icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petpop
12. jan 2012

@paja83 Ona ta masaz jako pry ma bolet (to mackani) ale me boli uz jen tam dat ty prsty, no proste je to tak neprijemne, ze nemuzu..

Jinak souhlasim, ze je lepsi jet do porodky pozdeji, nez moc brzo. Radsi si to odhekam doma, v klidu a "pohodli", nez stravit kdovi kolik zbytecnych hodin v nemocnici 😒 Pokud odtece plodovka, to je neco jineho. U nas to funguje tak, ze se nejdriv stejne musi zavolat, povedet co a jak, jak caste jsou kontrakce atd, a oni mi povedi, jestli mam prijet, nebo jeste vydrzet doma.. Samozrejme pokud to doma nebudu psychicky ani fyzicky zvladat, jedu drive.. 🙂

Jo a ze mam tolik sily a vubec, ze se mi chce - se divim sama sobe. Vecer beztak odpadnu jak svestka 😀

veronika9686
12. jan 2012

@hanus177 tak to je super,ze jeto ok,preco ides rodit sekciou?

bambula1307
12. jan 2012

@paja83 tak to hej ..mas pravdu..zese v nemocke nic moc...aby na tebe skusali vselico..aj urychit. Ved ja ocenujem rady..takze po 5 min asi 2 hodiny. ..ceste nam trva asi 40 min...tak po hodine sa zdvihnem a pofrcime 😀 . No a rady od PA by sa hodili :D

@defs joj no seknuty nerv nic moc...ja ked si chcem pocvicit mi lupe v krizoch a teda mam problem dvihnut nohu v lahu...
Tak len pekne v teplucku sed..nech sa to da doporiadku. Manzel nech sa moc nesmeje..ved on za to moze ze jak kacka chodis 🙂))..no aspon ja tak argumentujem ,ked sa mi ten moj rehoze ,ze som tazsia ako on 😀

paja83
12. jan 2012

@petpop No jo, tak holt asi raději vydržím ten nástřih a šití, protože si myslím, že mě stejně nemine, tak lepšín, než se trápit už teď 😉

Já to mám hrozně rozlítané. Někdy mám pocit, že bych mohla přeskládat kamion uhlí a v pohodě a někdy prospím celý den....

kohutovci
12. jan 2012

@petpop ja som tak ficala vcera Cica a dnes som rada ze zvladnem odist na zachod.. takze bacha 😖

xxx.klarka
12. jan 2012

Taky bych potřebovala poslat nějákou energii a chuť, potřebovala bych uklidit, ale vůbec se mi nechce.

paja83
12. jan 2012

@bambula1307 No já bych jí i věřila, samořejmě ještě říkala, že kdybys začala krvácet, tak jet hned, ale trápit se tam zbytečně asi nemá opravdu velký význam. Je pravda, že u nás v porodce nekompromisně posílají domů, pokud není porod ještě úplně nachystaný a je vše v pořádku. Ale když jsem byli okouknout porodní sály a tam na "hekárně" ležely maminy zbytečně a čekalo se, co a jak....No radši zkusím opravdu vydržet doma co nejdýl 😉 . Ale až to přijde, budu taky stresovat, zda už jet, nebo ne😀

siwinka1717
12. jan 2012

@petpop teraz čítam návod - tá masáž nesmie bolie´t!

manila421
12. jan 2012

@kohutovci nie este nerodim, ale nech viem ako postupovat ked to pride az nezmetkujem a sialene nepoletujem po dome :D

manila421
12. jan 2012

@defs ja tiez tak, este nie na komplet ale keby sa dialo nieco rychle tak to hlavne je tam.

manila421
12. jan 2012

@xxx.klarka vidis to som nevedela, ze ani voda ani zatka nemusi odist...

paja83
12. jan 2012

@manila421 Ona Ti odejde, ale třeba zátka až tesně před porodem a vodu Ti propíchnou až při porodu....
No není na to, když odejde voda, to je pak jasné, kdy má člověk jet....

petpop
12. jan 2012

@kohutovci No to je dost mozne, ze uz vecer se ani nepohnu.. Ale ja si vzdycky rikam, kdyz me chytne tahle "manie", ze anebo ted, anebo uz na to pak nebude cas 😀 Ale tak uz trochu polevuju, neco konecne pojim a poomalicku si dodelam takovy ten "bezny denni uklid" , ..protoze k tomu jsem se jeste diky te koupelny nedostala 😀

