icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

defs
10. jan 2012

@rossalinda miminko je a bude určitě v pořádku, hlavně se soustřeď na sebe a bud co nejvíce v klidu.... vše bude dobré 😉

petpop
10. jan 2012

@kohutovci No ahoooj 😉 Dobre, ze ses ozvala, uz jsem mela strach, co se se vsemi deje.
Dobre ze jste teda nakonec vse vyridili. Tve vycerpani uplne chapu. Ja byla ve meste 3 hodiny, u Dr, mensi nakupy a s Drahym na obede, a myslela jsem, ze vypustim dusi, jak me to unavilo ☹
Tak kokorunecce se asi nakonec nepodarilo dneska dostat na net ☹ a mamilia....doufam, ze uz to ma za sebou, ze ji nenechali se trapit, a udelali ji toho cisare. 😔

defs
10. jan 2012

@petpop aha, děkuji za pěkný vysvětlení, s tímhle jsem se nesetkala, tak jsem nevěděla, jak to tam funguje.Teď aspoň vím 🙂 . Hlavně si myslím, že kdyby něco nebylo v pořádku poznáš to v první řadě Ty sama 😉 .
Tak Ty bolesti,co jsi měla,patří asi k tomu, že se Timalej tak krásně hnízdí do pánve, to je asi to roztahování, jak jsme tady už psaly. Tak hlavně, že jste oba v pořádku 🙂

defs
10. jan 2012

tak je to přesně na hodinu, když jsem před 11 lety porodila Tomika 🙂... je mi z toho smutno, jak to letí.

kohutovci
10. jan 2012

@petpop aj ja som rada, ze sme vybavili... bolo mi fakt vseliako.. vsade podomna pchali stolicku co ma brucho kazdu chvilu bolelo.. a pri pomysleni, ze sme vyse dvoch rokov sporili a vsetko by nam to prepadlo som mala fakt vseliake stavy.. ale vsade boli ochotne, mile zienky a dokazali papierove zazraky 😉 musime im pekne doniest nejake cokosky, kavicky a tak.. zasluzia si fakt moc moc..
dufam, ze kocky kokorunecka, mamilia a rossalinda budu coskoro oki.. a uz nikto nebude mat problemy a komplikacie..

petpop
10. jan 2012

@defs Taky že jo, spoléhám hlavně sama na sebe, na své pocity a intuici 😉 Jinak chodim jak kačka už nejméně měsíc, takže počítám, že malý už je dost dole delší dobu 🙂 A ty prosímtě nemáš proč smutnit 😉 Ne nadarmo se říká, že na dětech člověk nejlépe vidí, jak čas letí-ale to je přece život 😉

defs
10. jan 2012

@petpop jj, jen si už teď uvědomuji, že s malou to uteče ještě rychleji a člověk si to ani nestihne užít, jak by chtěl. Jinak jsem samozřejmě šťastná, že Tomik je zdravej, čilej kluk. Mám všechny děti v zimě...Míša je prosinec, mladej leden a malá bude únor..... pěkně to vyšlo 🙂

petpop
10. jan 2012

@defs Jéé, no tak to jo, takhle hezky po sobě 🙂 To budete mit doma 3 mesice po sobe pekne veselo, jedny narozeniny za druhymi 🙂 Ja se tesim, ze maly bude blizko me, a budeme slavit spolu 🙂
A pro by sis malou neuzila? Prave proto, ze uz mas deti starsi, muzes si uzivat dosyta 🙂

defs
10. jan 2012

Holky, jdu na kutě, jsem utahaná jako pes. Ráno jsem hned převlékla ložní, vyžehlila tu hromadu plen, potom jsem vysála, přijel mm- kterýmu je celej den blbě, potom jsme jeli do Brna koupi malýmu dárek, tam jsme dali v Olympii kafčo a utahaná šupaj domů,kde jsme čekali babičku- přišla přát, no a nachystat pohoštění, teď jsem douklízela a jdu chrupkat... dneska asi usnu v klidu a snad na celou noc 😉 . Tak vám všem příjemné a klidné spaní a zítra pá.

DOBROU NOCENKU 🙂

oluska88
10. jan 2012

@petrusew presne tak,moja rec.aspon vedia,ze to nieje len tak

defs
10. jan 2012

@petpop ..No užívat si budu mít čas...to ano, ale ono to letí rychleji a rychleji, když je těch dětí víc, ale budu si vychutnávat každou sekundu 🙂 . Malej se už teď těší, jak bude vozit.... mám strach, že se k malé ani nedostanu 😉 . když byla moje neteř mimi- teď má 2 roky....malej se od ní nehnul a blbne s ní i dnes a strašně se jí řehní, když je s ní.. jsem ráda, že se na tu naši malou těší a má vztah k dětem.... že to ještě není tak velkej puberťák.. i když puberta už začíný vystrkovat růžky... 😉 . Tak já hrnu... dobrou 🙂

petpop
10. jan 2012

@defs Dobrou, dobrou, ...a jeste jsem zapomela: Synátorovi teda všechno nejlepší, ještě to stíhám na správné datum 🙂 Hlavně zdravíčko!

