icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
12. jan 2012

@manila421 Mě nepraskla ani voda, ani neodešla hlenová zátka. 🙂 Každý porod začíná jinak. Já měla stahy po 10 - 8 minutách, protrpěla jsem si celou noc ve sprše až jsem se nakonec odhodlala jít do porodnice. 😀 Ale kdybych věděla, že dalších 13 hodin budu trpět v porodnici a nic se nebude dít, tak bych si ještě pár hodin počkala doma.

xxx.klarka
12. jan 2012

@manila421 Ale každopádně, pokud odejde plodová voda, tak je nutno co nejdříve - nejlépe do hodiny doject do porodnice. Kvůli infekci, miminko už pak není chráněné.

iva_kucerova
12. jan 2012

tak to jo, tak máš zase víc přírody okolo. Tak to je dobře, že se těšíš, taky se snažím už se na to pomalu připravit, aby šla malá líp ven 🙂 Jo jo, budu rodit v Chomutově, slyšela jsem teď na porodnici samou chválu

siwinka1717
12. jan 2012

@danka483 Dnes uplne zle, včera sme boli v poradni, všetko ok, krčok na 2 neviem čo - neviem to prečítať...doteraz som bola aj napriek seknutiu, chorobe plná sily a dnes HOTOVO. To čo mali baby, krče do stehna, také sťahy, znovu hrozné krče v lýtkach, Dr mi zvýšil kvôli tomu Magnesium, no dnes uplne zle, teraz som až vstala
@kohutovci
mám sa určite dnes podľa môjho Dr. objednať do Ružinova do nemocnice, nie sú tam však len doobeda ? Volám a nič

xxx.klarka
12. jan 2012

@iva_kucerova Já byla v chomutovské teda spokojená nad míru, v době když jsem rodila, jsem byla na porodnici jediná a po mě skoro už nikdo nerodil v tu dobu, takže jsem měla pokoj pro sebe a klídeček. Takže se teď trochu obávám, co jsem byla na srdíčku a tak, tak tam bylo mnoho mamin a asi všechny tak nějak stejný termín, takže bude porodnice asi dost obsazená.

iva_kucerova
12. jan 2012

no slyšela jsem, že minulý týden bylo za den asi 12 porodů a mám plno kamarádek, které mají termín na konci ledna nebo na začátku února, takže asi bude narváno

danka483
12. jan 2012

@siwinka1717 a ktorý si TT?

defs
12. jan 2012

@matulat v poho, od toho jsme zde , jinak buď v klidu.... ještě nemám tašku taky kompletně zabalenou 😉 , ale v případě rychlého odjezdu tam mám vše potřebné 🙂

siwinka1717
12. jan 2012

@danka483 35 +4

kohutovci
12. jan 2012

@siwinka1717 mas ist na prijem ci do poradne? poradna by mala byt kazdy den do druhej.. a na prijem tam myslim chodia hned rano... ci uz do poradne alebo na prijem sa netreba objednavat.. staci ti sprava od lekara..

danka483
12. jan 2012

@siwinka1717 ja sa cítim dnes hrozne vyšťavená a to som sa dobre vyspala po dlhej dobe neviem asi idem zalomiť a možno poobede budem žehliť ďalšiu várku vecí pre drobca ( plány mám ale čo z toho bude...)

xxx.klarka
12. jan 2012

@iva_kucerova to mám ohromnou radost. :-/

siwinka1717
12. jan 2012

@kohutovci príjem ešte nie (-: nestraš
Už som sa dovolala, takže poradna vo štvrtok o 13 hod

siwinka1717
12. jan 2012

@danka483 chvalabohu, toto mám už za sebou pre bábatko máme všetko vypraté vyžehlené, my už máme len dokončiť obývačku, namontovať nový nábytok atd a to čakám kým manžel odnesie mačku, lebo by sme mali všetko zničené pri tej fúrii

danka483
12. jan 2012

@siwinka1717 no ja čakám že odnesieme papagája bohužel musím sa s ním rozlúčiť tiež veľké upratovanie nechávame na odchod Lea 😒

defs
12. jan 2012

@petpop no vidíš že to přišlo, mě se to už táhne jakou dobu a řekla bych, že teď se to úplně zastavilo 😢 , pro mě je to těšení tak velký.....že už fakt odpočítávám snad i minuty a tím je to horší.. víc se to táhne 😉 .