@siwinka1717 Tak ja cetla, a dokonce to tu nekdo psal, ze by jako ten tlak mel byt citelny, na tu hraz. Samozrejme nema bolet cela za masaz hraze.. 🙂 A me teda boli, proto jsem se na to vyprdla..

kohutovci
12. jan 2012

@manila421 aj tak budes stresovat 😀 😀 ja teda urcite.. ono je to u kazdeho inak.. niekto rodi rychlo.. niekto pomaly..neda sa to veru odhadnut.. ja som zase nazoru ze radsej si to vytrpim v nemocke ako by sa malo doma nieco stat.. velmi sa bojim o malu.. mame to asi hodku do porodnice a v aute tiez nechcem porodit 😖 moja mama zacala citit bolesti.. a ledva stihla dobehnut do nemocnice.. vyletela som z nej ako drak 😀 😀 😀

jancag
12. jan 2012

baby..ja viem ze mozno otravujem..ale zvazujem kupu zimnej zavinovacky emitex..mate ju niektora...alebo radsej kupit klasicky fusacik do vajicka

siwinka1717
12. jan 2012

@petpop uvidim, neskusala som to, včera prišiel olej a je tu aj návod ako na to....scenovala som ho mm, že čo ho čaká večer doma
Dnes si idem kupiť aj malinikový caj, normálne ho nikde nemali, až dnes prijde do čajovne v Avione, aj ked tomu nejako neverím...lanové semiačka to vobec nie, my ich používame ako nam nakazal dietolog na čistenie čriev : pomleť mlynčekom na kavu, to potom 30 minut popiect v trube a 2 lyžičky rano a večer, taktiež rovnako zdravý je lanový olej rano lyzicku, večer lyžicku

siwinka1717
12. jan 2012

@jancag pre istotu mám aj to aj to, ale fusak mi je sympatickejší

bambula1307
12. jan 2012

@jancag ja mam zimny fusak emitex a som maximalne spokojna..aj do autosedacky aj do kocka je fajn. 😉

jancag
12. jan 2012

@siwinka1717 no ja mam fusak od svagrinej..ale ten vojde len do kociara..do vajicka tazko

siwinka1717
12. jan 2012

@jancag prave to skusam, máš pravdu

jancag
12. jan 2012

@bambula1307 a budes ju pouzivat uz aj na takeho mrnusika..ci az ked bude trosicka vacsi🙂

bambula1307
12. jan 2012

@jancag jasne ze budem 🙂)

hanus177
12. jan 2012

@veronika9686 úzka panva a som po operácii chrbtice. Aj prvý pôrod bol cisársky

jancag
12. jan 2012

@bambula1307 pockaj az teraz som si vsimla ze si napisala ze mas fusak emitex..a ja zvazujem prave zavinovacku emitex..🙂))))))

xxx.klarka
12. jan 2012

Zavinovačku i fusak máme emitex a s obojím max. spokojenost. 🙂

petpop
12. jan 2012

@siwinka1717 Tak dej potom vedet 😉
Je fakt, ze ja to zkousela sama, pritel byl v praci, a chtela jsem si to poprve proste zkusit sama..Tak me to odradilo, ze jsem se ho pak uz ani neptala 😒 Zkusila jsem pak jeste 2x, ale nezvladala jsem to..bylo to fakt hodne neprijemne.. Mozna jeste zkusim zapojit Drahouse... uvidime 😉
Caj z maliniku uz taky piju. Hodne holek tady psalo, ze ho maji problem sehnat. A co pres internet objednat?

siwinka1717
12. jan 2012

@petpop zbytočné za poštovné, oni ho v tej čajovni vždy vraj majú, akurát sa cez sviatky vypredal, ak chceš môžem Ti ten návod poslať

petpop
12. jan 2012

@siwinka1717 Ja u toho meho gelu taky navod mam, ale jestli muzu poprosit, pisni mi to do IP. Podivam se aspon, jestli mame obe popsany ten samy postup 😉

siwinka1717
12. jan 2012

@petpop Naskenujem to v kancli zajtra, pretože mám odpojenú tlačiareň doma

hanus177
12. jan 2012

Baby niečo ste tu spomínali o spaní na chrbte. Snažím sa spať na bokoch, ale niekedy ma tak bolia kríže, že mi pomôže len spánok na chrbte. Malé potom aj "divokejšie" kopká. Niečo som o tej dutej žile počula, ale chcem vedieť viac. Kde nájdem nejaké články.