Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nuna55 ved aj som z toho soknuta bola,lebo su dni ked meliem jedno cez druhe a obcas sa poriadne naladujem az vecer,ked chlapci spia 😀 ale mne sa to po porode vrati,ked nenabehnem na pravidelne papanie,to uz poznam,ja som pocas samotnych tehu pribrala vzdy malo tak 7-8kg,no pocas dojcenia vdaka nepravidelnej strave sa nejake kilecka nalepili,teraz som vsak odhodlana papat hlavne pravidelne 😀
jaaaj provokujete so sexikom?Ja by som si aj dala povedat,no mm pred chvilou odfrcal a snad sa v piatok vrati 😉 inak neviem,co je na tom pravdy,ale minule som kdesi citala,ze zienky,ktore cakaju chlapceka,v tehu maju vacsiu chut na sex vdaka hormonom ako tie ktore cakaju dievcatka 😀
@matulat ja mam z tej socky bolehlav.. uz nicomu nerozumiem.. ☹ prehanali ma ako zdutu kozu.. tebe povedia ze je to oki.. v tvojom dobre dufam, ze je to fakt oki.. a nebudes musiet behat ako ja..
kolko vazi mala fakt netusim.. naposledy som mala uzv v 33tt a vtedy mala 1995g.. v piatok idem na meranie.. tak som velmi zvedava 😉 ja by som kludne brala porod v 38tt. to mam za par dni.. 😀 😝 😉
@siwinka1717 tych prednasok sa nezucastnim uz len preto.. ze do poradne sa zenieme rano pred siedmou aby sme tam nestravili pol dna.. a oni su poobede.. v piatok mam taky den, ze ma v Ruzinove asi aj klepne.. o deviatej uzv.. potom si vysediet radu do poradne a o jednej idem na poucenie o epiduralke.. 🙄 jedine co ma tesi, je ze je tam mamilia... ktoru pojdem mrknut a aj dalsia kamoska tam stravi pol dna na ortopedii.. tak vyplnim dlhe chvile cakania prijemnymi stretkami 😉
@tunylyk U nás teda úplný opak, při dceři jsme sexovali furt a teď při synátorovi (snad teda 😀) jsme nesexovali snad od září. Takže u nás určitě není pravda. 😅
Jinak mě to teda trápí hodně, že nesexujeme a to vše kolem, ale na druhou stranu nemám na to vůbec chuť. Prďola je v pohybu snad 24hodin a nedokážu si to s těma pohybama představit. 😅 😅
@xxx.klarka ja som sa vtedy na tom fajne zasmiala,lebo podla mna je to fakt individualne 😉 inak to moje drobco sa tiez statocne vrti,mam pocit ze je vsade 😀 ale po dnesnej debate v cakarni s maminkou,ktora caka trojcata,som vdacna za to jedno aj ked riadne zive v brusku 😉 jej lietalo brusko na vsetky svetove strany,po 16/tich rokoch a x umelych oplodneniach sa konecne drobci ujali,to si uz platili 5 pokus navyse,najskor im povedali,ze sa ujali 2 a par tyzdnou na to,ze vsetky 3 🙂
@tunylyk boze chudera mamina.. 😕 ja som chodila na ultrazvukovu diagnostiku .. sledovali ci sa mi vytvaraju folykuly a ci dozrievaju atd atd.. na treti pokus vyvolania ovulky nam povedala dokyna ze mame tri folyky.. ze sa mame snazit.. fu.. ti poviem ze som sa na jednej strane velmi tesila.. ze mame co oplodnovat.. no pri predstave ze sa ujmu vsetky tri nam dvakrat radostne nebolo.. s malou dusickou som sla na kontrolu.. zistili, ze dozreli dva.. a asi sa aj ujali.. obrovska uuulava.. a zaroven radost.. pretoze velmi sme chceli dvojicky.. 😉 tesili sme sa az mesiac.. potom nam potvrdili definitivne, ze je tam "iba" jedno babano.. za ktore sme velmi velmi vdacni 🙂
@kohutovci bola tam aj s manzelom a fakt nezavidim,to vsetko co si museli prejst a to este nie su vo finale,cakaju ich este asi 2mesiaciky,dufam ze sa dockaju,urobili pre deticky fakt vsetko 🙂 kamoska to po tretom neuspechu vzdala,oni kedze mali pred tym velmi slabu uspesnost,vlozili im pri poslednom pokuse tri,no a vsetky tri sa ujali 🙂 inak uz davno som nestretla taky mily a inteligentny romsky par a to mam medzi romami par znamych
@veronika9686 jaj ved aj my sme v 34tt a stále sa môjmu zlatku, nechce ísť dole hlavičkou, ved komu by tak bolo dobre,nie? 🙂
@veronika9686 jaj ved aj my sme v 34 a st�tt�le sa môjmu zlatku, nechce ísť dole hlavičkou, ved komu by tak bolo dobre,nie? 🙂
@suzamen teprve čtu, tak to jsi fak dobrá, že ještě vůbec chodíš, když čekáš dvě zlatíčka. Já mám jen jedno... ale řeknu Ti, dneska je to masakr, jak mě bolí v rozkroku kosti, tak Tě uklidním, ještě jsi fofr mamča 🙂 . Říkáš na Obilňáku narváno ? Byla jsi tam, ne ? Právě přemýšlím, jestli mám chodit na pásy na Obilňák a nebo do Blanska. Raději bych už chodila do porodnice, abych si už začala zvykat na prostředí, ale kůli čekání si říkám, že rychlejší bude Blansko, tak mám o čem přemýšlet 😉
baby..budete davat prcka hned do vajicka...?? a ked hej do coho ho obleciete...lebo ja z porodnice planujem prist s vanickou a do nej nie je problem natrepat krpca s perinkou a fuskakom a dekou pripadne...ale vajicko je malinke??