Když jsme u toho myšlení, právě to otáčím, že jsem ještě ráda, že ji mám v bříšku a sama sobě si říkám, že si musím vychutnat Ty poslední dny, kdy cítím, jak se ve mě vrtinkuje a užít si ještě tohle těhu... a ono to snad i funguje... nejsem tak upjatá na to aby už to bylo a je mi lépe 😉 . Prostě na tom opravdu něco je..... jak to má člověk poskládaný v hlavě... tak mu jde i ten život . Jáu jsem v 18 četla knihu- dostala jsem jí a je tam vlastně řečeno, to co v Tajemství.Měla jsem strašnej strach večer být sama a po přečtení té knížky, jsem cítila jak to k sobě vlastně přitahuji já sama, postupem času , vždy když jsem si na tu knihu vzpoměla, jsem strach odbourala a je mi dobře.Dokonce i můj přítel se podle toho řídí...no řídí, prostě je o tom přesvědčenej, že to opravdu funguje a fakt to funguje. Když mi došli výsledky s testů, že jsou špatný, tak to měl hned na jazyku, abych myslela pozitivně, jinak si to přivolám, dokonce i teď, když jsem se ho jen chtěla zeptat na názor o monitoru dechu.... tak mi bezmyšlenkovitě odpověděl....abych nebyla přecitlivělá a ať na to ani nemyslím, nebo to přivolám sama..... a asi má pravdu, u předchozích dětí jsem na to ani nepomyslela a vše bylo ok.A pokud je mimi zdravé, asi bych na to neměla ani myslet 😉
Ale je těžký brát to takhle, když člověk už má o to nenarozený miminko takovej strach už teď

siwinka1717
12. jan 2012

@danka483 papagája a je to nutné ? Ja keby som nemala mačku čo lieta po linke a najviac ju pokúšajú detské veci a nemňauká deň a noc bez príčiny, preč ju nedám, ale neviem či poznáš zúfalstvo....ja som z nej zúfalá, nepomáha dohovoriť, zbiť, nič

danka483
12. jan 2012

@siwinka1717 poznám zúfalstvo a ešte aké tento hovädo hučí celý deň ako blázon čiže vôbec neprichádza do úvahy aby tu s nami bol keď bude mimi, hučí na celú bytovku až von ho je počuť je mi ho ľúto ale našli sme mu dobrý domov, bude medzi svojimi kamošmi je mi to veľmi ľúto ale inak sa nedá ☹

siwinka1717
12. jan 2012

@danka483 Presne to isté, máme Devon Rexa, ona je strašne spoločenské, viac ako pes, návštevy keď prídu a tak, ona sa predvádza, chce sa hrať, najprv to bolo zlaté, teraz po roku a pol to hodnotím, že nás na to asi mala chovateľka upozorniť, vraciam jej ju totiž, je mi jej ľúto, ale ja už normálne mám strach chodiť domov, manželovi vadí, že ju okrikujem, ale to sa nedá, nevšímať si mnaukanie po sekundach....uplne ma to tryzni. A že všetko podriapala - to som pri mačke predpokladala, ale že je nevychovateľná to nie ( to rodičia majú dve mačky, ja som celý život , toto som nezažila )

danka483
12. jan 2012

@siwinka1717 tento je zasa taký keď niekto k nám príde zazerá no hrôza ide z neho lebo je zvyknutý len na nás dvoch a to hučanie keby bývam v dome že mám nejakú miestnosť kam ho dať ok ale v byte... ja len chytím utierku a vie už že je zle ale myslím že je to dobrý tréning na nervy keď nám budú drobce plakať .

