Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dobre ranko.. hlasim sa z pozicie gauc 😀 😀 vcera som si vecer pekne vyzrala to upratovanie.. a dnes asi cely den prelezim.. ale vobec mi to nevadi..lebo ked sa okolo seba porozhliadam.. mam dobry pocit 😉 Dnes mame opat nadhernych 12 stupnov.. slniecko svieti tak, ze som musela zatiahnut zaluzie aby som videla na monitor.. a este chvilu ma bude to pocasie provokovat.. tak vyhodim vsetky periny na balkon.. nech sa vetraju 🙂
Zajtra idem do poradne.. uz sa neviem dockat... ked mi aj teraz povie, ze mala este neklesa.. tak uz nebudem vobec chapat.. pretoze uz pomaly neviem ani pokrcit nohy co mi brucho ovisa a spodok aj slabiny mam ubolene akoby ma celu noc niekto do zadku kopal..
@petpop Kokorunecke vraj strajkuje mobil.. vie si precitat mail.. ale zrejme nan nevie odpisat.. a co sa tyka netu.. tak sestricky su velmo ochotne jej ho nevybavit.. 😠 takze asi tak.. zrejme ho mat tak skoro nebude ak vobec.. inak sa citi dobre.. dopuju ju liekmi a nikto jej nic este konkretne nepovedal.. ze co a ako..
ja tiez verim na 100% v tajomstvo.. len presne ako pises..nieje to take jednoduche sa tym stale a vo vsetkom riadit..
mna dnes boli celý spodok bruška je to také divne raz to pichne raz tvrdne juj neviem čo so sebou, noc bola nie moc dobrá a to ma ešte ráno ked som konečne zaspala zobudili robotníci čo stavaju dom oproti nám debili každý den si chodia k nám po vodu už im ju dal mm pred devere aby ma neotravovali ale oni to nepochopili aj tak vyklopkávaju.No idem trošku popratať a k našim na prechádzku maminka dnes robí palacinky už sa neviem dočkať 😝 😝 😝
Ženy já vám vůbec, ale vůbec nazávidím ty bolesti. Já nemám nic, je mi fajn, nic mě netrápí ...
Ja se dneska vyspala luxusne, fakt to nechapu, nemam s tim spanim zatim problemy, curat nechodim... 🙂
Dokonce jsem se 2x probudila na zadech...pak mam z toho nervy, ze utlacuju nejakou tu velkou tepnu, zacinam hned pichat do briska, aby se ozval 🙂 Ale nechapu, ze mi to na tech zadech jeste vubec jde 😀
Prdolka mam vcera taky nejakou lenivejsi naladu, dneska nastesti o sobe dava vedet 😉
@kohutovci Ja mam u toho Tajemstvi nejvetsi problem se strachem napriklad. Jako ty jsi psala o tom kocarku, o uhranuti.. Clovek ma z neceho strach, ...a tim si to vlastne taky muze privolat, ze? ☹ Ale podle me by bylo nenormali chodit po svete jak nafetovana stestim a dusevni pohodou, bez jakychkoli pochybnosti, strachu, nejistoty 🙂
Jinak holky, nevim proc, co se ve me zmenilo 🙂 ..ale zacinam se tesit na porod, chci uz mit prdolku u sebe.. Doted jsem to nejak nedochazala pochopit, ze uz se opravdu blizi cilova paska, ..byla jsem spis ve stresu atd., ..ale ted uz si rikam "jeste 3 tydny a mohl by byt uz s nami" 😵 Prijde mi, ze se ten konec strasne tahne..
