo jak na bezicim pase.. 😖