petpop
12. jan 2012

Mě zas začíná šibat!! Šla jsem si dát sprchu, a tak mě napadlo umýt pořádně vanu, kachličky atd.. No a nakonec jsem se pustila do celé koupelny a jedu jak fretka 😀 Pračka se točí už druhá, a po koupelně si najdu jinou zábavu. Nějak mám hodně energie 😅

danka483
12. jan 2012

@petpop môžeš skočiť aj ku mne 😀

paja83
12. jan 2012

@nuna55 To je opravdu asi ten nejlěpší přístup🙂

@petpop No já právě taky, je mi to nepříjemné až to bolí, takže se mi do toho vůbec nechce.

paja83
12. jan 2012

@manila421 Hlenová zátka "nic neznamená". To je jen signalizace, že porod přichází. Plodovka prý odteče v méně, jak 50% a to prý do porodky brzy, nám říkali do dvou hodin. A stahy nám říkali 5 minut pravidelné po dobu 2 hodin, abychom se pak dlouho netrápily v porodnici.

bambula1307
12. jan 2012

@paja83 no v tomtoja stale nemam jasno kedy do tej porodnice. kedze som mala prvy x vyvolavany mala prisla na svet po 5h ukrutnych kontrakciii..takxe to nemam vyskusane.

defs
12. jan 2012

@danka483 co je to za papouška ? Můj se n je si koupit kakadu, nebo žakyna, ale to až budeme mít "domeček".

hanus177
12. jan 2012

ahojte, ja dnes po kontrole. +2kg 😀 Vianoce by mohli byť častejšie. Maja som aj pochvalu od Dr. 😵 Len na slabinach sa mi urobil pruh, ale ze to po pôrode prejde a aj tak mám sekciu,tak dúfam,že to bude v pohode. Malú som dala spinkať,tak aj ja oddychujem 😎 Nič sa mi nechce...
petpop obdivujem tvoju energiu, ja sa cítim ako vyžmýkaný citrón 😝

paja83
12. jan 2012

@bambula1307 Jasné, no já jen předávám, jak jsem nakoupila od PA. Ale moje kamarádka jela s poslíkama do porodky, nepustili ji domů, nechali ji tam dva dny a jen ji přehazovali z oddělení na oddělení a dělali z ní blbečka, takže nakonec měla už strach, se jít zeptat, zda opravdu už nerodí a málem porodila na pokoji. To bych nerada podstoupila.

defs
12. jan 2012

Holky, vy jste nějaký akční !!! Já mám od včerejška asi skřípnutej nerv někde dole,jde to až do nohy a k tomu ta bolavá kost dole, jak na ni malá začíná tlačit..... kačena hadra.... když jdu. Dnes se mi smál i mm, když jsme šli, mi povídá,ty jdeš fakt jak kačena,ale jak to bolí...uf, uf

siwinka1717
12. jan 2012

@danka483 tak to máš pravdu (-:
Tá tiež vie, že keď zvýšil hlas a poviem Aurora je zle, len ja mám pocit, že ju to naháňanie a keď jej dávam po zadku baví(-:tiež máme zatiaľ byt a je to nemožné

A susedia nás už neznášajú, keď dospela, tak od apríla hárala v kuse do septembra, kým sme nerezignovali a nedali ju vykastrovať. Kto vie, čo je to háranie mačiek, vie o čom hovorím - nie párenie, ale keď mačka volá kocúra, ručanie jeleňa je podobné...ale ostatné mačky to tak nikdy nerobili, táto je špeciálna...keď som volala chovateľke, tak mi povedala, že asi som Vás zabudla upozorniť na ich povahu, takže tak
Ale potom mám psíkov papillonov, u nás mám len psa, feny sú u mamy a to je anjel ten náš ZEUS