Dobré poledne, tak já se vyhrabala z postele až teď 😅 . Ráno jsem vstala s manželem a když odešel, zahrabala se dpo postele, pustila si film na noťasu a proležela to, dokonce jsem to na chvíli i zaspala🙂. Takže teď musím jít něco dělat 😒 . Tady @kohutovci je taky nádherně, ideální na procházku 😉. Jaj @nuna55 palačinky....pošli nějaké😀
ahoj holky, tak já se dnes přehoupla do 38 tt, to teda uteklo neskutečně, vždyť já si pamatuji, když sestřička do telefonu řekla, že krev je pozitivní, první ultrazvuk, vydaná průkazka, no frčí to tedy pořádně🙂
opět jsem nemohla usnout, ale pak se to nějak zlomilo a spala jsem do 10🙂
teď si půjdu natáhnout a něco si číst a zítra ráno první monitor a další kontrola, tak jsem strašně zvědavá, jak na tom s prďolkou jsme🙂🙂
@paja83 Přesně tak, do toho konce roku to ještě nějak utíkalo - Vánoce, Silvestr, rodina, nákupy, ..my do toho stěhování, ..pořád bylo něco. A teď už člověk jen čeká, kdy to příjde 😀
Taky počítám s tím, že to pak bude krušné, nemám naivní představy o růžovém usměvavém miminku 😅 a přiznám, že z toho mám trochu strach 🙂 ale zároveň se už nemůžu dočkat!!! 🙂
@petpop ja som na tom podobne,tiez sa toho uz neviem dockat,kedy budeme mat princeznu pri sebe a ak vydrzime do 4.2.tak to budem mat najkrajsi darcek k meninam v zivote 😀
vcera mi moj ujo daval mudre rady,upokojoval ma,ze sa nemam porodu bat,ale bol prekvapeny,ked som mu povedala,ze sa ho nebojim a ze sa naopak tesim
@petpop preeesne si to teraz vystihla s tym kocikom.. teraz uz aspon vies preco sme sa s mm kvoli tomu nepohodli.. on tu maslu tam nechce kvoli tomu, ze ked nato myslim tak si to privolam.. a mne ju strach zase nedovoli dat dole.. tak ale uz to neriesime.. maslicky tam proste zostali a nezaoberame sa tym 😉
Inak dievcata.. toto sa mi len tak nezda.. kazda jedna mame zrazu fajn noc... menej chodime cikat.. toto je ticho pred burkou.. zachvilu to vypukne.. uvidite 😀 😀 😀
@paja83 uuuuf.. tak to vobec ale vobec nezavidim.. aj skola aj babo.. 😕 😕
Koukám, že ty týdny parádně naskakují. 😕 Já už chci rodit, rpožít znova ten krásný pocit štěstí a pak bych chtěla hnedka domů ... přeskočit úplně ty 3 dny v porodnici. Hrozně se bojím jakt o bez malé a ona bez sebe zvládneme.
@paja83 Tak to mas muj obdiv!! Ja mam taky nejvetsi strach z toho, ze rodina je tak daleko, i kdyz mamca prijede na 2-3 tydny, a pak i tchynka asi na tyden.. Ale ta blizkost rodiny i tak bude chybet vzdycky ☹
A hraz.....zkousela jsem, ale je mi to tak ukrutne neprijemne, ze jsem se na to bohuzel vykaslala 😒
@veronika9686 My kdybychom se trefili na 8.2. mam ten nejkrasnejsi darek k memu ctvrt-stoleti 😉 Ale to bude Alexik i tak, at se narodi kterykoli den 😵 Zeby jeste vydrzel do unora, a pak uz kdykoli muze ven 😉
@kohutovci Tomu se rika psychicka podpora: ticho pred bouri, za chvili to vypukne 😀 😀 😀
Holky vzkaz od Kokorunecky: Tak aspon pozdrav baby tam a nech nevysiluju.ved jedine co sa nam moze stat je,ze porodime 😀 😀
Jinak cte nas, jen nemuze odpovidat, davaji ji prasky proti tvrdnuti briska, ale mala uz ma i tak hlavicku hooodne natlacenou dole. Jestli bude OK, v pondeli by mohla jit domu (a nebo porodit) - jak napsala 😀
@xxx.klarka A nemuzes si pozadat o ten ambulantni porod? Ze pokud by bylo vsechno s Tebou i mimi v poradku, ze bys napr. uz druhy den po porodu mohla domu?
@petpop To u nás nefunguje.
Ahojky, tak se mi povedlo se se m zaregistrovat. Termín mám 11.2., jsem z Chomutova, je tu ještě někdo z Chomutova, že bychom se sešly v porodnici? 🙂
@xxx.klarka Aha, skoda, vim ze tu o tom nektere psaly..
@iva_kucerova já jsme z chomutova 😀
@iva_kucerova ale pevně doufám, že v den tvého termínu už budeme s miminkem doma :D
@kokorunecka tak ty si takyto tichy spion??? .. citas ale nepises 😀 😀 😀 😀 tak, ale urcite lepsie ako drotom do oka 😉
inak masaz hraze si fakt neviem predstavit.. uz ked sa mam oholit sa narobim jak jeden kon.. co si tam ledva ledva dociahnem.. 🙄
Ahojte baby aj vy sa cítite ako vygrcnuté -prepáčte za výraz ale taká som jak lečo, nič sa mi nechce 😒
@xxx.klarka jé, tak to můžeme pak jezdit s kočárem 🙂 Koukala jsem ale, že ty už jednoho prcka máš, takže už víš, co porod obnáší. Já mam hroznej strach 😢
Baby, mozte mi prosim poradit, kedy treba ist do porodnice, to najprv ta hlienova zatka odide, potom plodova voda a to uz mam ist z domu? Dakujem
@iva_kucerova S tím kočárkováním nevím nevím, nejsem přímo z Chomutova, jsem z Nezabylic. 🙂 Ano ano vím co to obnáší, a těšímm se stejně, jako jsem se těšila na první porod.
Jdeš rodit teda do chomutova ano?

ahojky
my teď s dcerkou vstávali 😅 😅 😅
@krakorka úplně tomu věřím, že jko naschvál bude zima jako blázen.