Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci tak nemůžem to brát, že nás to postihne, ale počítat s tím musíme taky, každé tělo i mimi je jiné, třeba nás se to týkat nebude 🙂 . Já si chci koupit naléto ten sportovní kočárek na brusle, kdyby něco, abych malou nevyklopila. Ale jezdím celkem normálně, nepadám, tak snad to bude ok. A na bruslích jsem zhodila hodně,tak doufám, že to půjde i teď
@manila421 nijak zvlast som necvicila ani nedietavala ,ked kojis ani nemozes..moc dietovat..vela na prechadzky a potom po polroku som trosku schudla ..ako vravim v zahradke 🙂..som sa hybala
Tak taínek nám frnknul na volejbal,takže jsme tu sami,naštěstí nám složil postýlku coo jme dnes přivezli,takže je relativně nachystáno i tady dole 😉 🙂
Jinak jsem vám zapomněla napsat,že loupáčk se povedli,vzhledově to sice rohlík moc nepřipomínalo 😅 ale byli dobrý,ale stejně @defs jestli by jsi mohla od švagrové sehnat recept,tak prosím písni,ráda vyzkouším i jíné,kor když jsi psala,že jsou výborné.Těsto si normoš zadělávám v pekárně(nmůžu si jí vynachválit).
@bambula1307 tak v to doufám také. 3vagrová cvičila cca 40 min a nemyslím si, že by moc a stalo se jí to, tak doufám, že se nám to vyhne a budem kojit normálně 😉
Jinak s tím sportováním a nechutenstvím mimi je to taky individuál.Někomu přestane chutnat,,někdo to nezaznamená,četla jsem tom nějakou dizkuzi.
já mám nahoře 10kilo a doufám,že do porodu tak max ještě ty 2(kdyby ne,tak bych se nezlobila).při prvním těhu to taky by¨lo +-12 a skoro vše jsem nechala v porodce,měla jsem nahoře asi 3kila,ale nějak mi to nevadilo. 😅 🙂
Baby ja mám zas druhý problém..... moja váha ide hore strašne pomaly ☹ nechcem provokovať, ale pri dnešnej kontrole +2kg za tri týždne som skoro skákala od radosti. Zatiaľ som v tehu pribrala 7 kg. Pri malej som pribrala 10 kg, v pôrodnici som nechala 6 kg, kojila som ju 15 mesiacov tak moja váha išla dolu pod normál. Bála som sa, že budeme mať problém s druhým tehu ☹
Ono je to na svete nespravodlivé, ten čo chce pribrať má väčší problém ako ten čo chce schudnúť..... čo sa týka stravy pri kojení je to individuálne. Ja sa tak ani nebojím sekcie ako toho, že budem hladná. 3 dni som bola len na infuziach a bola som straaaaaaašne hladná... Teraz som si už do zásoby nakúpila sušienky a pozavárala kopec kompotov, ktoré mi bude mm priebežne nosiť 😉
@bambula1307 já je dělala podle tohoto receptu : asi na 6 ks suků se dává - kvásek (trošičku vlažného mléka, menší půlka kvasnic, špetka soli, lžička cukru, trocha hladké mouky), těsto : 150 ml vlažné vody, 1 vejce, 50 ml oleje, 5 dkg cukru, 300 g hladké mouky, vejce na potření smíchané se lžící rumu a špetkou cukru, NEmletý mák.
Baby nerobte chúťky...... teraz sa mi už nič nechce vypekať 😖 Ale zajtra mám "rande" s kamoškou v cukrárni, tak sa teším na niečo sladké a na pokec. Lebo potom sa už asi tak rýchlo nikam nedostanem...
Malá pozerá Spievankovo, ak máte niekto malé deti tak vrelo odporúčam 😀 ja to už poznám naspamäť
@hanus177 no vidis my ti zavidime, nemala by som z toho taky stres. na cicenia chodia aj mamicky na kt. vyslovene vidis, ze nepribrali viac ako tych 7 co ty. Nozky tenke, len brusko trosinku..;ae takych nieje vela a ja im tisko zavidiiiim 🙂. Ak je miminko normalne velke..prp aj trosku mensie tak je to ok..