@nuna55 @kohutovci @peptop
xixi lezala som a nebolo tolko casu stale citat, vy ste take ukecane 🙂))
viete co som si vsimla? na sobasnom liste mame napisane, ze deti budu mat priezviska. pri zenskom mame s OVA ale my chceme dat dievcatku (ak bude lebo nevieme) bez OVA. to nam prejde? nie ze zacnu tam pindat ze na sobasnom liste mame daco ine.
kohutovci nevieme veru stale, naposledy malo male zadocek v mojich rebrach tak uz to vzdavame.
@jancag ja hej, mám ho už nachystané aj s fusakom a do toho mu dám dupky, body, svetrík, a navrch taký nie moc hrubý overal (flís podšitý bavlnou). Ten fusak nie je veľmi hrubý takže ak to nebude malý sloník, tak sa tam bez problémov vojde 🙂
@siwinka1717 dakujem za tu info k pupocnikovej... to som inak netusila, ze sa neda pouzit v takychto pripadoch... aj ked logiku to ma. Drzim palce pri porode, aby ti to dobre dopadlo. Vidim, ze v strese sme mnohe, normalne ma to upokojuje 🙂
@kohutovci no přála bych Ti, aby jsi měla po šestinedělí chuť, ale u mě i u mých kámošek, co se bavíme, na sex po porodu nebyla docela dlouho chuť. Asi je to tím rozpoložením, že je doma mimi a co si budem říkat, ono když spodem projde mimi, asi to je taky určitá zátěž i psych. Ale přála bych Ti, aby jsi byla vyjímka, pokud se tak na to chystáš 😀 😀
Teda člověk tady chvilku neni a vy jedete jak fretky.
😀
Já jsem se byla zas na chvilku naložit ve vaně a teď se chystámm šoupnout do trouby loupáky,doufám,že se povedou,dělám je poprvé.U nás v jednotě je nemají a já na ně mám už takovou dobu strašnou chuť,tak snad si zítra k snídani pochutnáme. 🙂
@petrusew to je fajn,že tu s námi můžžeš být 😉
@petpop Co se týče milování..... taky jsem byla max, při chuti,ale teď naposledy, už jsem na sobě cítila, že mám myšlenky někde jinde..... že jsem jak vorvaň a prostě už mě ta chuť nějak přešla před tím porodem ☹ . Je to zajímavé.... každé těhu je úplně jiné, jednou to bylo v normě, u prostřední nebyla chuť vůbec a teď jsem nechápala samu sebe...... 😉
@jancag my mame ten podlozkovy a som spokojna. Pri prvom synovi sa mi dvakrat spustil, ked sa nejako prevratil v zavinovacke. To bolo fakt vynimocne, ale inak ten pokoj, ked som v noci len pootvorila oko a videla pekne zelene blikatko, je nenahraditelny 🙂 ten plienkovy monitor nepoznam, aj ked som pocula o tom
@jancag my cestujem z porodky skoro hodinu takze s vanickou to riskovat nebudem.. malu obleciem do overalceku - pyzamka.. dam jej nato hruby chlpaty overal s kapucnou a mam original fusacik do vajicka s otvormi na pas tak ju tam pekne supneme, zapneme.. a ked bude teplo tak jej ten fusacik v aute rozopnem aby sa nam po ceste chudato neuvarila 🙂
@defs som si vedoma tohoto rizika... ale tak snad mna sa to tykat nebude.. ak aj hej.. tak nie moc dlho 🙂 😉
@amulienka no obavam sa, ze s tym budete mat asi velke problemy ak vam to vobec povolia.. nam na matrike povedali, ze sa to uz potom nebude dat menit.. neviem ako u vas.. ale u nas si treba do porodky priniest sobasny list kvoli priezvisku.. ak sa vam to nepodari vybavit do porodu .. potom uz asi nie.. radsej sa nato co najskor informuj..

@loretana Držím palce, donošený už jste, tak dej vědět, co ti řekli 🙂