Taky utíkám, dobrou noc babulky 🙂

defs
10. jan 2012

Děěěkujiiiii, mooooc, vyřídím 😉

suzamen
10. jan 2012

@defs gratulka mladýmu k narozeninám 🙂

Držte mi zítra palce...čeká nás poslední kontrola a dneska mi zas odešlo trošku zátky tak snad mě ještě pustí na chvilku domů 🙂

matulat
10. jan 2012

@kohutovci ahoj mozem sa spytat v com bol problem, ja som si paltila DNP tak dufam ze mi materska vyjde

veronika9686
11. jan 2012

@suzamen ahoj,tak nech ti vsetko dobre dopadne

veronika9686
11. jan 2012

ja sa od 5trapim,boli ma prava cast brucha,akoby mi bolest vzstrelovala z jedneho miesta a sirila sa po brusku,cjvilu klud a potom znova,a zaroven citim krize,neviem co to moze byt.

deenakee
11. jan 2012

Ahojky.
Moc sem nechodím, páč už s m,alým to prostě nestíhám. Ale chtěla jsem se zeptat, zda už někdo porodil, popř. jaké mimi už jsou v diskuzi...
Já jsem měla rodit 9 ale teraz mi zjistili málo plodovky. Jinak naštěstí vše o.k. Ale vypadá to na dřívější porod. Mimi je naskládané v pánvi a když není moc plodové vody děloha ho prý talčí dolů. Dnes v noci jsem asi měla i poslíčky.... Takže už si těhulování asi moc neužiju....Tak by mě zajímalo, zda už někdo porodil a jak byla velká miminka...

deenakee
11. jan 2012

Veru. Držím palce ať je to o.k. Snad ti malé přilehlo len nějaký nerv... Někdy pomáhá si trochu procvičit kyčelní klouby...a záda... držím palce

paja83
11. jan 2012

@deenakee Zatím nikdo neporodil, všechny dopékáme, i když máme už jednu adeptku, která to má možná za sebou.

Všem přeji hezké ráno🙂. Dneska svítil v noci Měsíc tak, že jsem nemohla skoro vůbec spát...grr 😠

veronika9686
11. jan 2012

@deenakee dakujem,uvidim,pockam chvilu,skusim horucu sprchu a ak to nezaberie,zavolam dr.ci mozem prist,ale dufam,ze to po tej sprche prejde

krakorka
11. jan 2012

ahojky,
@rossalinda jejda,co to čtu,bu´d v klidu a mysli pozitivně,nakonec bude vše v pořádku jak s tebou tak s mimčem

@veronika9686 už jsi dala teplou sprchu?Přešlo to?Nebo frčíte k dr?

@kohutovci dík za zprávičky,mamilla si to tedy pěkně ,,užívá,,chuděra,doufám,že jí nenechají trápit popřípadě,že má miminko už u sebe a kokorunecka se sem doufá,už brzy přihláásí sama.

@defs jé tak to máš dětičky hezky za sebou,to je fakt jedna oslava za druhou a do toho ještě Vánoce 😀 Takovej slavící maraton. 😵

@suzamen myslíme na tebe a držíme pěstě!

Já jsem měla po dvou dnech docela dobrou noc,akorát večer jsem se nemohla uvelebit,ať jsem si lehla jak jsem si lehla,tak bu´d se to nelíbilo mimouškovi a nebo mě z toho bolello břicho.Už aby byl zítřek a já jsem věděla na čem jsem.

silente
11. jan 2012

Holčinky, jak tu furt řešíme ty kontakty apod., mrk:
http://www.facebook.com/groups/188914824540588/
Stačí zažádat 😉
Skupina je to uzavřená, je vidět pouze členy, ale ne příspěvky 🙂

minerva
11. jan 2012

Ahoj holky, nejste tu některá s mimčem koncem pánevním?

jancag
11. jan 2012

@suzamen drzim prsty..🙂)

silente
11. jan 2012

@rossalinda - ??? 😕

jancag
11. jan 2012

a rossalinda je snad ok aj s babom...
ja som dnes nemohla spat....som sa prevalovala a prevalovala a na wc chodila...mama sa zo mna smiala ze ci sa mi v nemocnici lepsie spalo🙂

xxx.klarka
11. jan 2012

dobrá ráno 🙂

jahmara
11. jan 2012

ahojte kocky,
ja som tiez februarova oficialne, ale vyzera to, ze budem rodit kazdu chvilu.... nemam nejake problemy, ale gynda po vcerajsej kontrole skonstatovala, ze vsetko je nachystane a podvecer mi zacala odchadzat hlienova zatka, tak cakam s nachystanou kabelou co sa bude diat dalej.... prvy porod mi vyvolavali, tak snad budem tentokrat vediet, ze uz treba ist...🙂 napadlo ma, ze este nemam doriesenu pupocnikovu krv a nejako vaham ci tu zmluvu do Eurocordu poslat alebo nie. Pri prvom syncekovi som si dala odobrat a niekde som tusim citala, ze v pripade potreby sa da pouzit aj surodenecka... neviete o tom nahodou niektora nieco? stale riesim ci je to zbytocne alebo nie.... platit len tak do vzduchu mi pride zbytocne, aj ked clovek nikdy nevie co sa moze stat.

matulat
11. jan 2012

@deenakee ahoj zatial neviem o nikom kto by porodil. Ale velmi ma zaujal tvoj stav, ako ti zistili ze mas malo plodovej vody??? prisla s na to sama, spozorovala si to, alebo klasika pri vysetreni. Dakujem za odpoved