Hladna som v nemocke bola aj ja..sa divim teraz ledva nieco zjem a hned sa citim hrozne najedena...ale ja si rada trosku pohladujem..doma sa neprinutim 😎
@krakorka dakujem opisem si ho a skusim. Ja nemam pekaren ale mam taky vacsi stroj na miesenie..tak ten mi vsetko zamiesi 🙂))
@hanus177 a kde to pozerate? Mne to kamosky tiez ospevuju,ale ja to nepoznam...
@bambula1307 je to na dvd, už je aj druhá časť..... je to aj poučné a deti tam spievajú..... malú keď chcem ukludniť napr. v aute tak jej začnem spievať a hneď je po hneve
@petpop tiez tak dufam myslim ze maly tam januar vydrzi ale ten februar pojde
@hanus177 mala je podarena 🙂 ta moja zatial ziarli a skor ma bacne. 😒 , kde si zohnala to cd spievankovo?
tak ja uz som tiez v 37t. 😲
@bambula1307 obidve sme dostali ako darček..... ale videla som ho predávať aj v hračkarstvach.... stojí okolo 9 EUR ale som s ním spokojná..... malá ešte moc rozprávať nechce, ale napodobňuje deti v tancovaní..... 😵
@hanus177 parádní foto,to naše malá se moc k bříšku neměla až teď trochu,ale nehrotíím to.Když jsme jí říkali,že mám v bříšku miminko,tak tomu nechtěla věřit a pořád říkala,že ne a až když jsme jí ukázali obrázek z ultrazvuku,tak teda to vzala v potaz,že jo,že ho tam mám 😀 Je to naše taková malá rozumbrada 😀
@krakorka Tak tady posílám recept na ty LOUPÁČKY 🙂
300 ml vody
100 ml oleje
120 g cukr moučka
trochu soli
1 vejce
600 g hl.mouky
1 balíček suš.droždí
Po vykynutí propracujeme a tvarujeme rohlíčky.Dáme na plech
a necháme ještě 30-40 min kynout.
Pak potřít vejcem,nebo žloutek+mléko+rum,posypat mákem
Pečeme asi 15-20 min na 180 stupních
--------------------------------------------------------------------------------
@hanus177 to je jako u nás 🙂 Dcerka mi taky bříško pořád pusinkuje, hladí, s bráškou povídá 🙂 no a dneska jsme spolu jedly lentilky, ona poctivě vždycky dala jednu jí a jednu mně.. a pak zbyla jenom jedna, tak jí říkám, ať si jí dá ona, že já už mám velké bříško.. ."ale mami, ty tam máš miminko, proto Ti roste to bříško, chápeš?" 😀
tak som si troška pospala teraz dáme panelák a môžeme pokračovať v spinkaní 😀 hádam dnešná noc bude aspon o trošku lepšia
@defs děkuji za receptík
@petpop no jako tak by mě to zajímalo,protože o silvestru jsme tu měli kamarádku,ta má termín v dubnu,bříško nikde a andulí se po ní nějak plazila,tak jsem jí napomenula,že musí opatrně,že tam má teta taky miminko,tak jako se jí tak divně na to mini bříško podívala a z toho jejíjho výrazu jako bylo poznat,že si říká,že si z ní jako děláme prdel nebo co 😀 ,kor když u mě vidí takovej mega pupek!!!
No nic,dítě je v posteli a já se jdu taky odvelet do postele,jsem fakt dost utahaná.Tak vám přeju všem krásnou dobrou noc s co nejmenším počtem návštěv na wc 😀
@hanus177
@mavanka tak toto zboznujem 🙂 moje zlaticka sa predbiehaju,kto skor braceka vypusinkuje 🙂 mladsi este velmi nerozprava,ale babo to mu ide 😉 a drobec v brusku na nich uzasne reaguje 🙂 v case ked sa mladsi narodil,mal starsi 20mesiacikov,maleho vtedy volal babo atus a dodnes mu sem tam vybehne a oslovi ho babo 😀 akurat pred chvilou sme mali taku debatu,ked videl kamoskin album s fotkami maleho,ze kedy mi uz vyberu z bruska Simonka,ze ci aj on bude taky malicky a ci sa budu spolu hrat 🙂 je zlatucky na vsetko sa pyta,vela veciam rozumie 🙂

@bambula1307 a ostatok potom siel rychlo dole? ci si musela cvicit a dietovat